MTVuutiset kertoo, että THL ei tiedä sitä onko kukaan kuollut oikeasti koronavirukseen.

Anonyymi

MTVuutiset kertoo, että THL ei tiedä sitä onko kukaan kuollut oikeasti koronavirukseen.

THL ei todellisuudessa tiedä kuka kuolee virukseen, eli kuinka moni koronakuolema on todellisuudessa ollut jostain muusta syystä johtuva kuolema, kuten henkilön ennalta olemassaoleva sairaus tai liikennekuolema.

Tämä johtuu viruskuolemien epätarkasta merkintätavasta. Uskomatonta kyllä, tämä menetelmä on kansainvälinen ja se on periaatteessa antanut väärän kuvan kuolleista jota tämä koko systeemi on nyt kaksi vuotta hysterisoinut.

MTVuutiset kirjoittaa:

"Osa ilmoitetuista koronakuolemista ei johdu taudista – jopa liikennekuolemat kirjautuneet koronakuolemiksi: "Emme tiedä joukon suuruutta"

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/osa-ilmoitetuista-koronakuolemista-ei-johdu-taudista-jopa-liikennekuolemat-kirjautuneet-koronakuolemiksi-emme-tieda-joukon-suuruutta/8362566

Lainaus 1:
"THL raportoi julkisuuteen lähes päivittäin koronakuolemien määrän. Ongelma on kuitenkin se, että kyseinen seuranta ei oikeasti kerro, minkä verran koronaan on kuollut ihmisiä. Asiantuntijan mukaan tilanne on kuitenkin Suomea vääristyneempi esimerkiksi Tanskassa, jossa testataan huomattavasti enemmän. "

"THL ilmoittaa henkilön koronakuolleeksi, jos henkilö on koronapositiivinen ja positiivisesta tuloksesta on korkeintaan 30 päivää. Tällöin esimerkiksi liikennekuolemat kirjautuvat koronakuolemiksi."

– Joo kyllä niin se menee, toteaa THL:n ylilääkäri Tuija Leino.

Lainaus 2:

"Osa ilmoitetusta koronakuolemista ei siis ole oikeasti koronasta johtuvia kuolemia?"

"– Osa ilmoitetuista koronakuolemista ei johdu koronasta. Sitä, minkä suuruinen joukko on kyseessä, emme tiedä."

Lainaus 3:

"Ei kerro suoraa syy-yhteyttä koronavirusinfektion ja kuoleman välillä
"Koronakuolemaksi lasketaan nykyisellään myös esimerkiksi liikennekuolema, jos kuolleella oli korona. Onko tämä ongelmallista, HUS:n infektiotautien ylilääkäri Asko Järvinen?"

"– Kuolemien määrä ei kerro suoraa syy-yhteyttä koronavirusinfektion ja kuoleman välillä, mutta valtaosassa näin tilastoiduissa kuolemissa koronaviruksella on ollut jokin osuus. Seassa on kuolemia, jotka eivät ole liittyneet koronavirusinfektioon, kuten tuo esimerkki, mutta täysin aukotonta koronaviruskuolemien seurantajärjestelmää ei ole mahdollista toteuttaa, Järvinen toteaa."
------------

Eli tällä menetelmällä syöpiin,liikenneonnettomuksiin, keuhkoputkentulehdukseen, alzhaimeriin,sydäntauteihin ynnä muihin kuolleet merkitään viruskuolleiksi jos ovat saaneet koronan huolimatta siitä,että eivät kuolleet koronaan.

Mikäs tässä kuvassa mättää?: Jos merkitset kaikki virusdiagnoosin saaneet viruskuolleiksi huolimatta siitä mihin he oikeasti kuolevat, annat silloin väärän kuvan "pandemiasta".

Kuitenkaan näin ei ole kerrottu missään vaiheessa, että kaikki viruskuolleet eivät ole viruskuolleita. Meille on sanottu,että viruskuolemat ovat periaatteessa faktoja, eivätkä "muihin syihin kuolleita".

Niin, tässä myönnettiin, että "muihin syihin kuolleiden joukkoa ei tiedetä", joka on paljastavaa. No mistä tiedät,että kaikki ihmiset eivät kuole muihin syihin jos et tiedä muihin syihin kuolleiden joukkoa?. Mistä tiedetään, että meillä on "pandemia" jos muihin syihin kuolleet merkitään myös viruskuolleiksi?. Tällä menetelmällä luodaan vain hysteriaa ja muita vahingoittavia toimia joita ajetaan yhteiskuntaan ja ihmisille.

Meillä on ns maailmanlaajuinen "leikkipandemia" jota hysterisoidaan muihin syihin kuolleiden ihmisten avulla. Nämä virus kuolintilastot eivät ole totta.

9

734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tätä mä olen toitottanut pitkän aikaa että koronaan on kuollut korkeintaan kourallinen mutta mrna piikkeihin tuhansia suomalaisia.totuus sattuu mutta vilpitön tosiasia

      • Anonyymi

        TUO ON FAKTA !
        Joku sairas touhu meneillään tässä piikkipakottamisessa ja tyrkyttämisessä vaikka kaikki todisteet puhuvat puolestaan, että niillä ei ole saatu mitään hyvää aikaan.
        Meitä ei ole vielä kohdannut mikään todiste muusta kuin lisääntyneistä kuolemista ja paljon tutuissakin jo, saati eri asteisia ja muotoisia vammoja ja sairastumisia. Suurin osa ottaneista on meidän tuteeraminamme jo saanut ongelmia.
        No ainoa hyödyllinen on ollut se ämpäri varmaan joillekin, ilmainen lounas, rahaa, pizzan pala, olut, roskaruokaa, sirkuslippu, miljoonan dollarin arvonta lapsille jne. Suomessakin 10 euroa antoi yksi instanssi lapsille jos ottivat piikin, Tuo ei oikein ole moraalisesti hyväksyttävä teko. Ilmainen risteily virolaisille lapsillekin oli piikistä, mutta se kiellettiin, samoin kuin pelikonsolin arvonta.


    • Anonyymi

      Tällä videolla on koottu hyvin yhteen median osuus tässä koronahysteriassa.
      https://www.bitchute.com/video/SBou0Tej29xu/
      Kohdassa 6:20 on pätkä uutisesta Englannista, jossa esitetään sieltä löytyneen 2 uutta varianttia. Katso, mitä naistoimittaja viestii, kun on puhe, pitääkö olla huolissaan niistä.
      Jopa toimittajat alkavat kyllästyä tähän vedätykseen. Tilastojen manipulointia eri puolilta maailmaa ja PCR-testien toimimattomuus on myös esillä. Ja erityiseti, mitä taas tulee tapahtumaan lähitulevaisuudessa, koska klobalistit noudattavat samaa käsikirjaa jatkuvasti. On helppo kertoa, mitä aiheita meille tullaan syöttämään seuraavaksi. Monennenko kerran jälkeen se syvimmäässä unessa märehtivä lammas viimein herää ja ymmärtää tulleensa vedätetyksi? Viimeistään haudassaan?

    • Anonyymi

      Päivän sana: Vakuutusyhtiöt vertaavat mRNA-piikityksen ottamisen itsemurhaan!

      Tohtori Pierre Peterson kertoo tapauksesta Ranskassa, jossa varakas yrittäjä, jolla oli miljoonien dollarien arvoinen henkivakuutus. Hän otti koronarokotteen ja kuoli. Vakuutusyhtiön mukaan kyseessä oli itsemurha kokeellisella lääkevalmisteella.
      Henkivakuutusyhtiö on haluton maksamaan korvauksia kuolleen liikemiehen omaisille ja päätti, että koronarokote on lääketieteellinen kokeilu ja kuolema lääketieteellisen kokeilun seurauksena ei kuulu korvattavien syiden piiriin. Lisäksi jopa tuomari oikeudessa sanoi tuomiossa, että rokotteen haittavaikutukset on tehty julkiseksi ja niiden väitetään olleen hyvin kansalaisten tiedossa.

      Tuomarin mukaan on täysin selvää, että kyseinen henkilö ei olisi tiennyt mahdollisia haittavaikutuksia koronarokotteesta, joten hän tietoisesti valitsi koronarokotteen ottamisen. Hän kuoli sen seurauksena, ja koska kyseessä oli liikemiehen oma valinta, se tuomittiin itsemurhaksi. Ja itsemurha yhdessä kokeellisen lääkkeen kanssa ei lukeudu henkivakuutuksissa korvattavien piiriin.

      Tohtori tekee selväksi, että sama politiikka mikä on voimassa Ranskassa, on voimassa myös mm. Yhdysvalloissa, jossa on annettu vastaava lausunto koronarokotteisiin kuolleiden osalta, koska kyseessä ovat olleet ”kokeelliset lääkkeet”.

    • Anonyymi

      Kaikki jotka ovat kuolleet ja joilla on "testattu" positiivinen koronavirus vaikka 2 viikkoa tai reilut aiemmin, ovat kuolleet koronaan. Viis siitä onko tuo virus edes aiheuttanut minkäänlaisia oireita.

    • Anonyymi

      Virusten olemassa oloa ei ole todettu tieteellisesti pätevillä menetelmillä, vaan enemmänkin taikauskoon perustuvilla menetelmillä.

      Todennäköisesti mitään viruksia ei ole olemassakaan ja niiden toteamiseen käytettävä testi etsii rna partikkeleita ei viruksia. Näistä rna partikkeleista on luotu oletetun viruksen genomi tietokoneella ja virologit eivät ole löytäneet yhtään ns. kokonaista virusta mistään koskaan jolla olisi tämä genomi olemassa. Tämä on hyvin loogista koska sellaista mitä ei ole olemassa ei voida löytää.

    • Anonyymi

      Huijaushan se korona on. Monet ihmiset kulkevat kuitenkin vielä laput silmillä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2520
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1469
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      883
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe