Tasaverot pois

Anonyymi

Suomeen pitäisi ottaa käyttöön progressiivinen verotus. Eli ruoasta, bensasta, sähköstä kulutustavaroista (autot, vaatteet) jne. maksettaisiin tulojen mukaan. Näin pienituloisten ostovoimaa saadaan kasvatettua ja kulutuksen kasvun myötä tulisi uusia työpaikkoja.

25

1143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Punikkivassarikommunistit ei vieläkään tajua että verot syövät työpaikkoja ja elämistä. Minusta sinä saat maksaa kokeeksi 90% tuloistasi veroa. Aina kun ehdotat veroa niin nostetaan lisää. Jossain vaiheessa tuo järjettömyys loppuu sinustakin. Hölmö.

    • Anonyymi

      Olet kyllä aika tyhmä. Kaikki tulojen mukaan. Se on oikeudenmukaista.

    • Anonyymi

      Esim 100te tienaavat voi maksaa bensasta 5 e litra ja pienituloiset 50 senttiä litra

      • Anonyymi

        100 te tienaavat maksaa tuloistaan jo 51% veroja.. Eiköhän he näin oman osuutensa jo valtiolle ole näin ollen jo antanut. Tasaverotus olisi kaikkein paras.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        100 te tienaavat maksaa tuloistaan jo 51% veroja.. Eiköhän he näin oman osuutensa jo valtiolle ole näin ollen jo antanut. Tasaverotus olisi kaikkein paras.

        Kyllä siinäkin vielä riittävästi jää käteen. Köyhät ei voi käyttää edes kotitalousvähennyksiä kun ei ole veroja riittävästi, että voisi vähentää. Rahakkaiden sosiaaliapua koko vähennys.


    • Anonyymi

      Nyt kun olemme hakemassa NATO:n jäsenyyttä pitäisi perustaa NATO vero. Se voisi toimia kirkollisveron tapaan eli ne maksavat kutka NATO:a tarvitsevat ja muut vapautetaan verosta. Eihän uskonnotonkaan kirkollisveroa maksa, paitsi tapakristityt.

    • Anonyymi

      Rikkaat maksavat Natoveron. Syytä on liittyä Natoon, jos ei haluta samaa mitä Ukrainassa tapahtuu.

      • Anonyymi

        Mulle on sama mitä täällä tapahtuu. Köyhä on aina köyhä ja porvarin orja on maassa mikä hallitus tahansa, ja voihan olla että muutos toisi jotain hyvääkin, ainakin jokunen porvari kuolisi.


    • Anonyymi

      Minäkin toivon sotaa. Menen itse muualle. Moni porvari kokisi raiskauksen ja julman kidutus kuoleman. Miehiäkin raiskattaisiin.

    • Anonyymi

      Homot pääsevät toteuttamaan itseään sodassa Venäjällä. Mies sotilaat pitävät kiinni ja muutama homo raiskaa ukrainalaisen miehen. Sairasta.

      • Anonyymi

        Suomalaiset kyllä pitäisi siitä. Armeija on Suomen suurin homoyhteisö.


    • Anonyymi

      Miten kuvittelet palkkaa/tukea/eläkettä saava palkattomien yrittäjien/maanviljelijöiden ja muiden tuotantotilallisten elävän?

      Kehottaisin vähätuloisia elämään taloudellisesti ja kehittämään kädentaitoja. Suomessa on niin hyvät tulonsiirrot, että nälkää/kylmää ei tarvitse kärsiä.

      Hoidon ja lääkkeiden puutetta tulemme kaikki näkemään. Toivottavasti maailman läpi kiertävä lääketuotanto toimii vakavasti sairaiden osalta nyt Euroopan tilanteesta johtuen.

      Turhaa v...n marinaa, ikuista. Et ottaa päähän hoitajalakkokaisten puuhat ja marinat. Yksinhuoltajuus ja monet avioerot eivät kuulu työnantajan kustannettavaksi. Halutaan huippuelintaso, hienot autot, vaatteet, asunnot jne..

      • Anonyymi

        Yhteiskunta on sellainen, kuin sen eduskunta, kansanedustajat ja presidentti. Demokratiassa saa sitä mitä äänestää, siksihän vaaleja pidetäänkin.


    • Anonyymi

      Pidä pääs kii kokkari. Työnantajan kuuluu maksaa

    • Anonyymi

      Maajussit ne vasta tukia saavatkin

    • Anonyymi

      Alvi pois bensavero pois, sokeri yms. makeisvero pois, alkoholivero pois. Näillä toimenpiteillä tulisi 100 000 uutta työpaikkaa Suomeen. Sitä kautta verotuloja. Tasaverot pois! On se naurettavaa, kun Saksassa alkoholi 4 kertaa halvempaa kuin meillä.

    • Anonyymi

      Tupakkavero pois ja vielä autovero pois.

    • Anonyymi

      Saksassa alkoholi jopa 6 kertaa halvempaa kuin Suomessa, jos tarjous. Suomessa ei enää myydä alkoholijuomia tarjouksessa paitsi pick n pay niistä saa välillä puolet ja ylikin halvemmalla kuin muualta

    • Anonyymi

      Kuinka moninkertainen sen progressiivisen verotuksen tulisi aloittajan mielestä olla? Näes kun meillä on jo progressiivinen tuloverotus!
      Ja kas kummaa, itselläni eläkeläisenä eläkkeen verotus on mukavat aika tasan 29 prosenttia jotta paljonko perunan kilohintaa kohdallani tulisi koventaa suhteessa aloittajalta perittyyn kilohintaan jotta aloittaja olisi tyytyväinen? Entä muut tuotteet?

    • Anonyymi

      40te vuosituloista menee veroihin 33% ja 100te tienaavilla 48%. Ei ole reilua. Monissa maissa kuten Italia ja Belgia 100te tuloista menee 8% enemmän veroja kuin Suomessa

    • Anonyymi

      Pääomavero 30% ja yli 30te pääomatulon saajille 34%
      .Monissa muissa maissa pääomavero korkeampi kuin Suomessa.

    • Anonyymi

      Lisäksi monissa maissa verokikkailut estetty ja tuomiot 25v linnaa. Suomessa sallitaan verokikkailut. Esim. Ol3 työmaalla ulkomaalainen firma jätti veroja maksamatta 10me. Tapausta ei tutkittu, koska se olisi vienyt liian kauan aikaa ja resursseja 🙂🤷. Sitten joku perus Börje jättää ilmoittamatta tuloja 1000e. Tapaus tutkitaan kyllä, vaikka tutkinta maksaa enemmän kuin saatu hyöty.

      • Anonyymi

        Taas paljastui suuri osakekauppojen verokikkailu noin 80miljoonaa vuodessa ja jatkunut useita vuosia, arvioidaan että kyse olisi 7miljadista kokonaissummana jolla olisi voitu maksaa lähes kokonaan uudet F-35 hävittäjät. Syyllisiä ovat suuret firmat ja kansainväliset verohuijarit. Piensijoittajilla ei tähän ole ollut mahdollisuutta.


    • Anonyymi

      Kokoomusjohtaja Petteri Orpo sanoi TV-haastattelussa Lauantaina, kun oli valittu edelleen Kokoomuksen puheenjohtajaksi, että" jokaisen pitäisi maksaa veronsa". Kannatettava ajatus, mutta mistä johtuukin että juuri Kokoomustaustaiset yrittäjät ja keinottelijat eniten välttävät verojen maksua. Käytetään "verokikkailuja ja veroparatiiseja" maksujen kiertoon joita normaalit kansalaiset joutuvat maksamaan. Tästä pitäisi tehdä loppu.

    • Anonyymi

      Olisi mukava kuulla, miten tämä käytännössä toteutetaan?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3431
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      177
      1487
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1247
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1132
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      805
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      769
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      42
      750
    Aihe