Buu Kyllönen buuu, väärä valinta viesti joukkueeseen

Anonyymi

Buu Kyllönen buuu, nimellä valittiin ei kunnon perusteella buu siinä meni viesti mitali buuuu

29

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hahahaha ihan oikein Kyllönen jäi ilman mitallia

    • Anonyymi

      Kyllä pärmäkoski oli väärä valinta naista hehkutettu iät ajat eikä vastaa huutoonsa surkea esitys ?

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä pettäjä oli pärmäkoski ei ole kilpailija


    • Anonyymi

      Väärä hiihto järjestys suomalaisilla Pärmäkoski liian lyhyt luistelua hiihtämään.

    • Anonyymi

      Kyllönen hiihti hyvin tuon avausosuuden. Pärmäkoski ankkurina oli iso pettymys.

    • Anonyymi

      Minustakin Pärmäkoski oli se epäonnistuja. Selostajat hehkuttivat Pärmäkosken olevan kovakuntoisin ankkuri. Mutta silti Ruotsi meni lopussa ohitse vaikka Pärmäkoski pääsi ladulle 17 sekuntia ennen Ruotsin ankkuria.

      Vähän jäi se maku, että luottiko liikaa loppukiriinsä? Ei missään vaiheessa yrittänyt jättää Ruotsia ja Norjaa, tyytyi vain hiihtämään mukana ja ehkä ajatteli että loppusuoralla sitten ohitse, mutta ei onnistunut.

      Tosin kahden aloitusosuuden hiihtäjien taktista osaamista hiukan ihmettelin, miksi piti suosia ulkolatua? Sehän tuo vain hiihdettäviä lisämetrejä!

    • Anonyymi

      VALMENNUS VAIHTOON!!
      Kyllä kulta menetettiin ennen lähtöä. Aivan väärä järjestys suomalaisilla ja yksi väärä hiihtäjä! Käsittämätöntä amatööri puuhastelua!
      Matintalo-Niskanen-Joensuu-Pärmäkoski=kultamitali

    • Anonyymi

      Kumma kun Olympiakomitea ja hiihtoliitto ota täältä Suolesta näitä asiantuntijoita päättämään asioista? Tulisi ainakin oikeat ja parhaat päätökset ja tietämys maailman luokkaa.

    • Anonyymi

      Pärmäkoski oli huono. Iso pettymys.

    • Anonyymi

      Eniten ihmetytti kun Pärmäkoskea haastateltiin, niin sanoi ettei uskaltanut lähteä vetämään. Jos ei Olympialaisissa uskalla hiihtää, niin missä sitten? 🤦‍♂️

      • Anonyymi

        5 kilometriä on niin lyhyt matka, että pitäisi kyllä jaksaa vetää.
        Toureet printtinaiset Joensuu ja Kähärä eivät saaneet edes mahdollisuutta. Olis at kyllä nuoruuden innolla jaksaneet mitalin kiilto silmissä!
        Joensuukin ihan huippukunnossa, nälkäinen sauvarikon jälkeen olisi ollut!
        Se Ropnenkin siellä aina käskee peesasmaan. Eihän niitä kilpailuja peesailuilla voiteta. Siinähän sitä maitohappoa tulee, kun "paikallaan ollaan." Lyhyet matkat pitää täysillä hiihtää!


    • Anonyymi

      Ei ole Kyllösen vika, että hänet valittiin joukkueeseen. Sen vuoksi hänelle on turha buukata etenkin, kun hän hiihti siten kuin häneltä saattoi odottaa.

      Se, että Suomi olisi ollut voittajasuosikki, on unelmahöttöä. Venäjä oli etukäteen suurempi suosikki. Ruotsiakaan ei voinut etukäteen laskea Suomea huonommaksi.

      Muistettakoon, että Ruotsin Jonna Sundling on ollut ja on edelleen kisojen hiihtokuningatar. Hän pöllytti aika-ajoissa seuraavaksi parasta puolikaasulla 6 sekunnilla ja hallitsi jokaista erähiihtoaan täydellisesti.

      Esimerkiksi Toni Roponen piti yllätyksenä sitä, että Sundling hiihti kilometrin matkalla 17 sekunnin eron kiinni. Em. eräajon perusteella kysymys ei ollut yllätyksestä. Hänellä on tällä erää paras kapasiteetti lyhyisiin vapaan hiihtoihin. Jos kisoissa hiihdettäisiin 5 km vapaalla, hän voittaisi ainakin puolella minuutilla.

      Suomen joukkueelle oli selvästi annettu varovainen taktiikka. Sen vuoksi Pärmäkoskikaan ei saanut Saksaa kiinni. Jos hän olisi yrittänyt, hän olisi voinut onnistuakin. Katkeaminenkin olisi ollut mahdollista. Jos niin olisi käynyt, voi sitä marnatuksen määrää.

      Saksan mitalisija oli tietenkin yllätys, mutta ei Saksaa voinut etukäteen laskea uloskaan. Sprintterit, vaikka eivät olisikaan huippusprinttereitä, ovat usein hiihtäneet hyvin viesteissä.

      Asiantuntija Roponen vilautti vielä sellaista korttia, että rata ei ollut niin haastava kuin aiemmin. Harri Kirvesniemi puolestaan kertoi, että keli oli nopeampi kuin edellisinä päivinä. Näistä syistä heikompitasoiset hiihtäjät pysyivät helpommin mukana.

      Suomen suoritus oli normaali. Se ei vain riittänyt parempaan sijoitukseen. Ne, jotka pitivät Suomea ennakkosuosikkina, olivat ulkona kuin lumiukot. Meidän vapaan hiihtotaitomme on niin heikko, että kahdella viimeisellä osuudella olemme yleensä altavastaajia.

      • Anonyymi

        Jos Kyllönen hiihtää heikoimmassa porukassa ja on tasoissa JAPANIN kanssa niin voiko joku sanoa että hiihti hyvin????


    • Anonyymi

      Arvasin heti, kun joukkue oli valittu, ettei siitä hyvä seuraa.
      Kyllönen on vuosikausia harjoitellut, "eikä jaksanut edes 5 kilometriä hiihtää".
      Lisäksi kokenut hiihtäjä (Kyllönen) poukkoili koko ajan ja hiihteli mutkissa ulkoratoja pitkin, jolloin tuli lisämatkaa ainakin sen puolen sekunnin edestä joka hävittiin mitalista.
      Hänellä olisi ollu ainutkertainen tilaisuus ottaa olympiamitali.
      Nuoremmille Suomalaishiihtäjille ei annettu edes tilaisuutta näyttää, he olisivat kyllä nuoruuden innolla 5km jaksaneet hiihtää: Se on lyhyt matka jo tavallisellekin hiihtäjälle.
      Jasmi Joensuu esim. On erittäin kovassa kunnossa ja sauvan katkeamisen jälkeen olisi varmasti nälkää riittänyt: Olihan hän viime vuonnakin mm joukkueessa vaikka oli huonommassa kunnossa ja mitali tuli.
      Kyllöselle vaan yritettiin säälistä mitalia järjestää vähän nii kuin Roposelle viimeksi.
      Ei tossa iässä ole enää räjähtävyyttä samalla tavalla kuin nuoremmilla sprinttihiihtäjillä kuten Jasmi Joensuu, Jonna Sundling, Jasmin Kähärä. Kähäräkin olisi saattanut jaksaa luisteluosuuden hiihtää levättyään jo pari päivää. Ainakin huippukuntoinen Jasmi Joensuu, joka todella tylysti tiputetettiin joukkueesta pois. Saipahan valitsijat palkkion tyhmyydelleen, niille se oli ihan oikein. Paha töppäys. Täysi pannukakku.
      Lisäksi se Roposen ukkokin siellä telkkarissa aina kannustaa peesaamaan.
      5km on niin mut matka, että se pitää hiihtää täysillä. Ei niitä kisoja peesailemalla voiteta eikä mitaleita ansaita. Jos Jonna Sundling kin olisi jäänyt peesailemaan, ei olisi ikinä Pärmäkoskea kiinni saanut.
      Joukkue olisi pitänyt olla Matintalo, Niskanen, Joensuu, Pärmäkoski tai Pärmäkoski, Niskanen, Joensuu, Kähärä.

    • Anonyymi

      Ihan väärä joukkue. Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski eivät päässeet hiihtämään parhailla vahvuuksillaan tällä hetkellä eli perinteisellä.
      Vapaale olisi voinut valita Joensuun ja Kähärän. He olisi a kyllä nuoruuden innolla halunneet olympia mitalista taistella, kun olisivat huvista asemista liikkeelle päässeet.
      Paha töppäys joukkueen valitsijoita!
      Turhaa sitä puolustelevat siellä maksetut Vakio kommentaattorit (Kalle Lassila ym).
      Sami Jauhojärvi pitäisi olla kommentoimassa. Hänellä on aina uskallusta ja röyhkettä sanoa asioille mielipide suoraan.

    • Anonyymi

      Suomi kuskaa näitä joskus onnistuneita mukanaan ja valitsee joka matkalle. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Kyllönen on ollut mukana viestijoukkueessa ja hävitty. Ehkä toinen järjestys olisi tuottanut sen pronssin, koska Pärmäkoski ei ole ollut ihan 100%:ssa kunnossa, jotta olisi jaksanut tätä luistelutyyliä vetää ja Niskasta harmitti ettei saanut hiihtää perinteistä.

    • Anonyymi

      Tämän ketjun pärmättäjien on hyvä kertoa, monestiko Suomi on vuoden 1992 talviolympialaisissa lähtien sijoittunut naisten 4x5 kilometrin viestissä mitaleille. Minä vuosina niin on tapahtunut ja ketkä ovat olleet hiihtämässä?

      Meidän ongelmamme on niin miesten kuin naistenkin osalta kärjen kapeus. Nuoret nousevat liian hitaasti maajoukkueeseen, jolloin vaihtoehdot ovat vähissä.

      Etukäteen Venäjä ja Ruotsi olivat selvästi parempia. Suomi ei missään vaiheessa ollut ennakkosuosikki. Turha saamatta jäänyttä mitalia on itkeä.

      • Anonyymi

        Ei ole tullut naisten 4x5km viestimitalli kuin 2010 ja 2014 1992-2022. Mutta 2022 on ainoa noista, jolloin kaksi Suomen naishiihtäjää on saanut mitallin henkilökohtaiselta matkalta. Lisäksi oli kaksi muuta kohtuu hyvillä sijoituksilla. Suomella oli siis parempi naisjoukkue kuin ehkä kertaakaan sitten 80-luvun.

        Pieleenhän tuo viesti meni eli Suomi ei hiihtänyt sillä tasolla, joka oli odotettavissa henkilökohtaisilta matkoilta.

        Taktiikka tuntui olevan kovin varovainen epäonnistumisen välttely eikä onnistumisen hakeminen pienellä riskilläkin kuten kaikilla mitalisteilla ja Norjalla, joka jäi Suomen taakse vain kaatumisen takia.


      • Anonyymi

        Joo ja leijonissa pitäisi olla MM-95 porukka 🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole tullut naisten 4x5km viestimitalli kuin 2010 ja 2014 1992-2022. Mutta 2022 on ainoa noista, jolloin kaksi Suomen naishiihtäjää on saanut mitallin henkilökohtaiselta matkalta. Lisäksi oli kaksi muuta kohtuu hyvillä sijoituksilla. Suomella oli siis parempi naisjoukkue kuin ehkä kertaakaan sitten 80-luvun.

        Pieleenhän tuo viesti meni eli Suomi ei hiihtänyt sillä tasolla, joka oli odotettavissa henkilökohtaisilta matkoilta.

        Taktiikka tuntui olevan kovin varovainen epäonnistumisen välttely eikä onnistumisen hakeminen pienellä riskilläkin kuten kaikilla mitalisteilla ja Norjalla, joka jäi Suomen taakse vain kaatumisen takia.

        Kaksi kertaa yhdeksästä. Suomen mitali on siis harvinainen tapahtuma.

        Tällä kertaa joukkueelle ei ollut tasapainoinen. Siis luisteluspesialisti puuttui. Vuonna 2010 nuori Riitta-Liisa Lassila oli joukkueessa mukana. Muut hiihtäjät olivat Muranen, Kuitunen ja Saarinen

        Vuonna 2014 mukana olivat jo menestynyt nuori Anne Kyllönen ja sisupussi Aino-Kaisa Saarinen perinteistä hiihtämässä sekä Kerttu Niskanen ja Krista Lähteenmäki luisteluosuuksilla.

        Vuonna 2010 Saksa oli toinen ja Suomi kolmas.
        Neljä vuotta myöhemmin Charlotte Kalla voitti loppusuoralla Lähteenmäen ja Lähteenmäki saksalaisen.

        Mitalijoukkueet olivat selvästi tämänkertaista joukkuetta nimekkäämpiä. Krista oli vuonna 2014 suhteellisesti parempi luistelija kuin nyt. Kerttu ja Aino-Kaisa toivat silloin mitalin parisprintistä.

        Yllättäen Kerttu menestyi myös vapaalla 30 kilometrin matkalla. Hän oli neljäs edellään vain kolme norjalaista.

        Mitalijoukkueet olivat siis harmonisempia kuin tämänkertainen joukkue. Niissä oli riittävästi luisteluvoimaa. Meiltä puuttui yksi kokenut luistelija.

        Viimetalvinen Riitta-Liisa Roponen olisi muuttanut tilanteen. Silloin olisi kisattu jopa voitosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaksi kertaa yhdeksästä. Suomen mitali on siis harvinainen tapahtuma.

        Tällä kertaa joukkueelle ei ollut tasapainoinen. Siis luisteluspesialisti puuttui. Vuonna 2010 nuori Riitta-Liisa Lassila oli joukkueessa mukana. Muut hiihtäjät olivat Muranen, Kuitunen ja Saarinen

        Vuonna 2014 mukana olivat jo menestynyt nuori Anne Kyllönen ja sisupussi Aino-Kaisa Saarinen perinteistä hiihtämässä sekä Kerttu Niskanen ja Krista Lähteenmäki luisteluosuuksilla.

        Vuonna 2010 Saksa oli toinen ja Suomi kolmas.
        Neljä vuotta myöhemmin Charlotte Kalla voitti loppusuoralla Lähteenmäen ja Lähteenmäki saksalaisen.

        Mitalijoukkueet olivat selvästi tämänkertaista joukkuetta nimekkäämpiä. Krista oli vuonna 2014 suhteellisesti parempi luistelija kuin nyt. Kerttu ja Aino-Kaisa toivat silloin mitalin parisprintistä.

        Yllättäen Kerttu menestyi myös vapaalla 30 kilometrin matkalla. Hän oli neljäs edellään vain kolme norjalaista.

        Mitalijoukkueet olivat siis harmonisempia kuin tämänkertainen joukkue. Niissä oli riittävästi luisteluvoimaa. Meiltä puuttui yksi kokenut luistelija.

        Viimetalvinen Riitta-Liisa Roponen olisi muuttanut tilanteen. Silloin olisi kisattu jopa voitosta.

        Oltiinhan tuossa nytkin niin lähellä lopussa, että toisella taktiikalla samoilla hiihtäjillä olisi voinut tulla mikä tahansa mitali. Nyt ei uskallettu roikkua mukana, ajaa kärkeä kiinni eikä lähteä ankkuriosuudella Ruotsia karkuun. Tuloksena olisi voinut olla paha sippaus, mutta nyt kyllä varmistettiin, että Saksaa ei saada kiinni ja Ruotsi vie loppukurin

        Kerttu ja Krista pärjäsivät hyvin yhdistelmäkisassa, joten osaavat edelleen luistella, vaikka ovatkin suhteessa vahvempia perinteisellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oltiinhan tuossa nytkin niin lähellä lopussa, että toisella taktiikalla samoilla hiihtäjillä olisi voinut tulla mikä tahansa mitali. Nyt ei uskallettu roikkua mukana, ajaa kärkeä kiinni eikä lähteä ankkuriosuudella Ruotsia karkuun. Tuloksena olisi voinut olla paha sippaus, mutta nyt kyllä varmistettiin, että Saksaa ei saada kiinni ja Ruotsi vie loppukurin

        Kerttu ja Krista pärjäsivät hyvin yhdistelmäkisassa, joten osaavat edelleen luistella, vaikka ovatkin suhteessa vahvempia perinteisellä.

        Perusväittämä on ollut, että huonolla taktiikalla menetettiin varma mitali. Se on aivan eri asia kuin väittää, että toisenlaisella taktiikalla mitali olisi saattanut tulla.

        Satunnaistekijät vaikuttavat aina tulokseen. Jos kilpailu hiihdettäisiin tänään uudelleen samoilla joukkueilla, järjestys varmaankin olisi erilainen. Millään perusteella ei voi sulkea pois sitä, että uudessa arvonnassa Suomi voisi voittaa mitalin, jopa kultaakin.

        Venäjä ja Ruotsi olivat liikkeellä etukäteen paremmilla joukkueilla. Kukaan venäläisistä ei ylittänyt omaa tasoaan. Frida Karlsson puolestaan alitti oman tasonsa. Siksi hän oli kuin maansa myynyt.

        Kukaan suomalaisista ei alittanut omaa tasoaan, mutta ei hiihtänyt loistavastikaan. Sundlingin maagisuus näyttää sen sijaan olleen yllätys niin kommentaattoreille kuin Suomen joukkueelle. Minä pitäisin yllätyksenä sitä, että hän ei magiikastaan huolimatta yrittänyt tavoittaa Saksaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perusväittämä on ollut, että huonolla taktiikalla menetettiin varma mitali. Se on aivan eri asia kuin väittää, että toisenlaisella taktiikalla mitali olisi saattanut tulla.

        Satunnaistekijät vaikuttavat aina tulokseen. Jos kilpailu hiihdettäisiin tänään uudelleen samoilla joukkueilla, järjestys varmaankin olisi erilainen. Millään perusteella ei voi sulkea pois sitä, että uudessa arvonnassa Suomi voisi voittaa mitalin, jopa kultaakin.

        Venäjä ja Ruotsi olivat liikkeellä etukäteen paremmilla joukkueilla. Kukaan venäläisistä ei ylittänyt omaa tasoaan. Frida Karlsson puolestaan alitti oman tasonsa. Siksi hän oli kuin maansa myynyt.

        Kukaan suomalaisista ei alittanut omaa tasoaan, mutta ei hiihtänyt loistavastikaan. Sundlingin maagisuus näyttää sen sijaan olleen yllätys niin kommentaattoreille kuin Suomen joukkueelle. Minä pitäisin yllätyksenä sitä, että hän ei magiikastaan huolimatta yrittänyt tavoittaa Saksaa.

        Minä en ole pitänyt mitalia varmana, mutta hyvin mahdollisena. Ja siis juuri noissa kisoissa varsin poikkeuksellisissa olosuhteissa hiihdettyjen tulosten perusteella.

        Sundling oli niin jäätävä sprintissä ja 5 km on niin lyhyt matka, ettei ollut mikään yllätys hänen kova vauhtinsa.

        Frida oli vaikeuksissa jo aiemmilla matkoilla, joten hänen suoritus oli odotettu. Norja ja Saksa ylittivät selvästi aiemmissa lähdöissä nähdyn suorituksensa poislukien kaatuminen.

        Suomi alitti hieman, mutta taktiikka oli tosiaan kovin varovainen. Kerttu ihmetteli itsekin, miksei saanut lähteä kovempaa. Ja Kristan olisi ehdottomasti pitänyt lähteä niin kovaa, ettei Sundling saa kiinni. Heti kun sai oli selvää, ettei mitalia tule.

        Ehkä sitten valmennusjohto piti mitalia niin varmana, että se tulee varmistellen vain välttämällä hyytymisiä? Roponenkin tuntui uskovan Kristan tiputtavan "liian kovaa aloittaneen" Sundlingin ja saavan vielä kärjenkin kiinni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaksi kertaa yhdeksästä. Suomen mitali on siis harvinainen tapahtuma.

        Tällä kertaa joukkueelle ei ollut tasapainoinen. Siis luisteluspesialisti puuttui. Vuonna 2010 nuori Riitta-Liisa Lassila oli joukkueessa mukana. Muut hiihtäjät olivat Muranen, Kuitunen ja Saarinen

        Vuonna 2014 mukana olivat jo menestynyt nuori Anne Kyllönen ja sisupussi Aino-Kaisa Saarinen perinteistä hiihtämässä sekä Kerttu Niskanen ja Krista Lähteenmäki luisteluosuuksilla.

        Vuonna 2010 Saksa oli toinen ja Suomi kolmas.
        Neljä vuotta myöhemmin Charlotte Kalla voitti loppusuoralla Lähteenmäen ja Lähteenmäki saksalaisen.

        Mitalijoukkueet olivat selvästi tämänkertaista joukkuetta nimekkäämpiä. Krista oli vuonna 2014 suhteellisesti parempi luistelija kuin nyt. Kerttu ja Aino-Kaisa toivat silloin mitalin parisprintistä.

        Yllättäen Kerttu menestyi myös vapaalla 30 kilometrin matkalla. Hän oli neljäs edellään vain kolme norjalaista.

        Mitalijoukkueet olivat siis harmonisempia kuin tämänkertainen joukkue. Niissä oli riittävästi luisteluvoimaa. Meiltä puuttui yksi kokenut luistelija.

        Viimetalvinen Riitta-Liisa Roponen olisi muuttanut tilanteen. Silloin olisi kisattu jopa voitosta.

        Aika erikoisia ovat käsityksesi nuorista. Aikku ja Ritu ovat nyt 43 ja Anni 34. Kukaan heistä ei ole ollut nuorena mukana ko. viesteissä. Aikku ja Ritu olivat 31 2010 ja Anni 26 2014.

        Esimerkiksi Ruotsin tämän vuoden joukkueessa hiihtivät 22, 24 ja kaksi 27v. Ehkä Fridaa voi pitää nuorena, mutta hänkin on ollut jo pari vuotta huipulla.

        Suomen joukkue oli nyt yksi vanhimmista ja jopa Ritu olisi hyvin voinut siihen kuulua. Tulevaisuus ei näytä hyvältä.


    • Anonyymi

      Ampumahiihtäjä Ingrid Landmark Tandrevold joutuu lähtemään kotiin kesken Pekingin olympialaisten terveyssyistä johtuen. Norjalainen romahti pelottavalla tavalla sunnuntaina. Keho ei kestänyt enempää dopingia.

    • Anonyymi

      Hävisimme varmaan parisprintin mitalin väärän hiihtojärjestyksen tai väärien hiihtäjien vuoksi. Kannattaa joka tapauksessa lopettaa paskapuhe siitä, että Suomi oli naisten viestissä varma mitalisti.

      Saksa osoitti tasonsa parisprintissä. Jopa Sundlingille saksalainen oli liian kova.

      • Anonyymi

        Kerttu oli yllättävän kesy. Olisi pitänyt repiä Kristalle 10-15 s etumatka ainakin 4. sijaan ja optimaalisesti kaikkiin. Nyt ei kuitenkaan saanut kuin 0-4 s.

        Se oli odotettua, ettei Krista pärjää lopussa. Pettymys tietysti, ettei pärjännyt läheskään kenellekään mitalin saaneelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerttu oli yllättävän kesy. Olisi pitänyt repiä Kristalle 10-15 s etumatka ainakin 4. sijaan ja optimaalisesti kaikkiin. Nyt ei kuitenkaan saanut kuin 0-4 s.

        Se oli odotettua, ettei Krista pärjää lopussa. Pettymys tietysti, ettei pärjännyt läheskään kenellekään mitalin saaneelle.

        Valmennus ja hiihtäjä analysoivat suorituksen. Voi hyvin olla, että Kertun ominaisuudet eivät sovi enää lyhyisiin suorituksiin. Krista on joutunut ankkuriksi paremman puuttuessa.

        Valmennus ei näytä vielä luottavan Jasmi Joensuuhun. Hänelle pitää saada riittävästi kansainvälistä kokemusta ennen seuraavia arvokisoja. Toivottavasti hän onnistuu näyttöpaikoissaan.

        Me tarvitsemme edes yhden kirikykyisen hiihtäjän hiihtotapaa kohti. Silloin voisi viesteistäkin tulla mitaleita.

        Kerttu ja Krista ovat pitäneet suomalaisen naishiidon viiriä korkealla. Nostan hattua heille ja kumarran syvään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valmennus ja hiihtäjä analysoivat suorituksen. Voi hyvin olla, että Kertun ominaisuudet eivät sovi enää lyhyisiin suorituksiin. Krista on joutunut ankkuriksi paremman puuttuessa.

        Valmennus ei näytä vielä luottavan Jasmi Joensuuhun. Hänelle pitää saada riittävästi kansainvälistä kokemusta ennen seuraavia arvokisoja. Toivottavasti hän onnistuu näyttöpaikoissaan.

        Me tarvitsemme edes yhden kirikykyisen hiihtäjän hiihtotapaa kohti. Silloin voisi viesteistäkin tulla mitaleita.

        Kerttu ja Krista ovat pitäneet suomalaisen naishiidon viiriä korkealla. Nostan hattua heille ja kumarran syvään.

        Hyvin ovat hiihtäneet, kun ovat mitalin saaneet. Harmi, ettei Kristan ankkurisuoritukset olleet samaa tasoa kuin 10 km pronssi. Viestissä ehkä vapaa tekniikka lisäsi, mutta parisprintti vahvisti, että ei kuntokaan ole parasta Kristaa.

        Molemmat viestit ratkesivat siihen, ettei Kristan matkavauhti ollut yhtä hyvä kuin mitalisteilla. Ei kyse ollut kiristä, jolla tietysti olisi saattanut vielä pelastaa. Jonna hiihti leikitellen Kristan kiinni molemmissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe