Korona vaikko ei?

Anonyymi

Altistuin perjantaina perhepiirissä koronapositiivisille henkilölle, hänelle pos. tulos tuli sunnuntaina. Itse aloin oireilla la-su. Kurkkukipeä,pääkipeä monta päivää,flunssainen olo mutta ei kuumetta. Testejä olen tehnyt päivittäin sunnuntaista asti mutta negatiivista pukkaa. Voiko olla että nii uskomaton tuuri etten edes koronatartuntaa saa, vain jonkun flunssan. Nyt siis menossa 4pv altistumisesta ja 3pv oireista. Me molemmat olemme 3 krt rokotettuja jos sillä väliä, koronapos.henkilö on ollut täysin oireeton alusta asti.

8

683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olipa taas positiivinen aloitus !!

      • Anonyymi

        Mukavaa että positiivisuus välittyy edes jollekkin 🙂


    • Anonyymi

      "Koronapositiivinen"? Tarkoittanet, että henkilö jolle "altistuit" on saanut PCR-testistä positiivisen tuloksen.

      "koronapos.henkilö on ollut täysin oireeton alusta asti."
      Siis hän on ollut terve, suomeksi sanottuna.

      Tässä hieman tietoa PCR-testistä ja sen käyttökelpoisuudesta hengitystieinfektioiden testaamiseen:

      Korona ja PCR-testi
      https://koronarealistit.com/korona-ja-pcr-testi/

      Tiivistetysti sanottuna, On tilastoja, ja "koronatilastoja". Jälkimmäiset eivät ole kovin luotettavia.

      PCR-testi on kehitetty tieteellistä tutkimusta varten, ei diagnosointiin. Testin kehittäjä, Nobel-palkittu Kary Mullis on todennut, ettei PCR-testi sovellus virustautien diagnosointiin, koska se ei kykene erottamaan eri viruksia toisistaan.

      PCR-testi ei siis ole koronatesti. Sen väittäminen sellaiseksi on aivan yksinkertaisesti vale. Ei ole mitään lääketieteellistä perustetta sanoa "koronavirustestiksi" testiä, joka ei erota eri viruksia toisistaan ja joka antaa positiivisia tuloksia mm. meloneista.

      PCR-testi ei etsi kokonaisia luonnollisia viruksia. PCR etsii ja löytää virusten geeniketjun osia. Nämä geenipätkät voivat kuulua rhinovirukselle, koronavirukselle, influenssa A- tai B-virukselle tai mille tahansa muulle virukselle. PCR ei kykene niitä erottamaan. PCR ei myöskään tunnista onko virus tartuttamiskykyinen vai vuoden vanha immuunijärjestelmän torjuma virusjäänne.

      Jos saa positiivisen PCR-tuloksen, ja on jokin hengitystieinfektion oire kuten nuha ja/tai yskä, saa koronatautidiagnoosin. Tällaisella diagnosoinnilla ei ole mitään tekemistä lääketieteen kanssa.

      Riippumattomat (ei korruptoituneet) lääkärit ja tutkijat Suomessa ja muualla ovat "pandemian" alusta asti yrittäneet saada ääntään kuuluviin PCR-testin ongelmista, mutta heidät vaiennetaan päätöksenteossa ja mediassa, koska koronassa on niin isot rahat kyseessä.

      Kysy asiantuntijoilta-video
      https://rapsodia.fi/ask-the-experts-kysy-asiantuntijoilta/

      • Anonyymi

        TESTITIKUILLA EI OLE MITÄÄN VIRKAA, MUTTA NIILLÄ SAATIN PLANDEMIA AIKAAN.


    • Anonyymi

      Tekstiä lääkäriryhmän sivustolta:
      https://pelastetaansuomenlapset.fi/tietopaketti-koronarokotusten-vaaroista-yms-jonka-helsingin-uutiset-sensuroi-haastattelusta/

      PCR-testit
      PCR-testeiltä, joita on käytetty koko pandemian ajan, ja joita käytetään jatkossakin, puuttuu virheettömyys (accuracy) ja tarkkuus (specificity), eikä niihin voi luottaa diagnostisissa tai epidemiologisissa tarkoituksissa.
      Vahvistussyklien määrää (Ct-arvo), joka tarvitaan löytääksemme kyseessä olevan geneettisen materiaalin, harvoin sisällytetään tuloksiin, jotka annetaan viranomaisille, lääkäreille tai testatuille. Suurimmassa osassa kaupallisia RT-qPCR-testejä on vahvistussyklien raja, jossa vahvistussignaalia tulisi pitää positiivisena, asetettu 35:ksi tai suuremmaksi. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että
      Ct-arvoilla, jotka ovat suurempia kuin 30, on hyvin pieni ennustearvo positiivisille virusviljelmille, ja siten myös tartuttavuudelle tai akuutin sairauden olemassaololle |15, 26-28|. Ottaen huomioon, että monissa kliinisissä tutkimuksissa – pitäen sisällään myös Pfizerin tutkimukset ”COVID-19-tapaus” tai ”päätetapahtuma” riippuu vain positiivisesta PCR-testistä (ottamatta huomioon Ct-arvoa) ja yhdestä tai muutamasta ei-spesifisestä hengitystietaudin oireesta, emme voi
      liioitella kelvottoman korkeiden Ct-raja-arvojen käytön merkitystä. Tämä systemaattinen ja laajalle levinnyt virhe on vakavasti vääristänyt diagnooseja, joita on annettu yksittäisille potilaille, ja se on myös vääristänyt pandemian epidemiologiaa kokonaisuudessaan.

      Yhteenvetona voi todeta, että positiivista RT-qPCR-testitulosta ei voi hyväksyä todisteeksi siitä, että henkilöllä olisi tällä hetkellä tartunta tai että hän olisi tartuttava – ei silloinkaan, vaikka kliininen kuva antaisi sopivaa uskottavuutta tämänhetkisestä COVID-19-infektiosta, ja vaikka sairauden esiintyvyys yhteisössä olisi huomattava.

    • Anonyymi

      Melkein kaikki rokotteista julkaistavat tutkimukset ovat lääkeyhtiöiden itsensä tekemiä ja rahoittamia. Ne riippumattomat tutkimukset, joita on saatavilla, ovat tuottaneet varsin erilaisia tuloksia mRNA-injektioiden tehosta kuin lääkeyhtiöiden omat.

      Dosentti, mikrobiologi Tamara Tuuminen kertoo Mikko Kemppen haastattelussa (linkki alla) laajasta ruotsalaisesta tutkimuksesta, jossa verrattiin mRNA-piikin ottaneiden sairastavuutta niihin jotka eivät olleet ottaneet piikkiä. Rokotteen teho laski siten että ensin se hiipui kokonaan ja 120 päivän, siis kolmen kuukauden päästä teho oli negatiivinen - mikä tarkoittaa, että mRNA-rokotetut sairastavat erilaisia hengitystieinfektioita muita enemmän.

      Tutkimus osoitti myös että piikin teho myös vakavaa tautimuotoa vastaan on huonompi kuin mitä lääkevalmistajat lupaavat.

      Tavallisten, heikennettyyn virukseen perustuvien rokotteiden antama suoja on pitkäaikainen (esim. 10 vuotta). Vasta sen jälkeen tarvitaan mahdollisesti uusi rokote. Koronarokotteiden suoja kestää vain kolme kuukautta, minkä jälkeen tarvitaan tehosterokotus, ja taas uusi. Italiassa suunnitellaan buusteria annettavaksi joka 4. kuukausi, Ranskassa joka 3. kuukausi.

      "Tämä piikki tuhoaa meidän immuunijärjestelmäämme," Tuuminen toteaa.
      "Tällaista ei ole ikinä ollut ihmiskunnan historiassa, että pitää koko ajan juosta ottamassa jokin piikki," hän sanoo ja vertaa suunniteltuja mRNA-piikkibuustereita narkomaniaan.

      https://tokentube.net/v/1290343143/-93---Tamara-Tuuminen---Rokkotteet---hyödyt-vs--haitat---Immuniteetin-Toiminta--Medikalisaatio

      Iso-Britannia ja Israel ovat luopuneet jatkopiikitys-vaatimuksesta ja samalla koronapassista. Saa nähdä, noudattavatko muut maat esimerkkiä.

      Neljän rokotteen Israel luopui koronapassista – tartuntoja enemmän kuin koskaan
      https://www.stara.fi/2022/02/09/neljan-rokotteen-israel-luopui-koronapassista-tartuntoja-enemman-kuin-koskaan/

    • Anonyymi

      Pikaista parantumista. Vanhat keinot käyttöön, lepoa, juomaa ja unta, kyllä se siitä.

    • Anonyymi

      Kyllä sitä influenssaa on aina ollut Suomessakin ja voi vakuuttaa ettei siihen ole kaikki koskaan kuolleet - vai oletko toista mieltä?
      Nyt se on nimettynä korona ja siitä saa vahvistuksen feikkipiikeillä ja feikkivaxxiinilla saat sitten hysteriasta otteen ja saat tilalle kuumeita, vammoja tai keikan kirkkomaalle.

      Kaikki plandemia täysin turhaa, no selvisi kuitenkin ihmisten älykkyys ja alistumisen mahti, moni kantaa räkärättiä vieläkin naamalla luullen sen auttavan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe