Hintojen nousu

Anonyymi

Kumma kun aina löytyy syy hintojen nousuun , mutta ei hintojen laskuun ! Ensin hinnan nousuun vaikutti korona ja vaikuttaa vielläkin ! Sitten Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja taas alkoi hintojen nousu ! Nyt sota vaikuttaa kaikkiin hintoihin jopa Suomessa asuntojenkin hintaan ! On kyllä vähän vedätyksen tuntua !

19

2226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ukrainan nimissä on hyvä rahastaa !

    • Anonyymi

      Hinnat nousee,mutta palkat ja eläkkeet laahaa perässä.Sodan varjolla myydään kaikki korotetuilla hinnoilla ja loppua ei näy vähään aikaan.

      • Anonyymi

        Hinnat nousee kyllä kuluttajalle , mutta ei tuottajalle !


      • Anonyymi

        Eikös se ole se Äiti Venäjä kun Ukrainassa tuhojaan tekee ! Miksi me Suomalaiset joudumme siitä maksamaan ? Eihän me olla sadassa kenenkään kanssa !


      • Anonyymi

        Kuule! Suomi on jo myyty!


    • Anonyymi

      Ammattikalastaja sai siika kilosta 3€ ja kaupan kalatiskillä hinta 12,90€ kilo. Ei kyllä kannata kalan myynti kuin torilla.

      • Anonyymi

        Eikös se EU : hun liityminen pitänyt olla Suomelle oikein runsauden sarvi !


      • Anonyymi

        Kuka vetää välistä ?


    • Anonyymi

      Se on kumma kun Suomessa aina hinnat nousee kun jossainpäin maailmaa jotakin tapahtuu. Liekö noissa johtajissa jotain vikaa vai heidän ahneudellaan.

      • Anonyymi

        Kansan käsi on karttuisa silloin on hyvä täyttää omia taskujaan !


      • Anonyymi

        Sama virsi iät ja ajat, vaikka esim. sähkö on Suomessa ollut eurooppalaisittain halpaa kuin saippua viime vuoteen asti ja mm. polttoaineet olivat puoli-ilmaisia ennenkuin venäjä päätti ryhtyä erikois-imbesilliin hyökkäykseen naapurivaltiotaan kohtaan.
        Puhelinliittymiäkään ei ole hinnoilla pilattu eikä sellaista ihmistä olekaan joka pystyisi enää puhumalla puhelimessa rahapulaan joutumaan.
        Eikä ruoka maksa juuri mitään tulokehitys huomioiden, viime vuosituhannen puolella ruokalaskun osuus tuloista oli tuplasti isompi.

        Asumiskulut ovat asuntojen hintaeriytymisestä johtuen kalliita joka paikassa.


    • Anonyymi

      Kaupat ovat takoneet voittoa moninkertaisesti ennen koronaa ja jälkeen nyt ukrainan sotaan vedoten.Ja hinnat elintarvikkeissa maailman kalliimmasta päästä jo muutenkin ja mitä hinnat tulevat olemaan syksyllä kun nyt on jatkuvaa muutosta hintojen nousuissa,ja kertakorotuksena puhutaan euroista eikä centeistä.Kyllä valtio nyt maksatuttaa suomen kansalla kaikki korona ja sota-avut ja ukrainan pakolaisvirrat.

      • Anonyymi

        Ei auta kuin äänestää jaloillaan. Suosimalla REKO- ja tilamyyntejä menevät välistävetoeurot tuottajille ja lähialueen tuotanto säilyy.


    • Anonyymi

      Ei syytä hintojen nousuun Venäjän hyökkäysUkrainaan Ei syy öljyn hinta petosta länsi vaan valittaa kulutus laskenut v.2000- aurinko,tuuli,akku valtaa alaa joka päivä koko maailmas taas ko öljy kriisiä Ei

      • Anonyymi

        Meitä kusetetaan ja vedätetään sekä mitataan maksukykyämme , mutta kyllä raja tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin ! Ja kokoomus kun on valtapuolueena , niin nyt laitetaan köyhät kyykkyyn !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meitä kusetetaan ja vedätetään sekä mitataan maksukykyämme , mutta kyllä raja tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin ! Ja kokoomus kun on valtapuolueena , niin nyt laitetaan köyhät kyykkyyn !

        Se on kuule isolta osalta myös omaa valintaa olla "köyhä". Jos ei nykyne duuni kiinnosta tai palkan takia ärsyttää niin ei muutaku pariks vuodeks kouluun jotta saat ammattitaitoa vastaavaa palkkaa. Nykyään kun on suht helppo opiskella etänä ja tehdä töitä samalla.


    • Anonyymi

      Kun duunarit äänestää porvareita, niin kapitalismi määrää tahdin. Kaikki suuret yritykset ei mieti muuta kun voiton maksimointia. Ennen ne maksoi voitoista veroa, mutta nyt rahat viedään ulkomaille. Yritystuet kyllä kelpaa, mutta takaisin ei makseta mitään.

      • Anonyymi

        Putin vierailee Sysmän suvisoitossa balalaikkayhtyeen konsertissa. Päästään vihdoinkin eroon kapitalismista.


    • Anonyymi

      Ootko laskenu paljonko suomen yrittäjät sai korona tukia. Kuinka paljo maksetaan eu:lle ukrainaan tukipaketteja ja lopulta elätetään ne täällä! Saatanan lampaat

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe