Opettajat ja fasismi

Anonyymi

Osaisiko kukaan kertoa mihin se perustuu, että osa oppilaista yläasteen päättyessä päätetään tuhota ja ihan aktiivisesti heidät työnnetään yhteiskunnasta pihalle ja heidän elämänsä aloittaminen pilataan opettajien ihan aktiivisen toiminnan perusteella?

7

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      onko ihan noin. Jokainen ihminen myös se pieni koululainenkin joutuu jossain vaiheessa tekemään elämänvalintojansa. Yläasteen päättyminen on yksi episodi ja merkkipaalu.Joku juttu loppuu ja jotain uutta alkaa. Ei täällä ihan pehmeässä pumpulissa joka päivä saa olla. Jos on löysäillyt liikaa matkanvarrella niin valinnanmahdollisuudet vähenevät. Toisaalta kylmä suihku niskaan voi olla se tarpeellinen heräte ja ihminen herää, ryhdistäytyy ja tekee elämästänsä isompaa. Kaikille ei ole suotu ymmärrystä ryhdistäytymiseen. Ei se opettajien vika ole jos omissa kalsareissa on ruskea läikkä.

      • Anonyymi

        On asia noinkin. Onhan sitä jo 15-vuotiaalla teinillä vastuuta omista tekemisistään, mutta ketään ei kuitenkaan pitäisi jättää oman onnensa nojaan nimittäin jos tällaisen toiminnan kohteena on jatkuvasti vuosikausia niin se psykopatisoi ihmisen. Sitten kun tapahtuu näitä hengen vaativia tragedioita, itsemurhia ja väkivallantekoja niin niitä ei koskaan tutkita virallista tietä pitkin koska se johtaisi siihen, että järjestelmä joutuisi "järsimään omansa." Eikä se ole pelkästään opettajien ja koulujärjestelmän syytä vaan paljon on tekemistä perhetaustalla eli millaiset vanhemmat ja sukulaiset ovat olleet.


    • Anonyymi

      Mielestäni on aika sairasta kun lukion opettaja kehuskelee rikospoliisin hänelle juuri ilmoittaneen, että tälläkin hetkellä on olemassa useampiakin henkilöitä, jotka suunnittelevat hänen tuhoamistaan. Samaan hengenvetoon hän kehuskeli olevansa äärioikeistolainen ja silmät kiilsivät ylpeydestä kuin hullulla.

      Niistä fasismin ja kovan linjan oikeistolaisten arvojen synnyttämistä ruumiskasoista ei kukaan ota mitään vastuuta. Kun syntyy tragedia niin asioita ei tutkita ollenkaan. Ei selvitetä mitenkään vaan annetaan asioiden olla ja hoidetaan ne oman käden oikeuden kautta. Tämä taas johtaa uusiin tragedioihin.

      Onhan niin, että jos ihminen pilaa taloutensa, ylivelkaantuu ja saa maksuhäiriömerkinnän niin ei sekään ikuinen ole ja nyt niitä on lievennetty entisestään, koska sillä nähdään olevan positiivinen yhteiskunnallinen vaikutus kun ihminen saa ns. toisen mahdollisuuden.

      Onhan niinkin, että vankeustuomion jälkeen pitäisi olla mahdollisuus palata yhteiskuntaan takaisin eikä riippua hirressä koko loppuelämäänsä. Varsinkaan jos ei ole tehnyt mitään vakavaa. Kaikkea ei tosin voi linnassa istumisella sovittaa. Sama se on koulussa. Jos on joskus ollut paska niin ei se tarkoita sitä, että on sitä koko loppuelämänsä. 15-vuotiaana on kuitenkin vielä täysin elämää kokematon teini-ikäinen ja jos tuollainen syötetään susille ja ei siitä selviä niin ottaako tästä kukaan vastuuta mitä siitä seuraa?

      • Anonyymi

        mainitunlaiset opettajat ovat varmasti hyvin pieni vähemmistö nykysuomessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        mainitunlaiset opettajat ovat varmasti hyvin pieni vähemmistö nykysuomessa.

        Kyllä. Kokemus on vain kahdesta opettajasta, jotka tällaisia. Yksi yläasteelta, yksi lukiosta. Toivottavasti ovat vähemmistö!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Kokemus on vain kahdesta opettajasta, jotka tällaisia. Yksi yläasteelta, yksi lukiosta. Toivottavasti ovat vähemmistö!

        Kun mietin nyt asiaa tarkemmin niin oikeastaan oli omaa vikaani hyvin pitkälle. Silloin hyvin ominainen skitsofrenian oire, että sulle ei saa huomauttaa eikä sanoa mitään mistään ja sitä kyllä ihmeteltiin että aina pahoitin mieleni enkä ottanut opikseni kun asioista huomautettiin. No.. kaikki on jo pilalla.


      • Anonyymi

        Olin skitso mikä skitso.. ei ole vara hirveästi syyttää muita. Olisi pitänyt määrätä pakkohoitoon silloin.. siitä olen katkera kun ei määrätty.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe