VÄRE kallista sähköä

Anonyymi

Väre väreili huippu tarjouksen, kyllä, siitä tulikin sitten joka suhteessa Suomen kallein tarjous. Kysyin myyjältä " hävettääkö tällaista tarjousta antaessasi?, vastaus oli lyhyt ja ytimekäs, "en voi mitään, tällaiset on ohjeet". Näillä mennään, mutta toiseen yhtiöön.

50

10523

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuopion kaupunki ja joukko muita merkittäviä savolaisia toimijoita aikovat hankkia käyttämänsä sähkön jatkossa Väreen sijasta kainuulaiselta Loiste Sähkömyynniltä. Kuopion kaupungin voimassa oleva sähköenergian ja salkunhoitopalvelujen sopimus Väre Oy:n kanssa päättyy 31.12.2022.

      Väre menettää nykyisen sopimuksen päätyttyä joukon suuria asiakkaita.

      – Väreen kannalta tämä merkitsee, että työt pitää tehdä entistä paremmin.

      • Anonyymi

        Ne saa Pirkanmaan asiakkaat itselleen nyt, niin ne hoiti asiansa. Tampereen energia ei enää myy yksityishenkilöille sähköä. Ei ole tarpeeksi tuottavaa kuulemma, liikaa riskejäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne saa Pirkanmaan asiakkaat itselleen nyt, niin ne hoiti asiansa. Tampereen energia ei enää myy yksityishenkilöille sähköä. Ei ole tarpeeksi tuottavaa kuulemma, liikaa riskejäkin.

        Jokaisella palstalla tulee keskustella palstan aihealueeseen liittyvistä asioista.

        Pirkanmaan asiat eivät kuulu tänne..


    • Anonyymi

      Sähkönmyyntiyhtiö Väre on lähettynyt asiakkailleen kirjeitä, joissa se yksipuolisesti ilmoittaa lisäävänsä jopa kuukausimaksuttomiin sopimuksiinsa kuukausimaksun. Kilpailu- ja ja kuluttajavirasto on alkanut selvittää asiaa.

      Jos Väre kuitenkin viraston selvittelyn aikana jo laskuttaa kyseisiä maksuja, kannattaa niistä Kaakkolan mukaan reklamoida Väreelle.

      Mikäli maksut todetaan myöhemmin perusteettomiksi, on Kaakkolan mukaan kuluttajalla oikeus saada ne takaisin.

    • Anonyymi

      Törkeätä rahastusta, kun sopimus on päättymässä. Pitäisi sitoutua kolmeksi vuodeksi ja sähkönhinta nousisi kaksinkertaiseksi. Ellet uusi sopimusta, vaan jatkat toistaiseksi, silloin hinta nousee nelinkertaiseksi ja kuukausi maksu tuplaantuu.

      • Anonyymi

        Pitää etsiä edullisempi sähkönmyyjä.
        Monet pienemmät yhtiöt ovat kilpailukykyisiä. Isoissa yhtiöissä taitaa hallinto viedä liikaa varoja. Jostain syystä savolaiset yhtiöt eivät ole edullisimpia.
        Kannattaa googlata sähkön kilpailutus.
        Olen ostanut sähkön noin 6-7 firmalta yleensä yksivuotisella sopimuksella, nyt tosin on kaksivuotinen.


      • Anonyymi

        vaihda firmaa, netistä löytyy googlettamalla


    • Anonyymi

      Savon Voima / Väre
      Sikamaisen kallis.

    • Anonyymi

      Suomalainen vaan kiltisti maksaa ja hyväksyy. Ollaan me niin narussa talutettavia.

    • Anonyymi

      Sylettävän kallista väreellä.

    • Anonyymi

      Olen juuri kilpailuttamassa sähkönmyyjää, huonoja tarjouksia on nyt kaikilla, jokainen yhtiö on ympännyt sopimukseen jonkinlaisen perusmaksun, kun aiemmin olen saanut kilpailutettua kk-maksuttomat sopimukset.
      Mutta se on vain energian hinta, suurin osa sähkölaskukokonaisuudessa on siirtomaksua, jota ei voi kilpailuttaa ja siirtomaksussa on se perusmaksukin mukana.
      Kuopion Sähköverkolla eli Kuopion Energialla mulla sähkönsiirto ja tästäkin laskusta YLIVOIMAISESTI SUURIN OSUUS ON PERUSMAKSUA!!!!
      Jumalauta että on törkeää rahastusta, et voi edes sähkön käyttöä säästelemällä välttyä maksamasta riistohintoja, kun perusmaksut vie kuitenkin koko ajan rahaa käytitpä sähköä tai et!!!
      Perkeleen rikollista ryöstöä koko sähköhomma saatana!!

    • Anonyymi

      Odottakaa heinäkuulle silloin hinnat on tippuneet jo ennalleen.

    • Anonyymi

      Väreeltä tippuu vain isot laskut laatikkoon.

    • Anonyymi

      Kalleinta mitä rahalla saa. Onko tässä Väreen sähkössä kultahippuja, kun on noin arvokasta.

      • Anonyymi

        Erikoistarjouksena kaupanpäälle antavat valitsemanaan päivänä 350 volttia samaan hintaan kuin sen 230 volttia... sulakkeet tosin eivät sisälly hintaan.


      • Anonyymi

        Jos se on kirkkaampaa valoa, kuin on niin kallista. Ihan roisto firma, tekee huijaamalla sähkösopimuksia, en suosittele.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Miksi kotitaloudet sitten käyttää kyseisen yhtiön palveluja, ei muuta kuin poikottiin. Kenelle he myyvät sähköä "osakkeenomistajille" vai? Jos sopimuksia ei tehdä Väreelle.

    • Anonyymi

      Ovathan nuo ylläolevat tarjoukset aika korkealentoisia, minä en alentuisi noilla hinnoilla tekemään sähkösopimusta kyseisen yrityksen kanssa.

    • Anonyymi

      Noin 50e/kk sähkölasku ja VÄRE on.

    • Anonyymi

      Vielähän tuo Väreen hinnoittelu menettelee pörssisähköön verrattuna. Mutta Savon Voiman siirtomaksut ovat Suomen korkeimpia. Korkean hinnan selittää osaksi maaseudulla sijaitsevat sähkölinjat. Toisaalta Savon Voima maksaa hyvin osinkoja omistajilleen. Omistajina ovat pääosin pohjoissavolaiset kunnat.
      Osingoista on muodostunut eräänlainen piilovero kuntaveron lisäksi. Kuopion kaupunki on suurin Savon Voiman omistaja ja tietenkin suurin osinkojen saaja. Niinpä maakunnan reunalla asuva mummo maksaa Kuopion kaupungille piiloveroa siirtohinnassa, vaikka hänellä ei ole mitään asiakassuhdetta Kuopion kaupunkiin.

    • Anonyymi

      Meillä täällä työyhteisössä on lähes kaikki siirtyneet Väreeltä pois. Kyllä hinta on ollut se ratkaiseva tekijä.

      • Anonyymi

        Miten te voitte valittaa Väreen sähkön hinnasta, meillä 50e per kuukausi. Pestään sentään pyykkiäkin joka toinen päivä ja huippuimuri pyörii lähes koko ajan jne.


    • Anonyymi

      Asiakkaat karkaa toisiin yhtiöihin.

      • Anonyymi

        Rahat karkaa Putinille.


    • Anonyymi

      Onko väreillä noussut vaihtoturva15 se onko muut huomannut eihän tuo edes lain mukaan oo mahdollista😂

    • Anonyymi

      Tarjoamme uutta 24kk määräaikaista sopimusta hintaan 4.98€/kk 22.52snt/kWh.

      Että sillä lailla

      • Anonyymi

        Työntäkööt tuommoiset sopimukset vaikka perceeseensä!


    • Anonyymi

      Mitä yhteistä on Väreellä ja Niuvalla?
      - yksi on sähkölaitos, toinen on pöhkölaitos.

    • Anonyymi

      Väreen VÄLKKY sopimus on täysin harhaanjohtavaa mainontaa varsinkin ne esimerkki ympyrät, niillä ei ole mitään tekemistä sitten sen tulevan todellisuuden kanssa. Myöskään ne annetut alennus esimerkit on täysin tullaa ei tavallisella eikä "välkymmällä" käytölläkään sää mitään alennusta, laskentakaava on sellainen. Hyvin pettynyt tähän sopimukseen.

      • Anonyymi

        Ei Väreen VÄLKKY laske sovittua sähkön hintaa. Se kyllä nostaa sitä. Sitä kaupattiin ympäripyörein mainospuhein, että Välkyn avulla voi painaa hintaa alas, kun käyttää sähköä enemmän halvoilla tunneilla. Ja kiinteä hinta voi suojata kuluttajaa. Tämä suoja on kyllä totta, jos Väre pitää lupauksensa.

        Käytäntö on kuitenkin näin esim. kun sähkön hinta on 25 c/ kWh. 80 % kuukauden kulutuksesta on halvoilla tunneilla käytetty, ja 20 % on käytetty kalliilla tunneilla, nousee sähkön kokonaishinta noin 5 c sinne 30 c/kWh paikkeille kyseisellä kuukaudella. Eli halvoilla tunneilla käytetty sähkö ei edes pidä hintaa 25 sentissä, saatikka laskisi sitä. Vaan kalliilla tunneilla käytetty sähkö on hintavaikutukseltaan väkevämpi, kuin halvoilla tunneilla käytetty.

        Kotitaloudessa ei Välkyllä tee mitään, koska jääkaappi ja pakastin vie jo oman lovensa, ja ruokaa täytyy laittaa välillä hinnoista huolimatta. Ja tuskin tuolla muutenkaan mitään tekee. Mutta jatkossa on sovittava viisaammin. Väre tulee menettämään asiakkaita roimasti sopimusten päättyessä. Syynä on mm. Väreen myyjien vääristelyt ja valheet myynnissä. Asiakaspalautteisiin ei myöskään vastata, jos toivoo keskustelua myyntihetkestä, tai oikaisua heidän puheisiin.

        Puhelimitse tehdyt sopimukset kannattaa itse äänittää. Sitä voi käyttää kuluttajansuojaan valitellessa jos toinen osapuoli alkaa kiistämään. Ja jos Välkkyä sovit puhelimitse, pyydä asiakaspalvelua laskemaan heidän kaavan mukaan eri kulutusmäärillä ja hinnoilla Välkyn vaikutus. Pyydä myös kaavan selvennys tarkasti, aivan kuin matematiikan opettajalta pyytäisit.

        Summa summarum. Ympäripyöreyksiin ei kannata langeta. Ja näin jälkikäteen ajateltuna, mikä järki yhtiön on myydä sähköä sopimuksella jossa käyttäjä voisi käyttöään ajastamalla laskea sähkön hintaa. Lieneekö Väreen toimitusjohtaja ihan itse keksi tämän kusetuksen.


    • Anonyymi

      Väre todella haluaa myydä mahdollisimman vähän sähköä, itse vaihdan ainakin sopimuksen toisaalle (lähes 50 % kalliimpaa määräaikaista tarjoavat, mitä toisaalta saatavissa)

      • Anonyymi

        Meillä loppuu Väreen kanssa sopimus kesällä. Sähköyhtiöitä vaihdetaan ihan taatusti. Me ei hyväksytä tuollaista ryöstämistä. Lähettävät koko ajan viestejä jossa tarjoavat törkeän kalliita kiinteitä sopimuksia. Moni vanha ihminen jo varmaan lentänyt Väreen ansaan.
        Väre on pahempi huijaamaan vanhuksilta rahat kuin eräs uskonlahko.


      • Anonyymi

        Samat kokemukset minulla välkystä, ei toimi. Kun markkinoilla ei enää ole kallista esim. yli 10 c/kwh sähköa, poimii Välkky ns kalliin kulutusta nostavan sähkön halvan sähkön kentästä sen kalleimmista osista jotka tosiaan ovat vain muutaman sentin luokkaa. Eli päivän keskihinnan ylittävät hetket. Väpistä tämän huomaa kun kulutusohjainympyrä on oranssilla tälläisinä päivinä jatkuvasti, vaikka sähkön hinta olisi alle 5 c/kwh. Huomasin että joulun jälkeen sähkön keskihinnan laskiessa alle 10 c/kwh tasolle, ei ohjelma enää hyvitä halvan sähkön käyttöä kuten kalliin sähkön aikana, yleensä ollaan sopimuksen perushinnan tasolla, pientä kikkailua puoleen tai toiseen. Nyt toukokuulla hintaromahduksen aikaan sähköstä laskutettava hinta näytti kääntyvän jopa nousuun, saa nähdä mikä on lopputulema, riitautin asian. Vielä olisi n vuosi tätä sopimusta, irti ei pääse, uhattiin ainakin 1 500 euron irtisanomissakolla, että silläviissii. Ei taida palvelulupaukset täyttyä, harmittaa jos tämä kauniisti pörssisähkön etuja lupaava Välkky olikin tätä, vaikka minullekin sanottiin että maksamani sähkön hinta seuraa perässä, mikäli sähkö alkaa halveta markkinoilla pysyväisemmin.


    • Anonyymi

      Ihmettelen ko. firman puhelinmyyjien lähestymistyyliä, vastaat tai koitat soittaa takaisin, lyödään luuri korvaan

    • Anonyymi

      Haistakoot paskan koko pulju.
      Vaihdoin viimekuussa 55% halvempaan ja kk-maksukin tippui 30%

    • Anonyymi

      Meillä on sähkömarkkinoilla n. 70 välistä vetäjää. Nyt olisi aika rakennemuutokselle ja kansallistaa ne . Ja kova saneeraus, turhat päälliköt oikeisiin töihin ja koko maahan samat siirto- ja energian hinnat. (huom. tasa-arvo laki)
      Ei meillä ole varaa pitää nykyisenlaista Pelleorganisaatiota joka syö sinunkin pöydässä !!!! Tehdään jotain tai saadaan taas maistaa itse keksittyä energiakriisiä ensi talvena !!!

      • Anonyymi

        Työmarkkinoilla on vähintään yhtä paljon välistävetäjiä. Niitä kutsutaan vuokratyöfirmoiksi :/
        Ne ovat työllistämisen esteenä työntekijän ja työnantajan välissä.
        Kertoo jotain työmarkkinoiden kieroontumisesta ja järjestelmäviasta kun nämä vuokraorjafirmat ovat lisääntyneet 2000-luvulla kuin sienet syyssateessa :/


      • Anonyymi

        Jahah, 🤥 on palannut "lomalta"...


      • Anonyymi

        tasa-arvosta ei ole ksye, vääräsana, yhdenmukaisuuslaki on se oikea osoite.


    • Anonyymi

      Väre on ulostanut laskutuksen rikollisjärjedtölle Ropolle

    • Anonyymi

      Siirryin helenille väreeltä, sillä on kilpailu kykyinen hinta otin 24kk sopparin 10,84snt ja perusmaksu 5,99€ kk. ei koskaan värettä

      • Anonyymi

        Me saatiin Väreeltä tuollainen prikulleen samanlainen tarjous mutta vain vuodeksi.


    • Anonyymi

      Huijari firma

    • Anonyymi

      Väre on huijarifirma. Meille tehtiin kesäkuussa uusi sähkösopimus, kovan tinkimisen jäljen noin 11centtiä/kWh.
      Nyt naapuri oli saanut samanlaisen sopimuksen mutta 8centtiä/kWh!

      Mistä löytyy sähkön myyjä joka ei näin kisko ja huijaa?

    • Anonyymi

      Vuoden eriaikoina liikkuu erilaisia tarjouksia . Joten yhteen tarttuessasi toiset ovatkin halvempia .

      • Anonyymi

        Jokaisella palstalla tulee keskustella palstan aihealueeseen liittyvistä asioista. Aiheeseen kuulumattomat aloitukset tai kommentit voidaan poistaa. Keskustelujen ikäraja seksipalstoilla on 18 vuotta.


    • Anonyymi

      Väreen (ja sitä edeltävän yhtiön) asiakkaana oli 30 vuotta. Kuvittelin, että yhtiö pitää pitkäaikaisen asiakkaansa puolia enkä koskaan kilpailuttanut sopimuksia. Että hävettää ja nolottaa. Kun olin vaihtamassa toiseen yhtiöön, tuli tarjous kahden vuoden määräaikaisesta sopimuksesta vähän yli hintaan 7 snt, Toistaiseksi voimassa oleva sopimus oli yli 17 snt. Eli yli puolet olisivat vähentäneet toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hinnasta tiukan paikan tullen. Monissa hintavertailuissa Väre on pärjännyt erityisen huonosti. Vaikka tilanne muuttuisi, en ikinä ole Väreen asiakas. Sen verran tuo kusettaminen ja oma tyhmyys harmittaa.

      Olipa oppitunti siitä, että jatkuvasti pitää olla muuttamassa kaikkia muitakin sopimuksia. Netistä katsoin Pohjolan sivuilta perheenjäsenen autoon liikenne- ja kaskovakuutuksen ja vertasin siihen hintaan, mitä perivät jo siellä asiakkaana pitkään olleelta. Ihan samansisältöinen sopimus. Kun virkailijalle ihmettelin asiaa, miten tämä voi olla mahdollista että vuosikymmeniä asiakkaana ollut maksaa niin paljon enemmän, virkailija jollakin tekosyyllä lupasi tehdä hyvityslaskun. Sama juttu koskee puhelinliittymiäkin. Kun on vaihtamassa, jopa alkaa sataa edullisia tarjouksia.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe