Naapurin takia muutamme POIS !

Kiusattu perhe

Meidän perheemme joutui yllättäen asukaskiusaajan uhriksi sillä olimme asuneet asunnossamme toista vuotta kun naapuri taloomme muutti joku outo tyyppi. 2 viikon kuluttua muutostaan hän alkoi valitella meille kaikenlaista ja keräsi aina vaan enemmän ihmisiä puolelleen vuoden jaksoimme katsella touhua ja vastailla aiheetomiin rikosilmoituksiin ja lastensuojeluilmoituksiin jotka nekin aiheettomia.
Sitten tämä outo muuten perheellinen hänkin peheen Äiti sai päähänsä hakea meille lähestymiskieltoa jonka sai valheillaan ja väärillä keksityillä syytteillä läpi oikeudessa ja haki tietty laajennettua lähestymiskieltoa. Nykyään me emme saa minä emmekä miehemme mennä lainkaan toisen talon pihalle ja kun ottaa huomioon,että tämä on kerrostalo alue on mahdotnta asua täällä onneksi saimme asunnon nopeasti muualta ja pääsemme kuun lopussa poi tästä HELVETISTÄ .Itse naista odottaa lastenpahoinpitely syyte koska kävi pihalla kiinni 2 lapseemme ja tytöt elävät pelossa nyyten nämä loppu viikot lisäksi sen perhen lapset ovat samassa koulussa lapsemme kanssa ja sielllä on koulukiusausta jonka johdosta katsottiin että MEIDÄN tyttäremme täytyy lomauttaa koulusta ja viedä psykiatrille koska karkas kesken päivän kotiin kiusaajien takia. ( saatiin uhri taas kärsimään ). Mutta kiusaajat koulussa eikä täällä saa mitään rangaistuksia kummalista touhua. Meillä on muuten yhteinen auto halli jossa asukkaiden autot ovat ja nainen alkoi oikeudessa vaatimaan että koska hänellä on hallissa 2 autoa ja meillä vain 1 hän haluaa että meidän auto määrätään sieltä' poistettavaksi. Sitä ei onneksi saanut läpi muttta yhtenä yönä sieltä oli rikottu meidän ja muutaman muun naapurin autoista ikkunat mutta ei 2 tietyn auton laseja. Olen kuullut että kyseinen henkilö on toiminut edellä mainitulla tavalla myös edellisessä asuinpaikassaan koska ysätväni asuu siellä . Näin täällä meillä päin ...

23

4488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiusatun äiti

      Kokemusta on koulukiusaamisesta sen verran että aina, siis AINA kiusattu joutuu vaihtamaan koulua.
      Jotenkin se menee niin, että jos huoltaja ottaa yhteyttä kouluun niin keskustelujen jälkeen kiusaaja jatkaa samassa koulussa (kiusaamistaan) ja kiusattu oppilas joutuu vaihtamaan koulua tai pahin tapaus: Koko perhe joutuu muuttamaan pois!

      Eivät uskalla puuttua koulussa näihin tapauksiin eikä ole ammattitaitoa riittävästi, siksi se "vaietaan kuoliaaksi".
      Eli kiusaamista ei siis meidän koulussa olekaan!

      • Kiusattu perhe

        Niin olisi helppoa ratkaista asia koun vaihdolla mutta tämä nainen on todellakin mustamaalannut perheemme JOKA paikkaan sosiaaliin, poliisille ,Kouluun, Vuokranantajalle ja hommasi ystävineen meille jo 1 AIHEETOMAN varoituksen vuokranantajaa EI kiinnosta onko kyseessä totuus vai keksitty aihe valituksessa joten sen takia on turha jatkaa asumista tässä KOKO paikka kunnalla .
        ja Valituksessa oli oli ollut mm. Pihojen sotkeminen paikkojen rikkominen autojen tuhoaminen sekä muiden asukkaiden uhkailu juuri näitä nainen itse harrastaa =( . että näin...


      • Viestissä mainittu ystävä p...
        Kiusattu perhe kirjoitti:

        Niin olisi helppoa ratkaista asia koun vaihdolla mutta tämä nainen on todellakin mustamaalannut perheemme JOKA paikkaan sosiaaliin, poliisille ,Kouluun, Vuokranantajalle ja hommasi ystävineen meille jo 1 AIHEETOMAN varoituksen vuokranantajaa EI kiinnosta onko kyseessä totuus vai keksitty aihe valituksessa joten sen takia on turha jatkaa asumista tässä KOKO paikka kunnalla .
        ja Valituksessa oli oli ollut mm. Pihojen sotkeminen paikkojen rikkominen autojen tuhoaminen sekä muiden asukkaiden uhkailu juuri näitä nainen itse harrastaa =( . että näin...

        Joo ihan tosi miten jaksat vääntää näitä asioita jopa netissä?
        Mitäs jos katsoisit peiliin ja miettisit että oliko ilmoitukset aiheettomia!!!!
        Tai minkä takia esim me muutimme pois naapuristasi!!!Kun ei joillakin ole
        järjen hiventä siitä miten kerrostalo asunnossa asutaan!!!!!Kaikki ei esim ole kaiket päivät kotona vaan käy päivällä töissä ja HALUAISI NUKKUA YÖT MIKÄ OLI TÄYSIN MAHDOTONTA AIKA AJOIN!!!!
        Ynnä muut ongelmat joita oli joista yritimme huomauttaa ystävällisesti ja asiallisesti mutta TURHAAN!!!!Ei kyseiset ilmoitukset voi olla aiheettomia jopa oma lapsemme pelkäsi mennä nukkumaan metelöinnin takia ym!!!!


    • ois kiva

      kuulla toisen osapuolen kanta. Tuntuu vähän rajulta tämmöinen. Yleensä ei savua ilman tulta. Miksi se sitten kohdistui juuri teihin eikä muihin asukkaisiin? Jotain on tarvinnut välillänne tapahtua...

    • niinpäniin

      Lähestymiskieltokin napsahti ihan tuosta vain?

    • mahdollisimman pian

      Vaikuttaa siltä, että teidän häirikkönne sisko asuu naapurissamme, niin samanlaisia ovat ja samat ovat menetelmät. Yhteistä näille luonnehäiriöisille on se, että syyttävät muita siitä, mitä itse tekevät.
      Heille ei omatunto tunnu asettavan rajoja, kaikki keinot ovat sallittuja. Väkivaltaisuus kuuluu näköjään 'kuvaan'.
      Moni ei usko, että näitä on olemassa, ennenkuin itse kokee. Luullaan, että syitä on molemmissa ja syyttömät saavat myös 'syyt' niskoilleen.
      Nämä häiriköt keksivät vaikka 'tikusta ongelman'.
      Onnittelen, että pääsette muuttamaan pois!
      Meidän pitäisi löytää ostaja, ennenkuin tästä helvetistä pois pääsemme.
      On järkyttävää, että näitä luonnehäiriöisiä ei saa kuriin, yhteiskunta on täysin avuton. Uhri ei saa apua. Meidänkin 'kokemuksistamme' voisi jo kirjoittaa kirjan. Välillä ei itsekään usko tätä todeksi. Normaali ihminen ei jaksa terrorisoida ja häiriköidä vuositolkulla, nämä luonnevammaiset kylläkin.

    • kokenut

      Kuulostaa jotenkin tutulta, tuo sinun kirjoittamasi teksti. Muutama vuosi sitten, kun pitkän odotuksen jälkeen sain asunnon kaupungilta, olimme lasteni kanssa täynä intoa uudesta kodista, jossa olisi jokaisella omat huoneet.Mutta.... jo ensimmäisenä yönä kuuntelimme naapurini kanssa heidän telkkariaan, koko yön. Seuraavana päivänä kuuntelin yläkerran lasten riekkumista, koko piiitkän päivän. No, alku aina hankalaa, ajattelin. Mutta metakointi jatkui, päivästä toiseen ja tavalla jos toisellakin. Milloin kuunneltiin stereoita, milloin pomputeltiin palloa...yöllä, ja milloin muuten vain huudettiin..tietenkin yöllä, sekä ne päivämetakoinnit päälle. Lopulta minulta paloi pinna ja menin sanomaan asiasta. Minun käskettiin mennä lukemaan talon järjestyssäännöt! Asia selvä ja soitin isännöitsijälle ja otin yhteyttä naapureihini, jotka olivat asuneet talossa jo pidempääm. Sain kuulla, että kolmet asukkaat olivat häirikkönaapureiden takia muuttaneet jo lyhyen ajan kuluessa pois. Häiriköinti paheni ja yltyi, mitä enempi kävin heille sanomassa. Ei edes isännöitsijän käskyt auttaneet. en nukkunut öisin, saatikka edes päivällä. He vahtivat ikkunasta, koska tulisin kotiin ja aloittivat jumalattoman ryskäämisen välittömästi. Asia päättyi niin, että sain kovan painostuksen alla paremman asunnon, rauhallisesta talosta, toiselta vuokranantajalta. Olin tulla hulluksi, ja jos olisin voinut, olisin varmasti räjäyttänyt heidät taivaan tuuliin.. Samoihin aikoihin olin itse vakavassa onnettomuudesa joka olisi vaatinut pitkää ja rauhaisaa lepoa, se ei tässä talossa onnistunut.
      Aika oli hirveää ja mikä älyttömintä, he olivat väittäneet kivenkovaan muille asukkaille ja isännöitsijälle, että me pidämme hirveää meteliä pitkin päivää. Aika kovaa piti ollakin, sillä lapseni olivat koulussa ja minä 70 km päässä työssä.... = )
      Toivon teille parempaa tulevaisuutta uudessa kodissanne. Minulla ainakin elämä parani, kun pääsimme heistä eroon. Ja lopuksi.. he olivat kuitenkin saaneet myöhemmin häädön, pitkään jatkuneen häriköinnin vuoksi.
      Itse asuin tässä helvetissä 9 kk.

    • HARKITSE

      MITEN VOIT KIRJOITTAA TUOLLAISTA, KUN SINULLA ON LÄHESTYMISKIELTO? EIKÖ TEISSÄ OLE MITÄÄN VIKAA?
      KUKAAN EI MINUN MIELESTÄ TAPPELE YKSIN JA JOS HÄN ON PERHEELLINEN JA LAPSIA EN USKO ETTÄ SANOO TURHAAN. OLEN YRITTÄNYT SOITTAA ERÄÄLLE YSTÄVÄLLENI JOKA JUURI OLI KÄRÄJILLÄ JA TUNTUU AIKA TUTULTA TÄMÄ JUTTU. HÄNEN NUORIN LAPSI ON KÄRSINYT TOISEN LAPSEN HAKKAAMISESTA, UHKAILUSTA KOTIPIHALLA JA KUN ÄITI ON YRITTÄNYT MENNÄ SELVITTÄMÄÄN ASIAA HÄNET HAUKUTTIIN.
      TIEDÄN ETTÄ EI KUKAAN OLE TÄYDELLINEN MUTTA KUN TÄTÄ TEKSITÄ LUKEE SYYTÄT SELVÄSTI TÄTÄ NAISTA TODELLA MONESTA ASIASTA. AUTONRIKKOMISESTA LÄHTIEN? VOIKO TUOLLASITA NAAPURIA OLLA? TOIVOTTAVASTI OLET PUHUNUT TOTTA JA REHELLISESTI MEINAA AIKA HUONOA PILAA TÄMÄ ON JOS EI PIDÄ PAIKKAANSA JA SEURAUKSET VAKAVAT. TOIVON KUITENKIN, ETTÄ OLETTE LÖYTÄNYT KIVAN KODIN JA PÄÄSETTE RAUHASSA ASUTELEMAAN TOISEEN PAIKKAAN.
      OMAT KOKEMUKSENI ON KYLLÄ NUORISTA NAAPUREISTA JA VANEMMISTA ASUKKAISTA JOTKA EI OLE TYKÄNNYT KOIRISTA JA LAPSISTA. NYKYISIN ASUMME IHANAN RAUHALLISESSA PAIKASSA JOSSA EI KAMALAMMIN METELIÄ KUULU.

      • mahdollisimman pian

        ''VOIKO TUOLLASITA NAAPURIA OLLA?''
        Kyllä voi ja vielä pahempia.
        Ja erittäin korkeasti koulutettuja kaiken lisäksi.
        Minä en epäile hetkeäkään, etteikö tarina ole tosi, on nimittäin itsellä vastaavia kokemuksia, harva niitä uskoisi, jos kuulisi. Meillä kyllä hyvät naapurit ovat puolellamme ja tietävät, mitä täällä tapahtuu ja on tapahtunut.
        Kun itse noudattaa lakia ja hyviä tapoja on heikoilla, koska toinen osapuoli voi näköjään tehdä mitä vaan. Turha luulo, että ihminen saa apua ja oikeutta, sitä on etsitty jo kohta viisi vuotta. Itse täytyisi joka asia viedä oikeuteen, palkata asianajaja ja uhrata aikaa ja energiaa selvitäkseen häirikön kynsissä.
        Normaalin ihmisen mielikuvitus ei riitä keksimään kaikkia juttuja, mitä nämä häiriintyneet persoonat
        toteuttavat. He ovat yleensä hyviä puhumaan itsensä 'kuiville', omatunto ei kiellä valehtelemasta, kun se on oman edun kannalta välttämätöntä. Valehtelevat erittäin uskottavasti.
        Kun uhri poistuu näyttämöltä (muuttaa), häirikkö etsii uuden uhrin, ja sama jatkuu.


    • Kyseenalastaja

      Tiedäthän että valehtelu ja väkivalta jota aikuiset käyttävät, tarttuu lapsiin!!!
      Olisiko niin että muut naapurit ovat muuttaneet pois
      juuri teidän takia?? Ja olisiko ehkä niin, että te ette tiedä miten normaalit ihmiset elävät, ja on helpompi syyttää muita kuin että katsoisi omaan napaan ja hankkisi apua!!!

    • Ville

      Tiesitkö että lähestymiskieltoa ei saa tuosta noin vaan,pitää olla näyttöä asiasta.Olen oikeustieteelisessä opiskelemassa ja tiedän tuosta asiasta enemmän kuin sinä.

      • luonnehäiriöiseen

    • Olisi kannattanut nauhoittaa meteliä ym. samoin aloittaa nauhoitus 30min ennen sinun saapumista jolloin huomaa kohdistuuko metelointi juuri sinuun. Nyky tekniikalla saa kyllä helpohkosti kuva ja ääni materiaa myöhempään käyttöön. lähestymiskielto haetaan yleensä jonkun suojaksi, ei siinä kysytä toiselta että sopiiko. silloin kiusaaja voinee hakea sitä kohtuu helposti, kiusattavaa vastaa. Kyllä niitä on kaikenlaisia häiriköitä. Eivät muuten käy töissä.

      • mahdollisimman nopeasti

        Tänne ei voi kirjoittaa kaikkea yksityiskohtaisesti, mutta uskon, että psykopaatti-luonnehäiriöisille ei ole temppu eikä mikään saada lähestymiskielto, varsinkin kun kyseessä on nainen.
        Meillä häirikkö haki lähestymiskieltoa, kun häntä kiellettiin kotirauhan häirinnästä (kiellot pääosin avoimesta ikkunasta), hän ei kertomansa mukaan 'uskaltanut liikkua ulkona'. Onneksi olimme asentaneet valvontakameran, mikä näytti todellisen tilanteen.
        Jos tällaisella henkilöllä on kavereita todistajina, siinä on pahemmassa kuin pulassa. Kaveri voi myös puhua 'muunneltua totuutta'.
        On täysin käsittämätöntä, miten luonnehäiriöinen vääristelee asioita omaksi edukseen. En tiedä, uskooko hän itsekin tarinoihinsa, siltä vaikuttaa, mutta en ihmettele, että muut niihin uskovat, koska ne ovat 'vakuuttavia', vaikkakin silkkaa valhetta.


    • turpiin vaan

      vetäsin kypällä turpiin, tai tilaisin jostakin jonkun hullun hakkaamaan koko perheen...tai ainkin sen akan...

    • Vihanen

      Ottaisin omankäden oikeuden käyttöön ja veisin jonnekin kaatopaikalle semmoset naapurit auton takokontissa...ois kunnon säikäytys semmosille idiooteille!! jos ei auttais niin ...noh mitäs sitten?

    • mielipide

      Mutta tuohan on USKOMATONTA!

      "Luu kurkkuun" vaan tuollaisille asioiden keksijöille...!!

      Jos mitään todellisia todisteita ei koskaan ollutkaan, niin tapaushan on täysin "sana sanaa vastaan" eikä teitä noin vain voi syytellä!

    • minä

      suomen oikeuslaitos kyllä varmasti hoitaa hommansa eikä aiheettomia lähestymiskieltoja jaella joten missäköhän se syyllinen luuraa...?

      • Ajatuksia...

        Juu, kaiken laista tapahtuu, ryöstöjä, naapurit vaikeita, väri väärä ihmisellä ym. Onko kukaan ajatellut ettei kukaan tappele yksin? Ei kukaan halua ryöstetyksi, voi omalle ihon värille mitään?
        Jotkut tuomitsee täällä "naista" ym. nimityksillä ihmistä jota ei tunne ja ei tiedä oikeaa totuutta.
        Olen itse ollut kiusattu ja myöhemmin kiusaaja, olen kärsinyt naapureista jotka ei ymmärrä että olin opiskelia ja yritin samalla elättää itseni. Olen asiallinen ja kuitenkin kun olin nuori minua pidettiin möykkääjänä.
        Nykyisin asun kerrostalossa ja yritän olla omissa oloissa vaan. Tervehdin naapureitani ja juttelen heidän kanssa jos jotain on. Käyn talon kokouksissa ja yritämme luoda hyvää ilmapiiriä ja kerrostalon yhteisiä sääntöjä.
        Minun henkiset haavat eivät ole kuitenkaan parantunut ja katkeria ihmisiä täälä on kyllä ollut aika paljon. Miksi kirjoituksen aloittanut ei vastaa enää muiden kysymyksiin? On paljon kiinnostavia kysymyksiä mihin ei ole vastannut.
        Oliko tämä vaan hupi juttu ja katsoa mitä muut on mieltä?
        Toivon kaikille voimia varsinkin sille joka joutuisi myymään kotinsa ennen kun pääsee kiusaajistaan. Pahalta tuntuu ajatella että joutuisi oman kodin myymään jos ei naapurit tykkää.
        Naapureita on moneksi sen olen huomannut, olen itse yrittänyt välttää riitoja ja siksi olen omissa oloissa mieluiten tai ystävieni.
        Lähestymiskieltoa ei saa helpolla, olen kysynyt asiaa ystäväni puolseta. Häellä ei kuitenkaan ole tälläinen asia.
        Niin moni on sanonut että kamerat, äänitys hyvä puolustus. Kannattaa ottaa käyttöön jotta voi todistaa asian.
        Kuitenkin niin monta mielipidettä kun on ihmistäkin..
        Voimia kaikille jota on kärsineet..


    • Kiusattu perhe

      Kiitos vastauksistamme mutta on sen vaan TOTTA ja ikävää kaikki tapahtunut nyt olemme muuttaneet pois ja täällä Kotkassa on todella ihania naapureita asumme mukavalla omakotitalo alueella josta hankimme asunnon =) SÄÄLIN naapureita jotka jäivät sinne kiusattavaksi =(

      Lapsemmekkin saavat nyt ulkoilla rauhassa pelkäämättä. Siellä Oulunkylässä oli todellakin mahdotonta asustaa tuon just kuten joku mainitsi Luonnehäiriöisen naapuristossa.

      Toivon että tuo kiusaaja joskus ratkeaa tai jotakin muuta ja kirves kalahtaa OMAAN nilkkaan kuten sanotaan.
      Meillä ei ollut voimia eikä halua tuhlata elämäämme tuollaisen ihmisen kanssa riitelyyn.

      Toivottavasti te muutkin saatte kotirauhan ja pääsette HELVETISTÄ pois .
      jippii nyt elämä hymyilee ja juuri tossa uusien naapureiden kanssa grillattiin ja mukavaa oli =)
      LApsetkin sai heti uusia kavereita =)

      PS. Viisaampi väistää =)

      • Kyllästyy ent. naapuri

        Olen nyt seurannut muutan päivän tätä keskustelua ja on erittäin raivostuttavaa huomata että jotkut sepittää tuollaista *skaa. Etkä ole muuttanut mihinkään VIELÄ, vaikka entisille naapureille sen soisin.
        Paljastit itsesi sen verran hyvin ekasta kirjoituksestasi että kertoisit todella vain TOTUUDEN ja hakisit itsesi hoitoon.
        Oletkohan koskaan ihmetellyt miksi rapussa jossa asutte vielä, ei viihtynyt paljon muita?
        Ja viekää ne "kraffitinne" seinistä mukananne!
        Jos teidän pitää vaihtaa kaupukia, johtunee se siitä että ette saa asuntoa enään pääkaupunkiseudulta ja yksityisiä vuokra-asuntoja teidän on turha hakea sossun tuella.
        Älä tee itsestäsi uhria kun sinulla ei ole siihen oikeutta!


    • Anonyymi

      Olen hyvin pahoillani puolestanne! Kuulostaa kauhealta. Luulin itselläni olevan kovat paikat kerrostalo asunnossa, mutta teihin verrattuna asun paratiisissa!

    • Anonyymi

      Oli todella aika nostaa tämä aloitus aktivoinninkin takia !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe