Korona-SARS2 ei aiheuta vakavaa COVIDia KENELLEKÄÄN - virusgenomi kumottu!

Anonyymi

Koronavirustartuntatautiteoria siitä, että vakava SARS-CoV-2-viruspartikkeli aiheuttaisi vakavan yleisvaarallisen COVID-taudin, josta olisi levinnyt maailmanlaajuinen koronaviruspandemia, on kumottu. Alustava kriittinen tutkimus vaikuttaa kumoavan suoraan SARS-CoV-2’n virusgenomin sekvensoinnin oikeellisuuden, ja siten koko koronan virusdiagnostiikan oikeellisuuden itse viruspartikkeliin liittyen, kuten myös PCR-testeihin liittyen. Tämän kirjoituksen johtopäätökset eivät ole kuitenkaan pelkästään näistä kriittisistä tutkimuksista riippuvaisia.

SARS-CoV-2 ja kaikki väitetyt variantit on myös kumottu tieteellisellä logiikalla ja kunnollisten tieteellisten todisteiden puutteen takia: Virologit eivät ole lukemattomissa tutkimuksissaan tähän saakka onnistuneet todistaa puhdistetuilla viruspartikkeleilla itsellään, että ne aiheuttaisivat itsessään suoraan tautia koe-eläimiin tai edes infektiota virusviljelmiin, joilla koe-eläimiä ja koeihmisiä on injektoitu ilman kunnon kontrolleja ja ilman kunnon verrokkiryhmää, tehden näistä tutkimuksista pätemättömiä.

Ei ole kunnollisia virologisia tieteellisiä todisteita, että epäilty SARS-CoV-2 aiheuttaisi ‘vakavaa yleisvaarallista COVID’ kenellekään. Ei ole kunnollisilla kontrolleilla verrokkiryhmien kanssa todistettu, että epäilty SARS-CoV-2 tai mikään variantti aiheuttaisi itsessään edes mitään tautia koe-eläimiin tai koehenkilöihin, tai että nämä tartuttaisivat toisiinsa lähikontaktissa hengitysteitse ‘vakavaa COVIDia’ tai yhtään mitään virustartuntatautia, kenellekään. Näin ollen ei ole todistettu koronavirustartuntatautia.

Virustodisteiden puutteen takia vuoden 2020 ensimmäiset ns. ‘vakavimmat COVID-tapaukset’ ja COVID-ylikuolleisuuspiikit aiheutuivat vain tietyissä Euroopan maissa pelkästään johtuen holtittomasta ylilääkinnästä – myrkylliset viruslääkkeet, kortikosteroidit, kymmenkertaisesti tappavasti yliannostellut klorokiini & hydroksiklorokiini, johon päälle vielä antibiootit ja invasiivinen intubaatio sekä muiden kokeellisten lääkkeiden käyttö – WHO’n ym. laajoissa kansainvälisissä tutkimuksissa ja niiden ulkopuolellakin. Kaikissa niissä maissa joissa tämä holtiton lääkekokeilu aloitettiin suuressa määrin maaliskuun 2020 puolivälissä–loppupuolella, aiheutui hurjat ylikuolleisuuspiikit n. 2-3 viikkoa tämän jälkeen enimmäkseen huhtikuussa, jotka kestivät n. 2-3 viikkoa, mutta useissa naapurimaissa joissa näitä lääkekokeiluja ei ollut, ei myöskään ollut mitään verrattavia ylikuolleisuuspiikkejä.

Nämä kaikki kuolemat kirjattiin ‘COVID-kuolemiksi’ lääkkeistä huolimatta, kun oikeasti kuolinsyyt olisivat olleet pelkkä ylilääkintä ja väärät myrkylliset lääkkeet, viruspelosta johtuen, ei väitetystä viruksesta. Tämä voidaan myös päätellä tämän tekstin valossa siitä, että epäillystä ‘uudesta SARS-CoV-2-sta’ ei ole ns. fyysisiä tieteellisiä todisteita, kun taas lääkkeiden ja hoitojen haitoista on. Tästä ylilääkinnän aiheuttamasta kuolleisuudesta on näyttöä muissakin epidemioissa viime vuosisadalta.

→ Vuoden 2020 ylikuolleisuuspiikeistä ja virologian väärintulkinnoista seurasi täysin väärintulkittu “vakava COVID” ja koronapandemia. Väärintulkituista ylikuolleisuuksista aiheutuivat väärin tulkitut ‘vakavat yleisvaaralliset COVIDit’, joita alettiin hoitaa väärin, aivan liian kuormittavalla sairaalahoidolla turhaan, ja nämä terveydenhoitoa kuormittavat pitkät hoidot jatkuu edelleen. Myöhemmät v. 2020 ja 2021 muut ‘vakavat COVID-tautimuodot’ ovat olleet vain väärintulkittuja ja väärinhoidettuja vakavia flunssa-, influenssa-, ja keuhkokuumetapauksia, joita PCR-testin merkityksettömän tuloksen takia hoidetaan sairaaloissa väärin liian kuormittavasti.

WHO’lta, terveysviranomaisilta ja valtioiden poliitikoilta puolestaan tuli täysin väärä ihmisiä sairastuttava koronapandemiapolitiikka: median kautta tautipelkopropaganda on sairastuttanut kroonisella stressillä ja haitalliset käsidesinfiointisuositukset sekä liiallinen maskien käyttö, kuten myös pandemiapolitiikasta itseaiheutettu hoitovelkataakka, on aiheuttanut terveyshaittoja, paljon hengitystieinfektioita ja pahimmillaan keuhkokuumeitakin. Myöhemmin koronarokotukset, jopa pakkorokotusten uhalla (joillain aloilla käytännössä pakolla) ovat aiheuttaneet terveyshaittoja, koska kaikki pienetkin haitat vähemmistölle ovat olematonta tautia vastaan suurempia kuin todistamaton tauti itse.

=> Tästä kaikesta on aiheutunut tähän mennessä tämän vuosituhannen suurin skandaali: Loputon väärintulkintojen ketjureaktio, josta seuraa jatkuvasti vääriä jatkotoimia. Kyseessä on väärintulkinnoista ja kenties poliittisesta ja lääketeollisuuden korruptiosta johtuen itseaiheutettu poliittinen luulotautipandemia, jossa terveysviranomaisten ‘pandemianvastaiset taistelutoimet’ aiheuttavat ainoat todelliset terveyshaitat ihmisille!

Kaikki vertaisarvioidut tieteelliset lähteet analysoituna ja linkattuna tositiedeblogilla:
https://tartuntatautivirushaaste.wordpress.com/2021/11/05/sars-cov-2n-ei-todistettu-aiheuttavan-vakavaa-covidia-long-read/

10

1320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lähetä tuo kirjoituksesi koronaan kuolleen omaisille. Se varmaan lohduttaa heitä ettei henkilö kuollutkaan koronaan.

      • Anonyymi

        Kiellä, koska toisten tunteet ? Ei tilaa kontrollin tunteille ? Ignorance is bliss?


      • Anonyymi

        Tai teho osastolle ympäri maapalloa sais tämä ihminen myös kokeilla lähettää salaliitto teorioitaan .
        Korona virukset SARS , MERS ja covid 19 ovat tappaneet niin paljon ihmisiä että turha tämän ihmisen on niistä laitella omia typeriä sepustuksiaan jotka loukkaavat kovasti ihmisiä joiden omaiset kuolivat koronaan
        Hieman voisi hillitä tuota haluaan olla jonain tietävänä netissä .
        Kukaan normaali ihminenkin usko näihin konspiraatioihin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai teho osastolle ympäri maapalloa sais tämä ihminen myös kokeilla lähettää salaliitto teorioitaan .
        Korona virukset SARS , MERS ja covid 19 ovat tappaneet niin paljon ihmisiä että turha tämän ihmisen on niistä laitella omia typeriä sepustuksiaan jotka loukkaavat kovasti ihmisiä joiden omaiset kuolivat koronaan
        Hieman voisi hillitä tuota haluaan olla jonain tietävänä netissä .
        Kukaan normaali ihminenkin usko näihin konspiraatioihin

        Niin annatko vihdoin tarkemmat lääkäreiden lausunnot, lääketieteelliset tutkimukset ja ruumiinavaukset sekä ne virustartuntatautitodisteet "SARS/MERS/COVID-kuolleista"? Selviäisi että syinä olivat retuperällä ollut terveys sitä ennen ja väärä lääkintä sekä ylihoito. Ei ole mitään virustartuntatautitodisteita mistään yleisvaarallisesta tarttuvista SARS/MERS/COVID-viruksista, että ne itsenäisesti yksistään alkavat tehdä mitään.


    • Anonyymi

      Useimmat jotka ovat menehtyneet koronadiagnoosilla ovat tosiasiassa kuolleet johonkin muuhun. Tähän on päädytty jo Suomessakin. On ollut iäkäs tai muuten riskiryhmään kuulunut henkilö, jonka perussairautta on pahentanut flunssa tai influenssa.
      Jotta saisi vakavan tautimuodon koronasta (jos koronavirusta edes on olemassa) täytyy tilastojen mukaan olla joko iäkäs, jonkin perussairauden omaava tai ylipainoinen, mielellään kaikkia näistä. Esimerkiksi teho-osastolle koronadiagnoosilla päätyvistä 87 on ylipainoisia.
      Edes iäkkäille ei koronadiagnoosi ole välttämättä vaaraksi, jos hänellä on hyvä vastustuskyky ja on kohtuullisen perusterve.

      Korona on plandemia, joka perustuu vääriä positiivisia antavaan PCR-testiin. PCR-testi on jo kielletty Yhdysvalloissa, ja tilalle on lanseerattu uusi testi. Onko tähän sitten luottamista, on toinen asia. Korona, sen diagnosointi ja hoito on niin vahvasti lääketeollisuuden korruptoimaa.

      Korona ja PCR-testi
      https://koronarealistit.com/korona-ja-pcr-testi/

      Koronakuolemat ja tilastoharha
      https://vastavalkea.fi/2020/07/21/koronakuolemat-ja-tilastoharha/

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/influenssa-on-nuorille-vaarallisempi-kuin-korona-sanoo-virusopin-professori-suomessa-ei-tiettavasti-yhtaan-lasta-ole-kuollut-koronaan/8278490

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tämähän on ollut pässinlihaa alusta saakka. Markkinointi, pelottelu, uhkailu ja kiristy s on aina hyvä tapa saada ihmiset osallistumaan vapaaehtoiseen geeniteknologian lääkekokeeseen vastuuvapautuksella ilman kustannuksia ?

    • Anonyymi

      Sama vaikuttaa tapahtuneen alkuperäisessä Wuhanin keuhkokuume-epidemiassa 2020: viruspelosta johtuen kiinalaisia keuhkokuumepotilaita ja muita pelättyjä (oletettuja) tartunnan saaneita lääkittiin samankaltaisesti viruslääkkeillä, antibiooteilla ja aggressiivisella intubaatiolla.[49] Toisin sanoen, jo Wuhanissa keuhkokuumepotilaita, enimmäkseen riskiryhmiä lääkittiin törkeästi liikaa väärillä ja liian myrkyllisillä lääkkeillä ja hoidoilla, samoin kuin v. 2003 SARS-‘epidemian’ kohdalla (josta myöhemmin paljon lisää).

      Kiintoisa on myös havainto, että Kiinan Wuhanista ei levinnyt keuhkokuumeylikuolleisuutta muualle Kiinaan. Tutkitusti (Zhang et al. 2021) vuoden 2020 tammikuun ja maaliskuun välisenä aikana Wuhanissa oli kahdeksan kertaa tavallista kuolleisuutta enemmän verrattuna v. 2019 aikaan (8,33-kertainen kuolleisuus), ja kokonaiskuolleisuus oli Wuhanin kaupungissa yli puolet suurempaa (+56%) vuodentakaiseen nähden. Kuitenkin samana aikana (tammi-maaliskuussa 2020), missään muualla Kiinassa ei ollut havaittavissa yhtään lisäkuolleisuutta, vaan jopa hieman vähemmän kuolleisuutta. Edes muualla Hubein maakunnassa, ei ollut lainkaan lisäkuolleisuutta, vaan päinvastoin, Wuhanin ulkopuolella Hubein maakunnassa raportoitiin jopa noin neljäsosa vähemmän kuolleisuutta hengityselin- (-23%) ja keuhkokuumesairauksissa (-28%). Eli siis 8-kertainen keuhkokuumetapausten ylikuolleisuus, eikä 56% suurempi kokonaiskuolleisuus, ei levinnyt muihin Kiinan kaupunkeihin, lainkaan.[50] (BMJ 24.2.2021.) Se mikä tässä viittaa väärintulkittuun tartuntatautiepidemiaan eli alkuperäiseen väärään hälytykseen, eikä Kiinan toimien tehokkuuteen, on että Wuhan oli avoinna melkein 2 kuukauden ajan, kun keuhkokuumetapauksia raportoitiin koko ajan enemmän ja enemmän, eli ihmiset liikkuivat siellä vapaasti ja sieltä pois tuona aikana; ja dokumentoidusti ainakin n. 300.000 ihmistä pakeni Wuhanista 23.1.2020 pelkästään junalla 8 tunnin aikana (klo 2–10 aikana), juuri ennen sulkujen (lockdownien) alkua, joista tuli 8 tunnin ennakkovaroitus[51].
      ...
      Kaikista eläintutkimuksista kiistaton johtopäätös on edelleen, että ei ole mitään kokeellista näyttöä vieläkään että koe-eläimet tartuttaisivat oletetulla SARS-CoV-2’lla toisiinsa väitettyä “vakavaa yleisvaarallista COVIDia”, eivät edes iäkkäämmät koe-eläimet saa lähikontaktitartunnalla/ pisaratartunnalla “yleisvaaralliseksi kehittyvää COVIDia”, ei keuhkokuumetta eikä mitään vastaavaa. Lisäksi koe-eläimille ei aiheutunut pelkistä (puhdistamalla eristetyistä) SARS-CoV-2-viruspartikkeleista mitään infektiota tai tautia, vaan kaikesta virusviljelmäaineksesta, jossa paljon muutakin seassa (josta lisää seuraavaksi).

      Tiivistetysti:
      https://tartuntatautivirushaaste.wordpress.com/2021/11/05/sars-cov-2-ei-todistettu-syyksi-covidiin-short-read/

    • Anonyymi

      "Tutkijoiden mukaan yksi sairaalahoidossa tapahtuvien koronakuolemien päällimmäisistä syistä saattaisi ollakin vakava sekundaarinen keuhkokuume eli “keuhkojen sekundaarinen bakteeritulehdus”. Tuoreiden havaintojen mukaan kyseessä olisi pitkään jatkuvassa tehohoidossa kehittyvä VAP-keuhkokuume (ventilator associated pneumonia) eli potilaalle hengityslaitehoidon kautta luonnollisesti kehittyvä vakava keuhkokuume.

      Yhteensä 190 Chicagossa tehohoidossa ollutta koronapotilasta tarkastellut tutkimus havaitsi, että lähes puolelle heistä kehittyi VAP-keuhkokuume pitkään jatkuneen hengityslaitehoidon seurauksena. Osa jo valmiiksi huonokuntoisista koronapotilaista parani VAP-keuhkokuumeesta ja jäi henkiin, mutta osa ei parantunut ja kuoli.

      Tiimi esittää raportissaan, että vakavasti koronasairaille kehittyvä VAP-keuhkokuume voisi ohittaa varsinaisen virusinfektionkin koronatautiin liitetyissä kuolleisuusluvuissa, tiedote kertoo."

      https://tekniikanmaailma.fi/mihin-koronapotilaat-oikeasti-kuolivat-sytokiinimyrsky-ei-ollut-tarkein-syy-uusi-tutkimus-esittaa/

      • Anonyymi

        Musta enkeli.
        Happea sanotaan mustaksi enkeliksi.
        Tehohoidossa jossa koronan runtelemat keuhkot eivät saa kehoon riittävästi happea hoidetaan antamalla happea.
        Liian isoina annoksina ja liian pitkään happi aiheuttaa keukoissa ongelmia.

        Mutta tapetaanko koronapotilas ilman hoitoa vai käytetäänkö mustaa enkeliä jolla voidaan pelastaa kuolemantuomittu.

        Itse olen hengittänyt 100% happea ihan vapaaehtoisesti, se ei tapa heti.
        Muutama päivä koronapotilaalle voi auttaa keuhkoja toipumaan mutta sitten jossain vaiheessa voi tulla raja, jos hoito lopetetaan potilas kuolee jos hoitoa jatketaan potilas kuolee.
        Mitä itse tekisit? ilman hoitoa potilas kuolee ja hoidon lopttaminen tappaa potilaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3171
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      110
      2612
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      387
      2551
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      159
      2076
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1907
    6. 173
      1325
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1307
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1196
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1131
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1000
    Aihe