ltsetuhoisia ajatuksia rokotteen takia

Anonyymi

Varmaan kaikille alkaa olla selvä koronarokotteiden vaarallisuus. Eri sairauksien määrä kasvanut räjähdysmäisesti, prionitaudit tulossa ja äkkikuolemat arkistuneet. Rokotettu ap miettii josko itsemurha olisi parempi vaihtoehto? Ei taida olla mitään keinoja selvitä piikistä?

5

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko saanut haittoja piikistä? Jos et, olet saattanut joutua plaseboryhmään. Jos olet saanut, niin älä siitä vielä huoli. Piikkihaittoihin tullaan keksimään hoitoja piankin, monet lääkärit ja muut terveysammattilaiset jo kehittelevät niitä.

      • Anonyymi

        Ei ollut plaseboa. On ollut haittoja, jotka jatkuu edelleen. En oikein usko hoitokeinoja löytyvän ennen kuin on liian myöhäistä. Toivottavasti olen väärässä. Ap


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut plaseboa. On ollut haittoja, jotka jatkuu edelleen. En oikein usko hoitokeinoja löytyvän ennen kuin on liian myöhäistä. Toivottavasti olen väärässä. Ap

        Mitä jos hakeutuisit vaikka MKR:n johonkin ryhmään, missä on asiasta tietäviä ja saman kokeneita? Yksin kun miettii kaikki näyttää aina pelottavammalta. Netissä kokemusten vaihtaminen ei vastaa henkilökohtaista kontaktia.
        On myös sellainen ilmiö kuin nosebo, vastaava kuin plasebo. Kun pelkoenergia on vahvaa niin kaikki kivutkin tuntuvat pahemmilta. En tarkoita vähätellä, päinvastoin, olen täällä jakanut tietoa ja linkkejä k-piikkien haitoista ja toivon että mahdollisimman moni jättää piikin ottamatta.

        Äskettäin julkaistiin tutkimus, jota otsikoitiin osapuilleen niin että osa koronapiikkien haitoista oli noseboa, "kuvittelua." Tämähän ei ole totta, sillä esim. Fimea hyväksyy vakaviksi rokotehaitoiksi vain sellaiset, jotka edellyttävät sairaalahoitoa, tai muuten jonkin objektiivisen mittarin. Esimerkiksi voimakas, pitkäkestoinen kiputila, jonka takia henkilö ei pysty kävelemään kunnolla kahteen viikkoon, ei ole Fimean mielestä vakava haitta ellei henkilö ole ollut hoidettavana sairaalaosastolla sen takia. Luokittelussa on muutenkin paljon pielessä, sekä raportointikäytännöissä.
        Tästä huolimatta nosebo on todellinen ilmiö sekin. Jos kovasti pelkää jotain haittaa tai sairautta, niin lievät oireet kuten kuumeilu, huimaus tai jotkut kivuntuntemuksetkin voivat johtua siitä.
        Stressiä pitäisi siis vähentää, jotta kehosi saa rauhoittua ja voimaantua.
        Varsinaisten haittojen tutkiminen ja hoito olisi tärkeää, nyt vaan en tiedä muuta mihin suositella hakeutua kuin tuon Mkr:n. Sieltä voisi saada jonkun asiaan perehtyneen lääkärin yhteystiedot.
        Täytyy varmaan vielä vähän odottaa kunnes selvitetään piikkien vaikutuksia tarkemmin, ja sitten varmasti tulee myös hyviä hoitokeinoja käyttöön. Jos vielä silloin edes tarvitset, ehkä toivut jo sitä ennen:) Kaikkea hyvää sinulle:)

        https://koronarealistit.com/moniammatillinen-koronakriisin-ratkaisuryhma-mkr/


    • Anonyymi

      Enpä ole ottanut, mutta kuulemma kuumeilua ja matalaa verenpainetta voi aiheuttaa, joka voi olla tautien "moottorin", eli ektoplasman poistumisenkin merkki - joka voidaan tosin hoitaa yleisellä detoksifikaatiolla, kuten paastolla.
      Rokotteilla voidaan tosin ja pitempiaikaisesti syöttää ihmisiin ja eläimiin nanoteknologiaa, jonka pelossa useat eivät tuota huolikaan.
      - Joku keskustelusta puhui itsetuho-ajatuksista, joka viittaa psyyke-lääkkeisiin ja joita itsellekin kapseleissa kerran työnnettiin, vaikka olin kipupotilas. Tuo sentään meni parissa tunnissa ohi...

    • Anonyymi

      Ei nyt kyllä tuolle tielle kannata lähteä. Vertaistuesta tosiaan voisi olla apua sinulle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2539
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      198
      2254
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      59
      2248
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1752
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1277
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      9
      1263
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe