Seksuaalinen kehitykseni, nuoresta alkaen

olin joko 8 tai 9-v. yhtä rivitaloo vastapäätä oli pieni metsäntapainen ja siellä oli oja. puita oli niin harvassa että sinne näki helposti.

ekan kerran masturboin 5 tai 6-vuotiaana tarhassa. kun olis pitänyt nukkua päiväunet niin mä hinkkasin pippeliäni sängynreunaa vasten ja sain orgasmin. aloin harrastaa sitä sitten myös kotona iltaisin. se oli pikkupojan mielestä todella mahtavaa ja sitä halusi enemmän.

tuon pienen metsäkkeen ojasta sain ajatuksen että siellä osittain piilossa mutta kuitenkin kaikkien näkyvissä masturboiminen tuntuisi varmasti paremmalta kuin mikään. oli ihan tavallinen kesäpäivä kun koulun jälkeen päätin mennä kokeilemaan miltä tuntuisi masturboida ulkona julkisesti. jätin pyöräni puiden viereen näkyville ja kävelin ojan reunalle. minulla oli ollut täysi erektio jo ainakin 10 minuuttia, niin kiihottavalta pelkkä ajatus tuntui.

oja oli kuiva ja istuin ojan pohjalle. avasin sepalukseni ja aloin runkata katsellen ympärilleni olisiko missään lähistöllä ketään. ketään ei näkynyt ja itsetyydytykseni jäi lyhyeksi kun tilanteen kiihottavuuden vuoksi sai orgasmin lähes heti hipaistuani ensimmäistä kertaa pippeliäni. kokemus oli upea ja halusin lisää.

olin päässyt himon makuun ja mietin usein millä muullalailla itsetyydytys tuntuisi vielä paremmalta.

meillä oli tuolloin kultainen noutaja Taru 3-v. käytin sitä usein ulkona ja se oli mukava ihan tavallinen koira eikä mitään, kunnes kerran kun tyydytin itseäni koulun jälkeen yksin kotona sain ajatuksen.

Tarulla oli patja eteisessä ison peilin edessä jolla se silloinkin loikoili. kävelin huoneestani Tarun viereen ja polvistuin sen viereen. pippelini sykki Tarun kuonon edessä ja tunsin valtavaa kiihottuneisuutta koska ymmärsin että haluni oli jotenkin erittäin kiellettyä.

aloin masturboida ja Taru kohotti päätään. pelkäsin että jos se nuolaisee pippeliäni niin saan siitä jonkin taudin, mutta halusin ottaa sen riskin ja vein terskani aivan Tarun kuonon eteen. hetken runkattuani, Tarun kieli salamannopeansti lipaisi pippeliäni. ajattelin että nyt olin saanut tartunnan eikä se enää haittaisi vaikka Taru nuolaisisi toisenkin kerran. vedin esinahan taakse ja työnsin kaluni kiinni Tarun huuliin.

ennen sitä mikään ei ollut tuntunut yhtä hyvältä, kun Taru alkoi nuolla terskaani. luulin että menetän tajuntani Tarun karhean kielen sivellessä pikkupojan pippeliäni aina vaan uudestaan ja uudelleen. katsoin itseäni peilistä ja muistan ajatelleeni että nyt olen löytänyt kaikkein voimakkaimman himon tunteen.

runkkasin Tarun edelleen nuollessa kaluani. silitin Tarun päätä ja toistelin "hyvä tyttö, hyvä tyttö". tätä ei kestänyt kuin tovi kun tunsin kuinka pippelini alkoi nytkähdellä orgasmin täyttäessä aivoni äärimmäisellä himontunteella. olin tyydyttyneempi kuin koskaan ennen kun vielä kiitin Tarua siitä että hän on niin ihana koira että täytti villin haluni.

tästä alkaen aina kun tyydytin itseäni niin annoin Tarun nuolla terskaani. vaikka olin keksinyt miten himo tuntuu jo lähes täydelliseltä, mietin vielä mikä kiihottaisi vieläkin enemmän. markkinoille oli tullut polaroid-kameroita, jotka tulostavat kuvan heti. sain kinuttua vanhempani ostamaan minulle sellaisen ja pääsin toteuttamaan uusimman ideani. otin kuvia Tarusta nuolemassa minun pippeliäni. se onnistui erinomaisesti peilin kautta. pidin kuvia mukanani koulukirjojen välissä ja katselin niitä toisinaan tuntien aikana opettajan opettaessa ja tunsin hurjaa kiihottuneisuutta.

välillä vanhempani näkivät kun Taru aivan yllättäen tökkäsi kuonollaan minun jalkoväliäni. epäilivätköhän millaisia leikkejä leikin Tarun kanssa kahdestaan?

en ollut unohtanut että ulkona kaikkien nähtävillä masturbointi oli tuntunut myös hyvältä. joitain kertoja kun vein Tarun lenkille, niin suuntasin läheiseen kuusimetsään missä Taru sai juoksennella vapaana. pieni kallionyppylä oli metsän korkein paikka joten siihen saattoi nähdä hieman kauempaakin. kallionyppylän päällä toteutin ekshibitionismitaipumustani ja masturboin siinä housut kintuissa.

pikkuhiljaa aloin tutkia Tarun pimppiä tarkemmin. levitin Tarun häpyhuulia paljastaen pinkin emättimen. yllätyin kun Tarua ei vaikuttanut lainkaan haittaavan että työnsin sormiani hänen pilluunsa. ensin yhden ja lopulta tungin sinne neljä sormea. tästä eteenpäin oli vain yksi tie.

olon ollessa suunnattoman kiimainen ja koiran nuollessa terskaa, järkeä ei voi käyttää. ainoa ajatus joka mielessäni oli, oli että nyt nussin Tarua. menin kontilleni Tarun taakse jolloin kullini oli sopivasti Tarun pilluhuulien edessä. levitin vasemman k

taas mikään ei ennen ollut ollut näin uskomattoman kiihottavaa, joten oli äärettömän vaikea olla samantien laukeamatta. työnsin hitaasti kullini Tarun sisään. tunsin eräänlaista voitonriemua kun kullini oli tyveään myöten Tarun sisällä. itsehillintä oli tiessään ja aloin naida Tarua niin kovaa ja nopeasti kuin vain ikinä pystyin. nussin enkä tajunnut mistään muusta yhtään mitään. tahdoin vain naida Tarua enemmän kuin olin mitään muuta ikinä tahtonut.

21

12403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatka tarinaa

      • voi laittaa vaik muuta infoo, niin jutella


    • Anonyymi
      • sait viestin
        -


      • Anonyymi

        Sait mailia


      • laitoin


      • joo


    • Mielenkiintoinen kehitys tarina

      • Totuus on Tarua ihmeellisempää...


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Godivan kirjoitti:

        Totuus on Tarua ihmeellisempää...

        Niinhän se on ;)
        Pervo-mies


    • Anonyymi

      Hyi!

    • Anonyymi

      Pentuajan tarinoissa ei ole mitään kiihottavaa! Aikuista kiihottaa vain se, kun tuollaisia kirjoitetaan! Se on jokaisen ihmisen elämän vaihe ja siitä vaan ei puhuta julkisesti! Itse tajusin asioita kanssa jossain 10v korvilla, ja kesti pari vuotta kun asiat eteni. Ja paskan orkkuja saa... orkut on eri asioita kuin siemensyöksyt!

      • lapsiorgasmit on ihania


      • Kehitytään eriaikoina. Mä suihkutin spermaa jo 10 vuotiaana.


      • SimmeliSammeli kirjoitti:

        Kehitytään eriaikoina. Mä suihkutin spermaa jo 10 vuotiaana.

        Kaikki ollaan yksilöllisiä tarinoita.
        Muhun suihkutettiin spermaa 10 vuotiaana.
        Mihin sä suihkutit spermaa 10 vuotiaana?


    • Anonyymi

      Olet sairas luuseri!

      • hihihiii

        sä taas oot tyhmä mulkku :)


      • Anonyymi
        SimmeliSammeli kirjoitti:

        hihihiii

        sä taas oot tyhmä mulkku :)

        En ole vaan keskivertoa älykkäämpi ja täysin terve henkisesti, eli kaikkea mitä sinä et ole.

        Kyllä Kirjoitusasusi kertoo että olet tyhmä ja et ole pärjännyt koulussa.


    • Anonyymi

      Kalle Päätalo kuoli yli 20v sitten. Tälläisen sadut reilusti alle 10v ikäsellä ei mene läpi Gummeruksella.

      Itse aloin runkkaamaan aika tarkkaan 40v sitten ja olin 13v ikäinen. 7v iässä en vielä miettinyt tuota asiaa lainkaan. Aloin miettimään ehkä kymmenen vuoden kohdalla.

    Ketjusta on poistettu 87 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1459
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1358
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      32
      1340
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      41
      1283
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1228
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1126
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1092
    Aihe