HUOMIO!: Koronapassia ajetaan edelleen nimellä "Työelämän Koronapassi".

Anonyymi

HUOMIO!: Koronapassia ajetaan edelleen nimellä "Työelämän Koronapassi".

https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=8cccc7eb-2bee-48c8-b5af-cd8dc67a6d56

STM ajaa edelleen perustuslain vastaista koronapassia nyt nimellä työelämän koronapassi. Hallitus ajaa edelleen koronapassia vaikka THL totesi sen tarpeettomaksi, koska koronarokotteet eivät estä tartuntoja tai tartuttamista.

Tällä lakimuutoksella työnantajille laitetaan painetta kävellä perustuslain yli jossa työntekijältä voitaisiin udella henkilökohtaisia terveystietoja, henkilötietoja ja sitä oletko rokotettu vai et.

Ei työnantaja voi arvioida rokotteiden turvallisuutta,laittaa utelemaan ihmisten terveystietoja tai esim vaatimaan ihmisiä rokottautumaan vaikkapa työpaikan saannin kustannuksella tai työpaikan pitämisen kustannuksella. Koska siihen tämä johtaisi.

Tästä tulisi jossain vaiheessa epäsuoraa pakkorokottamista työn kustannuksella, tämä on se suunnitelma tässä. Kaikki halutaan rokottaa keinolla millä hyvänsä ja tällöin kenelläkään ei olisi enää päätösvaltaa valita ottako rokotteen vai ei. Medikaalinen riippumattomuus omaan kehoon ja mitä kehoonsa laittaa menetettäisiin.

Meiltä menisi loputkin rippeet omaan terveyttä koskeviin päätöksiin kuten tällä työelämän koronapassilla on tarkoitus tehdä. Työnantajat voisivat nyt päättää sun rokottautumisesta vaikkapa työpaikan kustannuksella.

Olemme luisumassa kontrolliyhteiskuntaan jossa perusoikeutemme ja valinnanvapautemme ovat uhattuna ja ne viedään kansalaisilta.

Menkää antamaan lausunto, lausunnon voi jättää 31.3.2022 kello 16.15 asti.
linkki lausunnon antamiseen: https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/Participation?proposalId=8cccc7eb-2bee-48c8-b5af-cd8dc67a6d56

27

939

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinhän se menee. Tiedossa on ollut ja laittanut täälläkin asiasta tietoa. Ei kai moniakaan kiinnosta. 31.3. on viimeinen mahdollisuus laittaa kantansa sivustolle lausuntapyyntö.fi

    • Anonyymi

      Huomenna torstaina on viimeinen päivä lähettää lausunto. Käykää jättämässä mielipiteenne hallitukselle ja virkamiehille tästä syrjivästä lakiesityksestä. Ei tarvitse olla monta riviä, kunhan kertoo mitä ajattelee asiasta.

      https://www.lausuntopalvelu.fi/FI/Proposal/List

      Niin sanottua työelämän koronapassia tai vastaavaa vaihtoehtoa koskevan lainsäädännön valmistelua varten asetetun työryhmän esitys
      Vastausaika päättyy 31.3.2022

      Suomen Terveysjärjestön puheenjohtaja Merja Lindström oli haastateltavana "työelämän koronapassista" Mikko Kemppe podcastissa:

      https://tokentube.net/v/3013988026/-115---Merja-Lindström---Työelämän-passi--oletko-puolesta-vai-vastaan-

    • Anonyymi

      Koronapassi on Suomen perustuslain vastainen ja rikkoo useita kansainvälisiä ihmisoikeussopimuksia. Kaikki koronapassin muodot, mukaan lukien nyt esitetty "työelämän koronapassi" on laiton ja ihmisoikeuksien vastainen. Nämä ihmisiä syrjivät lait ja toimintamallit tulee haudata viimeistään nyt kokonaan ja lopullisesti.

      Suomi on demokraattinen maa, jossa kaikki kansalaiset ovat tasa-arvoisia. Mikään terveydentilaan tai henkilökohtaisiin terveyspäätöksiin liittyvä seikka ei saa olla syrjinnän tai muunkaan ihmisten jaottelun verukkeena, ei työelämässä eikä muussakaan yhteiskunnallisessa osallistumisessa.

      Koronapassi ja sen erilaiset laajennukset (ml. ns. "sotepassi) eivät pohjaudu riippumattomaan lääketieteelliseen tutkimukseen, vaan yksipuoliseen lääkeyhtiöiden antamaan tietoon. Kansalaisten tiedossa on koronapassipäätöksen taustalla oleva vahva korruptio lääketeollisuuden taholta. Koronapassipäätöksestä ei käyty vapaata julkista keskustelua, sillä eriäviä näkemyksiä edustavien asiantuntijoiden ja kansalaisten äänet vaiennettiin mediasensuurilla.

      Koronapassin säätäminen lakiin edes väliaikaiseksi, tällä hetkellä hyllyllä olevaksi mahdollisuudeksi oli häpeällinen teko suomalaisilta poliitikoilta.
      Ne, jotka nyt esittävät koronapassia tai "vastaavaa ratkaisua" työelämään, ovat edelleen romuttamassa Suomen perustuslakia ja heidät tullaan tästä teosta muistamaan historiankirjoituksessa.

    • Anonyymi

      Yksityisyyden suoja työelämässä on Suomessa vahva, ja sen on säilyttävä vahvana. Terveystiedot ovat ihmisen yksityisintä aluetta. Työnantajalle ei kuulu työntekijän tai työnhakijan terveystiedot millään tavalla. Koronarokotteen ottaminen tai ottamatta jättäminen on jokaisen oma asia, josta ei tarvitse kertoa kenellekään ellei halua, ei edes työnantajalle.

      mRNA-rokote ei ole perinteinen rokote, vaan kokeellinen, hätätilaluvalla hyväksytty geenimanipulaatioinjektio. Koronarokotteista on kertynyt vakavia haittavaikutusilmoituksia eri maiden lääkevalvontaviranomaisten rekistereihin yli satakertaisesti enemmän kuin mistään aikaisemmasta rokotteesta, suhteutettuna annettujen annosten määrään.

      Koronavirustauti ei ole osoittautunut influenssaa vaarallisemmaksi edes riskiryhmille. Yleinen kuolleisuus ei noussut Suomessa koronapandemian aikana, vaan alkoi nousta vasta kesällä 2021 kun koronarokotteen tehosteannoksia alettiin jakaa.

      Koronavirustaudin julistaminen pandemiaksi ei pohjautunut lääketieteeseen, vaan WHO:n uudistettuun määritelmään, jonka mukaan pandemia ei enää edellytä että tauti olisi erityisen tappava tai vaarallinen.

      Kansalaisia on harhautettu uskomaan, että koronavirustauti olisi vaarallisempi kuin se todellisuudessa on. Myös koronatautiin tehokkaiksi todettuja hoitokeinoja (mm. ivermektiini ja muut vastaavat tutkitut, turvalliset lääkkeet) ei ole tuotu tarjolle, vaan ainoana vaihtoehtona on esitetty kokeellisessa vaiheessa oleva mRNA-geeniterapia.

      Työnantajalla ei ole edellytyksiä tulkita koronatodistuksen merkitystä työturvallisuuden kannalta, sillä tämä edellyttäisi lääketieteellistä asiantuntemusta ja perehtyneisyyttä riippumattomaan lääketieteelliseen tutkimukseen, ei vain lääkeyhtiöiden tarjoamaan markkinointipropagandaan. Maallikkotyönantajan ei tule toimia lääkärinä! Edes työterveyshuollosta ei välttämättä löydy riittävää lääketieteellistä tietämystä koronatodistuksen merkityksestä terveyden ja työturvallisuuden kannalta, johtuen monista taloudellisista ja poliittisista kytköksistä jotka vääristävät saatavilla olevaa viranomaistietoa.

      Koska Suomen korruptoitunut hallitus ja ilmeisen korruptoituneet johtavat virkamiehet eivät onnistuneet taivuttamaan maamme vahvaa perustuslakia "laajennetun koronapassin" (=laajennetun syrjintävälineen) hyväksymiseen, he yrittävät nyt sysätä syrjintävelvoitteen työnantajille. Tällainen toiminta on häpeällistä, suorastaan rikollista.

      Koronapassin laajennusten valmistelu on lopetettava. Koronapassi on poistettava kokonaan Suomen lainsäädännöstä, jonne se ei alun perinkään kuulunut. Suomi on palautettava laillisuuden tilaan.

    • Anonyymi

      Hallitus kutsuu kaikki työnantajat talkoisiin piikittämättömien eristämiseksi!

      Tämä on hajota-ja-hallitse -politiikkaa. Koronarokote ei ole se asia, eikä koronakaan. Vaan uuden hallintomuodon, Uuden maailmanjärjestyksen vähittäinen voimaansaattaminen. Ja se ei onnistu jos joku vastustaa.

      • Anonyymi

        Kaikkien aikojen huonoin hallitus!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikkien aikojen huonoin hallitus!

        näin on. Sanna ym pedanneet itselleen vain hyvät pestit Schwabia nuolemalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        näin on. Sanna ym pedanneet itselleen vain hyvät pestit Schwabia nuolemalla.

        joo demarit pettää aina, ajavat laittomia asioita kuin käärmettä piippuun.
        Minä kiroan demarit alimpaan helvettiin


    • Anonyymi

      Tähän hallitukseen ei voi lainkaan luottaa. Toimivat EU:n ja Davosin bisneseliitin ohjeilla.

    • Anonyymi

      tuollainen koko kanssa koskevasta lausunto jutusta olisi pitänyt tiedottaa jokaiselle suomalaiselle postitse.
      Varmasti nato-äänestyskin on sitten niin hyvin peitelty ette siitä pysty tavallinen kansalainen tekemään.

      • Anonyymi

        Nykyään kaikki tehdään salassa. Moni sitä vaan ei ymmärrä, koska rakas mediamme on maksettu ja korruptoitunut.


      • Anonyymi

        Hissukseen nämä päätökset tehdään.


    • Anonyymi

      Ei mitään natsipasseja perkele!

    • Anonyymi

      "Ei koronapassia työpaikoille" aloite sai viime vuonna kansalaisilta ennätysajassa nimet aloitteeseen:

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/9240

      https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/ei-koronapassia-työpaikoille-aloite-keräsi-yli-50-000-nimeä-pikavauhtia/ar-AAQHYd1

      Kansalaiset ei halua koronapasseja, se on kotrollimekanismi eikä ole demokratiaa.
      Kuitenkin STM ajaa edelleen koronapasseja vähän kuin tutkan alla.

      Jokainen voi sitten pohtia mitä STM ja meidän hallitus oikeasti puuhaavat koska kansalaisten lakialoitteet ei kiinnosta vaan edellen pusketaan passeja. Passeilla ei ole terveyden kanssa mitään tekemistä. Hallitusta ei kiinnosta kansalaisten oikeudet.

      Sen sijaan passeilla on tekemistä kontrollin, jaottelun ja hallinnan kanssa. Tässä kansalaisilta ollaan viemässä valinnanvapautta omaan kehoonsa ja kaikkea muuta.

      Sitten on puhuttu koronapassin liittämisestä digi:ID:eehen. Digi ID:llä hallituksilla olisi täydellinen valta tartuntatautilain nojalla sanella kansalaisille rokote vaikkapa työpaikan kautta koska kaikki hoidettaisiin jossain vaiheessa enää kännykällä ja miten tämä sitten tapahtuisi?. Sit sun kännykkään tulisi ilmoitus:
      "Huomio digi ID henkilö,et ole ottanut viimeisintä rokotettasi, pääsysi,pankkitilillesi ja terveystietoihisi estetään,jos et hae rokotetta 3 kuukauden sisällä,menetät työpaikkasi, t:hallitus ja digi ID ministeriö?". Näinkö?.

      Työelämän koronapassi on autoritääristä pakkorokottamista työpaikan varjolla, kaikkien olisi otettava rokote eikä olisi enää terveydellistä valinnanvapautta. Eli ne jotka ovat hakeneet omalla valinnanvapaudellaan rokotteen, eivät myöskään saisi enää vapaasti valita ottaako rokotetta vai ei.

      Kyse ei ole silloin alunperinkään ollut vapaasta valinnasta vaan hitaasti etenevästä medikaalisen vapauden menettämisen agendasta, kaikkein innokkaimmat on vain saatu rokotettua ensimmäisiksi erilaisilla muilla keinoilla. Sitten kaikki vielä rokotetaan työpaikan varjolla ja sitten digi ID:llä jatketaan rokottamista.

      Tämä vaikuttaa agendalta jolla tuodaan muita kontrollimekanismeja isolla rahalla yhteiskuntaan, sillä alunperinkin ollaan lähdetty alussa heikentämään ihmisten oikeuksia ja vapaata liikkuvuutta mm ravintolapasseilla, työelämän koronapassi olisi täydellinen medikaalisten vapauksien menetys kaikilta.

      Normaalissa demokratiassa ihmiset joko ottaisivat tai eivät ota rokotetta ja jatkavat elämäänsä, kaikki muu ympärillä mitä nyt suunnitellaan on epädemokratiaa ja autoritäärisyyttä.

      Tässä ei ole mitään järkeä jos mietimme medikaalisuuden ja "turvallisuuden" kautta tätä koska,esimerkiksi rokotteiden valmistajat eivät ole missään vaiheessa väittäneet, että koronarokotteet estäisivät tartunnan tai tartuttamisen:

      "Suomalaisasiantuntija: Ylistetty koronarokote suojaa vain sen saajaa – ei estä tartuntoja"

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007611176.html

      "– Pfizerin rokote kuuluu samaan kategoriaan kuin muutkin kehittelyssä pisimmällä olevista koronarokotteista. Ne ehkäisevät taudin oireita eli antavat suojan taudin oireilta, mutta eivät välttämättä vähennä tartuntoja ja (vähennä) viruksen mahdollista levittämistä eteenpäin, Sillanaukee painottaa STT:lle."

      "Sillanaukee arvioi, että asian on voinut helposti tulkita niin, että rokote toimii samalla tavalla kuin muutkin rokotteet ja estää tartunnan kokonaan."

      "– Yleensähän rokotteiden tehtävä on estää tautiin sairastuminen niin, että se ei myöskään sitten leviä. Siitä ei kuitenkaan ole tässä kyse. Kyse on vielä vain oireiden estämisestä, hän sanoo ja kertoo löydösten vaikuttavan siltä, että tauti voi edelleen tarttua."

      Rokottautumista perusteltiin mediassa "laumasuojalla", mutta rokotteiden valmistajat eivät koskaan ole väittäneet, että rokotteet antaisivat laumasuojan."Laumasuoja" puheet olivat höpöä.

      "Laumasuoja" ei voi myöskään olla koronapassin peruste.

      Koronapassissa ei ole myöskään mitään järkeä vapaassa demokratiassa, se on kontrollointitoimi ihmisiä kohtaan.

      Koronapassin liittäminen taas digi:ID:seen on ihmisten täydellistä hallintaa.

      Tässä ei ole myöskään mitään medikaalista järkeä koska rokotteet estävät vain oireita,eivätkä tee sitäkään kauaa. Se ei ole "rokote" koska se ei anna immuniteettia tautiin johon rokotetaan.

      Mutta jos mietit,että tämä on kulisseista toteutettu eliittien autoritäärinen kontrolliagenda meitä vastaan joka on laitettu täytäntöön "pandemian" varjolla....silloin tässä on järkeä.

      Tätäkö me haluamme toisillemme ja lapsillemme?.

      Me olemme aikusia ihmisiä ja ymmärrämme mikä on oikein ja mikä on väärin, nyt olemme tulleet siihen aikaan historiassa, että meidän tulee herätä siihen mikä on oikein.

      Meidän tulee nyt ymmärtää tämä mitä on oikeasti tapahtumassa tässä maailmassa ja tultava vapaina ihmisinä yhteen puolustaen toisiamme kaiken vapauden ja oikeamielisyyden ja oikeuden nimessä.

      Me olemme vapaita ihmisiä ja vapaina me pysymme.

    • Anonyymi

      Demokratia murenemassa länsimaissa. Ihmiset eivät tajua.

    • Anonyymi

      Uusi-Seelanti, Britit, Aussit ja 3 muuta maata ovat pioneereina tässä digi-ID:ssä. Taaskaan ei suomalaisille asioista kerrottu vaan tämäkin päätettiin hiljaa ja salassa. En hyväksy sitä että tällaisia päätöksiä tehdään ilman kansan hyväksyntää. Kuka saa ja mitä tästä päätöksestä ja sen läpiviennistä, eli kuka hyötyy ja miten?!!! Noh, aamupalaan riittää ainakin massit sen jälkeen ja varmaan aika paljoon muuhunkin. Suomen hallitus on halveksittavaa, omaan napaansa tuijottavaa MINÄMINÄ- sakkia!

      • Anonyymi

        Eihän tässä ole päätetty vielä mitään, tuossakin kerättiin vasta lausuntoja tästä digi ID:stä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän tässä ole päätetty vielä mitään, tuossakin kerättiin vasta lausuntoja tästä digi ID:stä

        Niin siis tuosta koronapassista


    • Anonyymi

      Lukekaa, mitä tuo WHO julkaissut tulevista toimistaan omilla verkkosivuillaan. Tämä pätkä on vuodelta 2019, TRi Rima Laibow'n haastattelu ennen maastalähtöään:
      https://t.me/JFK_TV/8812
      Lintuflunssa epäonnistui tuolloin, mutta uutta on jo valmiina ja entistä ärhäkämpää kantaa. Näyttääkö tutuilta kuvat rokotusjonoista? Vuonna 2014 WHO laski pandemian määritelmää niin, että melkein mikä tahansa media luoma harha voidaan julistaa pandemiaksi. Riittää, kun uskotaan jonkin aiheuttavan merkittäviä tuhoja, jo tapahtuneita tuhoja ei tarvita.

    • Anonyymi

      Miksi patentoida blue tooth-tekniikkaa ihmisten seuraamisen, jos sitä ei edes ajatella ottaa käyttöön? https://t.me/TrueWorldOrder/3597
      Piikeissä olevat rakennusaineet ohjelmoidaan sähkömagneettisten kenttien avulla. Erityisesti 2,7 Ghz taajuus ja sen kerrannaiset tuovat energiaa rakentamiseen. Ai ei vai? Miten se langaton kännykän lataus taas menikään?
      Tämä mahdollistaa sen terveyspassin, mutta siihen onkin liitetty kaikki ihmisen tiedot ja 24/7 valvonta ehkäpä jo ajatuksia myöten tulevaisuudessa. Mikäs se leffa olikaan, jossa ennakoitiin rikoksia, ennen kuin asianomainen edes tiedosti tulevaa?
      Meille kerrotaan noiden videoiden kautta, mitä on tulossa, mutta lampaat eivät sitä ymmärrä. "Miehet jotka katsoivat lampaita" on hyvä pohja psyykkisiin kykyihin, joihin ihmiset pystyvät, kun heidät opetetaan siihen.

    • Anonyymi

      Eikä se ole pelkästään rokotepassi, vaan täydellinen kontrolli kaikkiin:
      https://www.globalresearch.ca/mandatory-vaccination-eu-just-went-through-under-radar/5776115
      Meidän mepit eivät uskalla puhua tästä mitään ja päätöksetkin on jo tehty. Pelkästään digirahaa ja se yhdistetään näihin kansalaispisteisiin. Ei ihme, että maailmalla EU nähdään saatana kotipesänä pedofiileineen. Ja meidän oikeuslaitos on mukana piireissä, kun katselee millaisia tuomioita seksuaalirikolliset meillä saavat.

    • Anonyymi

      Jään sairaseläkkeelle heti, mikäli tuollainen ajatus menisi lakiehdotuksena läpi.

    • Anonyymi

      Ei kysy loppujen lopuksi ole koronapassista vaan kansalaispisteistä, jotka Kiinassa ovat jo käytössä. https://t.me/TheDailyHint/6669
      EU:ssa Italia on ottanut kokeiluvaiheen jo käyttöön. Järjestelmä on oikeasti kansalaisten valvontatyökalu, jolla toisinajattelijat ajetaan kurjimukseen. Pahimmillaan heiltä viedään kaikki oikeudet pois.

      • Anonyymi

        Olet onnellinen ja et omista mitään. Tämähän on motto The Great Resetissä. Yhteiskäyttöautot hyvä esimerkk Suomessai. Asunnotkin tullaan viemään. Kivijalkaliikkeet ja pienet firmat nurin. Hoitoalalle pakkopiikit joiden seurauksena hoitoviive. Saadaanhan sillä moni pois kuluttamasta. Jos digi-ID tulee, en todellakaan osallistu siihen.


    • Anonyymi

      Miksi Sanna tai Tytti pysyy hiiren hiljaa tästä jo tehdystä päätöksestä?
      https://www.bitchute.com/video/AwlXNC6AyyEa/
      Koronapassi tulee voimaan kaikissa EU-maissa heinäkun alusta alkaen.
      Ei kait ihme, kun Soros on saanut meillä aika näyttäävän suoran päättäjiä; pääministeri, valtionvarainministeri ja oppositiosta ulkoasianlautakunnan puheenjohtaja ovat hänen kouluttamiaan. Saas nähdä, kuinka syvälle tuo joukko saa Suomen vajoamaan. Velkamäärän mukaan lähellä pohjaa ollaan jo.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Historia ja samat tahot toistavat itseään joka vuosisadalla:
      https://t.me/AmericanExceptionalism/27816
      Sitä ei vain saa sanoa julkisesti ääneen nytkään, kuten ei ennenkään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe