Narsisti ei aina rikas

Anonyymi

Narsisti ei ole aina hyväosainen jolla olisi rikkaudet takanaan, hienot autot ja asunnot, joiden hankkimiseen rahat ovat viety tai huijattu muilta. Narsisti voi yhtälailla olla rähjäisen talon tai asunnon ihminen jonka valtapiiri ja huijaaminen kohdistuu omaan perheeseen. Sellainen narsisti ei näe nähdä maailmaa ympärillään vaan hänelle maailma on vain se mitä tapahtuu hänen kotonaan, ja siellä hänen täytyy olla vallassa. Hän vie toisilta senkin vähän mitä heillä on, eikä se ole mitään maallista mammonaa vaan itsemääräämisoikeus. Narsistin mukaan on perheessä elettävä, narsisti ei näe että perhe elää kurjasti, hän näkee vain sen että valta kaikissa asioissa pysyy hänellä. Narsisti kuvittelee olevansa rikas ja yläluokan tasolla oleva vaikka elää epäsosiaalisesti. Se on hänen kuvittelema alue jossa kaikilla asioilla on eri merkitys kuin normaalisti. Siksi uhrit usein ihmettelevät miksi Nsti käyttäytyy niin mahtipontisesti vaikka elää paskan keskellä.

8

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Narsisti on kuin piru joka kerää ihmisten suosiota, hänelle se on tärkeintä.

      • Anonyymi

        Narsisti on huomion hakuinen... sääli pisteitä keräävä mököttää, jos ei mene niinku hän haluaa


    • Anonyymi

      Narsisti voi olla vaikka kaatopaikkaeläjä joka vartioi aarteitaan siellä ettei muut niitä saisi.

    • Anonyymi

      Tuntemallani psykonarsulla on, tietysti, ollut huippupalkka ja nyt huippueläke. Kuitenkin hän ruinaa rahaa ja omaisuutta käyttöönsä lapsiltaan ja muilta sukulaisilta sekä ystäviltään. Hän ei koskaan maksa takaisin. Tyyppi asuu vuokralla, kuulemma ihan periaatteen vuoksi. Hän kertoo, että ihmiset mielellään "lainaavat" hänelle kaikkea, koska niin rakastavat hänen seuraansa. Kuorruksena kaiken päällä ovat perättömät puheet, joita hän keksii kadehtimistaan ihmisistä. Aina näyttää löytyvän hönöjä, jotka luottavat tuohon leuhottajaan.

    • Anonyymi

      Hyvin usein narsulla ei ole mitään omaisuutta. Narsisti kyllä tarinoi ja keksii omistavansa esim. Vuokraasuntonsa, firman auton jne. Narsu luulee olevansa miljonääri, mutta rahat kuluvat show miehen meininkiin ja hovin ylläpitoon esim.baarissa aina maksumiehenä. Pysyy hovi tyytyväisenä ja puolustaa janoisten sankaria

    • Anonyymi

      Narsistin kanssa oppii itsesensuurin mutta se ei yleensä ottane ole hyväksi. Jos et käyttäydy hänen mielensä mukaan hän varmistaa että menee koko päivä pilalle ja että sinä tunnet siitä koko syyllisyyden painon ja hän ainoastaan vihan eikä käsitä muuta kuin että häntä on loukattu.

    • Anonyymi

      Tosielämän tapaus.
      Narsisti naisen puoliso kuoli ja tietenkin edessä oli perunkirjoitus ja aikanaan perinnönjako.
      Perunkirjoituksessa alkoi jo huijaaminen, merkattiin vainajan omisuudeksi omaisuuseriä ja saattin näinollen tasinkoa leskelle.
      Heti perunkirjoituksen jälkeen hän oikaisutti perukirjan uskotulle miehelle vastaamaan todellisuutta, eli hän oli se varakkaampi. Arvatkaa tuliko tämä puusi perukirja verottajan tai perillisten tietoon.

      Asia lähti purkautumaan siten kun pesään kuului alaikäisiä joiden edunvalvojana olin minä.

      Narsisitilesken mielestä kaikki omaisuus oli hänen ja velat ja maksut kuuluivat perillisille.

      Lopulta joutui suostumaan perinnönjakoon mutta sinäkin yritti vedättää sumplimalla 2 elossa olevalle lapselleen pörssiosakkeita enemmän ja alaikäisille rahaa.
      No sekin meni pieleen kun pörssiosakkeet sukelsivat ja kauhea itku että jako oli tehty väärin.

      Hyvin kuvaa se että 2 perillistä joille hän yritti pelata isomapaa pottia ovat tuskin saaneet pesästä muuta kuin verot, pitää näitä (omia lapsiaan) niin tiukasti ohjauksessa.

      Omat lapseni joille olin edunvalvoja ovat saaneet kaiken mitä kuuluukin mutta narsisti leski ei ole enään heihin yhteydessä kun eivät tanssi hänen pillin mukaan.

      Sääliksi kävi edesmennyttä kun joutui elämään helvetin maan päällä, varmaan kuoleman jälkeen pääsi suoraan paratiisiin.
      Puhui monesti avioerosta mutta ei kyennyt toteuttamaan sitä.
      Loppuaikana ei saanut enään käyttää edes omaa kännykkää ja rahaa vain narsistin valvonnassa.

    • Anonyymi

      Narsisti voi olla loiseläjä, muiden kuuluu elättää häntä. Jos asiasta huomauttaa hänelle, on vastasyytösten tulvan vyöry. Vika ei koskaan ole narsistissa. Hänellä on omat mielivaltaiset säännöt elämässä. Perhe on pieni kuningaskunta, jota hän mielellään murjoo. Säännöt muuttuvat narsistin oikkujen mukaan. Tykkää kiusata yllättäen muuttuneilla säännöillä. Käyttää kaikkea uhreista hankkimaansa tietoa heitä vastaan. Vääristelee asioita, muuttelee menneitä totuuksia. Luulee olevansa muiden yläpuolella, enemmän, paljon enemmän kuin tavallinen rahvas. Epärealistinen käsitys omista kyvyistä ja törmäykset epäonnistumisiin ovat muiden syytä. Naurettava, hävettävä seuralainen, josta kukaan ei lopulta välitä, pikemminkin karttavat. Elämässä tärkeintä on vain oma ego.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      138
      10080
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2924
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      188
      2727
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    8. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1546
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe