Kaipasin kosketusta

Anonyymi

Oon tullut siihen tulokseen, että yks syy, miks ihastuin suhun mies, on se, että kaipasin vaan niin paljon fyysistä läheisyyttä ja seksiä. Koska meidän puolitoista vuotta kestänyt piirileikki ei johtanut mihinkään fyysiseen, ei edes hipaisuun, mä en enää kestänyt. Olen pahoillani.

n

10

619

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei se mitään nainen. Toivottavasti nyt olet saanut sitä fyysistä läheisyyttä jota en olisi sinulle oikein voinut antaakaan, ainakaan hyvällä omallatunnolla. Olit kyllä kiehtova ja viehättävä pakkaus, sitä ei voi kieltää. Lopuksi vielä toivotan onnea matkaan, ollaan yhteydessä jos tilanteet muuttuu 😘

   • Anonyymi

    Eipä mihinkään muutu jos sinä et osaa olla aidan sisäpuolella


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eipä mihinkään muutu jos sinä et osaa olla aidan sisäpuolella

    Aitauksen? Ihastuitko siis hevoseen? Pääsikö se karkuun? Näillä kavioilla on kyllä hieman haastavaa kirjoittaa.


  • Anonyymi

   Olipa huonosti kirjoitettu provo. Jos tämä olisi kirjoitettu miehen näkökulmasta kuten varmasti oikeasti onkin , niin se menis jotenkin näin ”puolitoista vuotta aivan suotta” . Moni sekä mies että nainen kokee ihastuvansa tällä kuvatulla tavalla ajoittain

  • Anonyymi

   Vaikeista asioista puhut, jos uskallus ja pelko toiseen olemassa. Ensivaikutelma ja vaikutelma toisen käyttäytymiseen tai olemukseen, muuttuiko se huonommaksi 18 kk aikana, jos olisit tehnyt jonkinlaisen aloitteen.

   Ajattelen sitä, jos koit toisen merkitykselliseksi itsellesi, minusta kevyt kontakti tuskin olisi pahoittanut toisen mieltä tai ollut kohtalokasta sinulle? Vai olisiko hän voinut olla sinulle ongelma myöhemmin, kun luovutit?

   Kunhan itse pohdiskelen, naisissa huomannut, et aloite voi miehillä kääntyä itseä vastaankin. Kärjistymisiä ja ylireakoimisia tullut koettua ja ihan vain varovaisuuden vuoksi, kun en ole heittäytynyt virran vietäväksi.

   Minusta nykyisin naisten on helpompi tehdä aloitteita, koska miehet kokevat sen enemmän mairittelevaksi, jos nainen osoittaa kiinnostusta häneen. Sunkin puolitoista vuotta, toivottavasti avannut silmiä häneen, mikä olisi pahin skenaario, miten hän voisi reakoida aloitteeseesi?

   Voisiko olla, et hän sanoisi, ettei koe itseään riittäväksi sinulle, ei usko omiin mahdollisuuksiin elää suhteessa ja siksi on etäinen sinulle ja muillekin? Vastoinkäymiset, pettymykset aiemmin, tekevät ihmisistä varovaisempia toisille. Muutos vastarintaa, kun oma elo on sopivan rauhallista nyt.

   Eletty elämä jättää jälkensä hyvässä ja pahassa. Onko toiseen luottaminen, onko luonne sellainen, jonka kanssa voisi viettää aikaa. Itsellä on luottamuksen synnyttäminen entistä vaikeampaa toiseen, kun kokenut todella ikäviä juttuja, joka vie uskoa pois toisiin.

   Hyvään uskovana sain pahaa palkaksi. Toivon sinulle parempaa tulevaa, kuin itse kokenut mennyttä. Sanon näin, koska koen sen oikeudekseni ulkopuolisena. Haluan uskoa, että hyvällä tekemisellä saa parempaa aikaiseksi, kun tekee oikeita valintoja.

   Itse en ole onnistunut ja siksi en ole aloitteellinen enää ja keskityn enemmän vain omaan tulevaan, parhaat vuoteni on jo takana. Enkä siksi elättele mitään suuria tulevaan. Toivottavasti saat onnistumisia omaan arkeesi ja miksei juhlaankin.

   • Anonyymi

    Hyvä kirjoitus, samaistun moneen ajatukseesi, mutta en siihen että aloitteen tekeminen olisi naiselle helpompaa. Ei se ole.
    -n


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyvä kirjoitus, samaistun moneen ajatukseesi, mutta en siihen että aloitteen tekeminen olisi naiselle helpompaa. Ei se ole.
    -n

    Kiitos kehuista. En usko kans, et on helpompaa tunne tasolla, mut rajan ylittämällä, jälkiseuraukset vähemmän negatiivisia naisilla, kun miehet ei lähde niihin sillai pelaa, et tekisi tilanteen kiusalliseksi naiselle. Itse oletan joutuneeni muutaman kerran flirtinkin pauloihin ja tilanne ollut silloin kiusallisen koominen. Näkemyserot tai peliä vain?


  • Anonyymi

   Onko tämä joku sensuelli

   • Anonyymi

    Ei rakas simppeli ystäväni, se on provo


  • Anonyymi

   Minut on yllättänyt se, että järjestäen kaikki naiset puhuvat tuosta kosketuksesta. Huomaan kyllä, että se on jollain tapaa yhteydessä suruun ja siihen, että nainen haluaa, että joku pitää hänestä huolta pienen hetken. Sisäänrakennettu ominaisuus. Itse en jaksa surra.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   449
   2277
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   126
   1247
  3. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1056
  4. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   126
   987
  5. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   230
   934
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   44
   925
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   834
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   818
  Aihe