Pelottavia asioita kerrostaloasunnossani

Anonyymi

Hei! Olen 23 vuotias nainen ja muutin n. 6 kuukautta sitten mieheni ja kanssa tähän kerrostaloasuntoon. Alussa kaikki meni tosi hyvin, mutta n. kahen kuukauden kuluttua on alkanu sattua outoja tai voisi jopa sanoa, että jopa pelottavia asioita! Esimerkiksi tavarat vaihtaa paikkaa, kuuluu koputusta mm. Makuuhuoneen oveen, seinät paukkuu oudolla tavalla ja muita outoja asioita. Ollaan mieheni kanssa kumpikin kuulleet, muttei viitsitä kysyä naapureilta, jottei ne aattelis, että ollaan hulluja. Oon alkanu katteleen jo uutta kämppää, myös senkin takia, että ollaan mieheni kanssa suunniteltu lapsen hankintaa. Nää asiat saattaa johtua vaan sattumista, mutta on se silti hieman ahdistavaa.
Heittäkäähän arvauksia, että mitä tässä oikeen on meneillään!

10

1435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kuinka vanha talo kyseessä? Mietin rakennusmateriaaleja vaikka ei se kyllä makuuhuoneen ovea ja siirtyviä tavaroita selitä. Mitä nuo muut "oudot asiat" ovat?

      • Anonyymi

        Talo on aika vanha, korjautettu vanhemmasta rakennuksesta. Muita outoja asioita ovat esim. Kellot pärähtää yhtäkkiä soimaan, kuulu ääniä kylpyhuoneesta mm. Saippuapullot kolahtelee maahan, mutta kun menee katsomaan niin ovat hyllyssä ja kuuluu kilisee astiat keittiössä esim. Lusikoiden kilinää. En näitä laittanut tekstiin, koska näille on enemmän ns. Normaaleja selityksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Talo on aika vanha, korjautettu vanhemmasta rakennuksesta. Muita outoja asioita ovat esim. Kellot pärähtää yhtäkkiä soimaan, kuulu ääniä kylpyhuoneesta mm. Saippuapullot kolahtelee maahan, mutta kun menee katsomaan niin ovat hyllyssä ja kuuluu kilisee astiat keittiössä esim. Lusikoiden kilinää. En näitä laittanut tekstiin, koska näille on enemmän ns. Normaaleja selityksiä.

        Yksinkertaisin selitys on se, että olet joko sekopää tai haluat keskustelukumppanin palstalta.


    • Anonyymi

      Asunnossa kummittelee eli siellä vaikuttaa kalman väki. Toisin sanoen kuolema vainoaa teitä, vaivaa teidän mieltänne ja se saa aikaan nuo ilmiöt. Ihmismieli pystyy muokkaamaan havaittavaa todellisuutta jos on riittävän virittynyt.

    • Anonyymi

      Pyytäkää joku kristitty käskemään se Jeesuksen nimessä ja veressä pois sieltä.

      • Anonyymi

        Poliisi paikalle "Lain nimessä seis!"


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      On erilaisia vaihtoehtoja kuten todettiinkin. Voisi olla kyseessä tosiaan vanhan rakennuksen äänet, puu paukkuu lämpötilojen & kosteuden vaihdellessa tai joku henki /henkiä asuu tai liikkuu sillä kohdin. Jatketaan villin mielikuvituksen voimin tämän asian pohtimista. Nykyään sähkölaitteiden lisääntymisen myötä tulee lisää emf ja elf "energioita" ja AI. Sekä valo ruudulta ja voimakas sähkövalaistus. Se vaikuttaa ihmisen energiakenttään, jolloin puhdistus ja tunteiden tasapainotus chakravärien tasapainotus. Suolapussit ulkoisesti? Lisää vaihtoehtoja. Portaali lähistöllä ja sen läpi henki-invaasio (usein videoilla puhutaan näistä), esim. peili tai jokin lähistöllä oleva esine tai ulkona oleva luonnonelementti. Myös alueen historia vaikuttaa, sodat, rikokset ja hautausmaat. Joskus aurakentässä on jokunen tarrahenki, jotka voi siirtää pois sieltä. Minkälaatuista juomaa ja ruokaa käyttää arjessa.
      Jos joku juo alkoholia ja käyttää erilaisia lääkkeitä /aineita, sillä on usein ala-astraalinen vaikutus energiakentissä ja se voimistaa asioita. Mitään syytä paniikkiin tai pelkoon ei ole, vaikka joku haluaisi olla vähän pelotteleva tai "herättää" teidät henkisen maailman olemassaoloon. Joskus taloista ja alueista löytyy enemmän tietoa kirjoista, netistä ja naapurilta. -On vaikea sanoa mitä aiemmat asukkaat ovat tehneet talossa tai mitä tapahtumia/tunteita muuten on. Joskus omat ajatusenergiat ja katsottu/luettu materiaali voivat saada paikan kuin "kummittelemaan". On "taajuuksia" kuten meediot virittävät taajuudet kohdilleen (ääni, musiikki, positiivisuus), joskus voi silti tulla matala energia ja joskus korkea. Oma menneisyys, keskustelut, uutiset tai muut ihmiset voivat tavallaan kummitella myös, pitää katkaista siteitä exiin, ikäviin ihmisiin, tapahtumiin ja muuta sellaista. Minkälaisten kyläilijöiden ja ihmisten kanssa on nyt tekemisissä, voi vaikuttaa.
      Asioita voi tutkia itse kirjoista, videoilta ja seurata johtolankoja. Mutta pysyä positiivisella tai neutraalilla mielellä.

      • Anonyymi

        Ja lisään että voi kokeilla palo santo puuta vesikipon äärellä liesituulettimen alla ja tuuletus. Kaapit auki. Kun tuulettaa parina päivänä kunnolla, sitten on parempi. Suolapussit ulkoisesti. Entä aurakentän puhdistus ja eheytys, jos tarvitsee, koska joidenkin aura toimii kuin magneettina. Oikea taajuus musiikissa, kummankin aivopuoliskon tasapainotus toisiinsa nähden. En suosittele salviaa, se lisää aktiivisuutta ja osa on neurotoksisia. Samoin suitsuke vain lisää aktiivisuutta koska se on kuin savuverho, ellei koe sitä hyväksi. Voide jossa on yrttejä tai yrttitee parempi puhdistaja, omenamehu, mustikkamehu, spirulina, siivous, suihku, tavaroiden karsiminen tarvittaessa, lajittelu, ettei ole sotkua. Entä rukous. Mutta joku ammattimainen meedio näkee paremmin.


    • Anonyymi

      Missä päin Suomea asutte? Olen tutkinut noita asioita ja vaikka en missään tapauksessa haluaisi omassa kodissani tuollaista tapahtuvan, niin voisin vaikka maksaa 100€ että näkisin itse tuon ilmiön jossain muualla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2108
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1982
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      156
      1647
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      136
      1604
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1214
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe