Tyttöilijä seikkailee 4

Anonyymi

Tämä on jatkoa kertomuksille Tyttöilijä seikkailee 1, 2 ja 3.

Avasin hotellihuoneeni oven, astuin sisään ja suljin oven perässäni. Astelin huoneeseeni ja istahdin sängynreunalle. Nousin takaisin ylös ja astelin eteisen peilin eteen, tarkastelin asuni siisteyden ja samalla katsoin, että stayup-sukkani olivat ehyet. Olihan polvet olleet taas kovilla, kun olin ollut nelinkontin Jukan autossa ottaessani suihin. Meikkikin näytti olevan ihan ok.

Menin makoilemaan sängylle ja mietin, mitä tekisin loppuillasta. Kello oli vasta puoli viisi iltapäivällä. Mieleeni oli jäänyt se kaveri joka huuteli perääni, kun olin kävellyt autolleni parkkipaikalla. Toisaalta teki mieli ajella takaisin parkkipaikalle ja antaa hänelle se suihinotto, jota oli tingannut. Kaveri oli ollut hieman epäsiisti ja rentunoloinen, joten päätin malttaa mieleni. Sen sijaan otin kännykkäni ja tekstasin uudelleen tv:n tekstaripalstalle. Taas kerroin, että 48v tyttöilijä on liikkeellä kaupungissa ja etsii mukavaa salaista seksiseuraa. Painoin lähetysnappia ja jäin odottamaan. Ei mennyt kauankaan, kun puhelimeni alkoi piippailla vastauksista. Avasin niitä ja jouduin hylkäämään suurimman osan. Yksi vastaajista oli 36-vuotias Vesa, joka kertoi olevansa bi ja seurustelevansa tällä hetkellä naisen kanssa. Mutta nyt lauantaina hänellä olisi vapaailta ja olisi asuntokin valmiina tapaamispaikaksi. Hän kertoi olevansa siisti urheilullinen mies ja olisi halukas tapaamaan. Niinpä sovimme treffit puolen tunnin päähän ison marketin parkkipaikalle, josta hän aikoi noukkia minut kyytiinsä.

Aikaa ei ollut liikaa, joten tarkistin vielä pikaisesti asuni ja meikin. Sitten vain rohkeasti respan ohi autolle ja matkaan. Pian olinkin marketin pihalla parkissa. Odottelin hetkisen, nousin autosta ja kävelin kohti marketin seinustaa. Olimme sopineet, että Vesa noukkii minut kyytiinsä parkkipaikan ajoväylän vierestä marketin liukuovien läheltä. Ihmisiä tuli ja meni ovista, osa vilkaisi minua ja tuijotteli pitkään. Ainakin muutamalta mieheltä sain kiinnostuneen pitkän katseen ja pari naistakin katsoi, tosin enemmän hämmästyneen näköisenä. Hetken odoteltuani ajoväylää pitkin lähestyi tuntomerkkeihin sopiva auto, iso, tumma katumaasturi. Auto pysähtyi ja matkustajan puoleinen ikkuna avautui.
- Hei, tulehan kyytiin, meillä taisi olla treffit, kuulin kuljettajan huutavan. Kuljettaja kurkotti ja avasi matkustajan puoleisen oven.
-Hei, Vesa, sanoin, nousin penkille ja suljin oven. Katsoin Vesaa silmiin ja hymyilin arasti.
-Ohoh, sinähän oletkin hoikka tyttö, aika näpsäkkä, Vesa sanoi.
-Kiitos vain, sinäkään taida hullumman näköinen uros olla, naurahdin takaisin. Olin hetkessäni ihastunut Vesan ulkonäköön ja urheilulliseen okemukseen. Vatsanpohjaani kihelmöi, tästä saattaisi tulla ilta, jolloin saisin sittenkin kyrpää oikein kunnolla myös peppuuni.

Ajelimme kohti asuntoa, joka oli parin kilometrin päässä. Juttelimme niitä näitä hieman jännittyneinä. Saavuimme kerrostalon pihamaalle ja nousimme autosta. Rohkeasti kävelimme kohti alaovia ja menimme sisälle porraskaytävään. Aloimme nousta portaita kolmanteen kerrokseen, jossa Vesan asunto oli. Korkokenkieni kopina kaikui mukavasti portaikossa ja sen varmasti kuulivat myös naapurit. Tunsin käden vaeltelevan pepullani ja vyötärölläni, enkä sitä estellyt, sillä se kiihotti minua.

Saavuimme asunnon ovelle ja Vesa aukaisi minulle kohteliaasti oven. Astuin sisään eteiseen ja jäin katselemaan asuntoa. Aika siistin näköinen kaksio. Ovi kolahti takanani kiinni ja pian tunsin kädet vyötärölläni. Vesa painautui tiukasti peppuani vasten.
-Vaikea uskoa, että olet vielä kokematon. Kyllä tuolla hoikalla vartalolla, pienellä pepulla ja hoikilla säärillä olisi menekkiä miesten kanssa. Olisi takanasi jonossa halukkaita nussijoita, Vesa sanoi.
- Kiitos kehuista. En ole pyllyäni juurikaan voinut tarjota miehille, kun olen aina ollut naiselle varattu hetero.
- Olet kuitenkin imenyt, jos oikein ymmärsin.
- No, kolme kertaa olen sitä kokeillut ja niistäkin kaksi tänään lauantaina.
- Aijaa, sullahan ollutkin vilkas päivä. Nyt voisit sitten tehdä sen neljännen kerran. Käänny ja mene polvillesi ja ota se suuhusi.
Pyörähdin kyselemättä ympäri ja polvistuin saman tien. Tartuin housujen vyönsolkeen ja avasin sen. Seuraavaksi aukaisin napin ja vetoketjun ja kiskoin housut puolireiteen. Alta paljastui bokserit, joissa näytti jo pullistelevan mukavasti. Kiskoin nekin alas. Vesa tarttui puolikäykkään kaluunsa ja muutamalla vedolla sai sen täyteen seisokkiin. Silmieni edessä oli jo tuttu näky tältä päivältä eli miehen jäykkä kalu odottamassa, että pääsee työntymään suuhuni.
- Imehän sitä alkupaloiksi. Keitän sitten myöhemmin ne lupaamani kahvit.
Kuin vanha tekijä imaisin kyrvän suuhuni ja aloin antaa sille parasta hoitoa, mitä osasin. Aika pian ainakin äänistä päätellen Vesa tuntui olevan valmis laukeamaan. Vesan molemmat kädet olivat takaraivollani ja kuten aikaisemminkin kyrpä jyysti nieluuni asti.
- Nyt riittää, kiitos vain. Muuten laukean, Vesa sanoi.

5

2393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      - Mennäänhän juomaan ne kahvit. Olipas se aikamoista imutusta. Saapa nähdä mitä muuta osaat, Vesa sanoi hieman ilkikurisesti. Silloin tajusin, mitä hänellä oli mielessä: hän aikoi nussia minua peppuun tänä iltana! Olisihan se pitänyt arvata, että pelkkä suihinotto ei riittäisi tuollaiselle miestenkin kanssa kokeneelle kaverille. Pelko ja jännitys kouraisi vatsanpohjasta. Enää en voisi perääntyäkään ja nyt se olisi sitten menoa peppuneitsyydelleni.

      Joimme kahvit hiljaisuuden vallassa sillä minua jännitti, eikä oikein juttu luistanut. Vesa sen sijaan oli hyvällä tuulella ja jutteli kaikenlaista. Minä vastailin lyhyesti, mutta yritin olla näyttämättä jännitystäni.
      - No niin, lutka, nyt on kahvit juotu ja on aika siirtyä makuuhuoneeseen, saat jatkaa siitä, mihin äsken jäit, Vesa sanoi. Hämmästyin hieman hänen karkeaa puhuttelua, mutta kaipa se oli jonkinlaista roolin vetoa. Vesa tarttui käteeni ja lähti viemään viereiseen makuuhuoneeseen. Pysähdyimme sängyn viereen.
      - Odotahan hetkinen , riisun vaatteeni. Pääset sitten tositoimiin. Riisuhan sinäkin paitasi ja hameesi niin saan katsella vartaloasi, Vesa sanoi.
      Tein työtä käskettyä ja napitin paitani auki. Vesa oli riisunut vaatteensa ja tunsin hänen kätensä tarttuvan hameeni vyön solkeen. Näppärästi hän aukaisi vyöni, sitten napin ja vetoketjun ja ujutti hameeni nilkkoihin. Hameeni oli varsin tiukka stretchkankainen ja joustava, alasliukuessaan se hankasi mukavasti reisiä.
      - Ohhooo, tässähän onkin oikea herkkupeppujen herkkupeppu. Ja aivan upeat reidet ja sääret. Minun on pakko saada sinua, sopiiko? Vesa kysyi.
      - En kyllä luvannut mitään sellaista, taisi olla puhetta vain imuista, vastasin. Yritin vielä välttää peppupanon, sillä se hieman pelotti minua. Lähinnä pelkäsin, että se käy kipeää, koska olin vielä neitsyt siinä asiassa.
      -Hyvin se sujuu, minä lupaan olla hellä ja varovainen. Ja laitetaan liukkaria kunnolla. Joskushan sun pitää se kuitenkin tehdä.
      - No, katsotaan. Otanko kuitenkin nyt suihin eka?
      - Joo, ota vaan.
      Tottuneesti polvistuin sängyn viereen ja otin kullin taas suuhuni. Mielessäni ajattelin, että tämä rupeaa olemaan jo tuttua hommaa. Tosin ei mennyt kauaa, kun Vesa sanoi:"Voisitko nousta ja mennä nelinkontin tuohon sängylle. Kokeillaan sitä peppuhommaa."
      Nousin lattialta ja kömmin sängylle jännityksestä sanattomana. Sain kuitenkln ojennettua käsilaukkuni Vesalle ja sanottua:" Siellä on liukkaria ja kortsuja, käytä niitä."
      -Selvä on, Vesa sanoi. Kuulin muovituubin korkin rapsahduksen ja pian tunsin kuinka sormet liikkuivat peppureiälläni ja levittivät viileää liukkaria. Tunsin myös painetta reiälläni, kun Vesa painoi sinne sormeaan. Tunsin hieman kipua.
      - Aiih, varovasti, voihkaisin. Ei tämä kyllä hyvin alkanut, ajattelin. Kuulin kortsupakkauksen rapinaa ja vilkaisin taakseni. Näin kuinka Vesa rullasi kumia paikoilleen noin 14 cm pitkän kalunsa päälle. Sitten hän levitti kortsun päälle vielä liukkaria. Onneksi ei ollut mikään mahtikalu, olisi saattanut tulla kivulias kokemus, ajattelin.

      Tunsin Vesan kädet vyötärölläni, kun hän tuli taakseni. Määrätietoisesti hän levitti reiteni ja tarttui sukkanauhaliiveihini ja irrotti niistä sukat, jotta sai ujutettua pitsipöksyni pois päältäni. Huolellisesti hän kiinnitti sukat vielä takaisin.
      -Sullahan onkin ihan kunnon setti päällä, hyvännäköinen ja varmaan kallis, Vesa sanoi.
      -Joo, ostin sen ihan alusasuliikkeestä. Vesa tuli aivan kiinni minuun ja tunsin kyrvän painautuvan reikääni vasten. Tunsin kovaa painetta ja yritin rentoutua. Kalu oli aivan kivikova, mutta ei päässyt sisään tiukkaan neitsytreikääni.
      -Onpas tiukka, koeta vaan rentoutua, Vesa sanoi. Sitten tunsin sulkijalihakseni antoi periksi ja tunsin pienen vihlaisun.
      - Aiiiii, aiiiih.... hei, älä työnnä enää. Käy kipeää, sanoin hätääntyneenä
      - Ei mitään hätää, ole vaan rentona. Ja sitä paitsi, se on jo sisällä melkein puoliksi, Vesa vastasi. Painoin pääni tyynyyn ja yritin hengittää rauhallisesti. Kipu alkoikin hellittää ja vilkaisin näkymää vatsani alta. Ensiksi näkyivät rintsikoiden peittämät tekorintani, sitten sukkanauhavyöni ja stayupsukkien peittämät reiteni. Niiden välistä näkyivät Vesan reidet, joiden välissä roikkuivat Vesan täyteläiset pyöreät kivekset. Näky oli kiihottava.
      -Nussi minua, nussi minua kunnolla nyt, kuulin itseni hämmästyksekseni sanovan. Vesan ote tiukkeni vyötärölläni ja tunsin kuinka jokin liikkui peräaukossani. Vihdoin Vesan reidet vastasivat pakaroihini. Ajattelin:"Nyt se on tehty, miehen elin on juurta myöten minussa." Olin ajatuksesta aivan huumaantunut. Sen jälkeen alkoi kunnon nussinta, Vesa tunkeutui perseeseeni kerta toisensa jälkeen ja minä työntelin parhaani mukaan vastaa.
      - On tämä kyllä tiukka reikä, eipä ole ennen tällaista ollut. En kestä kauaa tätä, kuulin Vesan ähisevän takaani.
      - Nussi nyt vaan, anna mennä. Siksihän sinä minut tänne asunnollesi toit, naitavaksi ja nussittavaksi. Vesa tarttui minua vyötäröltä kuin painija ja runttasi taas elimensä pohjaan saakka.

      • Anonyymi

        Painoin kasvoni tyynyyn ja voihkin hiljaa, lähinnä nautinnosta. Kipu oli häipynyt ja tilalle oli tullut pelkkä nautinto ja kiima. Halusin tulla nussituksi kunnolla, eikä se asia kuulunut vaimolleni nyt pätkääkään. Vesa työntyi syvälle ja vetäytyi aina pois sisältäni lähes kokonaan, työnnöt olivat pitkiä ja nautinnollisia. Vesan suusta pääsi joka kerta nautinnollinen ähkäisy hänen työntyessään pohjaan saakka.
        -Olet sinä oikea kiimaperse, ja tiukka kuin mikä. Kohta saat siemenet, Vesa ähisi takanani.
        Vesan ote tiukkeni entisestään ja ja työntöjen tahti kiihtyi. Liukuvoiteen kostuttama perseeni litisi työntöjen tahtiin. Olin aivan huumaantunut kokemuksesta.
        -Kohta tulee, Vesa huudahti.
        -Kestä vielä hetki, anna minun nauttia vielä. Aaaaah......, voihkin ääneen. Lopulta tarrautui vyötärölleni kuin painija ja voihkaisi.
        - Nyt tuleeee.... oi vittu, oiiiiih, oiiih. Tunsin sisälläni sykkeen, kulli pumppasi spermaa suoleeni, onneksi kortsun sisään kuitenkin. Vesa rysähti selkäni päälle koko painollaan ja lysähdin painon alla makuulleni. Kasvoni olivat edelleen vasten tyynyä, joka oli aivan märkä syljestä, jota oli valunut huohottaessani kiiman vallassa. Siinä minä nyt olin, hetero ukkomies ison, lähes 190 vm pitkän ja 100 kiloisen miehen alla. Onneksi vaimon ei tarvitse kaikkea tietää. Hetken päälläni maattuaan Vesa vetäytyi pois perseestäni ja sanoi menevänsä pesulle.
        -Kiitos, olit aivan upea pantava. Kyllä tuolle kropalle löytyy käyttöä homojen keskuudessa. Tuollainen hoikka urheilullinen tyttö saa monet kiimaan, kuten minutkin, Vesa naurahti.
        -Kiitos vaan itsellesi, enpä olisi uskonut nauttivani näin, vastasin. Sitten hän häipyi pesuhuoneeseen. Nousin itsekin ylös ja suunnittelin jo pois lähtöä. Pakkasin peruukin, hameen korkkarit mukanani olleeseen kassiin ja vaihdoin tilalle farkut, miesten kengät ja takin. Vesa hieman hämmästyi aikeitani tullessaan pesulta.
        -Hei, eikö me sovittu, että minä vien sut takaisin. Mikä kiire sulla on?, Vesa kysyi.
        -Kiitos, mutta taidan kävellä, eihän matkaa ollut kuin pari kilsaa, vähän samalla jäähdyttelen, tuli aika lämmin touhutessa. Ja mua vähän hävettää ja kaduttaa, millainen lutka olen ollut. Olen pettänyt vaimoanikin.
        - No, ei sen tarvii tietää. Ja kyllä elämässä pitää uskaltaa kokeilla, jos jokin kiinnostaa. Ei sulla ole mitään katumista. Varmaan olit tänään niin kiimassa siksi, että et saa kotonasi sitä, mitä tarvitset. Älä hätäile, jää vaikka saunomaan.
        -En minä nyt, kiitos tarjouksesta. Hei sitten.
        -No, hei sitten, sulls on numeroni. Astelin ovelle ja astuin porraskäytävään ja astelin portaat alas hämärtyvään, viileään syysiltaan. Lähdin astelemaan jalkakäytävää pitkin kohti hotelliani. Kävely aiheutti pepussani vähän arkuutta, sillä olihan se ollut aika lujilla Vesan käsittelyssä menettäessäni peppuneitsyyteni. Kävelin hiljakseen hotellille ja ajattelin päivän tapahtumia. Mielessäni jo mietin, ettei tämä päivä ollutkaan ollut hullumpi. Ehkä joskus uudelleen.... No, nyt nukkumaan, sillä oloni oli aika raukea. Aamulla sitten aamupalan jälkeen vielä ajomatka kotiin odottamaan vaimon paluuta reissultaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Painoin kasvoni tyynyyn ja voihkin hiljaa, lähinnä nautinnosta. Kipu oli häipynyt ja tilalle oli tullut pelkkä nautinto ja kiima. Halusin tulla nussituksi kunnolla, eikä se asia kuulunut vaimolleni nyt pätkääkään. Vesa työntyi syvälle ja vetäytyi aina pois sisältäni lähes kokonaan, työnnöt olivat pitkiä ja nautinnollisia. Vesan suusta pääsi joka kerta nautinnollinen ähkäisy hänen työntyessään pohjaan saakka.
        -Olet sinä oikea kiimaperse, ja tiukka kuin mikä. Kohta saat siemenet, Vesa ähisi takanani.
        Vesan ote tiukkeni entisestään ja ja työntöjen tahti kiihtyi. Liukuvoiteen kostuttama perseeni litisi työntöjen tahtiin. Olin aivan huumaantunut kokemuksesta.
        -Kohta tulee, Vesa huudahti.
        -Kestä vielä hetki, anna minun nauttia vielä. Aaaaah......, voihkin ääneen. Lopulta tarrautui vyötärölleni kuin painija ja voihkaisi.
        - Nyt tuleeee.... oi vittu, oiiiiih, oiiih. Tunsin sisälläni sykkeen, kulli pumppasi spermaa suoleeni, onneksi kortsun sisään kuitenkin. Vesa rysähti selkäni päälle koko painollaan ja lysähdin painon alla makuulleni. Kasvoni olivat edelleen vasten tyynyä, joka oli aivan märkä syljestä, jota oli valunut huohottaessani kiiman vallassa. Siinä minä nyt olin, hetero ukkomies ison, lähes 190 vm pitkän ja 100 kiloisen miehen alla. Onneksi vaimon ei tarvitse kaikkea tietää. Hetken päälläni maattuaan Vesa vetäytyi pois perseestäni ja sanoi menevänsä pesulle.
        -Kiitos, olit aivan upea pantava. Kyllä tuolle kropalle löytyy käyttöä homojen keskuudessa. Tuollainen hoikka urheilullinen tyttö saa monet kiimaan, kuten minutkin, Vesa naurahti.
        -Kiitos vaan itsellesi, enpä olisi uskonut nauttivani näin, vastasin. Sitten hän häipyi pesuhuoneeseen. Nousin itsekin ylös ja suunnittelin jo pois lähtöä. Pakkasin peruukin, hameen korkkarit mukanani olleeseen kassiin ja vaihdoin tilalle farkut, miesten kengät ja takin. Vesa hieman hämmästyi aikeitani tullessaan pesulta.
        -Hei, eikö me sovittu, että minä vien sut takaisin. Mikä kiire sulla on?, Vesa kysyi.
        -Kiitos, mutta taidan kävellä, eihän matkaa ollut kuin pari kilsaa, vähän samalla jäähdyttelen, tuli aika lämmin touhutessa. Ja mua vähän hävettää ja kaduttaa, millainen lutka olen ollut. Olen pettänyt vaimoanikin.
        - No, ei sen tarvii tietää. Ja kyllä elämässä pitää uskaltaa kokeilla, jos jokin kiinnostaa. Ei sulla ole mitään katumista. Varmaan olit tänään niin kiimassa siksi, että et saa kotonasi sitä, mitä tarvitset. Älä hätäile, jää vaikka saunomaan.
        -En minä nyt, kiitos tarjouksesta. Hei sitten.
        -No, hei sitten, sulls on numeroni. Astelin ovelle ja astuin porraskäytävään ja astelin portaat alas hämärtyvään, viileään syysiltaan. Lähdin astelemaan jalkakäytävää pitkin kohti hotelliani. Kävely aiheutti pepussani vähän arkuutta, sillä olihan se ollut aika lujilla Vesan käsittelyssä menettäessäni peppuneitsyyteni. Kävelin hiljakseen hotellille ja ajattelin päivän tapahtumia. Mielessäni jo mietin, ettei tämä päivä ollutkaan ollut hullumpi. Ehkä joskus uudelleen.... No, nyt nukkumaan, sillä oloni oli aika raukea. Aamulla sitten aamupalan jälkeen vielä ajomatka kotiin odottamaan vaimon paluuta reissultaan.

        Nautinnollinen juttu


    • Anonyymi

      Mmm... Tahtoo oman Vesan ja saada kunnolla

      • Anonyymi

        Jostain tuollaisesta minäkin haaveilen. Toivottavasti pidit tarinasta.


    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe