Jumalan valtakuntaan

Anonyymi

sitten kun se joskus tulee, siihen kuuluu vain 144000 jäsentä jotka hallitsevat 1000 vuotta taivaassa. Sitä kutsutaan Jumalan valtakunnaksi joka hallitsee koko maata.

14

256

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sillä näin on kirjoitettu Nalle Puhissa.

  • Hieman tarkennusta. Jumalan valtakunta on milleniumin, tuhatvuotisen valtakunnan jälkeen, joka ei ole vielä maan päällä, vaan Yläilmoissa.
   Sitten Jeesus tulee joukkoinensa ja poistaa Pahan, ja Jumala tuon sen valmiina taivaasta.
   Ilm 21.
   1 Ja minä näin uuden taivaan ja uuden maan; sillä ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa ovat kadonneet, eikä merta enää ole.
   2 Ja pyhän kaupungin, uuden Jerusalemin, minä näin laskeutuvan alas taivaasta Jumalan tyköä, valmistettuna niinkuin morsian, miehellensä kaunistettu.
   3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
   4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."
   5 Ja valtaistuimella istuva sanoi: "Katso, uudeksi minä teen kaikki". Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet".
   6 Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.

   Tätä johtaa Jumala ja Hallinto on Israel 144 th voimin.

  • Anonyymi

   Ilm. 14: 1 - 5. Karitsa seisoi Siionin vuorella yhdessä niiden 144000 kanssa jotka ovat ostetut maasta. Eikö tämä tarkoita että Jeesus joukkoineen seisoi taivaallisella Siionin vuorella. Ei siis yläilmoissa?

  • Anonyymi

   Niihin bileisiin enempää saataisikaan houkutelluksi.
   Useimmat ei viihdy sekopäiden seurassa.

  • Anonyymi

   Kannattaa lukea Aku Ankkaa. Siinäkin on kaikki ihan yhtä totta.

  • Anonyymi

   ”hallitsee koko maata”..!? siis tuon mukaan Jumalan valtakunnassa ihmiset asuvat maan päällä eikä taivaassa? vai hallitseeko noi tyhjää palloa?

   • Anonyymi

    Kyllä. Mutta se tapahtuu vasta sitten kun uusi taivas ja maa on perustettu. Siihen menee vielä aikaa rutkasti. Jumala ennallistaa maan uudelleen paratiisiksi jossa vanhurskaat asuvat iankaikkisesti - rauhassa.


  • Anonyymi

   Jeesus hallitsee jo taivaassa ja ensimmäisessä ylösnousemuksessa herätetyt hänen kanssaan. Hän odottaa Isän käskyä milloin hän tulee ja silloin käy niinkuin Nooan päivinä.
   Pahat tuhotaan ja Jumalan pyhä sota kukistaa kaikki maailman valtiaat ja poliittiset valtakunnat. Raamattu kutsuu sitä Harmagedonin sodaksi. Ne jotka ovat pelastuneet jäävät asumaan maan päälle kuten Nooakin ja alkaa 1000 vuoden rauhan aika.
   Ei maa jää tyhjäksi.

  • Etkö sie vielä sitten ole astunut sisälle jumalan valta- tai ennemminkin kuningaskuntaan?

   • Anonyymi

    Lueppas Ilm. 7 niin eiköhän se selviä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lueppas Ilm. 7 niin eiköhän se selviä.

    Jumalan valtakunta ei tule näkyvällä tavalla eikä messiaskaan.
    Miksi turhaa odotella seuraavaan elämään jos Jumalan kuningaskunnassa voi elää jo nyt?


  • Anonyymi

   Jehovan todistajat on sen paratiissin paikat jo aikaa sitten ylibuukanneet itselleen. Miten sinne vääräuskoiset lestadiolaiset sopisi, tai yhtään kukaan muukaan, veronsa maksanut ?

  • Anonyymi

   Jumalan valtakunta tulee syklisesti 250 vuoden välein. Seuraava tulee 2028 ja se on melko suuri tällä kertaa.
   Ensin tulee Imaami Mahdi mukanaan muitakin avataria. Mutta pääsääntöisesti Ilmestys 13 merestä nouseva peto on maan päällä vallassa ja Jumalan valtakunta onkin SYDÄMEN VALTAKUNTA.
   Tuo Lohikäärmeen perustama peto ottaa maan päällä vallan, mutta sitä ei saa kumartaa.
   Kaikki kumartaa kuitenkin Lohikäärmettä. Varsinkin maan kuninkaat ja esivallat ja hallitukset. Pedolle ei valta kuulu vaan se yrittää pyhät voitettuaan käyttää näiden oikeuksia ja valtaa.

  • Anonyymi

   > sitten kun se joskus tulee, siihen kuuluu vain 144000 jäsentä jotka hallitsevat 1000 vuotta taivaassa. Sitä kutsutaan Jumalan valtakunnaksi joka hallitsee koko maata.

   Ei Raamatun mukaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   101
   4411
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   17
   1578
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1056
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   71
   882
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   61
   862
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   351
   784
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   731
  8. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   694
  9. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   147
   693
  Aihe