Outoja kulkijoita mökilläni

Anonyymi

Kävin viikonloppuna mökillä tarkastamassa paikkoja, havaitsin outoja jälkiä rakennusten ympärillä, aivan kuin olisi yritetty tunkeutua sisätiloihin. Naapurin tontilla aivan samanlaisia kuvioita hangessa. kuka mahtaa maalittaa mökkejämme, mitään ei ollut rikottu eikä varastettu. Kierrelty vaan kuin kissa kuumaa puuroa. Onko muilla mökkiläisillä samankaltaisia kokemuksia?

19

1730

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kai tuo mikään uusi ilmiö ole, että mökeillä käydään katsastamassa, jos jotain vois varastaa. Myös mökkimurtoja on tehty maailman sivu. Kannattasko laittaa kamerat mökinkin nurkkiin ja arvotavarat pois mökiltä? Näistäkin jaksetaan paasata joka syksy, mutta silti se tulee ylläpitää, kuten talvi autoilijoille, että sinne mökille murtaudutaan juurikin siksi, kun siellä säilytetään kaikkea arvokasta tai varkaille kelpaavaa, rahaksi muutettavaa tavaraa ja omaisuutta. Kamerat ja murtohäytykset kuntoon, niin saatais vähän vähentää sitä hiippailua.

    • Anonyymi

      Missäpäin Kokemäkeä tällaista on sattunut ?

      • Anonyymi

        Sääksjärvellä, onko muilla mökkiläisillä vastaavia havaintoja tältä keväältä?


    • Anonyymi

      Ne on niitä putiinin vihreitä miehiä

      • Anonyymi

        Pitääkö asettaa karhunrautoja sokkelin vierustolle jotta turvallisuus paranisi vai riittääkö kevyempi ansoitus. Ennen oli tapana pitää haulikkoa porstuan nurkassa ladattuna suolatäyteisellä, onko tätäpäivää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitääkö asettaa karhunrautoja sokkelin vierustolle jotta turvallisuus paranisi vai riittääkö kevyempi ansoitus. Ennen oli tapana pitää haulikkoa porstuan nurkassa ladattuna suolatäyteisellä, onko tätäpäivää?

        Suomen kansalliseläin ,jättäkää rauhaan pimpot.


    • Anonyymi

      Meidän mökille oli jätetty lappu, että rakennustarkastaja oli käynyt tekemässä tontin katselmuksen tammikuussa. Mitään ennakkoilmoitusta ei asiasta tullut, lapussa luki että katselmus ei vaadi tontin omistajan läsnäoloa. Tuli siis mieleen, että jäljet voivat olla peräisin tuollaisestakin, toisaalta jos vaan on kierretty ympäri mökkiä niin tuskin sitten kuitenkaan. Itselle tällaiset katselmukset, kuten lapussa luki, ovat uusi asia.

      • Anonyymi

        Eikö hyvät ihmiset tarvita tuollaiseen toimintaan omistajalta minkäänvaltakunnan lupaa. Vaikuttaa siltä että jos omistat kiinteää omaisuutta niin sinua epäillään rikoksesta mittailemalla nurkkia ilman lupaa. Vai onko vain virkamiesten ylimielisyyttä ja vainoa.


      • Anonyymi

        Kova kiire mittailla koska lupakäytäntö lievenee eikä tarkastaja pääse pikku kopperoita rahastaan Mutta todella pelottavaa että käydään ilman lupaa ihmisten tonteilla. Putinismiako!


    • Anonyymi

      Mitähän lain kirjain kertoo tästä virkamiesten touhusta, onko lain mukaista holhota omistavaa luokkaa. Kuka tietää?

    • Anonyymi

      Eikö ne tarkastele nyt sääksjärven alueella, mahd luvatonta rakentamista. Jotta saadaa lupa-asiat kuntoon ja ennenkaikkea kiinteistövero asiat

      • Anonyymi

        Kyllä tarkastellaan MUTTA! luvatta.


    • Anonyymi

      Kysyit onko luvattomia kulkijoita lähiseudulla havaittu. Nähdäkseni jokainen asumaton talo, jos se on kohtalaisen tien vieressä, on pahantekijöiden kohteena. Mökkimurroista ja oudoista liikkujista kerrotaan facebookissa. Toisten omaisuuteen kajoaminen ei valitettavasti ole nykyään edes sanomalehden uutisen arvoinen asia. Haja-asutusalueella ihmiset kyllä havannoivat oudot hiipparit paljon helpommin, kuin kylillä. Kannattaisi vaihtaa ajatuksia lähiasukkaiden kanssa, jos sellaisia on. Kamalaksi on maailma mennyt, jos joka torppaan täytyisi hälytyslaitteet ja valvontakamerat asentaa.

    • Anonyymi

      Hommaa kunnon kamerat jos kiinnostaa toisten pyörimiset.Täällä se ei ratkea vaikka kuinka romaania kirjoitat

      • Anonyymi

        Käykää nyt hyvät mökkiläiset tarkastamassa mökkinne, havaintoja on runsaasti ja omaisuutta lähtenyt pitkäkyntisten matkaan.


    • Anonyymi

      Tere tulooo Haulikko Laulaa 💪

    • Anonyymi

      Kunnon valvontakamera on paljon parempi vaihtoehto, kuin haulikko. Ja jopa vielä laillinenkin, haulikolla hosuminen voi tulla kalliiksi.

    • Anonyymi

      Oletko taas katsellut elokuvaa Viljaympyrät? Ne on sun omia jälkiä ympäri torppaa ja keltaisia läiskiä lumessa kahden metrin välein.

    • Anonyymi

      Juuri niin omia Jälkiä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe