Peliongelma alussa

Anonyymi

Tein sen nyt. Pelasin kaikki tilillä olevat rahani netticasinolle, jotka olen työllä tienannut ja opintolainalla saanut. Ei ole niinku hajuakaan mitä nyt pitäis tehdä kun joka penni tuesta menee vuokraan. Laskuja rupeaa kasaantumaan pikku hiljaa myös. Minulla ei ole mitään velkoja, vippejä tai lainoja. Ainakaan vielä koska en tosiaan tiedä millä pystyn elämään kun töitäkään ei ole. Pikavipit yritän välttää viimeiseen asti, mutta mites esim. Nordean joustoluotto? Vai onko vinkkejä miten ihmeessä saan raha-asiani jälleen kuntoon

8

1536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pyydä saapuviin laskuihin maksuaikaa jos et voi maksaa ajallaan kuin vuokrasi.
      Käy kirkon diakoniatyöntekijän luona juttelemasta tilanteestasi. Hän varmaankin antaa ostokortin ruokakauppaan ja miettii kanssasi mitä peliongelmalle voisi tehdä.
      Lopettaahan se pelaaminen pitää. Missään nimessä ei pelaamista varten saa velkaa tehdä. Sinun pitää Kelalla tehdä päivärahahakemus tai soskussa toimeentulotukihakemus pikimmiten koska käsittelyaika voi olla kauan.
      Yritä ottaa virheestäsi opiksi. Onneksi ei mennyt miinukselle.

    • Anonyymi

      Itse tuskailen hieman isompien ongelmien kanssa. Haluaisin kyllä auttaa ja antaa jotain vinkkejä ns. Vertaistukea. Sanon vain että älä ikinä ota lainaa, sulla on vielä hyvät mahdollisuudet elämälle. Menet töihin, tienaat hyvin ja toteuta haaveitasi. Omat luottotiedot vielä kunnossa mutta vaakalaudalla kaikki koko elämä, velkaa 70k.. jos vaan voisin palata ajassa tekisin kaiken toisin.. olen pyytänyt apua monista paikoista mutta kukaan ei auta.. kaikki vaan ohjaa että anna mennä ulosottoon ja sit menettäisin kaiken lopunkin mitä on jäljellä..

      • Anonyymi

        Hyvä neuvo että elä koskaan ota velkaa. Voimia sinulle ja parempaa huomista.
        Toivottavasti seuraavat kohtaamasi henkilöt auttavat eivätkä jätä yksin ongelman kanssa.


    • Anonyymi

      Jos haet toimeentulotukea niin opintolaina katsotaan tuloksi vaikka olisit käyttänyt sen kokonaan.Mikäli opiskelet vielä.

      • Anonyymi

        Olen pelannut vain yhdellä sivustolla jo pitkään https://suominordic.com/ eikä mitään ongelmia. Suosittelen sitä kaikille. Se on loistava tapa ansaita lisää rahaa. Tärkeintä on käyttää oikeaa strategiaa ja asennetta, ja kaikki järjestyy.


    • Anonyymi

      Perussääntö uhkapeleissä on että pelaat vain sellaisilla rahoilla mitä on varmasti varaa hävitä.

    • Anonyymi

      Älä ikinä lähde kulutusluottoja ottamaan. Se lähtee lapasesta. Voit vielä pelastua, hankkiudu äkkiä eroon peleistä. Olen itse jo menettänyt kaiken ja pelkästään kulutusluottoja lähes 100k

    • Anonyymi

      Älä ota lainaa. Siittä lähtee äkkiä lainakierre ja monen vuoden helvetti jos pelaaminen jatkuu. Vaikka tuntuisi nyt kuinka pahalta niin et voi aavistaakkaan kuinka paljon voi asiat pahentua.

      Kirjoitan tähän vähän omaa kokemusta (vaikka ei kummoinen ole ja tiedän että monilla mennyt koko elämä eikä tää ole mitään verrattuna niihin)

      Mutta jos saisin varoitettua muita nuoria ettei lähtisi lapasesta sekä itselle terapiaksi kun en ole apua hakenut ja jos tänne avautuminen vähän jelppaisi mua.

      Ite vasta täytin 24v, pelilainoja tullut otettua ja maksettua nyt 4vuoden ajan ja tullut pelattua yhteensä n.100k€ miinukseen ja suunnilleen jokaisen tienaamaan palkan suoraan kaivoon ja 20k€ tällä hetkellä velkaa.

      Tästä vielä selviää helpolla jos tajuaisin lopettaa. Laitoin tänään 2v luottokiellon itselle (toista kertaa) ja nyt oikeasti yritän kaiken etten pelaisi kun on käynyt henkisesti niin paljon päälle.


      Tein 2pv sitten 8000€ lainanhakemuksen siinä toivossa että oisin saanut pelattua sillä rahalla loppuvelkani pois (mikä on ihan järjetöntä) mutta tässä pelisumussa joka on päällä niin ei ymmärrä. Tilille kun laina tuli niin 30min jälkeen pelattu menee. Ja nyt pari tuntia myöhemmin kirjoitan tätä.

      Oma pelaaminen vaikuttanut rajun negatiivisesti elämään eikä mistään tunnu saavan enää mitään irti/iloa. Tältä se on tuntunut jo pitkään.
      On toki tullut hyviäkin tunteita hetkellisesti kun voittanut 10k jonka jälkeen kuopannut parin päivän sisään kaikki takaisin ja siihen vielä 10k velat päälle ja näin on käynyt muutamia kertoja. Näiden hetkien jälkeinen tila on aika jäätävä varsinkin kun seuraavana aamuna miettii että tulipa vuoden palkka parin päivän sisään laitettua taivaan tuuliin.

      Tuossa pari esimerkkiä. Olisi niin paljon lisää kirjoittaa näistä jutuista ja miten vaikuttanut elämään mutta jätetään tähän.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4859
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1732
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1359
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1337
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1228
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1075
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      61
      879
    Aihe