Sinä voit vaikuttaa tankatessasi autoa, kun vain päätät, missä sen teet.

Anonyymi

Erään yhtiön omistaja Lukoil, jonka pääomistaja on Alekperov, Venäjän kuudenneksi rikkain mies, hyvissä väleissä Putinin kanssa, muutenhan ei olisikaan niin varakas.

19

1010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aloittaja ei näköjään uskaltanut mainita, mikä on firman Suomalainen nimi. Se jonka nimi alkaa T.llä, ja punertavat valomainokset pilkottavat tien varressa.

      • Anonyymi

        Ja sinäkö uskalsit! Katso peiliin ja näet siellä isolla T:llä alkavan tollon.


    • Anonyymi

      Mistä tulee polttoaine St1 mittariin? Entä Nesteen ?

    • Anonyymi

      Paskannetaan omaan pesään,jooko?
      Teboilit ovat pienten yrittäjien vetämiä paikkoja,toimivat omissa kiinteistöissään.Tankatkaa muualta,ok.mutta käyttäkää muita palveluita,ruoka on suomalaista,kahvi pitsat,olut yms myös.
      Boikotoimalla saamme aikaan työttömiä

      • Anonyymi

        Mistä löytyy Teboilin omistajat?


      • Anonyymi

        Suurin osa Teboilin yrittäjistä toimii emoyhtiö Teboilin vuokrakiinteistöissä, samalla tavalla kuten Keskon kauppiasverkosto. Samoin kaikki ns. kylmät asemat omstaa suurimmalta osin Teboilin omistuksessa. Eli jos ostamme Teboililta perunalastuja, tuemme Putiinin oliarkkeja.


    • Anonyymi

      Oligarkit siirtelevät nyt omistuksiaan kuumeisesti – Lukoilin pääomistajan superjahti poistui Montenegrosta ennen aamunkoittoa
      2.3.202217:30UKRAINAN KRIISIULKOPOLITIIKKAVENÄJÄN TALOUS
      Lukoilin ja Teboilin omistajan Vagit Alekperovin superjahti käväisi Montenegrossa oligarkkien suosimassa marinassa.

      • Anonyymi

        Venäjällä varakas ihminen on oligarkki, muualla maailmassa kapitalisti. Mikä ero?


    • Anonyymi

      En oo enää vuosiin tankannut Teboililla. Ostin sähköpyörän. Sillä mä ajelen iltaisin, parran ja akan lumihankeen. Tärkeintä on se että maailma pelastuu.

    • Anonyymi

      Tamperalaisen paikallislehden toimittaja meni haastattelemaan Suomessa Teboilin tiedotuspäällikköä. Tämä päällikkö ilmoitti ensi töikseen, ettei toimittaja saa puhua Venäjän "operaatiosta" Ukrainasta sanalla hyökkäys. Siis tässä on kyse ns. Suomalaisesta firmasta ja Suomalaisen tiedotuspäällikön sanoista. Miettikää hyvät ihmiset, missä siinä firmassa mennään, ja kuka päättää.

    • Anonyymi

      Vieläkö Liperissä on Teboilin huoltoasema?

      • Anonyymi

        Vieläkö Änkilässä?


    • Anonyymi

      Tankkaan yrittäjävetoisella tebskalla Nesteen aineita autoni, nyt ja tulevaisuudessa.

      Teboil Käsämän kauppiaalla Jukka Karttusella tuli elokuussa komeat 20 vuotta täyteen Teboil-yrittäjänä. Jo ennen kauppiasuraa Teboil-huoltamot olivat tulleet Jukalle tutuiksi, sillä hän ehti kiertää niitä kymmenisen vuotta autotarvikkeiden edustajana, kunnes 1996 selkäleikkaukseen johtanut tapaturma pisti hakemaan vaihtoehtoa jatkuvalle autossa istumiselle. ”Joensuun Kirkkokadun Teboil-kauppias Mika Nykyri pyysi minua töihin asemalleen, mutta kun en siitä syttynyt, hän ehdotti osakkaaksi ryhtymistä ja siihen sitten tartuin elokuussa 1997.”
      Vuonna 2002 Jukka sai vastuulleen myös Käsämän Teboilin Liperissä. ”Neljä vuotta vedin kauppiaana molempia asemia, joskin pääsääntöisesti olin fyysisesti Joensuussa. Sitten pääsiäisenä 2006 renkaanvaihtoja huhkiessani selkä taas pamahti. Sairaalassa maatessa mietin, että nyt on pakko hellittää vähän ja päätin luopua Kirkkokadun asemasta. Työeläkepapereitakin tarjottiin, mutta ei tässä niin helpolla anneta periksi”, Jukka hymähtää.
      Hän toteaa parasta huoltamoyrittäjyydessä olevan tietty itsenäisyys, oman työajan käytön vapaus sekä tietysti vuosien varrella tutuksi tullut vakioasiakaskunta. Asemansa vahvuuksiksi Jukka nostaa kokeneen henkilökuntansa sekä aseman hyvän sijainnin vilkkaan Kuopio-Joensuu-valtatien varressa. ”Raskasta liikennettä pysähtyy meillä kohtalaisen paljon ja lounaspöytä sekä muu kahvio-ravintolan myynti on keskeisessä asemassa.”
      Asema pyörii kauppiaan lisäksi viiden kokoaikaisen ja yhden osa-aikaisen työntekijän voimin. Pienestä pitäen töissä mukana kulkenut poika Ville, 21, aloitti asemalla täysipäiväisenä tänä syksynä. ”Omiin eläkepäiviin on vielä muutama vuosi, mutta alan nyt pikkuhiljaa siirtämään kauppiasvastuuta Villelle”, Jukka paljastaa.

      • Anonyymi

        Ja rahoitat venäjän sotatoimia

        Oletko valmis rintamalle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja rahoitat venäjän sotatoimia

        Oletko valmis rintamalle?

        Lukoil lukee kyltissä, neste toimittaa aineet. Venäjälle ei rahaa mene, yrittäjä ottaa oman leipänsä ja tavarantuottajat siinä sivussa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukoil lukee kyltissä, neste toimittaa aineet. Venäjälle ei rahaa mene, yrittäjä ottaa oman leipänsä ja tavarantuottajat siinä sivussa.

        Ja varmana menee jokainen tbn tankattu polttoaine raha Venäjälle

        Yrittäjä voi itse valita (onneksi) Suomessa miten yrittää


    • Anonyymi

      Viikko sitten tiistaina ajattelin ns. hamstrata diesiliä 120l varmistaakseni töihin pääsyt jos käy niin, että poliittinen lakko pitkittyy pitkäksi ja huoltoasemien tankit tyhjenee. Niin kuin se tämän illan uutisten mukaan toden näköisesti tekee. Ajelin Käsämän Teboilin ohi. Litrahinta oli silloin Putinin pisteellä 1,89, Ylämyllyn Shellillä hinta oli 1,979. Olisihan se tietenkin Käsämässä ollut yhdeksän senttiä halvempaa, mutta siitä huolimatta en tule niin köyhäksi, että tuen Putinin tappoarmeijaa joka tappaa koko ajan viattomia lapsia, ja naisia ohjusiskuillaan siviilikohteisiin Ukrainassa. Me emme pääse siitä mihinkään että Suomen Teboilin omistaja on Venäjän valtion omistama Lukoil jota pyörittää Putinin oliarkki kaverit. Jokainen polttoaine litra jonka ostat Teboilin huoltoaseman pumpusta hyödyntää Putinin tappoarmeijaa. Siitä ostamastasi litrasta kilahtaa ykkös sentti huoltoasemaa pyörittävälle yrittäjälle, suurin osa myyntikatteesta menee Ukrainan kansan tappajille. Miettikää tätä asiaa, kun päätätte huomisen tankkauspaikan, haluatteko tukea tappajia.
      Onhan se tietenkin surullista yksityis yrittäjää kohtaan joka joutuu asiassa sijais kärsijäksi, mutta tämä maailma vain on sellainen. Yrittämisessä on aina riskitekijöitä muodossa tai toisessa. Valitettavasti asia on vain niin. Yrittäjää kohtaan tuntemaamme säälin takia meidän ei kannata luopua periaatteestamme.

      • Anonyymi

        Oikein. Jokaisen polttoainepumpun Suomessa niinkuin Venäjälläkin, jonka kylkeen on teipattu Teboilin teipit, omistaa Putinin porukka. Niiden tuotto valuu suoraan lyhentymättömänä Putiinin taskuun ja hänen sotarahastoonsa. Siksi en asio Teboilla, ja piste.


      • Anonyymi

        Kannattaisi ehkä tutustua aluksi maailman historiaan ennen kuin tulisi kirjoittelemaan tänne palstalle. No, eihän sille voi mitään jos on historian tuntemus hiukan alhaisella tasolla. Niinkuin se taitaa olla myös nykyisin Venäjälläkin. Taisivat laatia sinne kouluihin lapsille oikein uuden historian opetuskirjankin. Lieneekö tuo yllä oleva kirjoittelija lueskellutkin juuri sitä uuttta Putinin historiankirjaa, josta löytyy varma ja vilpitön totuus. :)


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe