Sushia torilta ja mansikoita.

Anonyymi

Tuossa hieman mallia milloin sushi on sitä mitä pitääkin, kävin ostamassa nämä tuoretorilta, kilo mansikoita 200 b ja hieman sushia 110 bahtia, meni heti naamaan, kotona. Lautanen on isokokoinen, joskus aikoja sitten oli vääntöä mansikoiden koosta, niitä ei kuulemma ole thaimaassa isoja, kyllä vaan on kuten kuvasta näkyy...
Giant mansikat ja sushit.
https://aijaa.com/zv2GkT

83

812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Voin vakuuttaa että hyvää oli...
      NumBall HHN 61 v.
      ps. asettelin en itse lautaselle.

    • Anonyymi

      Korona näyttää lähteneen boosti vaiheeseen tänään ja eilen yli 10.000 tartuntaa... Thaimaassa. Rajoitteita tullaa todennäköisesti kiristämään.

      • Anonyymi

        Niin... tästä kehityksestähän on jo ollut juttua pitkää mm. Bangkokpostissa ja olisko sitten 5.2. ollut artikkeli myös thaimaansuomalaisessa (kummasta luit?).

        Yst. terv. HamTiam


    • Anonyymi

      Ompas herkullista, olen ihan kade.

      • Anonyymi

        Päivän torilla lämmennyttä sushia, herkullista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivän torilla lämmennyttä sushia, herkullista.

        Jokainen annos valmistetaan erikseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Päivän torilla lämmennyttä sushia, herkullista.

        Voi rakas, kyllä täälläkin on kylmälaitteita, tule joskus tänne thaimaahan niin opit jotain sellaista ja paljon, jota et googlaamalla opi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen annos valmistetaan erikseen.

        Kyllä, aikaisin aamulla.


    • Anonyymi

      Joopa. Ei täytä sushin tunnusmerkkejä. Nuo on ikäänkuin sushin ilmaisia maistiaisia, mutta parempia kuin sensein kalapuikkosushit.
      Ulkomaisia tuoremansikoita saa Suomestakin ja Muutamassa paikassa tehdään kerrosviljelyllä talvellakin suomalaista mansikkaa.

      • Anonyymi

        Mansikoita parhaita kasvaa Chiang Maissa.

        Sushiarvostelijat jotka eivät syö thaimaalaisia, sekä arvostelevat valokuvista, voinee mennä perheensä kanssa viikottaiselle Raxille ja Mäkkiin hampurilaiselle, kun ei ole omaa valokuvaa laittaa arvosteltavaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mansikoita parhaita kasvaa Chiang Maissa.

        Sushiarvostelijat jotka eivät syö thaimaalaisia, sekä arvostelevat valokuvista, voinee mennä perheensä kanssa viikottaiselle Raxille ja Mäkkiin hampurilaiselle, kun ei ole omaa valokuvaa laittaa arvosteltavaksi.

        Raxissa onkin paljon paremman näköisiä susheja kuin nuo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raxissa onkin paljon paremman näköisiä susheja kuin nuo.

        Hyvä että suomalaisille on siellä suomessa mitä suomalaiset siellä suomessa kaipaa suomessa ollessaan ja arvostellen haavemaansa tarjontaa valokuvista kun ei maiskutella voi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mansikoita parhaita kasvaa Chiang Maissa.

        Sushiarvostelijat jotka eivät syö thaimaalaisia, sekä arvostelevat valokuvista, voinee mennä perheensä kanssa viikottaiselle Raxille ja Mäkkiin hampurilaiselle, kun ei ole omaa valokuvaa laittaa arvosteltavaksi.

        "Mansikoita parhaita kasvaa Chiang Maissa."

        Oletko itse näitä maistanut, missä ja mitä lajiketta?

        "kun ei ole omaa valokuvaa laittaa arvosteltavaksi."

        Missä sinun omat valokuvasi?

        Missä senssun kuva kuksasta Chiang Maissa?


    • Anonyymi

      Hei saaritorvelo, miksi ostit susheja kun tuolla Asiantravelin ketjussa kirjoitit ettei ne kuulu sinun suosikkeihin. Taisit vain kirjoittaa siis siksi ettei sinulla ole varaa Oshineihin vaan joudut ostamaan sushintapaiset torilta.

      • Anonyymi

        Outo kommentti kun sama idiootti aiemmin hinnoitteli susselit ilmaisiksi maistiaisiksi ja nyt kalliiksi että ei ole varaa, kaikkea se katkeruus ja kateus aiheuttaa iki-idiootille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Outo kommentti kun sama idiootti aiemmin hinnoitteli susselit ilmaisiksi maistiaisiksi ja nyt kalliiksi että ei ole varaa, kaikkea se katkeruus ja kateus aiheuttaa iki-idiootille.

        Puhutko nyt asianomistajana vai oletko nyt sihteeripersoona?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhutko nyt asianomistajana vai oletko nyt sihteeripersoona?

        Yritätkö olla jonkinmoinen anonyymipäällikkö jolle tulee tehdä selvityksiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yritätkö olla jonkinmoinen anonyymipäällikkö jolle tulee tehdä selvityksiä?

        Huomioisin sinuna taas kerran sen että tätäkin ketjua on katseltu jo 83 eri IP osoitteesta joten on oletettavaa että tähän on vastannut enemmän kuin yksi henkilöä, mutta sinä juttelet aina vaan yhdelle henkilölle. Olisi mukavaa jos täällä joutuisi keskustelemaan omilla nimillä niin johan muuttuisi sävy näissä "keskusteluissa".


      • Anonyymi

        Jokainen elää niillä varoilla jotka on käytössä, sinäkin ?. Ressukka.


    • Anonyymi

      Aloitukseen muutama kommentti.

      En muista mansikoiden koosta olleen vääntöä. Saattaa sen sijaan olla niin, että olen itse jo aiemmin todennut tämän tosiasian täälläkin, mutta todettakoon nyt vielä uudestaan, että maultaan thaimaalaiset mansikat eivät pääse lähellekään suomalaisten maukkautta.

      Miltä sushien tulee näyttää? Kuvassa nyt olevat eivät näytä niin hirveiltä kuin sushit näyttivät senssun kuvassa, anteeksi vain senssu.

      Kiitän aloituksesta ja kuvista NumBallia.

      Yst. terv. HamTiam

    • Anonyymi

      Hyvältä näyttävät kummatkin.

      Sushi ei saa olla pilattu kastikkeilla tai muilla lisukkeilla vaan just kuten kuvassa; SIISTI ja simppeli! Vain kalaa, tai muuta merestä, ja alla riisi. WASABI alla piilossa tai erillään lautasella asiakkaan toivomuksesta.
      Inkiväärin ohuita lastuja suun "huuhtomiseksi" kun vaihdetaan sushi erilaiseen ettei mene maut sekaisin.

      Thaimaassa ja Vietnamissa mansikat poimitaan 99% liian aikaisin. Ei väriä, ai makua. Nuo näyttävän kypsiltä.

      • Anonyymi

        Asiaa nyt hieman perehtyneenä tosin pääpiirteisesti, huomasin että tieto palstalla on suhteellisin rajoittunutta ihan kaikessa, vaikka ollaan tietävinää ei vaan tiedetä, tosiasiassa Senssun "kalapuikko" sushit on ihan normi safkaa thaimaassa, jota tehdään hieman eritavalla kun nämä minun herkut, nimittäin ne kypsennetään valmistuksen yhteydessä päältäpäin kaasuliekillä, kuvan kaikki huikopalat oli mereneläviä, jolloin niistä tulee samanlaisia kun Senssun huikopaloista.

        Seurasin eilen varttitunnin kun tekivät näitä, edellisille asiakkaille, joita oli minua ennen kymmenkunta, osa huikopaloista käsiteltiin butaanilampulla, että siihe tuli väriä.

        Thaimaassa on mansikka kausi parikertaa vuodessa, tarhoilta tulee kokoajan, mutta ne on varsin kalliita, lisäksi niitä tuodaan ulkomailta, jolloin ne on ihan sikakalliita, nämä tulivat chiang maista, eivätkä maultaan poikkea juurikaan suomaisista, mutta tuota giant kokoa ei ole paljon liikkeellä, tosin hintakin on suolainen 200 bahtia kilo, kun se suhteutetaan palkkatasoon.
        By NumBall HHN 61v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiaa nyt hieman perehtyneenä tosin pääpiirteisesti, huomasin että tieto palstalla on suhteellisin rajoittunutta ihan kaikessa, vaikka ollaan tietävinää ei vaan tiedetä, tosiasiassa Senssun "kalapuikko" sushit on ihan normi safkaa thaimaassa, jota tehdään hieman eritavalla kun nämä minun herkut, nimittäin ne kypsennetään valmistuksen yhteydessä päältäpäin kaasuliekillä, kuvan kaikki huikopalat oli mereneläviä, jolloin niistä tulee samanlaisia kun Senssun huikopaloista.

        Seurasin eilen varttitunnin kun tekivät näitä, edellisille asiakkaille, joita oli minua ennen kymmenkunta, osa huikopaloista käsiteltiin butaanilampulla, että siihe tuli väriä.

        Thaimaassa on mansikka kausi parikertaa vuodessa, tarhoilta tulee kokoajan, mutta ne on varsin kalliita, lisäksi niitä tuodaan ulkomailta, jolloin ne on ihan sikakalliita, nämä tulivat chiang maista, eivätkä maultaan poikkea juurikaan suomaisista, mutta tuota giant kokoa ei ole paljon liikkeellä, tosin hintakin on suolainen 200 bahtia kilo, kun se suhteutetaan palkkatasoon.
        By NumBall HHN 61v.

        Nyt tulee soopaa tuutin täydeltä. Koko sushin idea on tarjoilu kylmänä. Niitä ei todellakaan kypsennetä kaasuliekeillä. Riisi on keitetty aiemmin ja jotkut raaka-aineet tarvittaessa myös. Järvikala ja tietyt tonnikalat pakastetaan jotta bakteerit kuolee mutta muuten kaikki kootaan ja tarjoillaan kylmänä. Etikka on se joka tappaa kylmän pöpöt halparuokaloissa, mutta parhaissa sushimestoissa kaikki on tuoretta eikä jäädykkeitä eikä TODELLAKAAN liekitettyjä. Oikeassa kunnon sushissa vain riisi on keitetty ja siinä käytetään tahmeaa riisiä, kaikki muu on raakaa ja tuoretta.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nyt tulee soopaa tuutin täydeltä. Koko sushin idea on tarjoilu kylmänä. Niitä ei todellakaan kypsennetä kaasuliekeillä. Riisi on keitetty aiemmin ja jotkut raaka-aineet tarvittaessa myös. Järvikala ja tietyt tonnikalat pakastetaan jotta bakteerit kuolee mutta muuten kaikki kootaan ja tarjoillaan kylmänä. Etikka on se joka tappaa kylmän pöpöt halparuokaloissa, mutta parhaissa sushimestoissa kaikki on tuoretta eikä jäädykkeitä eikä TODELLAKAAN liekitettyjä. Oikeassa kunnon sushissa vain riisi on keitetty ja siinä käytetään tahmeaa riisiä, kaikki muu on raakaa ja tuoretta.

        Hauskaa, nyt on pakko osallistua.

        Mansikoista sen verran, että ... no antaas olla kyllähän sen tietää tietäväiset, mutta tuo sushijuttu.

        Hyvä rakas, kyllä sushit tarjoillaan kylmänä.

        Toisinaan todellakin lohi liekitetään mutta hyvin nopeasti ja vain tarkoituksella sen pinnan polttaminen, ei ole kyse kypsennyksestä eikä lämmittämisestä.

        Ei nyt tule ainakaan minun mieleeni ainuttakaan raaka-ainetta joka keitettäisiin muuta kuin riisi.
        Jos puhutaan esim. ravintoloista tai jopa siellä suomessa pienistäkin myymälöistä, niin niissä on nimenomaiset laitteet kyseisen riisin valmistamiseen.
        Kokemuksesta voin kertoa, että kyseinen riisi kovenee melko nopeaan, joten missään nimessä eilinen ei ole ok.

        Ole hyvä ..... tosin tyttö innostui vähän liikaa.

        https://youtu.be/cpd7KaJ0A8M


      • SENSSU kirjoitti:

        Hauskaa, nyt on pakko osallistua.

        Mansikoista sen verran, että ... no antaas olla kyllähän sen tietää tietäväiset, mutta tuo sushijuttu.

        Hyvä rakas, kyllä sushit tarjoillaan kylmänä.

        Toisinaan todellakin lohi liekitetään mutta hyvin nopeasti ja vain tarkoituksella sen pinnan polttaminen, ei ole kyse kypsennyksestä eikä lämmittämisestä.

        Ei nyt tule ainakaan minun mieleeni ainuttakaan raaka-ainetta joka keitettäisiin muuta kuin riisi.
        Jos puhutaan esim. ravintoloista tai jopa siellä suomessa pienistäkin myymälöistä, niin niissä on nimenomaiset laitteet kyseisen riisin valmistamiseen.
        Kokemuksesta voin kertoa, että kyseinen riisi kovenee melko nopeaan, joten missään nimessä eilinen ei ole ok.

        Ole hyvä ..... tosin tyttö innostui vähän liikaa.

        https://youtu.be/cpd7KaJ0A8M

        Tuossa vähän lisää ja nyt juntti ostamaan toho sinne pallogrillin vierelle.

        https://youtu.be/ZBKyj1frrAU

        https://youtu.be/nXgri0gM1MI

        Hauskaa eikös vain?



      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt tulee soopaa tuutin täydeltä. Koko sushin idea on tarjoilu kylmänä. Niitä ei todellakaan kypsennetä kaasuliekeillä. Riisi on keitetty aiemmin ja jotkut raaka-aineet tarvittaessa myös. Järvikala ja tietyt tonnikalat pakastetaan jotta bakteerit kuolee mutta muuten kaikki kootaan ja tarjoillaan kylmänä. Etikka on se joka tappaa kylmän pöpöt halparuokaloissa, mutta parhaissa sushimestoissa kaikki on tuoretta eikä jäädykkeitä eikä TODELLAKAAN liekitettyjä. Oikeassa kunnon sushissa vain riisi on keitetty ja siinä käytetään tahmeaa riisiä, kaikki muu on raakaa ja tuoretta.

        Hienoa kun kerrot mielipiteesi, mutta toisaan niitä kaasulampulla viimeisteltiin näistä minun hankkimista myös tuo alemmassa kuvassa oleva vasemmassa reunassa oleva sushi on "liekitetty", jos sitä voi tässä tapauksessa käyttää eikä se kala ole lohta vaan jotain muuta, myynnissä oli useita saman näköisiä kun Senssun lautasella niitä oli.

        Milloinhan opit että täällä asumalla saa asioihin hieman toisenlaisen tuntuman kun pattayan savossa netistä googlaamalla jos ei tiedä asiasta tuon taivaallista, se havaintomaailma jää kovin suppeaksi, kuten Senssu muutamalla videolla taas osoitti.


        Eli taas työnsit tapasi mukaan tuubaa.. resupoju.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa kun kerrot mielipiteesi, mutta toisaan niitä kaasulampulla viimeisteltiin näistä minun hankkimista myös tuo alemmassa kuvassa oleva vasemmassa reunassa oleva sushi on "liekitetty", jos sitä voi tässä tapauksessa käyttää eikä se kala ole lohta vaan jotain muuta, myynnissä oli useita saman näköisiä kun Senssun lautasella niitä oli.

        Milloinhan opit että täällä asumalla saa asioihin hieman toisenlaisen tuntuman kun pattayan savossa netistä googlaamalla jos ei tiedä asiasta tuon taivaallista, se havaintomaailma jää kovin suppeaksi, kuten Senssu muutamalla videolla taas osoitti.


        Eli taas työnsit tapasi mukaan tuubaa.. resupoju.

        Muutenkin hauskaa, en pidä Sushia mitenkään ihmeruokana, mutta kun Senssu sai taas kohinan aikaiseksi päätin hieman tutkia asiaa tarkemmin, ja totta melko tarkalleen Senssun kuvaamia Sushia löytyy täältä pilvinpimein, ei ne senssun kuvaamat mitenkään houkuttelevan näköisiä ollut, mutta olen jo vuosia sitten oppinut että älä koskaan luota ulkonäköön, tai hajuun... ei tuo duriankaan niin hyvälle näytä ja tuoksu mutta maku on mitä erinomaisin, suorastaan fantastinen... selvästi näkee että kaikki palsta vaikuttajat ovat vain nettitrolleja, mielipuolineen jolla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.

        Muuten Senssu arviosi korona tsumamista osoittautuu oikeaksi arvioksi, tautitilanne täällä pahenee vauhdilla ja tänään on läytynyt jo 13.000 positiivistä, trendi on nouseva.

        Outoa se olisikin jos se täällä käyttäytyisi jotenkin eritavalla kuin muualla maailmassa, täällä se tulee vain syystä tai toisesta hieman perässä, jos nyt yleensä edes näihin tilastoihin on luottamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutenkin hauskaa, en pidä Sushia mitenkään ihmeruokana, mutta kun Senssu sai taas kohinan aikaiseksi päätin hieman tutkia asiaa tarkemmin, ja totta melko tarkalleen Senssun kuvaamia Sushia löytyy täältä pilvinpimein, ei ne senssun kuvaamat mitenkään houkuttelevan näköisiä ollut, mutta olen jo vuosia sitten oppinut että älä koskaan luota ulkonäköön, tai hajuun... ei tuo duriankaan niin hyvälle näytä ja tuoksu mutta maku on mitä erinomaisin, suorastaan fantastinen... selvästi näkee että kaikki palsta vaikuttajat ovat vain nettitrolleja, mielipuolineen jolla ei ole mitään tekemistä minkään kanssa.

        Muuten Senssu arviosi korona tsumamista osoittautuu oikeaksi arvioksi, tautitilanne täällä pahenee vauhdilla ja tänään on läytynyt jo 13.000 positiivistä, trendi on nouseva.

        Outoa se olisikin jos se täällä käyttäytyisi jotenkin eritavalla kuin muualla maailmassa, täällä se tulee vain syystä tai toisesta hieman perässä, jos nyt yleensä edes näihin tilastoihin on luottamista.

        Eiköhän se sushi ole kotoisin Japanista ja siksi "oikeaa" sushia saa pääasiassa japanilaisista ravintoloista tai japanilaisiin valmistustapoihin perehtyneistä.

        Sushin idea on tuoreus ja ne tarjoillaan jääkaappilämpöisinä, eli viileinä. Siksi ne eivät ole tuontitavaraa vaan valmistetaan paikan päällä.

        En ole asiantuntija mutta en ole koskaan nähnyt niitä liekiteltävän. Saahan sitä liekittää vaikka lihapiirakan, jos haluaa.

        Tartunnat lisääntyy, mutta sairaalakuormitus ei. Se ratkaisee. On selvä että Thaimaa käy omicronin läpi kuten muutkin maat. Pojallani ja kavereillaan Thailand Passit ok, tulevat loppukuusta.

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se sushi ole kotoisin Japanista ja siksi "oikeaa" sushia saa pääasiassa japanilaisista ravintoloista tai japanilaisiin valmistustapoihin perehtyneistä.

        Sushin idea on tuoreus ja ne tarjoillaan jääkaappilämpöisinä, eli viileinä. Siksi ne eivät ole tuontitavaraa vaan valmistetaan paikan päällä.

        En ole asiantuntija mutta en ole koskaan nähnyt niitä liekiteltävän. Saahan sitä liekittää vaikka lihapiirakan, jos haluaa.

        Tartunnat lisääntyy, mutta sairaalakuormitus ei. Se ratkaisee. On selvä että Thaimaa käy omicronin läpi kuten muutkin maat. Pojallani ja kavereillaan Thailand Passit ok, tulevat loppukuusta.

        T 2010

        Tsunami ..... jaahas että silleen tällä kertaa.

        Katsos kuule Neiti Urosnaaras voisit pysytellä aivan ulkopuolisena näissä asioissa, mistä et edes googlettamalla pääse pätemään.

        https://youtu.be/tm9JJ_vlWDg

        https://youtu.be/FWo0b54nBcs

        S


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tsunami ..... jaahas että silleen tällä kertaa.

        Katsos kuule Neiti Urosnaaras voisit pysytellä aivan ulkopuolisena näissä asioissa, mistä et edes googlettamalla pääse pätemään.

        https://youtu.be/tm9JJ_vlWDg

        https://youtu.be/FWo0b54nBcs

        S

        Meinaatko senssu että sinun sushisi on Thaimaassa liekitettyjä? Eiköhän ne ole kuule lidlistä ostettu ja itse olet hölmöyksissäsi polttanut niitä uunissa kahden euron juustotikkujen kanssa.

        Viimeksi olen syönyt Pattayalla sushia Sukishi- nimisessä seisova pöytä- ravintolassa ehkä 2018 vuonna. Ei satu kovin usein kohdalleen ja kuten sanoin, en ole asiantuntija mutta kuitenkin enemmän kuin sinä, ja minä olen Thaimaassa, sinä et ole.

        T 2010


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Hauskaa, nyt on pakko osallistua.

        Mansikoista sen verran, että ... no antaas olla kyllähän sen tietää tietäväiset, mutta tuo sushijuttu.

        Hyvä rakas, kyllä sushit tarjoillaan kylmänä.

        Toisinaan todellakin lohi liekitetään mutta hyvin nopeasti ja vain tarkoituksella sen pinnan polttaminen, ei ole kyse kypsennyksestä eikä lämmittämisestä.

        Ei nyt tule ainakaan minun mieleeni ainuttakaan raaka-ainetta joka keitettäisiin muuta kuin riisi.
        Jos puhutaan esim. ravintoloista tai jopa siellä suomessa pienistäkin myymälöistä, niin niissä on nimenomaiset laitteet kyseisen riisin valmistamiseen.
        Kokemuksesta voin kertoa, että kyseinen riisi kovenee melko nopeaan, joten missään nimessä eilinen ei ole ok.

        Ole hyvä ..... tosin tyttö innostui vähän liikaa.

        https://youtu.be/cpd7KaJ0A8M

        Hauskaa senssu kuinka välissä osallistut: anoidioottina, S-idioottina ja SENSSUiidioottina siniselläsi.

        "Mansikoista sen verran, että ... no antaas olla kyllähän sen tietää tietäväiset, "

        Selvästikin tietosi Thaimaassa, Chiang Maissa ja mansikoista ovat hyvin rajoittuneita. Ethän pysty vastaamaan edes yksinkertaisiin kysymyksiin: missä ja mitä lajikkeita olet maistanut?

        Yst. terv. HamTiam


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tsunami ..... jaahas että silleen tällä kertaa.

        Katsos kuule Neiti Urosnaaras voisit pysytellä aivan ulkopuolisena näissä asioissa, mistä et edes googlettamalla pääse pätemään.

        https://youtu.be/tm9JJ_vlWDg

        https://youtu.be/FWo0b54nBcs

        S

        Kun sensei kuuklettelet noita tubevideoita, niin kuvitteletko olevasi niissä itse mukana vai kuvitteletko sinä että muut ajatteleen sinun olevan niissä mukana siksi kun sinä niitä olet kuukletellut? Kyseltiin joskus sinulta kuvia niistä "supervesijeteistä" niin laitoit silloinkin youtube-videon jostakin Espanjan mestarista että "kas tässä"... Tuosta ei enää ihminen mene tyhmemmäksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kun sensei kuuklettelet noita tubevideoita, niin kuvitteletko olevasi niissä itse mukana vai kuvitteletko sinä että muut ajatteleen sinun olevan niissä mukana siksi kun sinä niitä olet kuukletellut? Kyseltiin joskus sinulta kuvia niistä "supervesijeteistä" niin laitoit silloinkin youtube-videon jostakin Espanjan mestarista että "kas tässä"... Tuosta ei enää ihminen mene tyhmemmäksi.

        Voi hyvät Rakkaat, katsokaas juttu on silleen että Neiti Urosnaaras saa minun puolestani kuten muutkin rakkaat ruokailla ravintoloissa kaikilla tähdillä, sekä mikäli tahtoo niin flambeerata lihapiirakoita, ei haittaa minua.

        Neiti 2010 kasvattaa internetimuroitujaan haavelumppunaan entinen ravintolatyöntekijä joten luulisi pöperöä syntyvän kotosalla ilman alituista ravintolabablaa, mutta eihän sushiakaan opi tekemään edes kotitasoista kun työkalunaan jalkoväli.

        Ohessa olkaa hyvä ja siellä junttilassa on saatavilla kuten neiti tietää, lidlistä niin hopihopi.

        https://ibb.co/VmSdk8v

        Ettäkö mitä mansikan lajikkeita olen syönyt ...... en todellakaan tiedä mitä lajikkeita on edes olemassa, mutta rakkaat ne tietää kaiken, joten syökääpä lajikkeitanne.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Hauskaa, nyt on pakko osallistua.

        Mansikoista sen verran, että ... no antaas olla kyllähän sen tietää tietäväiset, mutta tuo sushijuttu.

        Hyvä rakas, kyllä sushit tarjoillaan kylmänä.

        Toisinaan todellakin lohi liekitetään mutta hyvin nopeasti ja vain tarkoituksella sen pinnan polttaminen, ei ole kyse kypsennyksestä eikä lämmittämisestä.

        Ei nyt tule ainakaan minun mieleeni ainuttakaan raaka-ainetta joka keitettäisiin muuta kuin riisi.
        Jos puhutaan esim. ravintoloista tai jopa siellä suomessa pienistäkin myymälöistä, niin niissä on nimenomaiset laitteet kyseisen riisin valmistamiseen.
        Kokemuksesta voin kertoa, että kyseinen riisi kovenee melko nopeaan, joten missään nimessä eilinen ei ole ok.

        Ole hyvä ..... tosin tyttö innostui vähän liikaa.

        https://youtu.be/cpd7KaJ0A8M

        Kommentoin tätä:

        "Ole hyvä ..... tosin tyttö innostui vähän liikaa."

        https://youtu.be/cpd7KaJ0A8M

        Hauskaa senssu millaisia videoita valitset viesteihisi.

        Sanotaanko nyt vaikka, että tuon videon henkilö tekee thaimaalaisia susheja. Varmastikin ihan maukkaita sellaisia. Mitä tulee "oikea oppiseen" sushien tekemiseen, niin tuo henkilö toimii monessa kohtaa taitamattomasti / väärin.

        Tässä erittäin selvät ja oikea oppiset ohjeet siitä kuinka nigiri sushi tehdään:

        https://youtu.be/LKJZd1VHsr8

        Tuosta ohjeesta puuttuu erittäin oleelliset ohjeet mm. siitä miten sushi riisi valmistetaan ja eri kalat leikataan. Haluatko senssu ohjeet näistä?

        Yst. terv. HamTiam


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Voi hyvät Rakkaat, katsokaas juttu on silleen että Neiti Urosnaaras saa minun puolestani kuten muutkin rakkaat ruokailla ravintoloissa kaikilla tähdillä, sekä mikäli tahtoo niin flambeerata lihapiirakoita, ei haittaa minua.

        Neiti 2010 kasvattaa internetimuroitujaan haavelumppunaan entinen ravintolatyöntekijä joten luulisi pöperöä syntyvän kotosalla ilman alituista ravintolabablaa, mutta eihän sushiakaan opi tekemään edes kotitasoista kun työkalunaan jalkoväli.

        Ohessa olkaa hyvä ja siellä junttilassa on saatavilla kuten neiti tietää, lidlistä niin hopihopi.

        https://ibb.co/VmSdk8v

        Ettäkö mitä mansikan lajikkeita olen syönyt ...... en todellakaan tiedä mitä lajikkeita on edes olemassa, mutta rakkaat ne tietää kaiken, joten syökääpä lajikkeitanne.

        Mistä voimme sensei tietää missä nuo teeseitse-kalapuikot on valmistettu? Kotona selvästi mutta missäpäin maailmaa. Pistä kuksa ikkunalaudalle ja ota kuva. Katsotaan mitä kuvassa näkyy.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mistä voimme sensei tietää missä nuo teeseitse-kalapuikot on valmistettu? Kotona selvästi mutta missäpäin maailmaa. Pistä kuksa ikkunalaudalle ja ota kuva. Katsotaan mitä kuvassa näkyy.

        Voi kiitos tiedustelustasi, eli siitä mistä voit tietää joudun vastaamaan, että et mistään voi tietää, eikös harmillista.
        Kuksa on jo tehnyt tehtävänsä sinun aivopesusi osalta valokuvin mutta räps ja räps niin sitä pääsee kunnioittamaan ihan tänne paikanpäälle Chiang Maihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinaatko senssu että sinun sushisi on Thaimaassa liekitettyjä? Eiköhän ne ole kuule lidlistä ostettu ja itse olet hölmöyksissäsi polttanut niitä uunissa kahden euron juustotikkujen kanssa.

        Viimeksi olen syönyt Pattayalla sushia Sukishi- nimisessä seisova pöytä- ravintolassa ehkä 2018 vuonna. Ei satu kovin usein kohdalleen ja kuten sanoin, en ole asiantuntija mutta kuitenkin enemmän kuin sinä, ja minä olen Thaimaassa, sinä et ole.

        T 2010

        Morjens Kymppi.

        Sushien tekeminen kuten ruokakulttuuri yleensäkin kehittyy ja muuntuu ajan kuluessa. Mainitsen nyt nimeltä vaikkapa California Roll sushin. Moni sushin tekijä on väittänyt kehittäneensä tämän sushin, ei Japanissa, mutta USA:ssa ja Canadassa*. Norjalaiset sushit, kuka täällä tietää mitä nämä ovat?

        Mitä tähän "sensein" sushien liekitykseen tullee, niin en tiedä missä ko. toimenpide on esimmäisenä tehty. Voisi olla hauskaa tämä tietää.

        Tämän seuraavan ajattelin jättää kertomatta, mutta koska "sensei" on aivopessyt minut, niin kerrottakoon, että reppana saa vähän maiskuteltavaa: Olen itse ruokaillut Japanissa muuan sushi ravintolassa joka ensimmäisenä sai kolme Michelin tähteä. Sittemmin suutuin kun minua ei enää laskettu ko. ravintolaan. Ravintola menetti tähtensä ja... ???

        Yst. terv. HamTiam

        PS. Kuka arvaa miten tämä: "Ravintola menetti tähtensä ja... ???" -jatkuu?


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        Voi kiitos tiedustelustasi, eli siitä mistä voit tietää joudun vastaamaan, että et mistään voi tietää, eikös harmillista.
        Kuksa on jo tehnyt tehtävänsä sinun aivopesusi osalta valokuvin mutta räps ja räps niin sitä pääsee kunnioittamaan ihan tänne paikanpäälle Chiang Maihin.

        Arvasin että ne on Savon Lidlistä. Kamalan näköisiä ovat. Lämmenneitä, tyhmyyksissäsi vielä lämmitit vanhat tekeleet ja ripottelit niiden päälle jotakin ryynejä.
        Hyvin tehdyt tuoreet sushit näyttävät jotakuinkin tältä https://risella.fi/wp-content/uploads/2017/04/vinkki-sivujen_kuvat_sushi_1280x700px_Ida_Risella-Verkkosivuston-kehitystyo_7281_1-1280x700.jpg


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asiaa nyt hieman perehtyneenä tosin pääpiirteisesti, huomasin että tieto palstalla on suhteellisin rajoittunutta ihan kaikessa, vaikka ollaan tietävinää ei vaan tiedetä, tosiasiassa Senssun "kalapuikko" sushit on ihan normi safkaa thaimaassa, jota tehdään hieman eritavalla kun nämä minun herkut, nimittäin ne kypsennetään valmistuksen yhteydessä päältäpäin kaasuliekillä, kuvan kaikki huikopalat oli mereneläviä, jolloin niistä tulee samanlaisia kun Senssun huikopaloista.

        Seurasin eilen varttitunnin kun tekivät näitä, edellisille asiakkaille, joita oli minua ennen kymmenkunta, osa huikopaloista käsiteltiin butaanilampulla, että siihe tuli väriä.

        Thaimaassa on mansikka kausi parikertaa vuodessa, tarhoilta tulee kokoajan, mutta ne on varsin kalliita, lisäksi niitä tuodaan ulkomailta, jolloin ne on ihan sikakalliita, nämä tulivat chiang maista, eivätkä maultaan poikkea juurikaan suomaisista, mutta tuota giant kokoa ei ole paljon liikkeellä, tosin hintakin on suolainen 200 bahtia kilo, kun se suhteutetaan palkkatasoon.
        By NumBall HHN 61v.

        Asiaan perehtyneet ovat huomanneet, että senssu on mielikuvitusystäväsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Arvasin että ne on Savon Lidlistä. Kamalan näköisiä ovat. Lämmenneitä, tyhmyyksissäsi vielä lämmitit vanhat tekeleet ja ripottelit niiden päälle jotakin ryynejä.
        Hyvin tehdyt tuoreet sushit näyttävät jotakuinkin tältä https://risella.fi/wp-content/uploads/2017/04/vinkki-sivujen_kuvat_sushi_1280x700px_Ida_Risella-Verkkosivuston-kehitystyo_7281_1-1280x700.jpg

        Thaimaassa Risella riisiä juu niinhän tämäkin asia on, että juntti junttilassa tietää, opettaa ja mutta valmistaminen kotona ja kotona syominen on eri asia kuin juntin internetoireilu, joten vaikkapa tuon kun napsauttaa juutuupiin, niin johan on risellaa .....

        ซูชิต้ม


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Thaimaassa Risella riisiä juu niinhän tämäkin asia on, että juntti junttilassa tietää, opettaa ja mutta valmistaminen kotona ja kotona syominen on eri asia kuin juntin internetoireilu, joten vaikkapa tuon kun napsauttaa juutuupiin, niin johan on risellaa .....

        ซูชิต้ม

        Niin siis tuo edellinen oli ohje risellajuntille ja tässä hänen veljelleen kläpille.

        ซูชิเผา


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Thaimaassa Risella riisiä juu niinhän tämäkin asia on, että juntti junttilassa tietää, opettaa ja mutta valmistaminen kotona ja kotona syominen on eri asia kuin juntin internetoireilu, joten vaikkapa tuon kun napsauttaa juutuupiin, niin johan on risellaa .....

        ซูชิต้ม

        Kun ostat sushia, niin osta ne sellaisesta paikasta jossa ne näyttää sushilta, eli taitavalla sushikokin käsillä rakennetulta muhevalta suupalalta, eikä epämääräiseltä möykyltä joka on jo hajonnut lämpimässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun ostat sushia, niin osta ne sellaisesta paikasta jossa ne näyttää sushilta, eli taitavalla sushikokin käsillä rakennetulta muhevalta suupalalta, eikä epämääräiseltä möykyltä joka on jo hajonnut lämpimässä.

        Kuinka lämmintä mahtaapi olla oikeassa japanissa ja thaimaassa, matkusta joskus niin saat kokemuksen, sekä ei kaikki kotikokit ole sinun veroiselle sushiasiantuntijalle tietenkään riittävän taitavia, mutta onhan siellä junttilassa sen verran kylmä että ostosushisi ei lämpene kun rämmit kinoksessa kaupasta kaksioosi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinka lämmintä mahtaapi olla oikeassa japanissa ja thaimaassa, matkusta joskus niin saat kokemuksen, sekä ei kaikki kotikokit ole sinun veroiselle sushiasiantuntijalle tietenkään riittävän taitavia, mutta onhan siellä junttilassa sen verran kylmä että ostosushisi ei lämpene kun rämmit kinoksessa kaupasta kaksioosi.

        Toistelet senssu tuota junttilaa jatkuvasti vaikka varmuudella tämän palstan kirjoittelijoista sinä olet ainoa joka asuu Suomessa päivästä toiseen, viikosta toiseen, kuukaudesta toiseen ja vuodesta toiseen. Muut sentään matkustelee Thaimaassa tai asuu Thaimaassa. Sinä et.
        En ole koskaan ostanut torilta sushia enkä lidlistä, vaan syönyt sitä aasialaisissa ravintoloissa ainoastaan sekä Suomessa että Thaimaassa ja parissa muussa maassa.
        Tilattu puokkiin alkupaloiksi sellainen 6-8kpl setti. Ei ole suosikkiruokaani mutta niissä mestoissa se sentään on näyttänyt sushilta eikä kerran syödyltä nakilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toistelet senssu tuota junttilaa jatkuvasti vaikka varmuudella tämän palstan kirjoittelijoista sinä olet ainoa joka asuu Suomessa päivästä toiseen, viikosta toiseen, kuukaudesta toiseen ja vuodesta toiseen. Muut sentään matkustelee Thaimaassa tai asuu Thaimaassa. Sinä et.
        En ole koskaan ostanut torilta sushia enkä lidlistä, vaan syönyt sitä aasialaisissa ravintoloissa ainoastaan sekä Suomessa että Thaimaassa ja parissa muussa maassa.
        Tilattu puokkiin alkupaloiksi sellainen 6-8kpl setti. Ei ole suosikkiruokaani mutta niissä mestoissa se sentään on näyttänyt sushilta eikä kerran syödyltä nakilta.

        Joo ettäkö aivan puokkiin ootta tilanneet juntit ja oikeinpa ravintolassa joten siitäpä onkin syntynyt valtaisa ruoka-arvostelijan ammattitaito risellapääpättäjällä.
        Katsos kun meillä sitä saapi torilla ja kauppa käy, joten se nyt on yx hevonvitunhailee mitä mieltä sinä juntti siellä junttilassa olet näistä asioista ja mikä muu on sun lempiruokaas kuin saarioisten äitien tekemät einekset.
        Nakkaas kuule tietoisuuteen mitä ruokaa sinä valmistat kotonasi ja räps sitten siitä lautasestasi apina.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ettäkö aivan puokkiin ootta tilanneet juntit ja oikeinpa ravintolassa joten siitäpä onkin syntynyt valtaisa ruoka-arvostelijan ammattitaito risellapääpättäjällä.
        Katsos kun meillä sitä saapi torilla ja kauppa käy, joten se nyt on yx hevonvitunhailee mitä mieltä sinä juntti siellä junttilassa olet näistä asioista ja mikä muu on sun lempiruokaas kuin saarioisten äitien tekemät einekset.
        Nakkaas kuule tietoisuuteen mitä ruokaa sinä valmistat kotonasi ja räps sitten siitä lautasestasi apina.

        Missä meillä? Hoivakoti Perämetsässä Keravan takana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Morjens Kymppi.

        Sushien tekeminen kuten ruokakulttuuri yleensäkin kehittyy ja muuntuu ajan kuluessa. Mainitsen nyt nimeltä vaikkapa California Roll sushin. Moni sushin tekijä on väittänyt kehittäneensä tämän sushin, ei Japanissa, mutta USA:ssa ja Canadassa*. Norjalaiset sushit, kuka täällä tietää mitä nämä ovat?

        Mitä tähän "sensein" sushien liekitykseen tullee, niin en tiedä missä ko. toimenpide on esimmäisenä tehty. Voisi olla hauskaa tämä tietää.

        Tämän seuraavan ajattelin jättää kertomatta, mutta koska "sensei" on aivopessyt minut, niin kerrottakoon, että reppana saa vähän maiskuteltavaa: Olen itse ruokaillut Japanissa muuan sushi ravintolassa joka ensimmäisenä sai kolme Michelin tähteä. Sittemmin suutuin kun minua ei enää laskettu ko. ravintolaan. Ravintola menetti tähtensä ja... ???

        Yst. terv. HamTiam

        PS. Kuka arvaa miten tämä: "Ravintola menetti tähtensä ja... ???" -jatkuu?

        "PS. Kuka arvaa miten tämä: "Ravintola menetti tähtensä ja... ???" -jatkuu?"

        Ravintolalta lähti tähdet kun ei enää ottanut minua varauslistalleen... ja:

        "Police said the fire started at around 11:30 a.m. in the B2 floor of the 9-story building at Ginza 4-chome. According to TV media, the fire started in a storeroom for restaurant supplies. Firefighters were quoted as saying that a sushi chef at Sukiyabashi Jiro on B1 floor had been using straw to smoke bonito and that the straw most likely ignited after he returned it to the storeroom."

        ( https://japantoday.com/category/national/fire-breaks-out-in-ginza-building-with-famous-sushi-restaurant )

        tuo uutinen, ei ehkä aivan pidä paikkaansa. Voin vakuuttaa, että ei ollut boniittia, mitä tohotin, kyllä se oli, ihan miljoonien arvoista, aitotonnikalaa!

        Yst. terv. HamTiam


    • Anonyymi

      On ne tosiaan isoja mansikoita ja lautanenkin tosi iso kun 3 mansikkaa painaa kilon ja lautanen ei niistä täyty juuri ollenkaan.

      • Anonyymi

        Mitäs muuta tänään kun kilon mansikoita kuuluu sinun elämääsi...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs muuta tänään kun kilon mansikoita kuuluu sinun elämääsi...

        Enpä rupea kertomaan, tämä on kuitenkin matkailupalsta ja vain matkailuun liittyviä asioita ihmiset tänne kirjoittavat ja se on tosi tarkkaa ettei muuta kirjoiteta.

        Kiitos kysymästä kuitenkin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enpä rupea kertomaan, tämä on kuitenkin matkailupalsta ja vain matkailuun liittyviä asioita ihmiset tänne kirjoittavat ja se on tosi tarkkaa ettei muuta kirjoiteta.

        Kiitos kysymästä kuitenkin!

        Se oli retorinen kysymys johon ei ole tarkoitusta vastata, millään muotoa,


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Leipälautasella minisusheja jotka ei edes varsinaisesti ole susheja ja pari pikkuista mansikkaa. Jos tuosta maksoit enemmän kuin 50 patia niin sinua on kusetettu.

      • Anonyymi

        Hoh hoh oliko muuta... tällä kertaa...


    • Anonyymi

      Kuinka tyhmä pitää olla että ostaa susheja torilta?

      • Anonyymi

        Muutama miljoona thaimaalaista, niitä myydään paljon torilta.


    • Anonyymi

      En kommentoi aloitusta, mutta tätä:

      https://risella.fi/wp-content/uploads/2017/04/vinkki-sivujen_kuvat_sushi_1280x700px_Ida_Risella-Verkkosivuston-kehitystyo_7281_1-1280x700.jpg

      kuvaa ja risella.fi sivulta lukemaani.

      Kuva on hieno. Kuvasta näkee, että sushin riisi on oikean tyyppistä. Risellan sivulla kuitenkin lukee että: Risella Sushiriisi on Valmistettu Espanjassa. Okkei ja ไม่เป็นไร

      Tämä seuraava risella.fi sivulta kopioimani eddellisen sijaan jopa hieman ärsyttää minua:

      "Pohjois-Thaimaassa viljelty jasmiiniriisi on keitettynä väriltään valkoinen, aavistuksen tahmea, mutta ilmava ja pitkäjyväinen. Aromaattisen jasmiiniriisin tuoksu tulee pandanlehdistä. Erinomainen valinta useisiin ruokiin, paistetusta riisistä wokkeihin ja curryyn."

      Pohjois-Thaimaa ja Thaimaan koillinen osa https://fi.wikipedia.org/wiki/Isan menevät usein eri asiayhteyksissä sekaisin. Voisinkin lyödä vetoa, että Risellan myymä jasmiiniriisi on viljelty linkin osoittamalla alueella.

      Jasmiiniriisin tuoksu ei tule pandanlehdistä. Toki en voi tietää, mitä Risellan jasmiini riisiin mahdollisesti on sekoitettu, vai ymmärsinkö lukemani jotenkin väärin?

      Yst. terv. HamTiam

    • Anonyymi
    • Torisushia täällä thaimaassa.
      https://aijaa.com/FBjAlp
      Asiasta tietämätön tuolla ylempää näytti kommentoineen että pitäisi tulla katsomaan kylmälaitteita thaimaan toreille.
      Lämmintä n.30, jätin sushit ostamatta.
      Kuva viime sunnuntailta.

      • Anonyymi

        Jaa ha, buriramissa on taas aloittettu päivän palstavaikuttaminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa ha, buriramissa on taas aloittettu päivän palstavaikuttaminen.

        Joo ja buriramin mies tankannut auton rayongissa, eikö vain


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa ha, buriramissa on taas aloittettu päivän palstavaikuttaminen.

        Sittenhän ei ole mitään hätää, sinun osaltasi palstavaikuttaminen on jatkunut lähes 10 vuotta ympärivuorokautisesti.


      • Anonyymi

        Eikö tämä 2010 suureen ääneen vakuuttanut että sushit valmistetaan ja säilytetään kylmässä, ja että viidakko riisiviina muuttuu laatutavaraksi kun se pakataan vain kauniiseen pulloon, jossa päälle patenttikorkki, eikä hän varmaan ole väärässä, vai onko.... huomaa että nyt en ottanut kantaa hänen massiivisiin velkaongelmiin.


      • Anonyymi

        Asiantravellille kiitos taas kuvasta, tuo tosiaan näyttää thaimaalaiselta torimeiningiltä. Mistähän muuten johtuu että Numerosenseillä on hyvin harvoin mitään kuvia tms. juttujensa tueksi toisin kuin Asiantravellilla. Huomaa että hän toisiaan on thaimaassa, toisin kuin etäs tällä palstalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ja buriramin mies tankannut auton rayongissa, eikö vain

        Numerosensein omaishoitaja kun häipyi niin Numerosensei ei pysty enää kertomaan missäpäin thaimaata polttoaineostos on tehty. Selvästihän se Asiantravelin kuitissa lukee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Numerosensein omaishoitaja kun häipyi niin Numerosensei ei pysty enää kertomaan missäpäin thaimaata polttoaineostos on tehty. Selvästihän se Asiantravelin kuitissa lukee.

        Kuitin huoltsikka on Rayongin keskustan lähellä Taphongin alueella Sukhumvit road 56 Moo 10

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö tämä 2010 suureen ääneen vakuuttanut että sushit valmistetaan ja säilytetään kylmässä, ja että viidakko riisiviina muuttuu laatutavaraksi kun se pakataan vain kauniiseen pulloon, jossa päälle patenttikorkki, eikä hän varmaan ole väärässä, vai onko.... huomaa että nyt en ottanut kantaa hänen massiivisiin velkaongelmiin.

        Muistisi on todella huono. Sanoin että en ole syönyt koskaan muualla sushia kuin korealaisissa, japanilaisissa ja kiinalaisissa buffeteissa. Varta vasten en ole koskaan tilannut.

        Sushista tiedän sen verran että tuoreus ja hyvät raaka-aineet on sen idea. Kyllähän ne jokusen tunnin säilyvät varmaan torillakin, mutta kyllä siinä se tuoreuden idea kärsii kun niistä saa hätistellä sitten kärpäsiä pois.

        Muistit sitten tuon Lao Khao- asiankin väärin. Shinawatra vapautti Lao Khaon valmistamisen myös pikkuisille tislaamoille, joilla on lupa ja verotiedot kunnossa. He pakkaavat sen Lao Khaon ihan samoihin pulloihin kuin Thai bev. Valmistajan kohdalla vain on etiketissä eri nimi.

        Näitä pikku tislaamoita ei valvota samalla tavalla kuin isoja, mutta luulisi nyt että nykyaikana heille on mennyt jo tieto että viinaa ei voi valmistaa tina / alumiini putkistoissa eikä astioissa, koska niissä valmistettaessa alkoholiin muodostuu metanolia.

        Meniköhän nyt perille vai vieläkö keksit uuden version sanomisistani?

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistisi on todella huono. Sanoin että en ole syönyt koskaan muualla sushia kuin korealaisissa, japanilaisissa ja kiinalaisissa buffeteissa. Varta vasten en ole koskaan tilannut.

        Sushista tiedän sen verran että tuoreus ja hyvät raaka-aineet on sen idea. Kyllähän ne jokusen tunnin säilyvät varmaan torillakin, mutta kyllä siinä se tuoreuden idea kärsii kun niistä saa hätistellä sitten kärpäsiä pois.

        Muistit sitten tuon Lao Khao- asiankin väärin. Shinawatra vapautti Lao Khaon valmistamisen myös pikkuisille tislaamoille, joilla on lupa ja verotiedot kunnossa. He pakkaavat sen Lao Khaon ihan samoihin pulloihin kuin Thai bev. Valmistajan kohdalla vain on etiketissä eri nimi.

        Näitä pikku tislaamoita ei valvota samalla tavalla kuin isoja, mutta luulisi nyt että nykyaikana heille on mennyt jo tieto että viinaa ei voi valmistaa tina / alumiini putkistoissa eikä astioissa, koska niissä valmistettaessa alkoholiin muodostuu metanolia.

        Meniköhän nyt perille vai vieläkö keksit uuden version sanomisistani?

        T 2010

        Sen verran perillä vaikka sinä syötkin vain korkeatasoisesti, että täällä thaimaassa valtaosa susheista valmistetaan ja tarjoillaan muualla kuin sinun kokemissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sen verran perillä vaikka sinä syötkin vain korkeatasoisesti, että täällä thaimaassa valtaosa susheista valmistetaan ja tarjoillaan muualla kuin sinun kokemissa.

        Että ihan "täällä thaimaassa"...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sen verran perillä vaikka sinä syötkin vain korkeatasoisesti, että täällä thaimaassa valtaosa susheista valmistetaan ja tarjoillaan muualla kuin sinun kokemissa.

        Saahan sitä Suomestakin kebabia. Ei tarvi Turkkiin mennä sen takia. Thaimaalaiset toimii heti kun he hokaavat bisneksen. Plagiointi tapahtuu salamannopeasti.

        Kun Angry Birds löi itsensä läpi aikoinaan niin Thaimaa muuttui Angry Birds- maaksi samantien. Joka kispa myi mukista pinssiin ja kerrastoon kaikkia mahdollisia AB- tuotteita murto-osahintaan siitä mitä ne maksoi Suomessa tai Jenkeissä.

        "Täällä Thaimaassa" -miehen sushit eivät vaan olleet susheja nähneetkään. Ne oli valmistettu omin kätösin kalapuikoista, lauantaimakkarasta ja jostakin Elovena- hiutaleista.

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saahan sitä Suomestakin kebabia. Ei tarvi Turkkiin mennä sen takia. Thaimaalaiset toimii heti kun he hokaavat bisneksen. Plagiointi tapahtuu salamannopeasti.

        Kun Angry Birds löi itsensä läpi aikoinaan niin Thaimaa muuttui Angry Birds- maaksi samantien. Joka kispa myi mukista pinssiin ja kerrastoon kaikkia mahdollisia AB- tuotteita murto-osahintaan siitä mitä ne maksoi Suomessa tai Jenkeissä.

        "Täällä Thaimaassa" -miehen sushit eivät vaan olleet susheja nähneetkään. Ne oli valmistettu omin kätösin kalapuikoista, lauantaimakkarasta ja jostakin Elovena- hiutaleista.

        T 2010

        Angry Birdseistä hauska yksityiskohta. Suomessa oli ensimmäiset "leijonanluola"- ohjelmat tuotannossa ja tuomarina oli valtakunnan mulkero Kyösti Kakkonen.

        Kyösti totesi tyynyliinaan painettua Angry Birdsiä esittelevälle nuorelle miehelle että "Viekääpäs nuo teidän vihaiset lintunne jonnekin muualle täältä, pääomasijoittajan aika on rahaa"

        Puoli vuotta myöhemmin Angry Birds oli miljardibisnes. Saattoipa Kyöstin munapäätä hieman harmittaa.

        T 2010


    • Anonyymi

      Thaimaassa ei "kylmäketju" katkea koska sitä ei ole :-)

      Olen saanut hyviä ja tuoreita sushia FX Hotellia vastapäätä (Suomi seuran lähellä Budhavuorella). Thai rouva tekee illalla kotonaan ja tuo kadulle tarjottimella. Halpaa ja hyvää !

      Vieressä oli nuoripari Venäjältä. Heitäkin epäilytti "Uskaltaako maistaa?"
      Heitettiin huulta ja luvattiin panna YYA-somimus voimaan jos jompikumpi putoaa kanveesiin sushin vuoksi. 5555
      Ei pudottu, ostettiin toisetkin tarjottimet rouvalta. :-)

    • Anonyymi

      Mansikoista.

      Onkos NumBall tai "sensei" jo saanut selvitetyksi mitä lajiketta mansikoita ovat siellä Thaimaassa maistelleet?

      Luulisi tämän olevan helppoa kuin kuksan kuvaus Thaimaassa asuville kukkatarhureille.

      Yst. terv. HamTiam

      • Anonyymi

        Hei senssu, miten olet päässyt tuolle sivustolle, sinullahan ei pitänyt olla faseprofiilia.


      • Anonyymi

        Noista osoitteista ja thaikielestä mainitsen sen verran, että sama paikannimi kirjoitetaan usein länkkäriksi usealla eri tavalla. Hyvänä esimerkkinä on Jomtien.

        Kun tulet Rayongin suunnasta kohti Jompparia niin näet Jomtienin kirjoitetun kylteissä ainakin neljällä eri tavalla. Oikeaa tapaa kirjoittaa nimet länkkäriksi ei ole.

        Se on kääntäjän omasta tulkinnasta kiinni miltä thaikielinen sana hänen mielestään kuulostaa englanniksi. Jostakin käännöksestä tulee sitten se yleisin.

        T 2010


      • Kertoisitko tarkemmin mihin kommenttisi ja tuo facebook sivu liittyy..?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Noista osoitteista ja thaikielestä mainitsen sen verran, että sama paikannimi kirjoitetaan usein länkkäriksi usealla eri tavalla. Hyvänä esimerkkinä on Jomtien.

        Kun tulet Rayongin suunnasta kohti Jompparia niin näet Jomtienin kirjoitetun kylteissä ainakin neljällä eri tavalla. Oikeaa tapaa kirjoittaa nimet länkkäriksi ei ole.

        Se on kääntäjän omasta tulkinnasta kiinni miltä thaikielinen sana hänen mielestään kuulostaa englanniksi. Jostakin käännöksestä tulee sitten se yleisin.

        T 2010

        Välillä tuntuu että jokainen kyltintekijä kirjoittaa nimen haluamallaan tavalla.


      • Anonyymi
        asiantravel kirjoitti:

        Kertoisitko tarkemmin mihin kommenttisi ja tuo facebook sivu liittyy..?

        Senssu on tehnyt kuvahaun ja ja löytänyt samankaltaisista kuvista melkein samanlaisen kiinalaisen lyhdyn, josta sitte isoilla aivoillaan kekkasi että "Hei tuon on oltava sama paikka koska siellä on punainen lyhty"

        Ajatusten varsinainen The Grande Tonava. Ei ole eka kerta kun hän löytää yhtäläisyyksiä. Kerran hän oli löytävinään meidän uima-altaan bangkokilaisen hotellin esitteestä ja se kuva minkä hän laittoi, ei ollut sinnepäinkään samannäköinen.

        Tänään mekin ollaan taas vaihteeksi oltu näköjään sama henkilö.

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Senssu on tehnyt kuvahaun ja ja löytänyt samankaltaisista kuvista melkein samanlaisen kiinalaisen lyhdyn, josta sitte isoilla aivoillaan kekkasi että "Hei tuon on oltava sama paikka koska siellä on punainen lyhty"

        Ajatusten varsinainen The Grande Tonava. Ei ole eka kerta kun hän löytää yhtäläisyyksiä. Kerran hän oli löytävinään meidän uima-altaan bangkokilaisen hotellin esitteestä ja se kuva minkä hän laittoi, ei ollut sinnepäinkään samannäköinen.

        Tänään mekin ollaan taas vaihteeksi oltu näköjään sama henkilö.

        T 2010

        Minä laitoin karanteenihotellihuoneesta kuvan ja näytin hotellin tiedot varauksestani. Sensei kiiruhti hotellin sivuille ja löysi melkein samanlaisesta huoneesta kuvan. Tämä oli sitten kuulema todiste siitä että en ole oikeasti matkalla, koska hotellin sivuilta löytyi melkein samanlaisesta huoneesta kuva. Lukihäiriö ei ole sensein ainoa ongelma.


    • Anonyymi

      Meniköhän nyt perille vai vieläkö keksit uuden version sanomisistani?

      Voi rakas SbugeBimbo, sinä olet niin paljon sanonut.

      Ystävällisin terveisin: Kham Thiang

    • Anonyymi

      "Jaa ha, buriramissa on taas aloittettu päivän palstavaikuttaminen."

      Eli päiväsi on pelastettu!
      Kyttääminen ei mennyt hukkaan...

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      144
      2467
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      178
      1491
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      100
      1271
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1187
    5. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      99
      1169
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1092
    7. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1065
    8. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1037
    9. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      1010
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      72
      931
    Aihe