ltsetuhoisia ajatuksia rokotteen takia

Anonyymi

Varmaan kaikille alkaa olla selvä koronarokotteiden vaarallisuus. Eri sairauksien määrä kasvanut räjähdysmäisesti, prionitaudit tulossa ja äkkikuolemat arkistuneet. Rokotettu ap miettii josko itsemurha olisi parempi vaihtoehto? Ei taida olla mitään keinoja selvitä piikistä?

5

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko saanut haittoja piikistä? Jos et, olet saattanut joutua plaseboryhmään. Jos olet saanut, niin älä siitä vielä huoli. Piikkihaittoihin tullaan keksimään hoitoja piankin, monet lääkärit ja muut terveysammattilaiset jo kehittelevät niitä.

      • Anonyymi

        Ei ollut plaseboa. On ollut haittoja, jotka jatkuu edelleen. En oikein usko hoitokeinoja löytyvän ennen kuin on liian myöhäistä. Toivottavasti olen väärässä. Ap


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut plaseboa. On ollut haittoja, jotka jatkuu edelleen. En oikein usko hoitokeinoja löytyvän ennen kuin on liian myöhäistä. Toivottavasti olen väärässä. Ap

        Mitä jos hakeutuisit vaikka MKR:n johonkin ryhmään, missä on asiasta tietäviä ja saman kokeneita? Yksin kun miettii kaikki näyttää aina pelottavammalta. Netissä kokemusten vaihtaminen ei vastaa henkilökohtaista kontaktia.
        On myös sellainen ilmiö kuin nosebo, vastaava kuin plasebo. Kun pelkoenergia on vahvaa niin kaikki kivutkin tuntuvat pahemmilta. En tarkoita vähätellä, päinvastoin, olen täällä jakanut tietoa ja linkkejä k-piikkien haitoista ja toivon että mahdollisimman moni jättää piikin ottamatta.

        Äskettäin julkaistiin tutkimus, jota otsikoitiin osapuilleen niin että osa koronapiikkien haitoista oli noseboa, "kuvittelua." Tämähän ei ole totta, sillä esim. Fimea hyväksyy vakaviksi rokotehaitoiksi vain sellaiset, jotka edellyttävät sairaalahoitoa, tai muuten jonkin objektiivisen mittarin. Esimerkiksi voimakas, pitkäkestoinen kiputila, jonka takia henkilö ei pysty kävelemään kunnolla kahteen viikkoon, ei ole Fimean mielestä vakava haitta ellei henkilö ole ollut hoidettavana sairaalaosastolla sen takia. Luokittelussa on muutenkin paljon pielessä, sekä raportointikäytännöissä.
        Tästä huolimatta nosebo on todellinen ilmiö sekin. Jos kovasti pelkää jotain haittaa tai sairautta, niin lievät oireet kuten kuumeilu, huimaus tai jotkut kivuntuntemuksetkin voivat johtua siitä.
        Stressiä pitäisi siis vähentää, jotta kehosi saa rauhoittua ja voimaantua.
        Varsinaisten haittojen tutkiminen ja hoito olisi tärkeää, nyt vaan en tiedä muuta mihin suositella hakeutua kuin tuon Mkr:n. Sieltä voisi saada jonkun asiaan perehtyneen lääkärin yhteystiedot.
        Täytyy varmaan vielä vähän odottaa kunnes selvitetään piikkien vaikutuksia tarkemmin, ja sitten varmasti tulee myös hyviä hoitokeinoja käyttöön. Jos vielä silloin edes tarvitset, ehkä toivut jo sitä ennen:) Kaikkea hyvää sinulle:)

        https://koronarealistit.com/moniammatillinen-koronakriisin-ratkaisuryhma-mkr/


    • Anonyymi

      Enpä ole ottanut, mutta kuulemma kuumeilua ja matalaa verenpainetta voi aiheuttaa, joka voi olla tautien "moottorin", eli ektoplasman poistumisenkin merkki - joka voidaan tosin hoitaa yleisellä detoksifikaatiolla, kuten paastolla.
      Rokotteilla voidaan tosin ja pitempiaikaisesti syöttää ihmisiin ja eläimiin nanoteknologiaa, jonka pelossa useat eivät tuota huolikaan.
      - Joku keskustelusta puhui itsetuho-ajatuksista, joka viittaa psyyke-lääkkeisiin ja joita itsellekin kapseleissa kerran työnnettiin, vaikka olin kipupotilas. Tuo sentään meni parissa tunnissa ohi...

    • Anonyymi

      Ei nyt kyllä tuolle tielle kannata lähteä. Vertaistuesta tosiaan voisi olla apua sinulle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe