Kaisun täyskäsi: kuningatar ja kolme sotamiestä

Anonyymi

Jyri oli soittanut perjantaina päivällä Kaisulle, että on tulossa illan suussa kotiin kolmen nuoren miehen kanssa. Nämä olivat alle kaksikymppisiä lomalla olevia varusmiehiä.

Siksi Kaisu valmistautui iltaa varten. Ensin suihkuun ja nyt parhaillaan pillun sheivaus. Kaisusta pillun sänki oli epämiellyttävä. Jyrin soitosta hän tiesi, että kullia olisi tiedossa... ajatukset menivät nuoruuteen. Silloin seksielämä oli alkanut hormoonimyrskyissä ja oli ollut niin tyydyttävää kuin jatkuvaakin poikien vaihtumisista huolimatta. Seksin ihanuuteen hän oli tottunut ja sitä kaipaamaan!

Nuorena naisena hän oli kuullut erään vanhan kansannaisen tokaisevan: vittu ei sivisty koskaan! Se oli jäänyt mieleen, ja nyt kolmenkymmenen vuoden suht säännöllisen seksielämän elettyään hän pysähtyi ajattelemaan asiaa.

-Sanotaan, että kulli vie miestä. Mutta kyllä se on niinkin, että vittu vie naista! Nytkin tässä sheivatessa pillu kostuu ja himot nousevat pintaan. Alkaa oikeasti taas haluttamaan, hän pohti. Halu voi nousta ajasta, paikasta ja seurasta riippumatta, Kaisu muisteli. Pillu märkänä muiden seurassa! Ei aina kivaa! Vittu ei sivisty edes ajan kanssa...

Kaisu huuhteli pillunsa, kuivasi sen tarkasti ja meni makkariin. Se sivistymätön vittu ohjasi hänet makaamaan vuoteelle, ottamaan dildon esiin, levittämään naiselliset reidet ja asettamaan ison dildon jo valmiiksi turvonneille pillun huulille. Kun vittu kostui tarpeeksi, Kaisu työnsi nautinnollisesti sen ison pään alahuultensa sisään, veti henkeä ja työnsi sen kaksin käsin kokonaan syvälle!

Sitten alkoi liike... ensin verkkaisesti, sitten tasaisen rytmikkäästi ylös alas... ja dildo teki myös väristen työtään... lopuksi Kaisun liike pysähtyi, keho jännittyi... ja tyydytys purkautui huudahduksena, kouristuksena ja raukenemisena lähes tajuttomuuteen... Ja taas kohta haluan sitä samaa taas, hän tiesi ja tunsi itsensä... -Nyt jaksan odottaa sitä ihanaa aitoa asiaa!

-xxx-

Kaisu oli valmistanut nuorille miehille lämpimiä voileipiä. Paljon, sillä hän tiesi poikien vatsojen vetävän niitä hyvin. Nuoret miehet olivat iloisia velikultia. Jyri oli vihjaillut heille illasta ja sen luonteesta, ja pojat katselivat vaivihkaa Kaisun naisellista olemusta tämän hyöriessä keittiössä. Kyllähän häntä kelpasi katsella: miellyttävä, hyväntuulinen ja hyvännäköinen aikuinen nainen... sirot sääret, yllä puolittain läpinäkyvä puolireiteen ulottuva kotiasu. Asu oli harkiten valittu – olihan tässä nuorten miesten viettelystä kysymys!

Pojat söivät halulla ja joivat lonkeroa. Tunnelma oli vapautunut. - Kuka haluaa ensin Kaisun tunnille? Jyri kysyi. Isoin poika, oikea roteva nuori mies Kari hymyili ja sanoi Kaisulle, että hän haluaa elämänkoulun lisäoppia... Niin he sitten menivät makkariin... muut pojat menivät mukana katselemaan, Jyri jäi seisomaan oven luo.

Kari oli todella roteva. Hän heitti vaatteet yltään nopeasti, riisui sitten kärsimättömästi Kaisun vähäiset vaatteet. Alaston Kaisu oli Karin edessä nakuna. Poika huokasi ja tarkasteli silmät kiiluen ja häpeämättömästi hänen sulojaan. Kädet nousivat rinnoille... - Hellyyttä, ei sitten kovakouraisesti, Kaisu ynähti. Poika oli jo kokenut naisten kanssa. Hän silitti Kaisun ihoa, suuteli ahnaasti odottavia huulia... kädet kiersivät vähän joka puolella Kaisun kehoa. Rinnat saivat erityisen huomaavaista hyväilyä ja suukottelua... toinen käsi laskeutui alas syliin. Siellä Karia odotti siloinen pillu, joka odotti vähän avonaisena, että sitäkin muistettaisiin... ja Karihan muisti!

Kaisun käsi teki myös tutkimusmatkaa... se osui johonkin odottamattomaan. -Jestas sentään, mitkä pallit! Kaisu henkäisi. Suuret ja painavat! Kuin härän pallit! Ja kyrpä samaa kaliberia! Kaisu tulvahti aivan märäksi välittömästi! Tuo vehje ei ole tarkoitettu nuorten naisten pienille pimpsukoille! Kaisu hätkähti. Vaikkei hänellä ollut immenkalvosta kuin haalea muisto, niin aikuinen nainenkin puraisi alahuultaan: tekeeköhän tuo monsteri tuhoa alakerrassani...

-Mene kontalleen tuohon, Kari komensi. Mieluusti Kaisu totteli. - Pää patjalle, pylly pystyyn, komennot jatkuivat. Kari näki takaa täyteläisen peban, upeat reidet ja keskellä pyllyä olevan punertavan ja märän tämän operaation päämäärän. Hän meni Kaisun taakse, työnsi härän sarvensa sumeilematta pilluun sisään. Kaisu huudahti tyytyväisenä. -Nyt saan aitoa ja oikeeta, hän sanoi itsekseen. Koko iltapäivän odotus ja kaikki valmistelut saisivat nyt täyttymyksensä!

-Polvet yhteen ja sääret levälleen! Kari oli päämäärätietoinen. Nyt Kaisun vittu oli kuin ampumataulu, jonka kymppiin Kari osui koko ajan! Paneminen oli armotonta! Ei paussia, ei hyväilyhetkiä välissä, vaan nyt Kaisua otettiin rajusti nuoren tosimiehen ottein. Tämä tuli yllätyksenä, mutta mieluisana sellaisena! Karin leka takoi, pussit löivät Kaisun pebaa päin! Kaisu kouristi kätensä sängyn reunoihin, vastasi työntäen talaisin Karin nussimiseen, huokaili ja huudahteli. Jyrikin kurkisti ja katsoi, mitä vuoteessa tapahtui...

17

11812

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Väistämätön oli edessä! Karin kirnuaminen oli lopuillaan. Kaisun selkä köyristyi, jalat jännittyivät ja suusta pääsi eläimellinen tyydytyksen huuto! Kari laski ärjähtäen viikon siemenlastinsa Kaisuun ja veti mahtimelansa pois... Mikä tulva sitä seurasi! Vuode kastui. Pari kaatui sängyssä kyljelleen. -Kiitos, sopersi Kaisu. -Oli ihanaa, tosi ihanaa! Kari taputti hiestynyttä Kaisua. Tässä ei ollut ikäerolla mitään merkitystä, päinvastoin. Kypsällä naisella ja nuorella miehellä on seksuaalista virtaa kummallakin juuri sopivasti tällaiseen yhteiseen kohtaamiseen...

   Nyt oli Timon vuoro. Nuori mies oli hoikka poika. Silti miehen oloinen. -Mistä noille nuorille miehille kasvaa nykyään tuollaiset mahtimelat? Kaisu pohti mielessään. Komea varustushan Timolla oli...

   Timolla oli kotipuolessa tyttöystävä, oikea iso tyttö. Sellaisista Timo oli aina pitänyt ja ne olivat sopivia Timon silmille. Tyttö Heidi oli 168 cm pitkä, painoa oli 105 kiloa. Tuhti tyttö siis! Toinen piirre, mikä Timoa viehätti, oli tämän vahva luonne, hän dominoi Timoa! Heidän lempiasentonsakin oli ratsastus. Heidi määräsi, Timo myötäili, ja kaikki sujui hyvin! Vakka ja kansi... Nyt Heidi oli pahoitellut tekstarissa, että mensut olivat juuri alkaneet. Silloin Heidi ei halunnut seksiä! Sen hän oli ilmaissut selkein sanoin...

   Nyt Timolla oli siis vapaus naida, vieläpä upeaa maturea, kun oli ainutlaatuinen tilaisuus! -Haluan, että ratsastat, hän kuiskasi Kaisun korvaan... Kaisu toimi nyt määrätietoisesti, ja siitähän Timo tykkäsi! Timo kävi selälleen, Kaisu otti jo piukeana seisovan kalun huultensa väliin, runkkasi kullin vartta ja imi rytmikkäästi. -Ei enää, huokasi Timo. Kaisu nousi, asettui Timon päälle. Ohjasi ja sovitteli Timon kyrpää sisäänsä. -Ihanaa! Hän tunsi täyttyvänsä, kaikki pillun poimut kyllä nyt silenivät!

   Kaisua himotti! Nyt täytyy saada! Hänen naisellinen kypsä pyllynsä alkoi liikkua hitaan nautinnollisesti kuin maistellen herkkua! Herkkuahan se oli, ja sitä täytyi saada pian! Hidas liike nopeutui... Timon urahdukset ja Kaisun huokaukset täyttivät tilan... Katsomo seurasi tarkoin ja eli mukana... Kaisu nojasi eteenpäin...takana olevat näkivät määrätietoisen Kaisun kiihtyvän pyllyn pyörityksen... sitten rytmi sekosi... Kaisu kirkaisi! Hän sai orkun ja Timo myös! Jälleen vuoteessa oli pari, joka haukkoi henkeään, halasi ja suukotteli toisiaan jälkilämmössä ja toistensa kosteudessa...

   Vielä oli viimeinen pari uunista ulos! Kolmas sotamies oli Risto. Tämä oli hiljaisin poika, ujo ja arka. Risto oli lähtenut mukaan kun toiset veivät eikä muuta kyytiäkään hänellä ollut. Ja vielä salaisuus: Risto oli neitsyt... sitä hän ei ollut rohjennut sanoa oikein kenellekään... Kaisu veti pojan vuoteeseen ja tajusi tämän arkuuden. -Onkohan tämä ensi kerta Ristolle naisen kanssa... hän aprikoi. Siihen kypsällä naisella on konstinsa. Kokemuksesta hän tiesi, että neisyet laukeavat eka kerralla heti reisille. Se pitää estää! Ristoa jännitti, muttei niin etteikö kalu seisonut miehen lailla!

   Kiltti Kaisu kääntyi, kumartui ja otti pojan kalun suuhunsa. -Suuhoito auttaa tässä vaivassa! Hän runkkasi ja imi. Ja pian Risto laukesi! -Ole rauhassa, hän kuiskasi Riston korvaan. -Hyvin menee! Kaisu jatkoi imemistä ja pian Risto kulli seisoi taas jämäkkänä! -Pidän sinua sylissäni, ei mitään hätää, Kaisu kuiskasi Riston korvaan.

   Kaisu kääntyi, kävi selälleen. Nainen avasi reitensä nyt ensi kerran elämässä Ristolle! Vihdoinkin! Ristolla henki salpautui! Kaisu ojensi kätensä Riston puoleen, ja Risto tuli Kaisun päälle. Kaisu otti lujana seisovasta kullista kiinni, ohjasi sen pillun huulille, nosti lanteitaan ja veti pojan lähelle itseään. Kyllä luonto tikanpojan puuhun vetää! Näin nytkin! Risto alkoi työnnellä kullillaan, Kaisu vastasi... yhteinen rytmi löytyi pian... Ristolla oli aivan voittajan ilmeet! Siitä Kaisu oli tyytyväinen. Perehdytys elämän suureen salaisuuteen oli onnistunut!

   Risto nussi Kaisua lisääntyvällä rohkeudella! -Aikamieshän tuosta Ristosta kehkeytyi ja nopeasti! Kaisu tuumi mielessään. Mutta loppukiri oli vielä ottamatta! Riston tahti kiihtyi, Kaisu työnsi vastaan minkä ehti! Maaliin päästiin! Risto laukesi ja karjaisi ensimmäisen kerran tällaisessa tilanteessa, Kaisu puhkesi ihan kyyneliin lauetessaan! -Niin ihanaa! Ihanaa! Hän sopersi... -Kiitos sulle Risto!

   Kaisun täyskäsi oli nyt tässä: hän, kuningatar ja kolme sotamiestä. Mutta jäljellä oli piste iin päällä. Jokeri-kortti! Oma rakas Jyri! Jyri oli kuullut ja nähnyt kaiken oven luona. Nyt hän meni sängylle. Jyri nautti. -Nyt aisuri pääsee liukkaille! Kaisu oli koonnut itsensä, oli selällään ja oli valmiina ottamaan rakkaansa jo hyvin lämmitettyyn syliinsä. Jyri tuli, näki ja meni avautuneiden reisien väliin. Kaisu tarttui miehensä ihanaan meisseliin, suuntasi sen oikeaan paikkaansa ja pariskunta alkoi panna. Kumpikaan ei paljoa enää lisäkiihotusta tarvinnut: autuas orkku tuli molemmille nopeasti.

  • Anonyymi

   Hyvä Kaisu!!

   • Anonyymi

    Kaisu sai kyrpää kunnolla.


  • Anonyymi

   Reipas tyttö tuo Kaisu!

   • Anonyymi

    Pakko runkata kun lukee.


  • Anonyymi

   Lisää!

  • Anonyymi

   Saisiko jatkoa!

  • Anonyymi

   Jatkoa, pliis!

  • Anonyymi

   Up!

  • Anonyymi

   Ei ollut täyskäsi vaan neloset (neljä jätkää) akkahailla. Näin pokerimiehenä korjattakoon tämä mutta muuten hyvä tarina.

  • Anonyymi

   UP!

  • Anonyymi

   ....

  • Anonyymi

   !!!

  • Anonyymi

   ...

  • Anonyymi

   !!!

  • Anonyymi

   Eipä ollut kaksi soittaakaan hassumpi kiimaan.
   Ei ollut tosi isoa kummallakaan mutta kovuutta löytyi ja useampi lasti laueta pilluun.
   Oma mies joutui vaan katselemaan.
   Kaisu oli parempi.

  • Anonyymi

   ...

  Ketjusta on poistettu 92 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rikka Purralta tulikivenkatkuinen kannanotto - SAK saa täyslaidallisen

   Riikka näyttää oikean karvansa Rikka Purralta tulikiven­katkuinen kannanotto – SAK saa täyslaidallisen https://www.ilt
   Maailman menoa
   471
   3998
  2. Tarvitsiko pienituloisten tuloista leikata jos suurituloisten verohelpotuksia ei olisi?

   Riikka Purra ja Persut: Suurituloisten 14.000€ kuukaudessa tienaavien verotusta kevennetään noin 2.000€ vuodessa. Pien
   Maailman menoa
   365
   2797
  3. Aitolehmä ja ylipolvensaappaat

   Stooreissa saapastelee ylipolvensaappaissa ihan kuin kuusivuotias äidin kengissä. Naurettavan näköistä poseerausta taas.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   2071
  4. Oho! A.W. Yrjänä rehellisenä "dokaamisesta" Vain elämää -leirillä: "Satulinnan baari..."

   Vain elämää -viihdeohjelma tuo valoa syksyn pimeneviin iltoihin. Tällä kaudella on mukana myös A.W. Yrjänä. Ja kyllä, ku
   Suomalaiset julkkikset
   16
   1821
  5. Nainen, tämän illan vuodatus sinulle

   Tässä eräs asia kosketti minuun syvästi, se kun palautti niin voimakkaasti mieleeni sinut ja sen, minkälainen olet. Sisi
   Ikävä
   71
   1533
  6. Kiusaaminen loppuu kouluissa, kun kiusaajat karkotetaan maasta pysyvästi

   Oli sitten mikä tahansa persoona ja mitä tahansa selityksiä. Kyllä tämä Suomen laki on järkyttävän löysä ja siksi kaike
   Suomussalmi
   31
   1307
  7. MTV: Katri Helena paljastaa - Äiti ei hyväksynyt 32 vuotta nuorempaa Tommi-rakasta: "Mä sanoin..."

   Katri Helena ja Tommi Liimatainen ovat pariskunta ja työpari. Onko naisen ja nuoremman miehen parisuhde helpompi ymmärtä
   Suomalaiset julkkikset
   28
   1266
  8. Pyydän! Älä lähde!

   Älä lähde mihinkään.
   Ikävä
   102
   1251
  9. "ISRAEL ON SAMANLAINENPASKA,KUIN UKRAINA"!!!

   "MOLEMMAT SIIONISTIMÄTÄÄ TÄYNNÄ"!!!
   Maailman menoa
   56
   1202
  10. Hei nainen

   Minkä ikästä miestä kaipaat.
   Ikävä
   55
   939
  Aihe