Tilanne Euroopassa kiristyy ja voi heijastua nopeasti myös Suomeen

Anonyymi

Joko olisi aika perääntyä naivistien henkilömiinakiellosta ja hankkia miinat kiireesti takaisin? Vai onko tarkoitus mieluummin tapattaa miinojen puutteen takia tuhansia suomalaisnuorukaisia?

Rajan yli kun juoksee kymmeniä tuhansia vihreitä äijiä niin ettei niitä ampua ehdi niin ketkä uhrataan etulinjaan? Kenen pojat ja/tai isät tapatetaan miinojen puutteen vuoksi?

Halosen ajama miinakielto maksaa tositilanteessa omien verta ja paljon. Jos miinoja käytetään niin niiden yli ei juokse muutaman ensimmäisen jalkansa menettäneen lisäksi yksikään, parhaassa tapauksessa hyökkäykset pysäytetään omia säästäen laukaustakaan ampumatta.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos Ukraina olisi ehtinyt liittyä Natoon, ei Putella olisi mitään asiaa Ukrainaan.
      Miten on Suomen laita kun ahne ei tyydykään vähään.

    • Anonyymi

      Putinin mukaan on Venäjän velvollisuus suojella kaikkialla venäjänkielisiä ihmisiä. Sama velvollisuus koskee joka maassa asuvia venäjänkielisiä ihmisiä. Sama siis Suomen osalta. Tulevat takuulla "kylään" jos pitää kansalaisiaan suojella. Näin käy juuri nyt Ukrainassa. Miksi ottaa riski ja päästää Suomeen liikaa venäläisiä?

      Taktiikka on siis liittää alue venäjään, kun venäläisten määrä alueella on kasvanut tarpeeksi suureksi. Katsotaan, että täällähän on niin paljon venäläisiä, että tämähän alue on osa venäjää.

    • Anonyymi

      Kannattaisi muistella miten pärjäsimme itänaapurin kanssa ennen 90-lukua, jotta emme joudu sellaiseen tilanteeseen jossa siellä katsotaan tarpeelliseksi käynnistää sotatoimia meitä kohtaan.
      On onni että meille on valikoitunut Niinistön kaltainen presidentti, jolla on suora keskusteluyhteys Venäjän johtajaan.
      Suomen kannattaisi asettaa päättäviin asemiin nyt ennen 90-lukua kokemusta hankkineita poliitikkoja joilla on vielä muistissä miten itänaapurin kanssa eletään rauhassa.

      • Anonyymi

        Jaa, että Tiitisen listasta valitaan uudet päättäjät Suomeen? Et ole tosissasi.


    • Anonyymi

      AIka iso muutos on Suomessa tapahtunut viime vuosina. Aikasemmin meillä oli arvovaltaa toimia puolueettomana maana ja järjestää ETY-kokouksia ja suomalaiset olivat ylpeitä YK-joukoistaan. Nyt harkitaan raskaan sotakaluston lähettämistä Neuvostoliiton perua olevielle Ukrainan etnisten ryhmien riitelyosapuolille, ostellaan huippukallita sotakoneita pitkänmatkan ohjuksineen ja ehdotellaan jopa naisten asevelvollisuutta.

      Moni uskoo varmaan että sota on oikeasti Puolustusvoimien videoiden mukainen jossa esiintyvät hyvinsyöneet varusmiehet hienolla kalustollaan muutaman tunnin näytöksissä. Voi hyvänen aika! "Kasakka vie kaiken minkä irti saa" lienee ohjaamassa ylipäällikön ja arvojohtajamme ulkopolitiikkaa jonka tahdissa tangontaitajaministerimme yrittää pysyä.

      Kun samalla kaikki Euroopan valtiot ovat kehityneet toisistaan riippuvaisiksi kaupan, energian, liikenteen, luonnonvarojen, ilmastopilitiikan, sähkö- ja dataverkkojen ja finanssitalouden osalta sekä tulleet sen myötä hyvin haavoittuviksi kaikenlaisille häiriöille. Aseidenko avulla uudet rajat piirretään ja ongelmat ratkaistaan?

      Työllisyyspolitiikan, Koronan jälkeen on kehitetty aivan uusia uhkakuvia jotta viimeisetkin kanslaiset alkaisivat ahdistua ja masentua. Ihmettelen.

    • Anonyymi

      On asioita joista ei puhuta. En puhu minäkään, mutta paskanjauhamisen ja levottomuuden lietsonnan sijaan kannattaa katsoa että omalla mummolla ja papalla on ns kotivara kunnossa, lapsesi tietävät mitä tehdä jos on yksin ja tulee joku sireenijuttu tms. Eli mihin suuntaan mennä, mitä kohti pyrkiä.

      Isänmaa varautuu tahollaan eikä niistä huudella. Niistä ei ole kirjoituksia netissä eikä mitään sähköisessä muodossa. Ole rauhassa, varaudu itse mielessäsi ja huolehdi läheisistäsi. Se riittää tässä vaiheessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe