Polyamoriaako?

Kiira ja Pinja olivat nuorina toimittajina tutustuneet toisiinsa. Heillä olivat jo puolisotkin Tomi ja Sami. Naiset olivat tulleet työpaikalla hyviksi ystävyksiksi ja vierailivat miehineen usein toistensa luona.

Jo ensimmäisellä vierailulla oli ollut saunakin, eikä kukaan ollut edes vihjaissut, että pitäisi käydä parit erikseen tai sukupuolet erikseen.

Kiira ja Pinja kertoivat, että nyt on naistenlehdissä muotia kirjoittaa polyamoriasta, vaikkei tiedä siitä yhtään mitään. Mutta sellainen tunne on, että aina on ollut samanlaista vaihtelevaa seksiä, sillä vain ei ole ollut tällaista nimeä.

Tomi puuttui puheeseen: "Tuolla seksitutkimuksissa on huomattu, että asenteet ovat muuttuneet hurjasti, mutta seksikäyttäytyminen ei juuri ollenkaan. Ehkä suurin käyttäytymisen muutos tapahtui e-pillerin tullessa, mutta ei sekään yhdyntöjen määrässä vaan laadussa."

- "Yritettiin keskeytettyä yhdyntää, mikä oli tarkoittanut sitä, että vedettiin kulli pois juuri ennen siemensyöksyä. Sehän ei tietenkään aina onnistunut, ja kunniallisen miehen täytyi ottaa vaimokseen tyttö, jonka "oli saattanut paksuksi". "

- "Ja tytöt suostuivat naimisiin ilomielin, koska avioton lapsi oli SUUNNATON häpeä. Nykyisinhän valtaosa syntyy aviottomana, ja sitä pidetään ihan normaalina. Ja historiaa lukemattomat luulee, että aina on ollut tälleen."

Pinja: "Eläkkeellä olevat toimittajat ovat kertoneet, että naisen rooliin kuului ehdottomasti teeskentely, että oli hyvin ujo ja ilman seksitarpeita. Kun Kinsey rupesi tekemään tutkimuksiaan 40 luvun lopulla, oli mahdotonta löytää edes koehenkilöitä, joten piti tyytyä vankeihin sun muihin epäedustaviin. Siitä taas seurasi sellainen vinouma, että kauan luultiin homojen määrää moninkertaiseksi."

- "Nyt voidaan jo puhua aika vapaasti, varsinkin nimettömänä, niin että ollaan jo aika hyvin kartalla."

Sami: "Oon vähän lukenu menneitä. Kaiken uskomattomammalta kuulostaa juttu naisten seksifantasioista. Kun ne tuli muotiin ja puheeks, ens melkein kaikki naiset sano, et ei niil oo mitään fantasioita. Si kun niitä pumpattiin esiin, ja kerrottiin esimerkkejä - ja ajatkin vapautu - naiset rupes kertoon mitä irstaampii juttui. Ja nyt kaikki tietää, et ei naisten fantasiat oo sen erilaisempii ku miestenkään."

Kiira: "Mut siitä polyamoriasta. Mitä enemmän entisestä lukee, sitä samanlaisemmalta se näyttää tekemisen tasolla, vaik ilmaisemisen tasolla se on ollu enämpi ku välttelevä, korkeintaan vihjaileva."

Tomi: "Kylhä must homoilun pitää olla sallittu, et ne jotka tykkää voi sitä harrastaa, mut kyl ainakin mää pidän sitä niin vastenmielisenä hommana, ettei ees tee mieli kokeilla. Mut ei mulla ois mitään vastenmielisyyttä, jos ois jonkin muunkin tytsyn kanssa, ku vaimon."

Sami: "Ihan sama tällä. Homoilu saa jäädä, mut kyl mää oisin valmis parinvaihtoon, jos tytöt tahtos kokeilla."

Pinja: "Entäs jos me tytöt haluttais myös lesboilla, suostuisitteks te sittenkin?"

Kiira: "Ja mehän halutaan."

Sami: "Sillo se ei taas ole ihan tasapuolista, koska te saatte orkun myös keskenänne, mut jos me voidaan runkata, ku te ponnahdatte, niin sit se menee tasan.

Kokeiltiin heti. Kiira ja Sami asettuivat toiselle ja Pinja ja Tomi toiselle sängylle. Aivan outoja ei oltu koska oli monet kerrat saunottukin, mutta oli myös epävarmuutta, koska ei vielä tuntenut toisen seksuaalisia reaktioita. Sen tytöt ainakin havaitsivat, että pojat olivat erilaiset, samoin pojat, että tytöt olivat eri tavoin reagoivat.

Mutta silti koe onnistui paremmin kuin odotettu. Kun alkujännityksestä oli toivuttu, siirryttiin jo nautinnon puolelle, ja orgasmi oli jopa aivan ihana. Sekä tytöt että pojat totesivat, että tahtoo lisää, hihkun hihkun.

Lounastettiin herkkueväitä, ja sitten tytöt asettuivat hyväilemään toisiaan. Lähtöodotus oli kummallakin, että kyllä nainen tietää. mitä nainen tahtoo, mutta ei se ihan niin yksinkertaista ollutkaan. Kyllä siinäkin opettelemista ja sovittelemista tarvittiin. Suurin yllätys lienee ollut, kun toinen nautti aivan vimmattuna rintojen hyväilystä, toiselle se ei aiheuttanut minkäänlaisia kiksejä.

Kuitenki kaikitenki orgasmi oli ihana, niin pehmeä ja suloinen. Pojat olivat aivan otettuja katsellessaan ja runkatessaan, kun heidän suloiset vaimonsa lesboilivat. 🌹👀

1

2558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En tiedä onko se polyamoriaa, mutta minulla on sinkku teekkariveli, jonka luona vaimoni silloin tällöin käy rakastelemassa. Minä koen sen jollain aivan erityisellä tavalla lähentävän meitä kolmea, jossa jännitysmomentti syntyy siitä, että mukana on toinen mies. Vaimo valmistautuu tapaamiseen henkisesti ja fyysisesti, hieman siistii karvoitustaan ja niin päin pois. Minun roolini on kotona lasten kanssa tietää, että ehkä juuri nyt vaimo riisuutuu miehen katsellessa kiiluvin silmin. Sitten vaimo käy pisulla ja pesulla, kuivailee itseään pyyhkeeseen, kurkistaa peiliin ja palaa miehen luo koko aikuisen naisen intiimissä, ylväässä komeudessa. Omatkin ihokarvat nousevat pystyyn. Polyamoriaa, sanokaamme teekkarisormusten merkeissä, tässä on varmaan se, kuinka täydestä sydämestäni haluan vaimon luovuttavan reisiensä välin meille molemmille miehille, niin kuin vaimo itsekin haluaa, paratiisillisen viattomaan, himokkaaseen paljaspanoon.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe