Retroradio

Anonyymi

Tuli mainos retroradiosta Denver MCR-50.
Onko tuota testattu missään vakavasti otettavassa lehdessä? Kiinnostaisi sen ominaisuudet siirrettäessä etenkin vinyyliltä MP3:ksi ja muutenkin. Nykytietokoneilla kun tuo ei onnistu ollenkaan.
Muitakin merkkejä lienee?
Edes valmistaja ei ilmoita laitteen parametreja, joten heräsi epäilys, että se saattaa olla ns autotallilaatua.

9

3324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hintahaarukka ainakin näyttää olevan iso. Powerilla se on 200 euroa ja Tokmannilla 129 euroa. Tekniikasta en tiedä.

    • Anonyymi

      Sepä tässä epäilyttää muun muassa. Laitteen ideahan on hyvä, mutta totetuksesta ei löydy mitään mittausarvoja. Maahantuojaltakaan. Se kun tuo tanskalainen tekniikka pakkaa olemaan samaa paskalaatua kuin italialainenkin. Ja tietokoneella plus stereolaitteilla kun ei näitä asioita pysty tekemään ainakaan ilman kaikenlaisia lisälaitteita ja syvällisempää tietokoneosaamista.
      Minulla on kyllä pari roskiksesta löydettyä Denverin matkaradiota ja täytyy myöntää, että niitten herkkyys on paljon paremi kuin esimerkiksi 1960 -luvun Schaub-Lorenzin, joka oli silloin alan huippumerkkejä.
      Muuten, silloin tehtiin vähän aikaa Suomessakin ainakin paria stereomerkkiä. Korkeintaan keskinkertaista laatua. Sitten kaikki loppui, todennäköisesti kavalluksiin ja korruptioon, vaikka saattoi siinä suomalaisten osaaminenkin loppua. Liikkeenjohto ja kauppa kun ei Suomessa yleisesti katsoen ole edes keskinkertaisella tasolla. Melkein kaikki osaaminen kun myydään sille ulkomaiselle kilpailijalle, joka siitä vähiten maksaa. Esimerkkinä vaikka Kemira, jonka myynyt henkilö sai vielä muhkean ONNISTUMISPALKKION!!! Ja olihan niitä muitakin tahallaan tehtyjä katastrofeja kuten Nokian matkapuhelimet ja Elop ("Flop") sekä Valco ja sen sosilistidemonkraattinen johto. Ja vielä Rauma-Repola, joka ei uskaltanut tehdä syvänmeren sukelluspalloja kuin kaksi. Olisi tehnyt enemmän ja myynyt, ostajia kyllä olisi ollut ja kovaan hintaankin vielä, mutta kun ei.

    • Anonyymi

      Eiköhän tuo ole kiinalaista valmistetta. Radiopuoli näissä on monesti sama kuin autoradioissa, joka selittää hyvän herkkyyden.

      • Anonyymi

        Luultavasti olet oikeassa. Mistään en kyllä mitään valmistusmaamerkintää löytänyt eikä se mitään todistaisikaan. Valmistajahan kirjoittaa just sen, mistä tilaaja maksaa. Näin se on Suomessakin, ensimmäisen kerran totesin sen 1963 kun Nokialla poistettiin vasta paistettuja henkilöauton renkaita muoteista. Renkaissa oli teksti: Avon Made in Ireland. Sittemmin samaa on tullut vastaan todella paljon ja eri aloilta.


    • Anonyymi

      Vastaavaa myyty viime vuonna 250€ nyt noussut hinta 285€ ,Tokmannin vastaava 129€. Kiinasta/ Hongonkistahan nykyään kaikki tulee. Myöskään autoradion kanssa ei mitään yhtäläisyyttä,tehon tai herkkyyden suhteen.

    • Anonyymi

      Löysin netistä laitteen myyjän, Tokmannin, sivun ja sieltä kyselylaatikon. Kysyin noista puuttuvista parametreistä ja aikoivat vastata kunhan löytävät tiedot. Aikaa mennyt muutamia päiviä ja mitään ei ole ilmoitettu. Pahoin pelkään, että laite olisi ns autotallilaatua.
      MITEN sitten saan ajettua vinyylit ja muutaman vanhan kasetin mp3 -muotoon muistitikulle? Tässä nykytietokoneessa kun ei ole edes mitään liitintä millekään ulkoiselle äänilähteelle. Eli joka kone aina vain huonompi edellistään.

    • Anonyymi

      Onhan tietokoneissa mikrofoniliitäntä mihin voi liittää stereot. Ja stereoihin saat sitten kiinni kasettidekit ja vinyylisoittimet ja muut äänihärpäkkeet. Siis vaikkapa stereoiden tape out lähdöstä tietokoneelle.

      Sitten tietokoneella esim. audacity-ohjelma , jolla voit poistaa vaikkapa vinyylirahinat ja tietysti säätää äänitystason.

      Samalla ohjelmalla voi suoritaa helposti tuon mp3 muunnoksen.

      • Anonyymi

        Ei muuten ole enää tietokoneessa mikrofoniliitäntää! Ja jos vanhemmassa olisikin, niin tuleeko siitä koneesta toimintasavut ulos jos stereosta piuhan siihen vetää?


    • Anonyymi

      Näyttää samalta kuin retroplayer-2, jota mainostettu aikakauslehdissä. Tilasin ja totesin, että siinä ei ole niin laadukas levari, että sillä voisi levyjä soittaa saati kopioda muistitikulle. Levari pyörii liian hitaasti ja ääni "vetää" ja vonkuu! Tänään lähti takaisin myyjälle reklamaation kera. Muutakin moitittavaa löytyi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe