Miehen haju yököttää

kohta haluton?

Varsinaista haluttomuutta mulla ei ole. Yleensä haluan lähes päivittäin.

Mieheni tupakoi ja nyt tupakan haju hänen hengityksessään ja ihollaan on alkanut yököttää. Samoin tuntuu että sperma maistuu pahalle. Henki haisee vaikka pesisikin hampaat.

Vaikuttaakohan hormonit asiaan(kuukautiskierto)? Raskaana en ole. Olen aika herkkänenäinen enkä muutenkaan pidä voimakkaista tuoksuista. Vai voiko tupakkamerkin vaihtaminen vaikuttaa? Itse en polta enkä ymmärrä mitään eri merkeistä.

17

3651

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TBrrred

      Käske sen miehes lopettaa. Mä en koskaan vois kuvitella seurustelevani tupakoivan naisen kanssa. Helpompi nuolla tuhkakuppia.

      • kuin tehty

        Helppo sanoa. Ei se lopettaminen onnistu noin vain ja se pitäis tulla omasta halusta eikä toisen pakottamana. Valitettavasti tämä saattaa kyllä pidemmän päälle kariuttaa muuten hyvän suhteen. =(


      • TBrrred
        kuin tehty kirjoitti:

        Helppo sanoa. Ei se lopettaminen onnistu noin vain ja se pitäis tulla omasta halusta eikä toisen pakottamana. Valitettavasti tämä saattaa kyllä pidemmän päälle kariuttaa muuten hyvän suhteen. =(

        Toisaalta entisenä tupakoijana mietin, että se mies saa ansionsa mukaan, jos pilaa suhteensa noin turhalla asialla.

        Tyhmiä ihmiset, jotka polttavat, mutta vielä tyhmempiä ne, jotka eivät edes halua lopettaa.


    • ja myös

      hampaat pestävä ja käytettävä suuvettä.

      Hyvätuoksuinen partavesikin jees! :-)

      • likainen

        Mies ei ole likainen ja pesee kyllä hampaansa. Tupakan haju on vain imeytynyt häneen kai pysyvästi. Tupakka tunkee huokosista ulos. Tupakoiva ei sellaista varmaan huomaa.


      • joku mies
        likainen kirjoitti:

        Mies ei ole likainen ja pesee kyllä hampaansa. Tupakan haju on vain imeytynyt häneen kai pysyvästi. Tupakka tunkee huokosista ulos. Tupakoiva ei sellaista varmaan huomaa.

        Itse olen semmoinen satunnainen polttaja, poltan joskus viikonloppuisin kun otan olutta. Muutoin ei tee edes mieli tupakoida.

        Mutta joskus kun on ollut baareissa viikonlopun ja polttanut tavallista enemmän, niin hitto että seuraava sunnuntai tai jopa maanantai tuntuu, että se tupakan haju oikein leimuaa jostain ihohuokosista läpi ja olo on vetämätön. Varmaan jos tupakois päivät läpeensä, tuota ei huomais ollenkaan.


    • Alvari

      Minäkin olen tuuripolttaja ja seurustelen. Kun tiedän tapaavani ystävättäreni, en polta samana päivänä ennen tapaamista. Olen pyytänyt huomauttamaan (kauniisti), jos haisen tupakalle.

      Jos sanominen on sinusta vaikeaa, voisitko ajatella kirjoittavasi meilin miehellesi, joka sisältäisi jotakin positiivista suhteestanne, odotuksia, toiveita, haaveita ja sitten vaivihkaa kauniina toivomuksena k.o. asia?

    • jooo

      aika vaihtaa...

    • pook

      E-pillereiden käyttö voi vaikuttaa. kokeile muuta ehkäisyä välillä.

    • on tietysti

      idioottimaista, mutta kannattaa muistaa että siitä luopuminen ei oikeasti ole helppoa. Minulla on ehkä helpompi tilanne koska molemmat, siis minä ja vaimoni poltamme niin se ei häiritse kumpaakaan. Joskus ennen oli sellasia mainoksia jossa luki että " jos poltat, muista huomaavaisuus. Jos et polta, muista suvaitsevaisuus". se ehkä kiteyttää koko asian.

    • naisihmiset

      haisevat myöskin eltaantuneelle - siis heidän hienhajunsa jotenkin muuttuu siinä 35 -->
      onko muut huomanneet tätä ?

      • minä huomasin

        Sinä et todennäköisesti tiedä vaihdevuosista yhtään mitään, ja mitä ilmeisimmin et tule tietämäänkään.


    • born to sex

      tupakan haju on aivan kamala! samassa talossa asuu joku ihminen joka tupakoi ja en saa siksi nukuttua ku pää tulee kipeeks aina siittä hajusta

    • likamuna

      Mulle olis ihan sama vaikka mieheni haisisi tupakalle ja vaikka viinallekin,kunhan hänen alapäänsä ei haisisi niin pahalle.Hän huolehtii hygieniastaan hyvin,ainakin suihkussa käy kaksi kertaa päivässä.Olen kuitenkin pyytänyt,että hän vetäisis esinahan tieltä pois ja pyyhkäisis vielä paperilla pissan jälkeen.Mutta ei niin ei.Joten se kusi on pinttynyt siihen vehkeeseen,eikä se millään saippualla tunnu lähtevän pois.Eipä paljon petihommat kiinnosta,jos ei sen vertaa viitsi toisen eteen tehdä.

      • en haluu

        Valitettavasti tuttu juttu.. En käsitä, miksei sitä vehjettä voi pestä kunnolla. Eikö äiti opettanut, vai eikö oppi mennyt perille. Tosi ikävää, jos ja kun seksihalut häviää sellaisen asian takia, johon voisi ihan helposti vaikuttaa, ja toisaalta, on asia, joka pitäisi olla ihan itsestään selvä. Hygienian toive ei ole edes mitenkään yliammuttua.


    • No smoke!!

      Olen aloittajan kanssa samaa mieltä. Minunkin mieheni polttaa ja se haju on OIKEASTI kuvottava ja tarttuu pitkäksi aikaan KAIKKIALLE ja joskus tuntuu, että pyykitkin lemuavat kaikki röökiltä ja olen yrittänyt pestä omia vaatteitani eri kertaa :D varmaan kuullostaa hauskalta, mutta minä vaan en tupakin lemusta tykkää.

      Kun tapasimme mieheni kanssa hän oli vain satunnaispolttaja ja se oli minulle ihan ok - olen minäkin joskus aikoinani polttanut satunnaisesti humalassa jne.
      Mutta nyt hän on alkanut polttelemaan ihan vakituisesti päivittäin ja siitä en tykkää ja siitä olen huomauttanut MONTA kertaa. Saatan kuullostaa jotenkin nirppanokalta, mutta en ole ja ihan oikeasti tupakoiva ei itse huomaa sitä pahaa hajuaan, mutta sellainen joka ei tupakoi varmasti haistaa!

      Pusut on yököttäviä, kun lemuaa röökiltä ja jatkuvasti on kauhea räkäyskä. Toivottavasti mieheni lopettaisi tupakoinnin kokonaan tai siirtyisi edes siihen satunnaispoltteluun (vaikka siinäkään ei ole MITÄÄN järkeä).

    • fdghgfgftgtf

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1143
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1091
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe