Säälimäänkö

Anonyymi

olisi pitänyt ruveta ja siksi auttamaan. Sellaiseen en rupea, se pilaisi minun elämäni.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oi kyllä . Ilman sinun apuasi elämästäni ei tule kyllä yhtään mitään.

      • Anonyymi

        Joku tuntematon siellä kirjoittaa. Ihan ketä vaan ei auteta, sellaisia ihmisiä autetaan joista itse pitää ja tietenkin niitä omia läheisiä ja jo hyvin tuttuja ihmisiä. Rankkojen vuosien ajalta ei tule mieleen yhtään sellaista jota haluaisin auttaa.


    • Anonyymi

      Sääli on sairautta ja empatiaa ei kannata tuhlailla, vaan laittaa sukan varteen

      • Anonyymi

        Rahallakaan ei voi saada ketä tahansa auttamaan.


    • Anonyymi

      Ei varmaan kukaan tarvitse tai olisi koskaan tarvinnut sinun "apuasi" tai "auttamistasi" tai väliintuloasi elämäänsä. Todellinen apu ja auttaminenhan ovat positiivisia asioita aikaansaavia tekoja, ei päinvastaista.

      Tietysti jos olet jotain vastaan rikkonut, olet myös loppuun saakka vastuussa siitä, teoistasi ja niiden seurauksista rikkomiasi ihmisiä kohtaan aina tunnustamiseen, sovittamiseen ja hyvittämiseen saakka. Siinä ei enää kysytä sitä, pilaako omista teoista ja niiden seurauksista vastuunottaminen ja selvitysprosessit sinun elämää vai ei. Olisi varmaan kannattanut miettiä ennen kuin teki väärin toisia kohtaan, jos siis kohdallasi asia on noin.

    • Anonyymi

      Mä taas olen ollut, niin idiootti, ett olen autellut sellasia henkilöitä, jotka ovat olleet kuuntelijaa ja ymmärtäjää vailla. Tuntikausia tsempannut, kannustanut jne..., itse en saanut mitään empatiaa takaisinpäin, käännettiin selkä ja mut heitettiin sivuun, annettiin ymmärtää ettei kiinnosta autella, mä olin vaan kelvannut silloin, kun heillä oli puutetta ymmärtäjistä, heidän mielestään mun tehtävä oli olla heille tukikeppinä, muuhun mua ei tarvittu. Enää en vaivaudu kuuntelemaan liikoja jonkun murheita, ei kukaan kuunnellut munkaan murheita, niin miks helvetissä mun pitäis jonain vitun terapeuttina toimia kellon ympäri ja saada sitten paskaa niskaan ja joutua poisheitetyksi palkinnoksi.

      • Anonyymi

        Kummallista, miten ajatuksesi ovat kirjaimina palstojen teksteinä, vaikka et edes käy lukemassa näitä palstoja, niinhän palstalaiset sanovat. Säälittävä ihminen olet, puhut toista ja kirjoitat ihan jotain muuta.

        Mut hei, jää hyvästi, kukaan ei sinunlaistasi ihmistä tarvitse. Pyydän anteeksi hänen puolesta, joka sinulle on murheitaan purkanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kummallista, miten ajatuksesi ovat kirjaimina palstojen teksteinä, vaikka et edes käy lukemassa näitä palstoja, niinhän palstalaiset sanovat. Säälittävä ihminen olet, puhut toista ja kirjoitat ihan jotain muuta.

        Mut hei, jää hyvästi, kukaan ei sinunlaistasi ihmistä tarvitse. Pyydän anteeksi hänen puolesta, joka sinulle on murheitaan purkanut.

        Mulle on monetkin murheitaan purkanut, olen yrittänyt auttaa tilanteessa, mutt sitten kun itse olisin vastavuoroisesti apua tarvinnut, edes vähän empatiaa, niin sainkin kuulla ettei kiinnosta kuunnella mun murheita ja he pistivät välit poikki. Opin vaan ettei mun hyödytä keneltäkään empatiaa odottaa, joten en yleensä kerro kauheasti omista murheista muille. Niin kiltti olen, etten itse käännä toiselle selkää, jos haluaa mulle purkaa murheitaan, mun vaan pitää asettaa rajoja etten jatkuvasti joudu olemaan tukihenkilönä, kun ei itsellekään asiat ole kunnossa, mun täytyy ajatella omaakin jaksamista, kun on taipumusta masennukseen, siihen ei auta se, ett joutuu hyväksikäytetyksi ja hylätyksi, kun toinen ei tarvi mua enää tukihenkilönä, eikä muutenkaan.


    • Anonyymi

      Mielellään ei kiitos. 🤔

    • Anonyymi

      Ei tarvitse sääliä tai auttaa. Itse elän huonojen valintojeni ja pahan oloni kanssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      16
      1216
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1149
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      3
      1149
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe