Lähihoitajat/alaa opiskelevat

Anonyymi

Mitä mieltä olette pakkopiikityksistä ja kysymys etenkin niille, jotka eivät siihen halua lähteä. Oletteko vaihtaneet alaa? Vai jääneet väliaikaisesti pois työelämästä tai keskeyttäneet opiskelut? Paska tilanne kun ei voi tehdä mitään ilman piikkejä.

Ja mille alalle olette vaihtaneet? Kertokaa muutenkin työn hyviä ja huonoja puolia, mahdollisimman kattavasti, kiitos! 🙂

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minusta täytyisi toimia niin, että ilmoittaa ettei piikkiä ota ja kysyy että voiko tulla töihin. Jos ei voi niin hakee avustuksia ja jää kotiin. Pieni loma on ok. Ilmoittaa samalla että sitten kun taas voi tulla ilman pikkiä töihin niin on käytettävissä.
      Minä tekisin noin. Tosin olen lloman tarpeessakin, joten siksi etenkin se tuntuu loistavalta idealta !

    • Anonyymi

      Aikanaan virkaa hakiessa oli otatettava monenlaisia rokotuksia ja teetettävä testejä sen toteamiseksi, kelpaako terveyden puolesta virkaan, joka ei ollut edes somaattisella puolella. Tuo kaikki oli ilman muuta selvää, samoin erilaisten tehosterokotusten ottaminen, koska jossain vaiheessa mm. tuberkuloosia alkoi esiintyä melko paljon, johtuen maahanmuuton vilkastumisesta. Saapujat eivät tulleet maista, joissa ihmisten rokotaminen olisi ollut sivistyksellinen itsestään selvyys. Taudinkuvat olivat vakavia ja leviämisen vaara todellinen.

      Jos itsensä ja muiden ihmisten suojelemiseksi ei uskalla ottaa rokotetta, kannattaa vakavasti miettiä, onko kouluttautumassa oikealle alalle. Suojatoimet ovat velvollisuus, joka työnantajalla (yhteiskunta) pitää olla oikeus vaatia kaikilta. Myös potilailla on oikeus saada luottaa turvalliseen hoitoon.

      Olemme päässeet monista vakavista taudeista juuri rokotteiden kehityksen ja rokotuskattavuuden voimin, Lähipiirissä vihurirokkosuojan puuttuminen ilmeni syyksi pienen tyttövauvan kuurouteen. Suru siitä on läsnä aina.

      Voisitko ajatella rokotesuojaa etuoikeutena? Sen pistäminenkään ei satu hyttysenpistoa enempää.

    • Anonyymi

      Rokote EI ESTÄ koronan tarttumista. Se estää sen, että tartunnan saanut ei kehitä niin vakavia oireita, että päätyisi kuormittamaan tehohoito-osastoja. Rokotettu voi levittää koronaa rokottamatonta tehokkaammin kun ei tajua saaneensa virusta kun oireet ovat niin lievät. Onneksi tuli tuo rokotepakko, niin tajusi viimeinkin lähteä alalta jossa ei muutenkaan ole tehnyt hommia kuin aivan pakosta. Jos vain on jotain muuta edes pätkäksi löytynyt, niin muuta on tullut tehtyä.

    • Anonyymi

      Kummallisia ovat lähihoitajat. Mitä ihmeen parempaa tietoa tai varmaankin tiedon ja vähän älynkin puutetta heillä on? Eräässä suuressa kaupungissa lääkäreistä on rokotettuja 100 %, sairaanhoitajista 97 %, lähihoitajista 70 %.
      Mitä tästä voi päätellä?

      • Anonyymi

        Lh:t työskentelee myös muualla kuin sairaalassa suurissa määrin. Jos Lh on rokotettu vanhustenhoidossa eikä tunnista sairastuneensa? Kuka ottaa siitä vastuun? Vain Lh itse voi tehdä sen vastuupäätöksen - jossa yhteiskunta pakottaa häntä riskeeraamaan vanhusten henkiä, mutta Lh tulee tulokseen, että se on epäeettistä. Yksi tutkimus tehtiin myös tarttuvuudesta, johon rokote ei vaikuttanut millään tavoin; siitä oltiin jatkossa ihan hiljaa ja mitään hyväksyttäviä ja järkeviä argumentteja ei annettu rokotuksen puolesta terveydenhoitoalalla. Ihmiset vain ottivat sen asenteen, että rokottamaton levittää koronaa, vaikka päinvastainen on tieteellinen fakta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      308
      3137
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      222
      1967
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1602
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      4
      1404
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      81
      1288
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      272
      1213
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1064
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1051
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      991
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      145
      867
    Aihe