Kaisun ja Sirpan seksikäs viikonloppu

Anonyymi

Kaisu ja Sirpa saapuivat Messevä-campingiin autolla. Oli perjantai-iltapäivä, kuuma ilma. Jyri oli varannut heille hirsimökin. Sinne he tyhjensivät eväät ja juomat autostaan. -Ihana lähteä toisiin maisemiin, Sirpa totesi. Matka ei ollut pitkä, naapurikaupungista oli lähdetty, vain 15 kilometrin päästä.

Mökin vieressä oli pitkäaikaisparkissa asuntovaunu. Sen asukit, kaksi rakennusmiestä saapuivat vähän naisten saapumisen jälkeen töistä. Naiset olivat mökin rappusilla ja tervehtivät miehiä. -Harmittaa, kun ei voi lähteä kotiin Kainuuseen! Tietty rakennusurakka piti saada valmiiksi viikonloppuun mennessä, sanoi Alpo, toinen miehistä. Toinen mies Reijo nyökkäili vieressä. Miehet olivat lihaksikkaita, kookkaita viisisäkymmenissä olevia äijiä.

-Voi teitä, miesparat, huokasi Kaisu osaaottavasti. Mites mieliharmi voitaisiin unohtaa, hän kysyi. Paistammeko makkaroita teille? Oluen kera? -Hyvin sopii niin makkarat, olut kuin kivojen naisten seurakin, Alpo lauhtui. Hän nosti vaunusta tottuneesti grillin ulos, naiset toivat makkarat ja oluen. Niin alkoi perjantai-illan odotus.

He rupattelivat, grillasivat makkaraa, joivat olutta ja siideriä ja tunnelma kohosi... -Yksi asia hiertää, sanoi Reijo, harvasanaisempi. -Kaksi viikkoa on siitä kun viimeksi pääsi kotipuoleen – ja sai pillua, hän sanoi suorasukaisesti. Lähdetkös Kaisu käymään tuolla meidän vaunussa? Kaisua oli alkanut karskien, suoranuottisten miesten olemus ja tyyli kiihottaa. Reijon kysymys sai Kaisun pillun valumaan... -Voidaan mennä, hän vastasi Reijolle tukahtuneella äänellä matalasti.

He menivät vaunuun sisälle, Kaisu edellä ja Reijo perässä. -Kumarru petille,Reijo käski. Ja Kaisu totteli. Reijo tempaisi takaapäin Kaisun shortsit nilkkoihin ja vetäisi pikkarit sivuun. Kaisu tunsi, miten työmiehen kova käsi kopeloi hänen pilluaan, levitti kosteutta... sitten Reijo survaisi kyrpänsä sinne... eikä hän odotellut mitään, vaan alkoi nussia rajusti... toinen käsi piti Kaisua niskasta aloillaan... ja Kaisu koki nauttivansa kun häntä näin alistettiin! -Nussi, nussi, älä lopeta, hän pyysi Reijoa. Eikä Reijo lopettanut, vaan jatkoi paikkojen litistessä niin, että Kaisu sai ihanan orkun Reijonkin saadessa!

-Pääsenkö liukkaille, kysyi Alpo ovensuussa. Kaisu ei ehtinyt edes vastata kun Alpo jo koki vaikenemisen myöntymisen merkiksi. Hän tuli Kaisun taakse, huokasi ja työnsi sarvensa Kaisuun! -Onpa se paksu! Kaisu sanoi itsekseen ja alkoi pyörittää kiimassa peppuaan... hänen pillunsa otti vastaan kaikki työnnöt ja Alpon purkaukset... häntä heikotti ja teki samalla niin autuaan hyvää... -Kiitos, pojat! Kaisu otti talouspaperia ja pyyhki jalkojaan pitkin valuvia lemmennesteitä. -Kylläpä tätä riittää, hän ihmetteli. Pyyhittyään hän asetti märät pikkarinsa kohdilleen ja nosti shortsinsa taas jalkoihinsa. Hän vilkaisi peiliin ja suki hiuksiaan jotensakin järjestykseen.

Kaisu oli aikuinen, viisikymppinen rotunainen. Pitkät, vaaleat hiukset, pyöreyttä vartalossa ja rinnoissa, lanteet täyteläiset, aidon naiselliset. Hän oli arkielämässään napakka ja jämpti. Harva tiesi sitä, että kun kyse oli seksistä, hän halusi alistua. Hän alistui toteuttamaan aisurimiehensä fetissejä, hän oli alistunut tosimiesten kovaan nussimiseen. Kaisu oli aina pitänyt itseään narttuna. Ja nyt hän oli ollut sitä – jälleen kerran!

-Kyllä teidän pitää pitää Sirpaakin hyvänä, Kaisu sanoi miehille. Sirpa oli katsellut tuota spontaania, rajua touhua, himo hänessä oli kasvanut ja pikkarit olivat tulleet märiksi. Hän oli ottanut ne vaivihkaa minihameensa alta pois ja pannut kassiin. Hän seisoi, nosti hameen helmaa viehkeästi miehille ja turvonnut posliinipillu kiilteli huulet raollaan kuin odottaen herkkua saavansa.

Miehet nielaisivat kun katsoivat naisellista näkyä ja Reijo, joka oli huilannut jo tovin, pyysi Sirpaakin vaunuun sisälle. -Makuulle siitä, Reijo komensi. Hän sitoi nahkavyöllä Sirpan kohotetut kädet taakse seinäkoukkuun. Enää tämä ei voinut väistää kohtaloaan. Reijo levitti reidet, näki että häntä odotettiin, eikä viivytellyt! Reijo meni polvilleen, Sirpa näki miehisen kalun tulevan pillunsa huulille ja työnsi halulla vastaan saadakseen tuon ihanuuden sisäänsä! -Aah, hän parkaisi, kun koko miehisyys upposi häneen. Reijo suuteli kiihkossaan fritsun hänen kaulaansa, imeskeli somia pikkutisujen kovettuneita nännejä, viivytteli hellitellen tätä.

Eikä Sirpa voinut kun ottaa vastaan, mitä annettiin... tätä avuttomuuden tilaa hän toivoi aina kun naimisesta oli kyse. Ja nyt häntä onnisti kun toive toteutui... Tottuneesti pariskunta aloitti panemisen. Huokaukset, urahdukset ja vaunun heilunta kertoivat ulkopuolisillekin, että täällä tyydytettiin toimeliaasti ihmiselämän perustarvetta, seksiä! Tavoite saavutettiin, molemmat laukesivat ja vaipuivat sylikkäin tyydytyksestä uupuneina.

19

10405

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hetken päästä Alpo irroitti nahkavyön Sirpan käsistä ja tämä sai kuulla lyhyen käskyn. -Ratsasta, Reijo sanoi ykskantaan. Hän kävi selälleen, Sirpa nousi hänen päälleen, asettui oikealle kohdalle ja ujutti Alpon sarven sisäänsä... -Ai, ai kun tuntuu ihanalle, hän huokasi mielessään. Hän sulki silmänsä, antoi himon viedä ja alkoi pyörittämään pyllyään nautinnollisesti.

   Pylly pyöri aluksi hitaasti kuin maiskutellen herkkua. Sitten liike tuli määrätietoisemmksi... nautintoahan tässä Sirpan keho jo aivan huusi! Päivä oli lämmin ja vaikka vaatetus oli vähäinen, molemmat olivat jo yltä päältä hiestyneet. Se ei estänyt Sirpaa... tavoite oli selkeä... eronnut kolmevitonen rouva, nainen parhaassa iässä, halusi saada miehekkään miehen kyrpää tässä ja nyt!

   Camping-leireily oli alkanut vauhdikkaasti. Naiset oikoivat asujaan, korjailivat meikkejään ja yhdessä nautittiin makkarat, oluet ja siiderit kun pahin himotus oli tyydytetty. Naiset lähtivät mökille, menivät suihkuun, pesivät itsensä huolella ja lepäsivät. Illalla olisi ravintolassa ruokailu ja tanssia äänilevyjen säestyksellä.

   Naiset laittautuivat sieviksi: hiukset, meikit laitettuina ja kesäiset kretonkiasut yllään he menivät ravintolaan. Heillä oli pöytä, ja kun paikka oli täynnä väkeä – Jokimaalla oli näet Kuninkuusravit – heidän pöytäänsä oli sijoitettu kaksi Oulun suunnasta tullutta vanhempaa herrasmiestä. Nämä esittäytyivät Kaisulle ja Sirpalle: Kauko ja Ensio olivat herrojen nimet.

   Ilta sujui rattoisasti. Tytöille maistui kalaruoka ja valkoviini. Herrat olivat pihvin ystäviä. Janojuomiakin he tilasivat ahkerasti. Tunnelma nousi, herrat tanssittivat leidejämme, ilta kului rattoisasti. -Pääsisimmekö me saatille, kysyi Kauko. -Ensi kertaa meille tapahtuu, että kaksi miestä haluaa päästä saatille leirintäalueella, -Tottahan toki! naiset kujersivat.

   Ilta oli jo varsin pimeä. Mökissä oli sekä valoa että lämpöä. Sirpa laittoi musiikkia soimaan. Kauko, se saatille erityisesti halunnut, pokkasi Sirpalle kun foksi soi. He tanssivat jo kun Ensio kiiruhti pyytämään Kaisua pyörähtelemään. Naiset nauttivat miesten huomiosta. Ilta oli ollut miellyttävä, ja janojuomat alkoivat vaikuttaa. Tästä joukosta alkoi tulla avoimempi, rohkeampi. Sanattomasti kaikki ymmärsivät, mihin ilta tulisi johtamaan.

   Ensio, parkettien partaveitsi hurmasi tanssitaidoillaan Kaisun. Olipa mies vielä sopivan lipevä ja sanavalmis suustaankin. Puheet alkovat olla sellaisia, että ilolientä illan mittaan ottanut Kaisu alkoi tuntea halua tai oikeammin himoa saada olla läheisemmässä yhteydessä Ension kanssa. Ensio silitti ja hyväili Kaisun niskaa, selkää, ja hänen kosketuksensa Kaisun ristiselkään oli kuin sähköisku! -Nyt pikkarit kostuivat! Himottaa hirveästi, hän tunnusti itselleen.

   Kaisu johdatti Ension sivualkovissa olevalle kaksoisvuoteelle. -Pane mua, hän sanoi Ensiolle hiljaa matalalla äänellä. -Pane jo, hän huokasi. Ensio pudotti housunsa, riisui paitansa samalla kun Kaisu riisui hameen ja puseron. Ension osalle jäivät rintsikat ja kostuneet pikkupöksyt. Naisten miehen kokenein ja sulavin ottein hän vapautti Kaisun niistä ja he kävivät vuoteelle.

   Lämmittelyksi Ensio suuntasi Kaisun avattuun syliin. Siellä hehkui kypsää naisellisuutta siloinen, kostea ja turvonnut pillu. Tai oikeammin se oli aikuisen naisen himokas vittu! Ensio haki kielellään klittaa, pyöritti sitä, siirtyi alemmaksi. Ja taas klitalle... -Tulen hulluksi, Kaisu tunsi. Hän tarrasi Ension hiuksiin, pyöritti niitä ja puristi päätä ollen jo himon maailmoissa. -Tule minuun! Tule jo! Kaisu anoi. -Älä kiusaa enää! Kaisun lanteet liikkuivat jo tahdottomasti, kullin himo vei häntä! Nyt pitää jo saada!

   Ensio nousi tämän perusteellisen esileikin jälkeen Kaisun päälle. Aivan kuin hädissään Kaisu tarrasi Ension panomiehen kyrpään ja ohjasi sen pillun huulille. Ensio työnsi ja Kaisu ponnisti vastaan. Niin Ension kyrpä ohitti paratiisin portin itse paratiisiin ja nyt Kaisu sai sitä, mitä oli alkanut illan mittaan niin himoita: isoa melaa, joka täytti Kaisun ja sai hänet tuntemaan: -Olen nainen, olen ihana, olen haluttu!

   Kaisu ei voinut olla hiljaa. Hän huokaili, huudahteli, uikutti ja lopulta huusi tullessaan! Ensio pani, pani ja pani. Ikä ei tuntunut hänen toimissaan. Lopulta iso mela jäykistyi liikkeessään ja Ensio laukesi karjahtaen. -Upea nainen olet, hän sanoi Kaisulle. Kaisu oli vielä sanaton onnessaan, mutta hän suuteli vastaukseksi.

   Toinen pari ei ollut toimeton tämän lemmenleikin aikana. Sirpa hieroi Kaukon niskaa, suuteli ja painautui miestä vasten. -Ai kun naitattaa, hän ajatteli. Sirpan käsi laskeutui alas, hiveli miehen etumusta, tunsi, että siellä oli herätty. Se saa aina naisen mielialan kohoamaan: olen aito nainen!
   Pariskunta meni vuoteen toiselle puolelle ja näki miten Kaisu ja Ensio etenivät vääjäämätöntä päätöstä kohden. He katselivat heitä ja riisuuntuivat.

  • Anonyymi

   Kaisu polvistui ja otti Kaukon kalun terskan suuhunsa, pyöritteli kielellän sen samettipintaa. Kauko huokaili ja urahteli. Sirpa runkkasi kädellään rytmikkäästi kyrvän vartta ja imi. Kauko laukesi Sirpan suuhun, joka nieli ahnaasti kaiken.

   Sitten Kauko nosti Sirpan hellästi vuoteelle, avasi tämän reidet, kävi hänkin imemään Sirpan pilllua. -Posliini on upea juttu, Kauko tuumi mielessään. Sirpan alapää kohoili rytmikkäästi, kaikki hänen ajatuksensa olivat siellä. Sitten Kauko nousi, käänsi Sirpan vatsalleen, asetti tyynyjä lantion alle, ja painoi kyrpänsä takaa Sirpan kohollaan olevaan vittuun. -Aah! Ihanaa! Sirpa äänteli. Kauko alkoi heti panemaan Sirpaa, joka köyristi peppuaan saadakseen kyrvän tuntumaan vielä paremmalta. Kauko jaksoi naida Sirpaa kunnes tämä laukesi huutaen... -Ihanaa, ihanaa! hän sopersi. Sirpa vaipui vuoteelle, samoin Kauko. He vetivät henkeä yhdessä ja nousivat sitten hiljalleen ylös.

   Pariskunnat menivät peseytymään, pukivat ja jatkoivat vielä pöydän ääressä valkoviinillä ja hyvillä keskusteluilla. Herrat lähtivät yöpuulle omaan majapaikkaansa. Sitten nukkumatti kutsui tyttöjä …

   Lauantaiaamu valkeni kauniina ja aurinkoisena. Tytöt nousivat, laittoivat aamupalaa, muistelivat eilistä. -Olipa eilinen tapahtumarikas, Sirpa sanoi. -Ihania miehiä saimme kohdata. On muuten pikkuisen vaikea istua, hän totesi. -Mitähän tämä päivä tuo tullessaan? Lähdetäänkö rannalle ottamaan aurinkoa? Kaisu kysyi Sirpalta. -Mennään vaan! Sanoi Sirpa.

   He olivat sijoittuneet rannalla vähän kauemmas vedestä. Auringon lämpö tuntui niin hyvältä. -Katsopas noita poikia, Kaisu kuiskasi Sirpalle. Oikeita namupaloja! Naiset katselivat vaihvihkaa viiden nuoren miehen tuloa auringonottoon. He kävelivät Kaisua ja Sirpaa kohden ja parkkeerasivat itsensä näiden lähelle.

   -Päivää rouvat! Voimmeko olla tässä teidän lähellänne? eräs heistä kysyi. -Tottakai, ei täällä ole numeroituja paikkoja, Sirpa viisasteli heille nauraen. Kävi ilmi, että nuoret miehet olivat jääkiekkoilijoita, jotka olivat menossa Vierumäelle harjoitusleirille. Sitä ennen heillä oli aikaa viettää vapaa viikonloppu ja se tapahtui Messevä-campingin leirintäalueella.

   Nuoret miehet olivat velikultia ja saivat puheillaan ja pelleilyillään hyvän tunnelman aikaan. Välillä seurue kävi vedessä pulikoimassa. Vedessä he kävivät vesisotaa, tönivät toisiaan leikkimielellä. Ja aurinko paistoi... Nuorten miesten kujeilussa alkoi olla eroottista viritystä. Leikillään he halailivat Kaisua ja Sirpaa. Eivätkä nämä panneet sitä pahakseen... vaan heissäkin alkoivat hormoonit hyrrätä...

   Nuoret miehet kutittelivat, silittelivät vaivihkaa naisia. Sitten he saivat kömpelöitä nuoren miehen suukkoja poskilleen, suulleen, ja halailuja. -Tuletteko meidän majoituspaikkaan! Meillä on juotavaa ja syötävää. Ja siellä voimme olla yhdessä kun aurinkokin alkaa polttelemaan ihoa, sanoi Kaisu. Nuorilla miehillä sytytti heti, mitä tällainen verhottu kutsu saattaisi kaiken kaikkiaan sisältää... Ja niin viltit koottiin rantahietikolta ja lähdettiin isojen tyttöjen hulppeaan mökkiin.

   Nuoret miehet olivat Kai, Olli, Eeki, Ville ja Jari. Kaikki olivat kaksikymppisiä, Lahden urheilujoukoissa palvelleita urheilijan alkuja. Naisten paljon miehiä nähneiden katseiden alla he saivat hyväksynnän... tai vielä enemmän: nuorten herrojen suloisuus viehätti kovasti naisiamme... -Mitenkähän he suhtautuvat minuun! Voisinhan olla heidän äitinsä, Kaisu mietti mielessään.

   Naiset viehättivät nuoria miehiä. Kun mature oli mukana, se tarkoitti nuorten miesten mielissä sitä, että itsevarma, naisellinen ja kypsä nainen voisi opettaa jotakin seksistä... omanikäiset tytöt olivat vielä epävarmoja ja kömpelöitä sängyssä, sen he olivat nähneet ja kokeneet.

   Erityisesti Olli tuntui tykkäävän Kaisusta. Hän hymyili, jutteli mukavia, halasi ja rohkeni sitten suutelemaankin... Kaisu vastasi pojan aloitteisiin... suuteli intohimoisesti vastaan, antoi käsien liukua jäntevillä ja lihaksikkailla käsillä, selässä. Toinen käsi hakeutui niskaa silittelemään, toinen alas tiukoille, ihanille pakaroille... sieltä etupuolelle, jossa käsi kosketti jotain aivan erikoista. -Jestas! Sehän on iso aivan kuin aasin kulli! Kaisu hätkähti ja nyt hän kiinnostui todella...

   Ollia oli aina kiinnostanut kypsät naiset. Jo neljätoistavuotiaana hän oli nähnyt mökillä kun nelikymppinen tätinsä oli saunonut viattomasti ja arkailematta pesten itseään avoimesti: tissit ja luomupillun... hän ei ollut huomannut, miten häntä tarkkailleen Ollin kulli oli noussut täyteen mittaansa. Tämä oli lähtökohtana Ollin kiinnostukselle aikuisia naisia kohtaan... hän oli tottunut olemaan itseään vanhempien naisten kanssa. Vanhimmat heistä oli olleet jopa kuusikymppisiä, seksuaalisesti aktiivisia leidejä. Ollilla oli heistä hyvät muistot.

  • Anonyymi

   Kaisu ja Olli menivät sivuun isolle vuoteellle, riisuutuivat. Olli näki kypsän naisen, jolla oli täyteläiset naisen muodot: oli masua, peppua ja tisua katsottavaksi ja hyväiltäväksi. Reisien välissä pilkotti upea, turpeahuulinen posliinipillu, joka oli märkä – oli ollut märkä jo hyvän aikaa. Se odotti uteliaana jatkotoimenpiteitä...

   Kaisu kävi vuoteelle selälleen, avasi sylinsä, hymyili ja viittasi Ollia tulemaan. Tämä tuli, kietoi kätensä reisien ympäri, asetti suunsa pillulle, imi ja nuoli rytmikkäästi. Hän tiesi, mistä nainen pitää... Kaisu huokaisi, inahti tyytyväisyydestä kun lopultakin oli päästy tähän vaiheeseen. Ollin 'kielitaito' oli hyvä! Pian Kaisu alkoi vastaaamaan naisellisilla lanteillaan rytmikkääseen nuolemiseen.

   Seutauksen saattoi arvata! Kaisu huusi nautinnosta, reidet puristivat Ollin päätä kunnes ne retkahtivat voimattomina sängylle. -Meinasi henki loppua, hän totesi Ollille hetken kuluttua. Muutakin tapahtui samanaikaisesti...

   Sirpa ja muut pojat kuulivat Kaisun ja Ollin eroottisen hetken alkaneen. Sirpa, tuo kolmevitonen, hoikka, jäntevä nainen, sanoi yhtäkkiä pojille: -Haluan, että teette junan! -Mitä oikein tarkoitat? he ihmettelivät. -Menen tuohon pirtin pöydälle ja tulette peräjälkeen... hän otti täkin pehmusteeksi, pani sen pöydälle ja meni alastomana siihen makaamaan. Hän nosti käsillä jalkansa ja levitti niitä...

   Kai ymmärsi hetkensä tulleen. Hänen kullinsa seisoi pystyssä ja se ojossa hän kävi Sirpan luo, upotti sarvensa Sirpan sylin kätköihin. Sirpa kietoi jalkansa Kain uumien ympäri ja sanoi kiihko äänessään: -Nussi kulta, nussi! Ja Kai teki työtä käskettyä! Sirpa sitoi jaloillaan Kain ja tunsi tämän kalun ihanan liikkeen sisällään...

   Eeki ja Ville hyväilivät samanaikaisesti hellästi Sirpan rintoja. Jani oli ottanut jo aikamiehen kaluksi kehittyneen kullinsa käteensä ja runkkasi sitä. Sirpa käänsi päätään ja Jani ymmärsi: Sirpa haluaa antaa suuhoitoa hänelle! Hän työnsi kullinsa Sirpan suuhun, ja tämä alkoi imeä ja pyöritellä kieltään terskan ympärillä.

   Tämä kiihottava tilanne laukesi luonnollisella tavalla. Kai tuli Sirpaan, Jari Sirpan suuhun niin että sperma valui suupieliä pitkin! -Ihanaa, ihanaa! Sirpa koki täyttymystä. Mutta Sirpa oli pyytänyt saada olla junassa... nyt Kain jälkeen tuli Eeki vuoroon. Hän pääsi liukkaille ja siksi hänen nuoren miehen kalunsa upposi Sirpan paratiisiin helposti. He jatkoivat siitä, mihin Kai oli jäänyt... Kaisu ei tarvinnut paljon kiihotusta, vaan laukesi pian! Nuori mieskin laukesi, hyvä ettei ollut tullut jo Sirpan reisille aiemmin.

   Sirpa oli märkänä yltympäriinsä: pillu valui, suupielistä valui ja hiki virtasi naimisponnistelujen tähden... väsytti, mutta hän oli luvannut, että nämä kaikki pojat saavat naida häntä... siksi seuraavana oli vielä Ville. Sirpa näki, että tämä urheilijanuorukainen omisti ison kyrvän, ja niin hän hän jaksoi vielä innostua. -Sehän tekee niin hyvää! Hän tarttui ahnaasti kädellään tuohon ison makumutterin omaavaan miehen kaluun, ohjasi sen jo aika möyhennystä saaneille pillunhuulilleen. Hän veti ja työnsi samanaikaisesti... ja siellä se oli, missä Sirpa sen toivoi olevankin!

   Villen kyrpä kynti pitkin vedoin ja täytti koko ontelon täysin. Seurauksena siitä oli suuri nautinto, joka purkautui kovana huutona ja kynsien uppomisena Villen pakaroihin! Ville sai myös nautintonsa, laukesi ja oli menettää tasapainonsa. -Kiitos, pojat! Olette ihania! Sirpa sopersi...

   Kaisun ja Ollin yhtyminen sängyssä sai myös jatkoa. Olli otti isännän ottein Sirpan uumista kiinni, nosti hänet kontilleen ja komensi levittämään jalkojaan ja panemaan pään patjalle. Kaisu tykkää päämäärätietoisista miehistä, jotka tekevät mitä tahtovat. Hän totteli, nosti kypsän leidin naisellisen pyllynsä pystyyn Ollin ihailtavaksi...

   Kauaa Olli ei ihaillut sitä vaan hänellä oli kiire... kiire upottaa pystyssä seisova kyrpänsä Kaisun märkään, jo saaneeseen vittuun. Sinne oli helppo osua, ja lanteista kiinni pitäen Olli alkoi nussia Kaisua pitkin, ihanin vedoin! -Järki tässä menee, niin ihanaa tämä on, Kaisu huokasi mielessään ja työnsi himokkaasti peppuaan Ollia vasten. Litinä ja ihojen läiske kaikui huoneistossa. Pariskunta oli niin keskittynyt toisiinsa, ettevät he nähneet heitä tarkkailevia silmäpareja.

   Niin sitten he molemmat laukesivat ja Kaisu valahti vatsalleen sängylle. Hän veti henkeä syvään, niin kova ja upea tämä kokemus Ollin kanssa oli ollut. Toivuttuaan hän nousi istumaan, pyyhki pillunsa valumia lakanaan, ja nousi ylös. Pojat olivat päättäneet, että he lähtevät liikkeelle, kiittivät rouvia hyvistä hetkistä ja suunnistivat naapurikaupunkiin...

   Rouvat menivät suihkuun, peseytyivät ja molemmat kertasivat mielessään aamupäivän upeita kokemuksia.

  • Anonyymi

   Ruokailun ja ruokalevon jälkeen he menivät illansuussa leirintäalueen saunaan rentoutumaan. Mietinnässä oli, mitä illalla voisi tehdä. Naisten saunassa heitä odotti ylläätys! Siellä oli Pirkanmaalta tullut naisjalkapallojoukkue rentoutumassa. Peli olisi sunnuntaina, nyt voi vielä ottaa löysin rantein.

   He istuivat lauteilla nuorten iloisten naisten kanssa. Tunnelma oli välitön heidän kesken. Kaisu ja Sirpa huomasivat joukossa vanhemman naisen, joka toimi joukkueenjohtajana. Tämä loi heihin katseita, eroottisia sellaisia. Ja hän alkoi jutella naistemme kanssa. Suihkussa ollessaan tämä halusi tehdä vaivihkaa treffejä heidän kanssaan. He sopivat ajan ja paikan tuntia myöhemmäksi.

   Ylläatys oli kun naisen kanssa oli toinenkin nainen! He menivät Kaisun ja Sirpan mökille. Osoittautui, että Leena, ensin tavattu, oli viisikyppinen naisjoukkueen valmentaja ja seuralainen Riitta, kolmekymppinen, joukkueen pelaaja. Leena oli tanakka, lyhythiuksinen, eloisa ja puhelias nainen. Riitta taas pitkä, jäntevä urheilijanainen.

   Mökillä he joivat siideria, napostelivat keksejä ja muita herkkuja ja viihtyivät luontevasti yhdessä. Taustalla Kaisun ja Sirpan ajatuksissa pyöri tuleva seksi näiden naisten kanssa. Itse he eivät olleet tällä seksin saralla kovin kokeneita. Keskinäistä rakastelua lukuunottamatta kokemukset olivat lähinnä naisten välistä halailua ja pussailua. Siksi heidän vatsanpohjissaan kipristeli jännitys...

   Leena meni Kaisun viereen, otti tämän pään käsiinsä ja suuteli. Kaisu vastasi ja siitä Leena sai rohkeutta silittää Kaisun olkapäitä, käsivarsia, povea... selkää, selän maljaa, joka kiihotti valtavasti Kaisua. Kaisu veti Leenan käden etupuolelleen, ohjasi sen syliinsä, suuteli intohimoisesti Leenaa. Nyt kaikki estot olivat väistyneet....

   Leena toimi aloitteentekijänä. Hän riisui Kaisun: puseron, shortsit, pikkarit... sitten Kaisu otti himosta vapisevin käsin Leenan t-paidan, housut ja jo kostuneet pikkupöksyt pois... kaksi Eevaa suuntasi askeleensa vuoteelle. He suutelivat himokkaasti, kädet etsivät pillua ja löysivät... hyväilyt saivat naiset huokailemaan ja nautinnosta huudahtelemaan...

   Leena alkoi pitää Kaisua hyvänä... hän suuteli tämän uhkeiden tisujen kovettuneita ja pystyyn nousseita nännejä... Kaisu ynähteli nautinnosta, antautui toiselle täysin... Leena uuteli masua, ja siirtyi alaspäin posliinipillulle. Se oli jo himosta raollaan ja aivan märkä. Sinne Leena upotti pari sormea hyväilemään ja sitä täyttämään... huulet tavoitelivat Kaisun klittaa, imivät sitä... kieli pyöritti isoksi paisunutta klittaa... tämää kaikki saivat Kaisun aivan sekoamaan nautinnosta. Hän huusi suoraa huutoa saadessaan...

   Hetken levättyään Kaisu kääntyi Leenan syliin päin, löysi huolella trimmatun pillun, sen täyteläiset huulet... ja upotti kielensä sinne... hän veti kielellään alhaalta ylös klitalle varmoin ottein niin että itsekin ihmetteli... Leena kiemurteli nautinnosta... pää heittelehti puolelta toiselle ja hän huusi, kun orkku tuli... -Kiitos! Leena kuiskasi. Kyllä nainen tietää, mistä nainen pitää ja mitä silloin pitää tehdä, hän sanoi Kaisulle...

   Sirpa ja Riitta olivat seuranneet Kaisun ja Leenan näytelmää... vaatteet olivat lähteneet päältä... oli niin kiihottavaa seurata toisten totista sänkyleikkiä... he menivät vuoteelle kun Leena ja kaisu olivat nousseet juomaan siideriä... oli kuuma ilma ja seksikin nostaa ihmeellistä lämpöä kehossa.... kiireetön suutelu alkoi... molemmat hyväilivät ja suukottivat jokaista sopukkaa... he kääntyivät niin, että sattoivat nuolla toistensa pilluja...

   Sirpa oli todella aistillinen, hän suuteli ja imi ahnaasti Riitan levällään olevaa vittua... vastaavasti Riitta nuoli Sirpaa kokenein, tietoisin ottein. Toisten seuraaminen oli herkistänyt heidät niin, että laukeaminen tapahtui nopeasti... jälkilämmössä he pitivät toisiaan hyvänä, hymyilivät ja suukottlivat...

   Ilta jatkui yöksi. Lopulta Riitan ja Leenan oli lähdettävä. Olivathan he joukkueensa vanhimpina vastuussa muista. -Ihanaa oli, he sanoivat. Tapaamme mielellämme teitä uudestaan. -Kiitos ihanista kokemuksista! Kaisu ja Sirpa kiittelivät. Tapaamisiin!

   Päivän kokemuksista uupuneina Kaisu ja Sirpa kävivät levolle. -Voitasko me nussia sitten aamulla, Sirpa kysyi. -Varmasti voidaan, Kaisu lupasi...

   • Anonyymi

    Ei ..mikä meilikuvitus sinulla Martti💗 Tykkäsimme milemmat..Kaisu


   • Anonyymi

    Jep jep ja lehmät lentää mikä oli tällä kertaa isojoen poikien lehden nimi buuaahaa 😂 🤣


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei ..mikä meilikuvitus sinulla Martti💗 Tykkäsimme milemmat..Kaisu

    Kiitos! Tämä kannustaa! 😊
    Terveisin Martti


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jep jep ja lehmät lentää mikä oli tällä kertaa isojoen poikien lehden nimi buuaahaa 😂 🤣

    No sitä et saa koskaan selville. Buaahhaa


  • Anonyymi

   Ei voi olla runkkaamatta.

  • Anonyymi

   Lisää!

  • Anonyymi

   Kylläpä sattui ja tapahtui!

  • Anonyymi

   Jatkoa!

  • Anonyymi

   Up!

  • Anonyymi

   UP!

  • Anonyymi

   ....

  • Anonyymi

   !!!

  • Anonyymi

   ...

  • Anonyymi

   !!!

  • Anonyymi

   ...

  Ketjusta on poistettu 46 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi miehet jäävät lapsettomiksi Suomessa?

   Suomessa jo puolet 35-vuotiaista miehistä oli lapsettomia. Osuus on kasvanut 10 prosenttia vuodesta 2015, eli todella no
   Maailman menoa
   493
   3980
  2. Vakava onnettomuus

   Kevätniemen sahalla tapahtunut illalla vakava onnettomuus, kuormaaja ja pakettiauto törmänneet yhteen. Kolme loukkaantun
   Lieksa
   40
   2604
  3. Miten ihmistä voidaan rangaista työttömyydestä, kun avoimia työpaikkoja ei edes ole kaikille ?

   Vaikka kuinka työtön kuinka haluaisi työpaikan, hän ei sitä saa. Työttömiä työnhakijoita oli elokuun lopussa 249000 ja
   Perussuomalaiset
   278
   2383
  4. Sofia on käyttänyt fyysisistä väkivaltaa Niko Ranta -Aho kertoo kirjassaan.

   On siinä nainen on huutanut medioissa ettei hyväksy väkivaltaa, koska hänen isä oli käyttänyt sitä. Kuitenkin nyt totuus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   1182
  5. G: Paljon sanomatta jäi?

   Mitä jätit kertomatta viimeisessä tilanteessa, kun kohtasit kaivattusi? Itse vastaan, että paljonkin. Hän ei ollut vast
   Ikävä
   74
   1099
  6. Miksi tuijotat

   Mutta sitten välttelet kuitenkin? :)
   Ikävä
   91
   1039
  7. Ajattelin että vihaat ja halveksit

   Mua ja siksi olen ollut kylmä
   Ikävä
   58
   904
  8. Anteeksi nainen että käyttäydyin typerästi

   Saat mut aina vaan jotenkin sekaisin Ensiks en ajattele edes sua ja sit kun nään sut en muuta haluu ja se halu vaan ylt
   Ikävä
   50
   890
  9. Katri Kulmuni kysyy: miksi bensan hinta ei laske?

   Keskustan Katri Kulmuni kysyi kyselytunnilla kolme kertaa, miksi bensan hinta ei laske, vaikka erityisesti perussuomalai
   Maailman menoa
   223
   875
  10. Viimeisin viesti

   Kirjoita viimeisin viesti mitä olet kirjoittanut kaivatullesi? Naiselle….
   Ikävä
   51
   811
  Aihe