ONKO RAISIOON

Anonyymi

MUODOSTUNUT OSTARIJENGIÄ. VALVONTAKAMEROISTA TIHUTYÖT PITÄISIÄ NÄKYÄ, VAI EIKÖ POLIIISI VÄLITÄ, TAHI KYKENE?

15

733

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tihutöistä pitää tehdä rikosilmoitus, ei poliisi niitä muuten katso. Ja vaikka tihutyö näkyisi kuvissa, harvoin tekijöitä tunnistetaan. Tekijöiden löytyninen vaatii taas poliisin resursseja jotka ovat nykyään hyvin rajalliset.

      Mitä jos jokainen itse miettisi omaa ja lähimmäisten tekemisiä? Aivan liian monilla vanhemmilla on hällä väliä meno, oman lapsen menot ei kiinnostavpätkän vertaa. Voidaan jopa antaa taskurahaa siitä että pysyy illan poissa kotoa vanhempia häiritsemästä.

      • Anonyymi

        Raisio ei ole enää turvallinen paikka asua. Minä en uskalla iltaisin liikkua enää muualla kuin kotipihallani.


    • Anonyymi

      Viikonloppuna kun menee touhua katsomaan, niin varsin nopeasti huomaa mitkä teinit siellä uhoaa..

    • Anonyymi

      AI muodostunut ostarijengiä?
      Eikö siellä ole aina ja ikuisesti pyörinyt kännisiä aikuisia ja vailla järkevää puuhaa olevia kakaroita. Jos ei ole mitään järjellistä ajateltavaa, tekemistä, niin sittenhän sitä päättömyyksiin sortuu.
      Ja Raisiossa sitä vailla järkevää tekemistä olevaa porukkaa on enemmän kuin tarpeeksi.
      Raisio ei todellakaan ole mikään menestyvä kaupunki, sellaiseksi nämä uudet kaupungin pomot sitä kovasti kyllä yrittävät muuttaa. Mikään ei muutu, niin kauan kuin ihmisten ongelmiin ei puututa.
      Olis taas terkkarin täteillä kovasti puuhaa!
      Diapamiako ne vaan jakelevat? Ja sehän näille tietyille tyypeille tietysti sopii.
      Ja jos ei terkkarilta saa niin saahan sitä sitten muualta. Ja just, onkohan juuri tälä hetkellä jokin uusi lasti tullut kaupattavaksi, kun vaikuttaa siltä, että alkaa olla niin kuin enemmänkin levotonta porukkaa kaduilla ja asuinalueille.
      Prepaidiäkin ne ovat oppineet käyttämään, sitä aletaan harrastaa naapurihäiriköintiäkin prepaidien avulla. "Ottaisit yhteyttä, olisi tärkeää asiaa." Mitäs olisit halunnut kertoa? Ootas mä arvaan.... Slummialueitten hörhöjen tekemisiä, niitä jotka vetävät pari pamii naamaan ja sitten aletaan riehuu...

      • Anonyymi

        Toki, terkkarin tätien puuttumiseen ja toimintaan vaikuttaa sekin, että siellä niitten omissa joukoissa on ihan samalle asteelle henkisesti jääneitä kuin nämä hörhöt! Samanlaista käyttäytymistä, jota toki osastonhoitajat kovasti kehuvat hyvänä käyttäytymisenä - hahahahahaaa - niin sitä osoittavat nämä terkkarit toimissa olevat tyypit ja vielä odottavat sen jälkeen että heitä pitäs arvostaa ja kunnioitta. PTHYI! Teidän kaupungissanne on tosiaankin järjellisestä toiminnasta kova puute, ja sitä kun ei ole, niin sitten sitä tehdään kaikenlaista älyttömyyttä! Ihan siis kakaroista aikuisiiin.


    • Anonyymi

      NUORI MIES RYÖSTETTIIN JA PAHOINPIDELTIIN RAISIOSSA LAUANTAI-ILTANA. POLIISI EPÄILEE TEOSTA VIITTÄ NUORTA MIESTÄ. KUMMA JUTTU, ETTEI POLIISI SAA NUORISOA KURIIN. POLISIILAITOSKIN ON TOSIN LOPETETTU, JA MUUTETTU AIVAN JOKSIKIN MUUKSI...

      • Anonyymi

        Millä resursseilla poliisi saa Raision nuoret kuriin? Kysyn vaan mitä nuoeten vanhemmat tekevät? Heillä on VASTUU LAPSISTAAN!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä resursseilla poliisi saa Raision nuoret kuriin? Kysyn vaan mitä nuoeten vanhemmat tekevät? Heillä on VASTUU LAPSISTAAN!

        Odineita pitäisi olla Raisiossa niin saataisiin nuoret kuriin.


    • Anonyymi

      IHMISTEN TURVALLISUUDESTA VASTAA AINA POLIISI.

      • Anonyymi

        Ei poliisi vastaa yksin yhteiskunnan turvallisuudesta. Siinä on mukana muitakin viranomaisia, kaupungit ja kunnat sekö tärkeimpänä ihan jokainen kansalainen. Esim itse ymmärrän että jos vaikka rahat loppu, lisää ei kannata hankkia ryöstöllä, ja ymmärtän myös pysyä poissa tietyiltä alueilta tietyihin kellonaikoihin.


    • Anonyymi

      Poliisiasema joka kuntaan jossa on yli 20 000 asukasta. Poliisi partioimaan KÄVELLEN ,niin tehtiin vanhaan hyvään aikaan mm Turussa. Nykyään partio istuu lämpimässä autossa ja ajelee minne miellyttää. Toinen partioimaan kävellen, kun toinen partioi autolla. Ameriikoissakin partioi yksi poliisi autolla, eikä siihen Suomessakaan juttukaveria tarvita.Samalla määrällä poliiseja saadaan näin valvottua laajemmalti. JAG HAR TALAT..

    • Anonyymi

      Kyllä tuollaiset kusipäät pitää saada kuriin. Ei muuta kuin 3-4 hengen katupartioita iltaisin (varsinkin viikonloppuisin) kiertelemään ja jos tavataan 3-4 hengen nuorisoporukkaa kadulla niin ei muuta kuin turpiin vaan ja onnea jos eivät puhetta usko ja lähde kälppimään kotiinsa siitä.
      Kova kovaa vasten muuten ei noita pikku kusipäitä saada kuriin.
      Tuollaisia jätenuoria ei yhteiskunta tarvitse.

      • Anonyymi

        Olet periaatteessa oikeassa, mutta voi olla, että päätyisit putkaan tällä menettelyllä


    • Anonyymi

      NÄIN ON

    • Anonyymi

      Poliisi sai 11.2. Turussa ilmoituksen epäillystä ampumisesta kello 15.20. Yksi henkilö loukkaantui tilanteessa lievästi, tiedotteessa kerrotaan.

      Auto oli ajanut Runosmäen kohdalla Tampereen valtatiellä, kun sen rinnalle ajoi toinen ajoneuvo. Vierelle tulleen auton kyydistä ammuttiin toista autoa kohden.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe