Homekouluriidan käänteistä

Anonyymi

Jos homekoulujuttu olisi käsitelty asiallisesti keväällä 2021, nyt todennäköisesti olisi, mikäli tuomiosta olisi valitettu, hovioikeuskäsittelyn aika, tai hovioikeus olisi ehkä jo antanut ratkaisunsa. Asia ajautui kuitenkin käräjätuomari Risto Tikan menettelystä johtuen toisille raiteille ja juttu on muuttunut hänen toimintansa lainmukaisuuden selvittelyksi.

Joku tuulettaa tällä palstalla jo kunnan voittoa, mutta ei vaikuta tietävän jutun uusimmista käänteistä mitään. Saman käräjätuomari Tikan toimintaa on selvitelty jo useampaan kertaan, useissa eri asioissa, mm. syyttäjien, poliisien ja asianajajien kanneltua/valitettua Tikan asiattomasta käyttäytymisestä ja toiminnasta, mutta aiemmin sen lainvastaisuudesta tuskin on ollut näin selvää näyttöä kuin nyt on. Toisin kuin jollakin on kova tarve väittää, tuomioita ei täällä ole kukaan pyrkinyt jakelemaan, vaan käräjätuomari Tikan menettelyn lainmukaisuus selviää normaalia reittiä pitkin. Asiat vievät aikansa, eikä hiljaisuus välillä tarkoita sitä, että juttu olisi loppuun kaluttu, kuten tämä eräs tietäjä täällä yrittää maalailla.

122

2015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko totta, että tuon Tikanpojan (= käräjätuomari Risto Tikka) teatterin jälkeen Pukkilan kunta on laittanut asianajajansa Juhani Rajamäen käräjäoikeuslaskun ulosottolaitoksen perittäväksi ostajaperheeltä? Summa on kuulemani mukaan yli 20 000e.

      • Anonyymi

        Kunnanjohtaja Myyryläinen kieltäytyi antamasta ostajille rakennusterveysasiantuntija Perhon tekemää asiakirjaa, kun lähes vuosi sopimuksen tekemisen jälkeen paljastui, että se oli pimitetty sovintoneuvottelujen aikaan. Asianajaja Rajamäki ilmoitti, ettei voi toimia päämiehensä tahdon vastaisesti. Rajamäki on rakennusterveysasiantuntija Perhon mukaan se, jonka olisi pitänyt asiakirjat eteenpäin toimittaa. Kunta tilasi Rajamäeltä tuon suhmuroinnin ja nyt kun Tikka toimi kuten toimi, on törkeästi vaatimassa "velkaa" ulostoton kautta siltä osapuolelta, johon tuo tilattu erehdytys kohdistui..?


    • Anonyymi

      Perinnän toimeksiantajanahan on Pukkilan kunta. Näinkö loistokkaasti uusi Pukkilan kunnanjohtaja Katarina Helander hoitaa virkaansa? Onko tämä mahdollista??? Vai vedättävätkö vanhan liiton kuntapäättäjät uutta kunnanjohtajaansa!!?? Aiempi kunnanjohtajan sijaistaja Juha Rehulahan jo pakeni paikaltaan/vastuustaan.

    • Anonyymi

      Näyttää taas vauhti kiihtyvän. Sama virsi raikaa kahdettasadatta kertaa. Näkee missä tilassa aloittaja on.

      • Anonyymi

        Kukakohan tuollaista viitsii tehdä? Vihaa puretaan oikeuslaitosta, kuntaa ja niiden edustajia kohtaan vuodesta toiseen.
        Tuossa asiassa sinänsä ei ole mitään ihmeellistä. Ihan perus riita-asia.
        Ei luulisi tämän kiinnostavan kovinkaan suurta joukkoa.
        Keväällä monenlaiset paukapäät aktivoituvat ja heille maailma näyttää mustalta kuin musta home. Mars ulos keväthangille hiihtämään niin nämä jutut valahtavat alas sinne viemäriin, minne ne kuuluvat.


    • Anonyymi

      Jos koulua ei oltaisi aikoinaan ostettu tai jos oireilta olisi vältytty, ei juttua mitä todennäköisimmin käsiteltäisi nyt missään.
      Muuttolintujen ja niiden katsastajien käytöstä on selvitetty jo asiantuntijoiden toimesta monilla lintujärvillä todellisten luontoihmisten valitettua jatkuvasta haitasta.
      Vaikka toisilla kun on kova kalu, ei täällä ole kukaan ryhtynyt jakamaan, etenkin kun reppu on jo loppuun kaluttu, kuten tienviivojen maalaajat tietävät.

      • Anonyymi

        Jos lehmällä olisi siivet, se lentäisi. Jos oikeudenkäynnin hävinnyt tietäisi olevansa oikeassa, hän valittaisi ratkaisusta jne…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos lehmällä olisi siivet, se lentäisi. Jos oikeudenkäynnin hävinnyt tietäisi olevansa oikeassa, hän valittaisi ratkaisusta jne…

        Niin tekisi normaalissa tapauksessa, mutta kun käräjätuomari Tikan johtamat oikeudenkäynnit eivät ole normaaleja ja tuomitsemislinjakin on poikkeuksellinen, kuten mm. mtv on uutisoinut jutussaan otsikolla:

        Asianajajat ja syyttäjät arvostelevat "papereita heittelevää" käräjätuomaria kyykyttämisestä ja puolueellisuudesta – hovioikeus päätti puuttua asiaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin tekisi normaalissa tapauksessa, mutta kun käräjätuomari Tikan johtamat oikeudenkäynnit eivät ole normaaleja ja tuomitsemislinjakin on poikkeuksellinen, kuten mm. mtv on uutisoinut jutussaan otsikolla:

        Asianajajat ja syyttäjät arvostelevat "papereita heittelevää" käräjätuomaria kyykyttämisestä ja puolueellisuudesta – hovioikeus päätti puuttua asiaan

        Miten tuo lähes kolme vuotta sitten julkaistu otsikko vaikuttaa tähän asiaan? Olisiko tuo juttu kuitenkin ihan sitä mennyttä koskeva asia? Oletko sotkeentunut jotenkin aiemmin tuon tuomarin juttuihin, kun perseesi on noin tulessa?
        Toimenpiteet on tehty ja tämä juttu on ratkaistu tarkassa valvonnassa ilmeisen esimerkillisesti.
        Onko sinulla vaikeuksia hahmottaa aikaa? Ikäänkuin et ymmärtäisi ajallista ulottuvuutta lainkaan. Voisiko jokin lääkityksessäsi vaikeuttaa tuon ulottuvuuden ymmärtämistä?
        Se , että olet paskonut vaippoihisi pentuna ei tarkoita sitä, että olisit aikuisena kakkahousu. Toki voit olla, mutta siihen voi vaikuttaa ihan muut asiat-esimerkiksi huono seura.


    • Anonyymi

      Ainoa asia joka tässä kiinnostaa on se, ovatko jutun hävinneet maksaneet tuomitut kulut.
      Jos eivät, olisi kiinnostavaa tietää ulosoton tilanteesta .
      Muuta seurattavaa asiassa ei ole.
      Täällä tietävänä esiintyvä ja juttua mainostava henkilö voisi kertoa tuon, niin voidaan täällä pohtia ulosoton tilannetta. Tärkeintähän olisi saada juttu tuoltakin osalta loppuun. Ikivanhojen lööppien postaus tarkoituksena loukata asiassa toimineen tuomarin kunniaa ei ole oikein eikä oikeastaan kiinnostavaakaan.
      Kaikki ihmiset tekevät joskus työssään tai muussa elämässään virheitä ja virheettömiä ovat vain muille kateelliset kusipäät jotka saavat virtansa muiden solvaamisesta &häiriköinnistä ja elantonsa muiden taskuista.

      • Anonyymi

        Tuskinpa sinulle kukaan mitään täälläkään kertoo. FB-ryhmissähän olet ollut blokattuna, kun ei sinusta keskustelemaan ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskinpa sinulle kukaan mitään täälläkään kertoo. FB-ryhmissähän olet ollut blokattuna, kun ei sinusta keskustelemaan ole.

        Ai jaa. Enpä ole huomannut, kun en ole FB:ssä ollut kymmeneen vuoteen.


    • Anonyymi

      Kittilän kuoro soi kielellä saamen, onko nyt loppu ja onko nyt aamen.....?
      Kun kerran faseen ei ole blokkien vuoksi pääsyä, olisiko aika suunnata tarkkaavaisuus näistä aihepiireistä kaksnelosestakin jonnekin muualle.
      Kykypuolue on ennennäkemättömän rajussa nousussa gallupeissa. Toisaalta jos ei Pukkilan kunnallisvaaleissakaan rajusta vaalikampanjasta huolimatta saa kymmentä ääntä enempää niin ehkä ei eduskunnankaan portit todellakaan aukene...
      Mitähän sitä keksis, että mainittais??? Vinkkejä hyväosaiselle setämiehelle?

      • Anonyymi

        Vinkit menisi vain hukkaan. Hyväosaisen setämiehen kyvyt eivät riitä muuhun, kuin päsmäröintiin ja katteettomiin näppistuotoksiin.


    • Anonyymi

      Olet kyllä epäkohtelias ja asiaton, tuosta voisi vaikka loukkaantua. Näppis on tärkeä työvälineeni ja saan käyttää sitä milloin haluan!

      • Anonyymi

        Jaha! Vihreä etäpesäke taas vauhdissa. Näppis on siis hallussa. Voiko jonkun toisen puolueen menestys ottaa noin koville? Ei kannatus nouse tuollaisella toiminnalla.
        Pörriäisetkin karttavat tuollaisia kukkia ja etoja.
        On ne kyllä laserintarkkoja älynväläyksiä nämä juttusi täällä.


    • Anonyymi

      Ja onko se päsmäröintiä, jos haluaa pätevämpänä oikaista asiantuntemattomien puheita. Kun kerran ammattitaitoa on!

      • Anonyymi

        No mitä vikaa tuossa homekouluriidan etenemisessä on? Kysyn siis sinulta näitä ketjuja perustava vihanneshenkilö?


    • Anonyymi

      Täällä tunkiolla taas mukijoukko mellastaa! Ei täällä hyväosainen asiantuntija pysty hengittämään kun vihreät hönkivät limaista itku-potkuraivariaan. Ottaako se niin koville kun oikeus on voittanut taas? Ja mitä m-ongelmaisten jorinaa se näppiksenpiilottamispuhe on. Tuntuu laitosasukin houreilta! Kyllä jokaisella nykyihmisellä on mobiililaite itsellä hallussaan, ei niitä tarvitse mammalta kysellä! Jäikö lääkkeet ottamatta!

      • Anonyymi

        Homekouluasiaan liittyy melkoisia ihmisiä molemmilla puolilla. Iljettävää.


    • Anonyymi

      Melkoisia, melkoisia ... Vaikkei täällä poliitikkoja olekaan, eikä hyväosaisia!

      • Anonyymi

        Kyllä pitää ihmetellä, miten tuollaisesta asiasta jaksetaan kiukutella tuollaisella raivolla.
        Pukkilaa koskevat ketjut ovat täynnä kaikki tätä ne perustaneen henkilön raivoa. Itku, potku ja raivari on tuon henkilön kolminaisuus. Kaikki asiaan liittyneet poliitikot on haukuttu ja myös asiaa hoitanut asianajaja sekä tuomari ovat lokamyrskyn silmässä. Kaikki tuntuvat olevan kaikkivaltiaan tukimukijoukon mielestä väärässä.


    • Anonyymi

      Totta, totta! Mukijoukko on itku, potku raivaroinut aivan aiheetta käräjäoikeuden tuomiota vastaan! Varsin ala-arvoista touhua!
      Ja kukaan poliitikko ei varmasti ole täällä anonyymitunkiossa heilunut, siitä on turha syytellä! Hyväosaisella poliitukolla on parempaakin tekemistä kun räyhätä vihreän mukijoukon kanssa. Ja varsinkaan poliitikolta ei ole välillä näppistä piilotettu. Ihan mukijoukkojen panettelua!

    • Anonyymi

      Jos tädillä olisi munat, maitoa ja vehnäjauhoa, hän tekisi lettutaikinan.

      • Anonyymi

        Meillä kaikilla on oikeus tehdä huonoja kauppoja, remontoida omaisuuttamme miten sattuu ja kiukutella netissä vuositolkulla.
        Meillä on oikeus riidellä, raivota netissä ja haukkua tuomareita , asianajajia ja muita, jotka joutuvat ratkomaan aiheettomia riitojamme.
        Meillä on oikeus olla tyhmiä, itsepäisiä ja saamattomia.
        Se on elämää! Olemme maalaisia, impivaaralaisia!
        Jyrsijät, kissat, nisset ja nasset-kaikki kuuluvat kunnan ominaispiirteisiin. Elä niiden kanssa tai siirry parempaan paikkaan kitisemään. Miehet meillä on puusta pudonneita ja naisten päät umpiluusta. Kunta jyrää ja ihmiset maksaa, jos jaksaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä kaikilla on oikeus tehdä huonoja kauppoja, remontoida omaisuuttamme miten sattuu ja kiukutella netissä vuositolkulla.
        Meillä on oikeus riidellä, raivota netissä ja haukkua tuomareita , asianajajia ja muita, jotka joutuvat ratkomaan aiheettomia riitojamme.
        Meillä on oikeus olla tyhmiä, itsepäisiä ja saamattomia.
        Se on elämää! Olemme maalaisia, impivaaralaisia!
        Jyrsijät, kissat, nisset ja nasset-kaikki kuuluvat kunnan ominaispiirteisiin. Elä niiden kanssa tai siirry parempaan paikkaan kitisemään. Miehet meillä on puusta pudonneita ja naisten päät umpiluusta. Kunta jyrää ja ihmiset maksaa, jos jaksaa.

        Tässä henkilö todistaa täyttä asiaa! Jykevää tekstiä, tanakkaa tavaraa!


    • Anonyymi

      Tädillä on kaikki tarpeet, myös hillot ja kermavaahdot. Poika saa aina mahansa täyteen kunhan ei jatkuvasti kinua näppistä!

      Poliitikoilla, virkamiehillä, asiantuntijoilla sekä asiassa asianosaisilla ei ole Tädin ja Pojan lettu- ja näppisasioiden kanssa mitään tekemistä! Mitä nyt Poika pyrkii aikansa kuluksi anonyymisti osallistumaan netistä löytämiinsä keskusteluihinsa. Aina kun pitää hillolakkoa ja takoo näppistä.

      Tällaisia pariskuntiahan on Pukkila ja Suomi pullollaan. Anonyymisti Suomiviinoissaan kommentoidaan toisten tunteita herättäviä keskusteluita...

      • Anonyymi

        Lettu Vihtori ja kaatunut pulu. Schengen on hyvä kun ei tartte olla kuntoa tullissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lettu Vihtori ja kaatunut pulu. Schengen on hyvä kun ei tartte olla kuntoa tullissa.

        Juu.... Välillä pelkkä vissy tai mountaintyy voisii vähän tasata ja selkeyttää oloa. Jos noin haluais herätä uuteen, kirkkaampaan, päivään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu.... Välillä pelkkä vissy tai mountaintyy voisii vähän tasata ja selkeyttää oloa. Jos noin haluais herätä uuteen, kirkkaampaan, päivään.

        Ja uimalelu on tarpeen välimeressä.


    • Anonyymi

      Onko homekouluriita jo kaluttu kun keskustelu rupeaa rönsyilemään juovutusjuomiin?

      • Anonyymi

        Keskustelu on rönsyillyt jo vuosia sitten pois itse aiheesta ja siihen liittyvistä ihmisistä.
        Häiriköt ovat pyrkineet peittelemään omia sotkujaan pitämällä asiaan liittymättömiä ihmisiä esillä.
        Homekouluriita on käyty loppuun ja sen lopputulema tuodaan pian esille julkisuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Keskustelu on rönsyillyt jo vuosia sitten pois itse aiheesta ja siihen liittyvistä ihmisistä.
        Häiriköt ovat pyrkineet peittelemään omia sotkujaan pitämällä asiaan liittymättömiä ihmisiä esillä.
        Homekouluriita on käyty loppuun ja sen lopputulema tuodaan pian esille julkisuudessa.

        Et näköjään tiedä yhtään, mitä asiassa tapahtuu.


    • Anonyymi

      Näppiksen näppäilyn ja juhannusjuomat kun yhdistää niin menee levottomaksi.

      • Anonyymi

        Sulla taitaa olla kello vähän edellä aikaansa! Vastahan pääsiäinen on alkamassa. Laita jo korkki kiinni ja rauhoitu tuon homekoulujutun hämmentämisestä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla taitaa olla kello vähän edellä aikaansa! Vastahan pääsiäinen on alkamassa. Laita jo korkki kiinni ja rauhoitu tuon homekoulujutun hämmentämisestä!

        Kuka se olikaan se Pukkilan pornokeisari? Kanteleella on värikästä väkeä.


    • Anonyymi

      "Häiriköt ovat pyrkineet peittelemään asiaa pitämällä asiaan liittymättömiä henkilöitä esillä"

      Tämähän on anonyymiketju, joten kirjoittajat eivät ole tiedossa, mutta olisi kiintoisaa tietää ketä asiaan liittymätöntä henkilöä pidetään esillä. Eikö hän todellakaan mitenkään liity asiaan?

      • Anonyymi

        Et ilmeisesti lue näitä ketjuja tai sitten olet se joka pyrkii täällä lokaamaan asiaan liittymättömiä.


    • Anonyymi

      Ai tämä on näin sensitiivinen asia. Mitähän "näitä ketjuja" pitäsi lukea, että asia selviäisi?

      • Anonyymi

        Jos osaat lukea,, ei sinulle pitäisi tuottaa kovinkaan suurta vaivaa lukea pari näitä paria kolmea viimeisintä ketjua . En aio täällä tuoda noita nimiä esiin juuri siitä syystä, että olisi väärin riepottaa täällä nimiä, jotka eivät asiaan liity. Täällä ei kirjoiteta nimellä mainiten kuin muutamasta ihmisestä ja kukaan nimeltä mainittu ei tosiaan liity asiaan.


    • Anonyymi

      Jos et ole asianosainen ei ehkä maksa vaivaa ruveta seuraamaan. Pelkästään homekoulujutusta ihan arviolta 500 viestiketjua joissa ihan arviolta 16 000 viestiä. Lisäksi lukuisia muita Pukkila-viestiketjuja, joissa asiaankuluvat ja asiaankuulumaton/asiaankuulumattomat vääntävät asiasta. Osa tosin osallistuu vain niinä hetkinä kun mamma on antanut näppiksen. Mutta sitäkin kiihkeämmin silloin!

      • Anonyymi

        Jos osaat myös laskea, etkä ole vain laiska paska, näet täällä pukkila-ketjuissa olevan muutama kymmenen homekouluasiaan liittyviä aloituksia. Se on huomattavasti vähemmän kuin väität suuruudenhulluna. Olet ne ketjut itse perustanut joten tietänet määrän muutenkin.


    • Anonyymi

      Jos homekoulua ei olisi koskaan ostettu asumiskäyttöön olisivat ongelmat voineet syntyä jossain muualla ja voisimme vain arvailla missä olisi alkanut tapahtua.
      Olisikohan kukaan kuitenkaan yhtään iloisempi tai positiivisempi tällä hetkellä.
      Ei voi tietää .Amen ja kepeät mullat typerälle aiheelle. Eläinaiheinen Voodoo-nukke valmiina.

      • Anonyymi

        Nyt mamma äkkiä näppis pois ennen kuin tekee pahassa krapulassa kärttyisenä pahaa viattomille lemmikeille!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt mamma äkkiä näppis pois ennen kuin tekee pahassa krapulassa kärttyisenä pahaa viattomille lemmikeille!

        Taisi mami onnistua.


    • Anonyymi

      Uuuuu...... Tuntuu se vielä vahvoja tunteita näppiksen ääressä herättävän!

    • Anonyymi

      Kyllähän niitä ketjuja on paljon enemmän kuin muutamia kymmeniä ja viestejä voi olla paljonkin yli16 000. Ainakin jos lasketaan muutkin Pukkilan näppisläheiset aihepiirit kuten mm. viime kunnallisvaalit ja perintöselkkaus. Ilmankos mamma aina pyrkii pistämään piiloon....

    • Anonyymi

      Kyllä pukkilalaiset ja Pukkilaa lähellä olevat tahot ovat aktiivisia s24-kirjoittajia kuntansa liittyvistä asioista. Eihän viestiketjuja esim. viidessä vuodessa taida ihan 500 olla, mutta yksittäisten viestien määrä ylittää kyllä reilusti 16 000 . Saattaahan jopa joissain yksittäisissä ketjuissa olla yli tuhat viestiä. Näistä runonlausujien tuotoksitahan saa pian koottua Pukkis-Kalevalan! Ei muuta kuin mobiililaitteen näppäimistö sauhuamaan! Ja eihän estellä läheisiä osallistumasta, onhan kunnan asioihin vaikuttaminen, vaikkapa tämän 24-kanavan kautta, on ihan ihmisoikeus, jos siihen on kutsumus!

      • Anonyymi

        Eivät vaan taida kirjoittajat olla Pukkilasta. Ei se tietenkään menoa haittaa.
        Tuota homekouluasiaa on levitetty höyrypäistwn homeuskovaisten sivuilla ja sieltä saa kyllä keskusteluun vaikka miten hullut häröt.
        Homejuttu kuin homejuttu ja aina saadaan tunteenomaisesti käyttäytyvät , kaikkia omia itsehankittuja ongelmiasn muiden aiheuttamiksi väittävät fanaatikot liikkeelle muita syyttelemään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eivät vaan taida kirjoittajat olla Pukkilasta. Ei se tietenkään menoa haittaa.
        Tuota homekouluasiaa on levitetty höyrypäistwn homeuskovaisten sivuilla ja sieltä saa kyllä keskusteluun vaikka miten hullut häröt.
        Homejuttu kuin homejuttu ja aina saadaan tunteenomaisesti käyttäytyvät , kaikkia omia itsehankittuja ongelmiasn muiden aiheuttamiksi väittävät fanaatikot liikkeelle muita syyttelemään.

        Hometoksiinit syynä Putininkin sekoamiseen? Loistelias palatsi homehtui reppanalle käsiin ja kaikki jouduttiin rakentamaan uudestaan
        Ei ole ainoa kerta kun poloinen hometalon uhri kokee muun maailman syylliseksi ongelmiins. Vihaista ja loukattua ei saa kohdella täysjärkisenä , vastuullisena ihmisisenä.


    • Anonyymi

      Nyt lähti taas koville kierroksille, mittari livahti punaiselle. Onko kirjoittaja itse varmasti ehta pukkilalainen ja mikä noin kovasti kirpaisee? Mikä asiassa on muodostunut noin omakohtaiseksi vai onko vain lähdetty soitellen sotaan vähillä eväillä. Ja sitten jääty asianosaisille pätemään ja päkättämään kun on tullut heiveröinen ego loukatuksi?

      • Anonyymi

        Juuri näinhän se tuolle sankarille kävi.


    • Anonyymi

      Mamille tiedoksi, että näppiksen ja pullon vois taas evakuoida.... Sitten taas takaisin kun rähinäolo tasaantuu ja pahimmat suoranaiser vihantunteet laimenee!

      • Anonyymi

        Ei sillä laimene.


    • Anonyymi

      Hankalalta näyttää kun jopa Putinkin hätäpäissään vedetään mukaan Pukkilaketjuun... Ihanko totta että näin vakavalta ja haastavalta tuntuu?

      Hyvää vointia ja terveyttä kirjoittajalle! Ja voimia omaisille!

      • Anonyymi

        Hyvää vointia ja terveyttä perseelle! Ja voimia itsekkäille!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvää vointia ja terveyttä perseelle! Ja voimia itsekkäille!

        Mikä homeperse täällä on keskusteluiss? Vai oliko kyse perheestä ja homeesta?


    • Anonyymi

      Sumuisten vuorten gorilla on tempaissut oikein King-Kong-kännit reilusti ylikäyneellä Påskmustilla. Se on yhen sortin Waterloo sano renki ku mobiililaitetta etti....

      • Anonyymi

        Vaakkuja taas liikkeellä. Kuvailet elävästi tilannettasi. Jatka vaan samaan tapaan. Täällä oksennuspaikalla voit levittää puklusi huolineen muiden luettavaksi.
        Siis, tehtiinkö se valitus? Olivatko seuraamasi kantajat tyytyväisiä tuomioon vai ei?
        Miten sinun terveys? Painaako jokin muu mieltä?


    • Anonyymi

      Mitä yhteistä on Sandstormilla ja Sumuisten vuorten gorillalla?
      Uskomattoman kova Darude!

      • Anonyymi

        Hiekkamyrsky on vesilasissa ja Gorillalla on paskamyrsky tatuoituna konepellin alle.


    • Anonyymi

      Nyt ei taida valitukset auttaa. Pakko ottaa loivennusta...

    • Anonyymi

      Gorilla se heitti valitukset viidakonperälle ja huitasi aimo latauksen tärpättiä konepellin alle. Antaa mennä kun alamäki on! Näin se menee Sumuvuorilla!

      • Anonyymi

        Aivosumuvuorilla omat virheet koetaan aina muiden syyksi. Paapomists tarvitaan ja empaattista hömppää .


    • Anonyymi

      Aidosta itsetutkiskelusta voi seurata jotain parempaa. Tsemppiä ja Siunausta!

    • Anonyymi

      Sumuvuorten pikku G, kanteletta näppäelee, tekee tuhdin aamukupin, selvittää se 'Rillan' nupin, soitin ei tuttu peli, tutunpi on ukuleli, eipä haittaa tämä seikka, homekoulu on aapan oma keikka!

      • Anonyymi

        Koko yökö taas mennyt sinulla homekoulujutun parissa?


    • Anonyymi

      Sumuvuorilla ei nukuta kun rauta on kuumana! Home-kiima on lannistettava ja laki sekä oikeus palautettava. Reaalimaailmassa siitä vastaavat mm. oikeuslaitos, media, poliittiset elimet ja kansalaisyhteiskunta. Täällä anonyymimaailman homekantilla kärpäsiä paimentaa ihmisapinoista suurin, Sumuvuorten gorilla!

    • Anonyymi

      Miten tää gorillajuttu nyt kuuluu mihinkään?

    • Anonyymi

      No eihän gorilla kuulukaan tähän juttuun juuri millään tavalla Sehän se koko jutun pointti on!

    • Anonyymi

      No sanokaapa se Gorillalle!

      • Anonyymi

        Näyttää olevan taas vauhti päällä mukijoukooilla. Juuri tuo toiminta toi nimen homekoulupakkomielteisille.
        Naivosumu, sukulele ja pingpongotatskat.


    • Anonyymi

      Vauhti ei pääse hiipumaan Sumuvuorten mukijoukoilta, ei pääse gorilla hyytymään ! Sen takaa kaikkien janoisten mielikuvitusystävä, Kari Grandi!

      • Anonyymi

        Pikku rotjake on enemmänkin Trippimiehiä kuin Kari Grandin kannattajia.


    • Anonyymi

      Mukijoukkoihin mahtuvat varmasti Rotjakkeet, Tripit, Kartsa Grandit. Ja elämää suurempi ihmisapinakin mahtuu, ihan kunniavieraana! Ihan samaan pöytään mahtuminen voi kyllä olla haasteellista kun G-sumuttajakädellinen huitelee koko ajan niitä tunkiolta mukaan kertyneitä kärpäsiä. Mutta mukijoukkoja yhtä kaikki!

    • Anonyymi

      Kyllä Gorilla tuoppinsa jäljet tuntee... Taas darude jyskyttää armottomasti. Pitänee vissiin v*ttuilla vähän muille mukihommista vaikka eivät niistä mitään tajuakkaan tosi asiantuntujan rinnalla.
      Sumuvuorilta katsottuna homekoulu on tosi kaukana, mutta 24:n pätevöittämänä home-experttinä on syytä myös käydä välillä "tunkiolla" pitämässä jöötä, että maine Pukkilan älykkönä pysyy yllä.
      Vieläköhän korkkais uuden kossun. Kai sitä voi kun huomennahan on kans pyhä....

      • Anonyymi

        Ei sinun taida tarvita kossua korkata kun olet noin sekaisin riehuttuasi täällä koko Pääsiäisen.
        Tämä käyköön varoittavasta esimerkistä miten voi käydä jos ei hoida asioitaan kunnolla ja ryhtyy puimaan niitä julkisuudessa tai peittelemään vastuutaan netissä.
        Ei näytä kovin fiksulta kuvalta.


    • Anonyymi

      Sinähän sen tiedät! Jos kukaan niin sinä...

    • Anonyymi

      Sumuvuorilla vähän selvitty pääsiäisbakkanaaleista. Nyt on aika ruveta moralisoimaan muita omista tyhmistä tekemisistään. Gorilla on aina gorilla....

      • Anonyymi

        Tätä tämä toimintasi aina on. Pyörität juttujasi ja esiinnyt kuin joku olisi niistä kiinnostunut.
        Kenenköhän tekemisistä tässä homekoulujutussa puhutaan? Mieti sitä !


    • Anonyymi

      Pyöritä mitä pyörität ja varmasti pyöritätkin. Yritä kuitenkin ymmärtää tämä; Jos on pätevä, ei tarvitse päteä!

      • Anonyymi

        Hometalojutuissa pätevät tosiaan riitelevät osapuolet omine populistisine kantoineen. Omaa mielipidettä yritetään pönkittää täysin todellisuudesta välittämättä.
        Naurettavaa toimintaa ja jopa hyvää viihdettä.
        Joku pääsi ”vastentahtoisesti” julkisuuteen, joku yritti vastuuttomasti peitellä osallisuuttaan päätöksenteossa.
        Kaiikilla oli kivaa. ja home sai kyytiä.
        Ei homepelleily ja -perseily jatkotarinoita kaipaa.


    • Anonyymi

      Sumuvuorten gorilla asettuu asioiden yläpuolelle. Hän kehoittaa kaikkia lopettamaan turhan lässytyksen. Gorillan itsensä takia toivoisi, että hän olisi trolli. Mutta ei, kyllä hän on aivan tosissaan. Hän on sekaantunut asiaan, johon hän ei ole mitenkään osallinen. Silloin vuosia sitten laukoi kantojaan ja saatuaan nenilleen loukkaantui suunnattomasti. Nyt sitten roikkuu räkyttämässä aina kun vain saa mobiilin käsiinsä. Ja kun "viininnautiskelulta" selviää...

      • Anonyymi

        Mielenkiintoinen ja harhainen teoria sinulla on asioista.
        Kyllä tässä asiassa loistavat ne asiaan liittyvät ihmiset eikä kukaan ulkopuolinen.
        Nykyään on tietenkin muotia etsii syytä kaikkiin asioihin mahdollisimman kaukaa , mutta liika on liikaa.
        Olet ilmeisesti keksinyt mielikuvitusolennon ahdistustasi helpottamaan. Tiedät kyllä minne kannattaa hakeutua.


      • Anonyymi

        Kenenköhän tekemisistä tässä homekoulujutussa puhutaan? Mieti sitä ! Homekoulujutun ihmisistä vai afrikkalaisista?
        Rasistinen häirikkö on projisoinut kaiken vihansa mustaan eläimeen, jolla on ihmismäisiä ominaisuuksia.
        Edustaako gorilla tälle uutteria maahanmuuttajia vai mitä?
        Kyllä on musta home ollut toksista. Siitäkin voi päätellä, että paha on lähinnä tietty väri joidenkin mielestä.


    • Anonyymi

      Niin sinä tiedät ketkä kaikki tässä
      loistavat? Kunpa tietäisit, edes, omat motiivisi! Asianosainen, trolli, ulkopuolinen sekoboltsi vai jotain muuta, mutta mitä?

      • Anonyymi

        Sekopää on se ihminen joka tätä soppaa täällä keittää perustamalla yhä uusia ketjuja harhojensa näyttämöksi. Me muut seuraamme sairasta viihdettä. Ainoa asia joka kiinnostaa, on se onko joku todella noin hullu vai onko hänellekin tässä kyse pilasta.
        Mitään asiallista seurantaahan tuon riidan suhteen täällä ei ole koskaan ollut.


      • Anonyymi

        Veikkaan että itsensä suohon upottanut sekoboltsi, hyäosainen, satiirikko...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaan että itsensä suohon upottanut sekoboltsi, hyäosainen, satiirikko...

        Ketjut on perustanut yksi ja sama henkilö. Henkilö joka pyrkii lokaamaan aiheettomasti kunnan päättäjiä ja muita edustajia ja aiheuttamaan haittaa kunnalle ja sen hyvälle maineelle.
        Kuka on voinut katkeroitua tuolla tavalla?


    • Anonyymi

      Mitä voi sanoa sellaisen papan mielenmaisemasta, joka vuodesta toiseen seuraa, omien sanojena mukaan "jonkun hullun harhojensa näyttämöllä kehittämää sairasta viihdettä". Selkeästi pitää pappa itseäänkin melkoisen heilahtaneena! Tai ainakin tahtomattaan tämän itse todistaa...

      • Anonyymi

        Nyt osuit naulan kantaan.


      • Anonyymi

        Eikös sodankin seuraaminen ole kiinnostavaa vaikka sota onkin hullua ja kammottavaa?
        Toinen osapuoli esittää perusteettomia vaatimuksia ja alkaa sodan toista vastaan. Sodan mennessä huonosti, otetaan sitten käyttöön yhä karseampia konsteja. Hulluutta on vaikea pysäyttää ja virheiden myöntäminen on usein näköjään mahdotonta. Tappion karvas kalkki viiltää ja pää on raivosta sekaisin.
        Nämä luonnehdinnat siis sodasta. Draamaa jossa mukana tahatonta komiikkaa.


    • Anonyymi

      Ei kukaan hyväosainen poliitikko ainakaan tuollaista tee! Korkeintaan joku Lötkö dokuilija voi asiattomaan ilveilyyn syyllistyä.

      Ja toki ketjuja saattaa seurata sellainenkin, jota asia oikeasti koskee. Ainahan asiat eivät mene oikeudenmukaisella tavalla. Heille asiat eivät ole sairasta viihdettä vaan kipeästi koettua elämää.

      • Anonyymi

        Velton lötköilyn vuoksi joku varmaan onkin kiinnittänyt huomiota Kanteleen paviaaniin, joka näköjään vilauttelee punaista persettään näissä keskusteluissa aika ajoin ja jonka profiiliin tuo toiminta sopisi kuin nyrkki lasittuneeseen silmään.


      • Anonyymi

        Tuosta syystähän nuo sairaat ketjut ovatkin niin valitettavia. Ei tosin kannata levittää itselleen kipeitä asioita julkisesti kaikenmaailman häirikköjen riepoteltavaksi.


    • Anonyymi

      "Sota, sota, sota", " hullu, karsea, kammottava", "Tappion karvas kalkki viiltää", "pää sekaisin".
      Kyllähän tässä ei tarvitse olla lääketieteen ammattilainen, että tajuaa kirjoittaja on nyt enemmän kuin vihainen. Taitaisi kannattaa hakea apua tähän vihanhallinta/ muuhun vaikeaan mielenterveyden häiriöön. Ihan vilpittömästi!

      • Anonyymi

        Luetun ymmärtäminen näyttää olevan heikoissa kantimissa.
        Tuossahan kuvailtiin aika hyvin juuri jonkun muun toimintaa.
        Sitä toimintaa mitä näiden ketjujen perustajan toiminta heijastelee.


    • Anonyymi

      "Hulluutta on vaikea pysäyttää"

    • Anonyymi

      Kyllähän tätä homekoulujuttua voisi hubaksikin luonnehtia, mutta ei siinä merkityksessä kuin hyväosainen satiirikko. Hubaa on joka tapauksessa meneillään tälläkin hetkellä.

      • Anonyymi

        No sehän on hyvä juttu. Toivottavasti saat jotain hubaa niin sinun ei tarvitse itkeä täällä katkerana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No sehän on hyvä juttu. Toivottavasti saat jotain hubaa niin sinun ei tarvitse itkeä täällä katkerana.

        Tässä vaiheessa on taas hyvä palautella mieliin ketkä tähän juttuun liittyvät riitaosapuolina.
        Aikamoista väkeä kun saadaan tämänkaltainen keskusteluketjujen saaristo masinoitua tänne kusitolpalle.


    • Anonyymi

      Varsinkin eräs gorilla viihtyy huomattavan tiiviisti kusitolpan tuntumassa! Eikö Sumuvuorella ole toimivaa toilettia? Gorilla on varsin yksin mielipiteineen, mutta tolpalla vaan pyörii. Ehkä ei ole muutakaan tekemistä? No kun ei ole kavareita niin onko se parempi, että on edes riitakavereita? Mutta ei kun liftaamaamaan paikalliseen soittoruokalaan, josko sieltä löytyisi hengenheimolaisia! Mutta ei sitten muuta kuin vissyä! Mutta jos ei niin onhan täälläkin tilaa vaikka gorillalle, on ollut jo vuosia!

      • Anonyymi

        Eikö se hittifaktori työllistä...


      • Anonyymi

        Outo kouristelu alkaa taas tunkiossa kun muistetaan ketkä liittyvät homekouluasiaan sekä siitä käytävään keskusteluun ja ketkä eivät.
        Se ihmetyttää mikä tuo gorilla-juttu mahtaa olla? Tietenkin tuollainen mielikuvitukseton kynäily sopii häirikön profiiliin, joten kaikenlaista näkyy tappiontuskaisissa harhoissaan keksivän.
        Mikä saa ihmisen noin kateelliseksi ja pahoinvoivaksi, että jatkaa tuollaista hämmentämistä vuosien ajan?
        Häirikön juttujen seottua taas lapsen asteelle voidaan todeta, että yksin hän on tosiaan mielipiteineen. Toiveajattelu homejutun elpymisestä on jatkunut tappion jälkeen jo kohta vuoden. Siinä samassa on haukuttu asianajajat, päättäjöt ja tuomarit kummallisen vihan vallassa. Nyt vihan kohteena tuntuu viimeaikaisten kirjoitusten perusteella olevan joku kädellinen eläinkunnan edustaja. Mistäköhän tämä mielenliikku on saanut alkunsa?
        Se mikä varmaankin pitää paikkansa häirikön huonoitsetuntoisessa jupinassa, on se, että hän on varmaankin tuttu näky paikallisissa juottoloissa..
        Nyt siis vain tutkimaan kuka tai ketkä niissä aikaansa ovat viettäneet ja ovat siis niitä kantiksia, joita paikkakunnan asiat kiinnostavat ja jotka mukien ääressä viihtyvät muuallakin kuin Kanteleen auringon alla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Outo kouristelu alkaa taas tunkiossa kun muistetaan ketkä liittyvät homekouluasiaan sekä siitä käytävään keskusteluun ja ketkä eivät.
        Se ihmetyttää mikä tuo gorilla-juttu mahtaa olla? Tietenkin tuollainen mielikuvitukseton kynäily sopii häirikön profiiliin, joten kaikenlaista näkyy tappiontuskaisissa harhoissaan keksivän.
        Mikä saa ihmisen noin kateelliseksi ja pahoinvoivaksi, että jatkaa tuollaista hämmentämistä vuosien ajan?
        Häirikön juttujen seottua taas lapsen asteelle voidaan todeta, että yksin hän on tosiaan mielipiteineen. Toiveajattelu homejutun elpymisestä on jatkunut tappion jälkeen jo kohta vuoden. Siinä samassa on haukuttu asianajajat, päättäjöt ja tuomarit kummallisen vihan vallassa. Nyt vihan kohteena tuntuu viimeaikaisten kirjoitusten perusteella olevan joku kädellinen eläinkunnan edustaja. Mistäköhän tämä mielenliikku on saanut alkunsa?
        Se mikä varmaankin pitää paikkansa häirikön huonoitsetuntoisessa jupinassa, on se, että hän on varmaankin tuttu näky paikallisissa juottoloissa..
        Nyt siis vain tutkimaan kuka tai ketkä niissä aikaansa ovat viettäneet ja ovat siis niitä kantiksia, joita paikkakunnan asiat kiinnostavat ja jotka mukien ääressä viihtyvät muuallakin kuin Kanteleen auringon alla.

        Kuitenkin sinä palaat päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen tätä "järjettömyyttä" hämmentämään! MIKSI? Oletko saanut jumalaisen tehtävän vai oletko pakkomielteinen? Jos on joku muu syy ristiriitaiseen käytökseesi niin kerro ihmeessä! Kysymys on ihan asiallinen. Pystytkö sinä asialliseen vastaukseen? Tuntuu että hyvin agressiivisten ja epäasiallisten kirjoitusten takana olisi kuitenkin asialliseenkin keskusteluun pystyvä henkilö. Olenko oikeassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuitenkin sinä palaat päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen tätä "järjettömyyttä" hämmentämään! MIKSI? Oletko saanut jumalaisen tehtävän vai oletko pakkomielteinen? Jos on joku muu syy ristiriitaiseen käytökseesi niin kerro ihmeessä! Kysymys on ihan asiallinen. Pystytkö sinä asialliseen vastaukseen? Tuntuu että hyvin agressiivisten ja epäasiallisten kirjoitusten takana olisi kuitenkin asialliseenkin keskusteluun pystyvä henkilö. Olenko oikeassa?

        Onko tuo jotain itsetutkiskeluasi? Olen keskustellut otsikon aiheesta ja tuloksena on noita gorilla-fantasioitasi.
        Kuten totesin, oikea tieto kiinnostaa tuohon asiaan liittyen. Mikä siinä on niin loukkaavaa, että joku kyselee siitä asiasta? Eikö näitä ketjuja normaalisti perusteta juuri tiedonjakoon eikä muiden jopa häiriintyneeseen haukkumiseen.
        Tiedän jo mielipiteesi kunnasta edustajineen. Miten olisi vaihteeksi asia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tuo jotain itsetutkiskeluasi? Olen keskustellut otsikon aiheesta ja tuloksena on noita gorilla-fantasioitasi.
        Kuten totesin, oikea tieto kiinnostaa tuohon asiaan liittyen. Mikä siinä on niin loukkaavaa, että joku kyselee siitä asiasta? Eikö näitä ketjuja normaalisti perusteta juuri tiedonjakoon eikä muiden jopa häiriintyneeseen haukkumiseen.
        Tiedän jo mielipiteesi kunnasta edustajineen. Miten olisi vaihteeksi asia?

        Olisiko hyvä, että tälle aiheelle olisi oikea keskusteluryhmä jossain muualla? Sellainen, jossa kirjoittajat tietäisivät kenen kanssa keskustelevat.
        Valitettavasti täällä kaikki kirjoittelu menee hukkaan kun ventovieraat kirjoittavat asiasta, josta eivät tiedä mitään.
        Joku avaa ketjun, muttei suostu kertomaan mitään kun ei tiedä mitään. Toinen kysyy faktaa väitteiden tueksi ja ihmettelee agressiota kysyjää kohtaan.
        Keskustelu loppuu kun joku kaikkitietävä on tietävinään muut keskustelijat ja keskittyy haukkumaan asiaan liittymättömiä ihmisiä.
        Tuo ei ole järkevää tai hyödyllistä keskustelua. Ketjuja perustava henkilö ei voine aidosti yllättyä siitä, että jos hän tekee uusia avauksia, tulee joku niitä katsomaankin.
        Kukaan muu ei täällä tätä keskustelua vie eteenpäin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisiko hyvä, että tälle aiheelle olisi oikea keskusteluryhmä jossain muualla? Sellainen, jossa kirjoittajat tietäisivät kenen kanssa keskustelevat.
        Valitettavasti täällä kaikki kirjoittelu menee hukkaan kun ventovieraat kirjoittavat asiasta, josta eivät tiedä mitään.
        Joku avaa ketjun, muttei suostu kertomaan mitään kun ei tiedä mitään. Toinen kysyy faktaa väitteiden tueksi ja ihmettelee agressiota kysyjää kohtaan.
        Keskustelu loppuu kun joku kaikkitietävä on tietävinään muut keskustelijat ja keskittyy haukkumaan asiaan liittymättömiä ihmisiä.
        Tuo ei ole järkevää tai hyödyllistä keskustelua. Ketjuja perustava henkilö ei voine aidosti yllättyä siitä, että jos hän tekee uusia avauksia, tulee joku niitä katsomaankin.
        Kukaan muu ei täällä tätä keskustelua vie eteenpäin.

        Vaihtoehtona kaikelle sekoilulle olisi siis keskustelu, jossa pyrittäisiin miettimään onko asiassa vielä jotain tehtävissä ja mitä merkitystä kaikenkaikkiaan tuolla asialla on kunnalle. Onko joku oikeasti toiminut päätöksenteossa väärin?
        Onko siinä asiassa jotain niin pielessä, että joku yrittää peitellä vastuutaan kaikin tavoin vielä vuosia kohun jälkeen? Pelottaako näitä päättäjiä ehkä korvausvastuu vai mikä?
        Miksi kantajapuoli ei kerro kanteluista, tutkinnoista ja muusta, jos näitä on vireillä?
        Varmaan päättäjinä olevat tietävät missä mennään, mutta täällä ollaan täällä käydyn keskustelun varassa.
        Asiasta ei käydä missään julkista keskustelua, joten aika vähiin jää tiedonsaanti ja sittenhän koko asia unohtuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaihtoehtona kaikelle sekoilulle olisi siis keskustelu, jossa pyrittäisiin miettimään onko asiassa vielä jotain tehtävissä ja mitä merkitystä kaikenkaikkiaan tuolla asialla on kunnalle. Onko joku oikeasti toiminut päätöksenteossa väärin?
        Onko siinä asiassa jotain niin pielessä, että joku yrittää peitellä vastuutaan kaikin tavoin vielä vuosia kohun jälkeen? Pelottaako näitä päättäjiä ehkä korvausvastuu vai mikä?
        Miksi kantajapuoli ei kerro kanteluista, tutkinnoista ja muusta, jos näitä on vireillä?
        Varmaan päättäjinä olevat tietävät missä mennään, mutta täällä ollaan täällä käydyn keskustelun varassa.
        Asiasta ei käydä missään julkista keskustelua, joten aika vähiin jää tiedonsaanti ja sittenhän koko asia unohtuu.

        Miksiköhän missään olemassaolevassa Pukkilan ryhmässä ei tästä kunnalle merkittävästä asiasta ole mitään juttua?
        Aiheesta kiinnostuneiden kannattaisi aktivoitua, jos ovat kuntalaisia.
        Olisi mielenkiintoista nähdä tulisiko ryhmään ketään poliitikkoja. Joka tapauksessa Facessa vältyttäisiin harhaiselta kirjoittelulta jota täällä on nähty. Reilusti voisi siellä puhua ja saada tämän aiheen järjestykseen suit sait sukkelaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksiköhän missään olemassaolevassa Pukkilan ryhmässä ei tästä kunnalle merkittävästä asiasta ole mitään juttua?
        Aiheesta kiinnostuneiden kannattaisi aktivoitua, jos ovat kuntalaisia.
        Olisi mielenkiintoista nähdä tulisiko ryhmään ketään poliitikkoja. Joka tapauksessa Facessa vältyttäisiin harhaiselta kirjoittelulta jota täällä on nähty. Reilusti voisi siellä puhua ja saada tämän aiheen järjestykseen suit sait sukkelaan.

        Olisiko syynä se, että siellä tehtiin ns.puhdistuksia asiaan liittyvien päättäjien toimesta?
        Eikö ole mainio asema kun voi poistaa ikävät keskustelijat kaikesta keskustelusta? Samanlainen toiminta on johtanut melkoisiin tuloksiin naapurimaassa. Vallan väärinkäyttö voi jatkua niin kauan kun ihmiset pidetään tietämättöminä ja ikävä kritiikki putsataan pois.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisiko syynä se, että siellä tehtiin ns.puhdistuksia asiaan liittyvien päättäjien toimesta?
        Eikö ole mainio asema kun voi poistaa ikävät keskustelijat kaikesta keskustelusta? Samanlainen toiminta on johtanut melkoisiin tuloksiin naapurimaassa. Vallan väärinkäyttö voi jatkua niin kauan kun ihmiset pidetään tietämättöminä ja ikävä kritiikki putsataan pois.

        Putinilassa hallitsi pitkään ns. Homekoulujen vaaristo! Hiljaisuus oli niin täydellinen, että sukkapuikkojen kilkkeen, olutpullojen korkkien suhahtelun ja yleisen kähminnän äänien lisäksi pystyi kuulemaan vaivatta homesienten uutteran työn niiden nävertäessä koulun seiniä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisiko hyvä, että tälle aiheelle olisi oikea keskusteluryhmä jossain muualla? Sellainen, jossa kirjoittajat tietäisivät kenen kanssa keskustelevat.
        Valitettavasti täällä kaikki kirjoittelu menee hukkaan kun ventovieraat kirjoittavat asiasta, josta eivät tiedä mitään.
        Joku avaa ketjun, muttei suostu kertomaan mitään kun ei tiedä mitään. Toinen kysyy faktaa väitteiden tueksi ja ihmettelee agressiota kysyjää kohtaan.
        Keskustelu loppuu kun joku kaikkitietävä on tietävinään muut keskustelijat ja keskittyy haukkumaan asiaan liittymättömiä ihmisiä.
        Tuo ei ole järkevää tai hyödyllistä keskustelua. Ketjuja perustava henkilö ei voine aidosti yllättyä siitä, että jos hän tekee uusia avauksia, tulee joku niitä katsomaankin.
        Kukaan muu ei täällä tätä keskustelua vie eteenpäin.

        Olihan siitä mahdollisuus keskustella Pukkilan FB-ryhmissä, mutta sattuneesta syystä ei voinut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olihan siitä mahdollisuus keskustella Pukkilan FB-ryhmissä, mutta sattuneesta syystä ei voinut.

        Mitä tapahtui? Eikö aihe kiinnostanut Pukkilan kermaa?


    • Anonyymi

      Arvatenkin on paremminkin kökkötraktorimiehiä. Tosin akku sökönä, tulpat kadonneet ja piuhat muussa käytössä kärpäsloukun kannikkeina.....

    • Anonyymi

      Kyllä kaikki halukkaat kusitolpan ympärille mahtuu ruikkimaan. Esimerkiksi jos raastupaneuvonta toisinajattelijoille pitkäkestoisesti kiinnostaa, eikä muutakaan tekemistä oikein ole.

      Konehuollosta tilaukseen uusi akku, tulpat ja muut tarvikkeet. Kökkötraktorissa on sekin hyvä puoli, että se ei pahemmin keuli toisin kuin joku vähän messevämpi menopeli!

      • Anonyymi

        Eihän täällä kukaan ole neuvonut ketään oikeudenkäyntiin liittyvissä asioissa.
        Joku näkyy neuvovan muita konehuollossa ja olihan täällä joku Korkeasaaren asukkienkin hoidosta perillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän täällä kukaan ole neuvonut ketään oikeudenkäyntiin liittyvissä asioissa.
        Joku näkyy neuvovan muita konehuollossa ja olihan täällä joku Korkeasaaren asukkienkin hoidosta perillä.

        Taisi täällä aktiivisesti huseerata myös joku kiimainen tatskalover ja jopa pahnanpohjimmaisena wannabe ausonius.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taisi täällä aktiivisesti huseerata myös joku kiimainen tatskalover ja jopa pahnanpohjimmaisena wannabe ausonius.

        Septem sapientum sententiae…
        Tässä asiassa on tosiaan seitsemän viisasta ja muut katsomossa.


    • Anonyymi

      Voittaja on viisas! Voittaja huristelee kökkötraktorilla! Heti kun saa Konepalvelusta tarpeelliset osat. Lista on aika pitkä....

      • Anonyymi

        Mikä sinulla on kepun kökkötraktoreita vastaan?
        Niillä vedetään vihamieliset telaketjulepakot vihanhallintakursseille. Lukko avataan vasta kun asettuvat elämään ihmisiksi.


    • Anonyymi

      Konepalvelun maksupääte ei hyväksy maksua! Tästähän se kirjanpitäjä varoitti. Tulomuodostus ei ole vastannut hyväosaisille asetettua standardia; tilillä pitäisi olla katetta.

      Onneksi Konepalvelun myyjän kanssa päästään sopimukseen! Vuoden viimeisessä kvartaalissa taatusti on tehty tulosta. Sovitaan, että silloin tulen hakemaa kökkötraktoriin akut ja muut releet. Ja lumiketjut!
      Mami kyllä sanoi, että pitäisi keskittyä tuloksentekoon. Mutta mä sanon että 50/60! Suomi 24:kin on hoidettava, muhun luotetaan!

    • Anonyymi

      Nyt joutuu siirtymiset hoitamaan vihreällä siirtymällä. Hävettää, vaikka onhan se toisaalta trendikästä!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      78
      3756
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      3012
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2930
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2788
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2724
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2475
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      272
      2263
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      215
      1956
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1927
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1887
    Aihe