Onko tappaminen kivaa?

Anonyymi

NYT MINÄ KYSYN KAIKILTA IHAN JULKISESTI.
KÄSI SYDÄMELLE NYT JOKAINEN :

Onko tappaminen kivaa? Käsi pystyyn, jos mielestäsi on. Tahdon tietää miksi! Miksi tapetaan ihan h u v i k s e e n ? Mitä nautintoa se tuottaa? Voiko tappaminen olla harrastus vai onko se pelkkää tappamista?

Maailman kaikista nisäkkäistä 96% on ihmisiä, lemmikkejä ja tuotantoeläimiä, VAIN pieni 4% villejä. Mihin se johtaa? Kuudes sukupuuttoaalto jyllää, ilmastokatastrofi on päällä, Euroopan yllä vakava sodan uhka ja te tahdotte tappaa kaikki sudet ja muutkin eläimet Suomesta pois niinkö?

Suomessa on 5,5 miljoonaa ihmistä, 50 000 metsästysseuraa, 300 000 metsästäjää, 80 000- 120 000 metsästyskoiraa, 700 000 lemmikkikoiraa ja saman verran kissoja, pari tuhatta suttakin vaarallisempaa karhua, 300 vaivaista sutta ja Kuhmossa 20 sutta, jotka kaikki pitäisi lahdata, niinkö? Missä tässä on se kuuluisa suhteellisuudentaju ja MAALAISJÄRKI? Kysyn vain.

Mitä itse ihmiselle tapahtuu sen jälkeen kun me olemme syöneet ja tappaneet koko tämän pallon tieltämme? Kysyn vain. Olisiko tosiaan tullut aika ajatella asiaa ja yrittää elää luonnon kanssa paremmin sopusoinnussa iänikuisen tappamishulluuden ja tappamiskiihkon sijaan?

https://www.rantapallo.fi/aktiivilomat/sudet-tuotiin-takaisin-yellowstoneen-tassa-uskomaton-lopputulos/

44

2134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jopas sinä oot utelias, mitä se sinulle edes kuuluu

      • Anonyymi

        Perustelut kun loppuu, niin tuollainen on idiootin vastaus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perustelut kun loppuu, niin tuollainen on idiootin vastaus.

        Perustelut kun loppuu, niin tuollainen on idiootin vastaus


    • Anonyymi

      Eikö aloittajaa huoleta hyönteiset? Sääskentappokisat, mitä pahaa ne on tehneet? En kestä enää, syökää sus(h)ia.

    • Anonyymi

      Kaikki on kuolevaista

    • Anonyymi

      Totanoin, vastaan nyt Ahmalle seuraavasti.
      Koska olen lihansyöjä (tai niin kuin Ahma ilmaisee asian= ruumiinsyöjä). Niin pakkohan se on tappaa ensin, en halua syödä elävää lintua tai mitään muutakaan, sehän saattaa väistää haarukkaa lautasella.

    • Anonyymi

      Tulisi vain se ilmastonmuutos ja tappaisi kaikki sudet kapiin. Niin jäisi ihmisille enemmän metsästettävää luomuruokaa ja nautintoa metsästysharrastuksen parissa.

    • Anonyymi

      Eikös se ahma ole raadon/ruumiinsyöjä, oudosti liikkuva tumma otus, susien kaveri. 🐺💖

      • Anonyymi

        Turpa kiinni, ahma. Olet ylimielisellä käytökselläsi pilannut kaikenlaisen rakentavan keskustelun susien metsästyksen ihanuudesta.


      • Anonyymi

        Olen jo pitkään ihmetellyt, kuinka noita erilaisia merkkejä saisi omiin kirjoituksiin?

        Nyt en enää ihmettele, ne on vain tehtävä tehosteena..

        Toivoo melko sula Perukan lumiukko


    • Anonyymi

      Ahmalla ja Hitlerillä on/oli yhteisiä ominaisuuksia. Kumpikin vegaaneja ja tykkäävät/tykkäsivät lapsista.

    • Anonyymi

      Älkää moittiko aina Venäjää. Venäjällä on ainakin yksi asia paremmin kuin Suomessa. Siellä maksetaan tapporahaa suden tappamisesta. Että näin on näreet.

    • Anonyymi

      Ei tarvitse laittaa kättä sydämelle tai olla pöhöttynyt valokuvissa. Tappaminen ei ole kivaa. Ei edes silloin , kun kävelen (tai pystyn siihen) jonkun toukan mennessä näköpiirissä ja muurahaisarmeijan keskellä!

      Jotain olen nähnyt silloin ja se näkemäni ei ole antanut minulle mitään kicksejä eikä keksejä, saati jotain tunnetta omasta ihmismäisyydestäni.

      Luonnon oma laki koskee myös ihmistä, joka on myös fiksu. Jopa niin, että haluaa olla se paras eläimistä. Mitä muuta ihminen on kuin eläin?

      Olet oikealla asialla ja siitä sinulle iso kimppu pursuja. Niiden värin voit kuvitella itse, koska ihminen älykkäänä eläimenä osaa valita ruusun värin tekemällä sen itse.

      Tuosta aloituksestasi en ole tyytyväinen, koska huudat heti kättelyssä. Tuot mieleeni jo kauan sitten hävinneen vaimoni, joka innostui joskus huutamaan kivelle. Kivi ei yllensä vastaa!

      Muuten tsemppaan vieressä kuin Perukan lumiukko!

    • Anonyymi

      Käräjäoikeus tuomitsi nuoren naisen eläinsuojelurikoksesta ja määräsi kahden vuoden eläintenpitokiellon. Nainen oli pitänyt koiria sotkun keskellä eikä ollut huolehtinut eläimistä tarpeeksi.

      Eläinlääkärit ja poliisit tekivät eläinsuojelutarkastuksen naisen asuntoon marraskuussa 2020.

      Poliisin ottamien kuvien perusteella vastassa oli sekasorto, jonka keskellä eli muun muassa kolme koiraa ja useampia kissoja.

      Asunto oli täynnä tavaraa, ja röykkiöt olivat vallanneet tasojen ja pöytien lisäksi suurilta osin myös asunnon lattiat. Asunnon makuuhuone oli niin täynnä, ettei sinne mahtunut menemään ollenkaan.
      Kun virkaeläinlääkäri, kunnaneläinlääkäri ja kolme poliisia astuivat asuntoon, yksi vastassa olleista koirista ripuloi keskelle lattiaa.

      Lisäksi asunnossa ollut sakanpaimenkoira käyttäytyi aggressiivisesti toisia koiria kohtaan ja yksi koirista joi olohuoneessa olleesta akvaariosta.

      Paljastui, että koirat olivat nälkiintyneitä ja selvästi aliravittuja. Niillä ei ollut tarpeeksi ruokaa tai puhdasta juomavettä.

      • Anonyymi

        Eläimille tapahtuvat julmuudet ihmisen kautta ovat niitä joita ei paljon huomioida. Eläimet keskenään taas tekevät julmuuksia, joihin ihminen ei puutu ollessaan se viisain eläin.

        Eiköhän tapeta kohta kaikki mikä luonnossa liikkuu. Ei tarvitse enää siihen luontoon viisaimmankaan mennä, eli ihmisen. Näytetään "pallon" pysyvän hanskassa.

        Nyt on alkanut hihna tuoksumaan palavalta..toivoo Perukan lumiukko


    • Anonyymi

      Kaikenlaisia houruja sitä Kuhmoonkin pesiytyy.

      • Anonyymi

        Niin, mitäs tulit täällä käymään. Taidat olla tietämästäni osoitteesta, eli älä pakota minua enää kirjoittamaan. Säästyn mahakivuilta nauramisen vuoksi ja vähennän omia hiilipäästöjäni sen vuoksi.

        Uga Buga, olen puhunut oi suloinen ja hyvin kaukainen suusanallinen ystäväni..

        Toivoo Perukan melko sula lumiukko


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, mitäs tulit täällä käymään. Taidat olla tietämästäni osoitteesta, eli älä pakota minua enää kirjoittamaan. Säästyn mahakivuilta nauramisen vuoksi ja vähennän omia hiilipäästöjäni sen vuoksi.

        Uga Buga, olen puhunut oi suloinen ja hyvin kaukainen suusanallinen ystäväni..

        Toivoo Perukan melko sula lumiukko

        Ruoholla mieli jakautuu kahdeksi eri persoonaksi 🥦😛


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruoholla mieli jakautuu kahdeksi eri persoonaksi 🥦😛

        Parasta siinä on kun voi väitellä ihtensä kanssa


    • Anonyymi

      Kommentti////On henkilöitä, joiden kanssa ei edes kannata keskustella. Suuret ajattelijat, joiden tieto perustuu henkilökohtaiseen tutkimattomaan tietoon, voi viihtyä ihan itsekseen.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, kuulun niihin henkilöihin. Puhun itsekseni, koska kaveria ei ole ainakaan samassa asunnossa. Myötäilen myös muita, jotka ovat aivan syvältä jostain.

        Kuuntelen myös ihmistä, enkä ensimmäisenä ole sekaan sohimassa. Tutkimaton tieto on taasen kokemusta monessa asiassa, sitä ei saa äidinmaidosta tai sen korvikkeesta.

        Olen niin sanottu entinen "kirjaviisas" jolla nykymaailmassa ei ole enää lukemista paljonkaan. Aikaa on vietettävä jonkun tietokoneen ääressä nuoremman polven kysellesssä aivan mahdottomia.

        En ole kuitenkaan kreikkalaiseen mytologiaan kuuluva henkilö, olen kuhmolainen.


    • Anonyymi

      STT
      Ruotsia kuohuttaa tapaus, jossa sudet tappoivat lastenvaunuja työntäneen äidin koiran ja olivat hyökätä tämän kimppuun. Naisen onnistui kuitenkin pelästyttää sudet karkuun.17.4.2011 14:13 Päivitetty 17.4.2011 19:26
      Tapaus sattui Norrtäljessä Tukholman läänissä sunnuntaiaamuna. Nainen oli aamukävelyllä lastenvaunujen ja koiran kanssa, kun sudet hyökkäsivät. Perheen lemmikki viiriäiskoira Tajson kulki tiellä noin 80 metriä naisen edellä, kun susista ensimmäinen hyökkäsi. Susi otti kiinni Tajsonista ja juoksi se mukanaan metsään, nainen kertoi kauhun hetkistään poliisille sanomalehti Aftonbladetin mukaan.
      Ensimmäisen suden perässä tuli toinen susi, joka ryhtyi lähestymään naista ja lastenvaunuja. Nainen nappasi yksivuotiaan tyttärensä syliin ja ryhtyi huutomaan ja huitomaan käsillään pelottaakseen suden pois. Susi eteni noin kymmenen metrin päähän naisesta, kun se yhtäkkiä kääntyi ympäri ja juoksi metsään. Nainen ja vauva selvisivät vammoitta. Koiran jäänteet löydettiin myöhemmin sadan metrin päästä hyökkäyspaikasta.
      Asiantuntija arvioi, että sudet hyökkäsivät koiran kimppuun puolustaakseen reviiriään. Ne pitivät koiraa sutena, joka tunkeutuu niiden reviirille. Se ei ole mitenkään epätavallista. Tiedossamme on monia samanlaisia tapauksia, sanoo tutkija Olof Liberg. Kun sudet näkevät koiran, ne eivät huomaa mitään muuta. Silloin ne eivät välitä, vaikka lähellä on ihmisiä. Yleensä sudet kuitenkin välttelevät ihmisiä. Libergin mukaan nainen teki oikein, kun yritti pelästyttää sudet pois. Ihmisen kannattaa hyökätä sutta kohti ja heitellä sitä kivillä.

    • Anonyymi

      Iltalehti
      Lehti: Susi söi eläkeläisnaisen lähellä kotia
      Brittilehti Mirrorin mukaan susi hyökkäsi iäkkään naisen kimppuun Venäjän Borovitsassa, kun tämä oli vain 50 metrin päässä kodistaan.
      Daily Mirrorin mukaan järkyttyneet naapurit löysivät Lima Ankudinovan, 77, raadellun ruumiin 50 metriä hänen kodistaan Borovitsassa Venäjän keskiosassa.
      Lähdin tapani mukaan reippaalle aamukävelylle, kun törmäsin hänen ruumiiseensa. Toinen jalka puuttui kokonaan ja toinen oli puoliksi syöty. Myös hänen päälakensa oli poissa. Se oli armoton näky, kommentoi Fedot Nekrasov, 68, lehden mukaan.
      Ruumiinavauksessa paljastui, että iäkäs nainen oli kuollut sydänkohtaukseen ennen kuin joutui suden syömäksi. Borovitsan asukkaita tieto ei rauhoita.
      On aivan sama, söikö susi hänet kun hän oli jo kuollut vai tappoiko se hänet ja söi vasta sitten. Se on kuitenkin nyt saanut maistaa ihmisverta ja saattaa tulla takaisin. Ihmiset eivät pääse susia karkuun ja me, erityisesti lapsemme, olemme helppoja kohteita sudelle, kauhisteli paikallisen myymälän pitäjä Natalia Nekrasova, 56.
      Poliisi haravoi lähiseutua suden löytämiseksi.

    • Anonyymi

      Ja näitä riittää vuodesta toiseen, mutta koirsthan on jonkun mielestä vain elukoita. Mikä pyhä lehmä se susi on?

      https://yle.fi/uutiset/3-10976357

      https://www.kaleva.fi/kaksi-sutta-yllatti-hirvijahdissa-olleen-koiran-py/1758081

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/raju-kuva-susi-raateli-pentukoira-reksin-hengilta-kuhmossa-ja-pelottavat-kylalaisia-susi-kay-viela-jonkun-ihmisen-paalle/6610568#gs.qew9lp

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fa9b2703-5ca0-4ebd-b151-5cd41d08a936

    • Anonyymi

      Ainakin Ylen ohjelma-mainosten mukaan ...!
      "Luonnossa on kaikkea kivaa..."
      ja niin ammutaan vaiton eläin.
      Ja penskatkin yllytetään aj ohjeistetaan tappamiseen.

      • Anonyymi

        Metsästys on luonnollinen tapa hankkia lihaa pöytään. Kannatan 👍


      • Anonyymi

        Etkö ymmärrä, että lihaa (parasta ravintoa) saa vain tappamalla?


    • Anonyymi

      POLIISI varoitti aiemmin tiistaina Twitterissä mahdollisesta sudesta, joka liikkui Pitäjänmäki–Pirkkola-alueella Helsingissä.

      Poliisin mukaan eläintä ei saanut lähestyä. Hieman ennen kello viittä alkuillasta susi kuitenkin löytyi. Poliisi kävi paikalla lopettamassa suden.

      • Anonyymi

        Onko tietoa, kerkeskö kukaan mennä syömälakkoon?


    • Anonyymi

      käyppä kysy sudelta onko tappaminen kivaa,kun vie koiran 20metrin päästå,näitä paapotaan.

    • Anonyymi

      KYLLÄ. Tulee hyvä fiilis kun saa ammuttua eläimen. En voisi koskaan lopettaa ampumista.

    • Anonyymi

      Kysy putinilta onko tappaminen kivaa!

      • Anonyymi

        Kuka kävisi antamassa Teboil kylmäasemalle hittiä? Pojat puhu kylällä että Putinilla olisi Lukoilin bensakortti. Ajaisivat suoraan vaikka Sotkamoon tankkaamaan. Saisi nukkua rauhassa☠️


      • Anonyymi

        Toveri Putin ei ole henkilökohtaisesti tappanut vuoden 1995 vuoden jälkeen jolloin hän kgb palveluksessa vielä tappoi ihmisiä

        Sittemmin hän on toiminut organisaatiossa, joissa on hallinnollisista tehtävissä ei enää itse varsinaisesti tapa.

        Veristä hommaa totesi toveri Putin, kun häneltä asiaa kysyttiin


    • Anonyymi

      olen tappanut 1kk sisällä 5 ihmistä toivoo: Joel Kolehmainen Tampereelta

    • Anonyymi

      Kuhmossa ei ole suden perässä juoksijoita tai hiihtäjiä. Talvella on paljon lunta ja kesällä sääskiä. 50 vuotta kuljeskellut saloilla ja yhtään suden metsästäjää en ole tavannut. Itärajalla ei ole sitä sähköaitaa ja länteen ei sudetkaan viisumia tarvitse. Faktaa pitää olla, mielikuvat eivät ole tosia. Kaukana saloilla liikkuva.

    • Anonyymi

      Ryssistä näyttää olevan.

    • Anonyymi

      Keskustelun aloittaja varhaiskasvatukseen, sen verran lapsellinen on aloitusteksti. Kun varhaiskasvatus on suoritettu loppuun, sitten ojennusleirille uudelleenkoulutukseen.

    • Anonyymi

      Karhun metsästyksestä tehtiin tänä syksynä ongelma. Aiemmin ongelmana oli mm. kannan hoidollinen suden metsästys. Ensi vuonna ongelma voi olla vaikka sorsat? Siis joka vuosi jotain uutta.

      Ei liene ongelma ensi vuodeksi 2023 säätää laki joka velvoittaa jokaista autoilijaa ilmoittamaan tai ilmiantamaan auton alle kuolleen jäniksen, peuran, hirven, oravan tai muun luonto eläimen yliajaja jota sitten sakotettaisiin valmiin taksoituksen mukaisesti eläimestä riippuen kuten metsästäjää tai salakaatajaa.
      Niin - ja tekoväline tietenkin myös takavarikkoon tai valtiolle.

      Näin metsästäjät, autoilijat, (jopa kaupunkilaiset) tulisivat tasa-arvoisesti kohdelluiksi keskenään.

      Nyt ei käy tasan onnen lahjat!

      • Anonyymi

        Rastaita on mielestäni liikaa. Kumpi avuksi:haulikko vaiko piekkari? Tietty kiikaritähtäimen sais myös kohdistettua syksyn metsästys kunniaksi.


    • Anonyymi

      Lehden mukaan susi oli tunkeutunut yöllä navetan sisälle ja raadellut siellä vasikan. Vasikka oli saanut tilanteesta niin suuria vammoja, että se joudutaan todennäköisesti lopettamaan.

      Paikallislehden maanantaina iltapäivällä saaman tiedon mukaan tapaus on tullut tiedoksi myös poliisille, mutta virallista ilmoitusta asiasta ei oltu ainakaan vielä tehty.

      Lehden mukaan tapahtumapaikalla oli maanantaiaamuna käynyt maaseutuviranomaisen tarkastajat. Viranomaiset olivat vaitonaisia jatkotoimenpiteistä.

    • Anonyymi

      Naiset antoivat Jeku-hevosen nääntyä kuoliaaksi – kumpaakaan ei tuomittu eläintenpitokieltoon
      Nälkiintynyt Jeku-ori löydettiin lopulta niitylle menehtyneenä.
      Valvontaeläinlääkäri oli määrännyt surkeissa oloissa pidetyn ja muutoinkin laiminlyödyn Jeku-hevosen lopetettavaksi. Omistajat eivät kuitenkaan noudattaneet määräystä, jolloin nälkiintynyt eläin löydettiin lopulta niityltä kuolleena.
      Hevosen omistaneet kaksi naista tuomittiin isoihin sakkoihin eläinsuojelurikoksesta.

      Luut näkyvissä
      Rikos paljastui eteläpohjalaisella hevostilalla, jonne valvontaeläinlääkäri teki yllätystarkastuksen toukokuussa 2021.

      Tarkastuksessa löytyi kaksi hevosta, jota ei ollut pidetty asianmukaisesti. Muun muassa niiden sääsuojat olivat riittämättömät sadetta ja tuulta vastaan. Myös niiden makuupaikat olivat määräysten vastaisesti märät. Hevosten kaviot upposivat syvälle maaperään.

      Varsinkin toinen hevosista, 23-vuotias kokkapolvinen Jeku, oli silmin nähden heikossa kunnossa. Orin lihakset olivat kuihtuneet. Kaikki kylkiluut, samoin kuin selkä- ja lannenikamien pysty- ja poikkihaarakkeet sekä lanneranka ja lantio, näkyivät selvästi ruskean karvan alta.

      Nuorena Jekua oli kierrätetty näyttelyissä ja se oli juossut raveissa. Nyt sen silmät olivat syvällä silmäkuopissa ja se vaikutti sairaalta. Eläinlääkäri arvioi Jekun ”hyvin laihaksi” ja määritteli sen kuntoluokaksi 2/9.

      Eläinlääkäri totesi, ettei hevosen hyvinvointiin ja terveyteen ollut kiinnitetty riittävästi huomiota. Sairaalle eläimelle ei ollut hankittu sen tarvitsemaa hoitoa.

      Ei totellut määräystä
      Eläinlääkärin palattua tilalle uudelleen noin viikon kuluttua tilanne oli yhä sama. Nuorempi omistajista totesi, ettei hän ollut halukas kustantamaan mitään kalliita hoitoja hevosen mahdollisen sairauden vuoksi.

      Vanhempi sanoi pitäneensä Jekua, koska halusi siltä varsan. Eläinlääkäri totesi kuitenkin hevosen olevan niin huonossa kunnossa, että se tuskin pystyy saamaan tammaa tiineeksi.

      Kumpikaan omistajista ei ollut valmis laittamaan rahaa Jekun tutkimuksiin ja hoitotoimenpiteisiin. Eläinlääkäri totesi lopulta Jekun tilan niin heikoksi, että lisäkärsimysten välttämiseksi hän määräsi sen lopetettavaksi neljän päivän sisällä.

      Varsasta haaveillut omistaja ei kuitenkaan päätöstä noudattanut, vaan vei Jekun toiselle paikkakunnalle, missä se löydettiin kuolleena vajaan kuukauden kuluttua. Nainen yritti selittää, että ”kuolinsyynä oli saattanut olla salamanisku”.
      Omistajia syytettiin oikeudessa eläinsuojelurikoksesta. Käräjäoikeuden mukaan erityisesti nuoremman omistajan kokemus hevosten hoitajana teki hänen laiminlyönnistään törkeän huolimattoman.
      Käräjäoikeus ei myöskään pitänyt uskottavana väitteitä salamaniskusta. Mitkään jäljet hevosen raadossa eivät siihen viitanneet.

      Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeus tuomitsi Jekun omistajat, vuonna 1942 ja 1975 syntyneet naiset, 70 päiväsakon rangaistukseen, eli 980 ja 1 960 euron sakkoihin. Vastoin syyttäjän vaatimusta oikeus ei kuitenkaan määrännyt kumpaakaan naista eläintenpitokieltoon.

    • Anonyymi

      Aika kivaahan se kylläkin on

    • Anonyymi

      Jos et halua etkä pysty maatasi puolustamaan niin sinut tuomitaan kenttäoikeudessa kuolemaan niskoittelusta. Se on aivan oikein kaltaisillesi.
      Pidä siinä sitten käsiäsi missä lystäät. Paskat on housussasi joka tapauksessa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      784
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe