Kurvittarien kanssa kolmistaan

Anonyymi

Heidi selasi kanavia aikansa kuluksi. Arkena keskellä päivää ei telkkarista tullut mitään erityisen mielenkiintoista: ostos-tv:tä, maakuntauutisia, Emmerdalea… Ulkona oli helteinen kesäpäivä ja ovi oli auki rivitaloasunnon pienelle pihalle.

”Moooi!” kuului iloinen ääni ulkoa ja Heidi nousi katsomaan. Pihan poikki lähestyi Saara yllään farkkushortsit ja hihaton valkoinen paita, silmillä suuret aurinkolasit ja olalla värikäs kangaskassi.

”Ai moi! Sä tulitkin täältä takapihan kautta, käy sisään”, Heidi sanoi.
”Joo, sori kun kesti näin kauan, kävin ensin heittää muksut siskon luokse”, Saara vastasi nostaessaan aurinkolasit ylös ja halasi Heidiä.
”Eikö oo ihanan lämmin päivä, ainaki 30 astetta!”, Heidi sanoi.
”No jep! Hei voisiks mä käydä vaihtaa bikinit teiän makkarissa?” Saara kysyi.
”Joo tottakai!”

Saara meni makuuhuoneen puolelle ja tuli hetken päästä ulos yllään kukkakuvioiset bikinit, laittaen punaisia hiuksiaan klipsilllä kiinni seksikkään huolettomaksi viritelmäksi. Saaran reidet ja peppu olivat varsin muodokkaat ja toisen lapsen syntymän jälkeen rinnat olivat paisuneet huomattavan suuriksi. Ennen raskautta ostettujen bikinien yläosa hädin tuskin riitti peittämään Saaran rintoja, jotka nyt lähestulkoon pursuilivat ulos.

Heidi avasi silkkisen aamutakkinsa vyön ja antoi sen pudota lattialle, paljastaen ruskettuneen, kurvikkaan vartalon, jota peittivät nyt ainoastaan siniset, valkopilkulliset bikinit. Tummanruskeat, paksut hiukset olivat poninhännällä. Bikinien yläosan halterneck-kiinnitys sai Heidin kiinteät C-kupin rinnat mukavasti pullistumaan ylöspäin ja näyttämään suuremmilta, joskaan ei yhtä suurilta kuin Saaran iloisesti pompahtelevat E-kupin rinnat. Heidillä ja Saaralla oli monta yhdistävää asiaa, joista yksi oli muodokas vartalo, eikä kumpikaan häpeillyt kurvejaan toisen seurassa. He rakastivat auringonottoa ja viettivät usein kesäpäiviä yhdessä Heidin pihalla tai uimarannalla. Myös punttisalin tai bodypumpin jälkeiset saunahetket kuuluivat heidän tapoihinsa, ja ystävät olivat nähneet toisensa alusvaatteissa, bikineissä tai kokonaan alasti lukemattomia kertoja. Usein nuorempana ennen baari-iltoja he olivat meikanneet yhdessä ja laittaneet toistensa hiuksia pelkät alusvaatteet päällä, mutta tämä tapa oli viime vuosina jäänyt harvemmalle.

”Mä tein meille sangriaa valmiiksi”, Heidi sanoi ja otti kannun punaista juomaa esiin jääkaapista.

Naiset menivät pihalle ja asettuivat rantatuoleille valkoisten patjojen päälle nauttimaan auringosta. Matalien pensasaitojen yli näki naapurien pihoille, mutta näin keskellä päivää heinäkuussa ei missään näkynyt ketään, paitsi Koistisen eläkeläismummo, joka kasteli kukkia rivitalon toisessa päädyssä, kaukana heistä. Etäältä kantautuva ruohonleikkurin surina oli ainoa ääni, joka rikkoi vantaalaisen rivitaloalueen hiljaisuuden. Hellettä jatkui kolmatta viikkoa ja naiset voitelivat jo valmiiksi ruskettuneet, pehmeät ihonsa aurinkorasvalla. Heidi ja Saara olivat parhaita ystäviä ja puhuivat usein myös intiimeistä aiheista, joissa estottomampi ja räväkämpi Saara oli yleensä keskustelun aloittaja. Kun tavanomaiset kuulumiset työstä, lapsista ja säästä oli vaihdettu, keskustelu kääntyi rohkeampaan suuntaan.

”Mites teidän seksielämänne Tomin kanssa? Onko tapahtunut mitään muutoksia?”, Saara uteli.

Heidi muisti heidän edellisen keskustelunsa.

”Noh eipä oikein, edelleen se laukeaa todella nopeasti. Kyllä se ihan tosissaan yrittää pidätellä, mutta ei se oikein kestä paria minuuttia kauempaa, tuntuu kuulemma vaan niin hyvältä”, Heidi vastasi.
”Oli meilläkin joskus sama ongelma Teemun kanssa, mutta siihen auttoi, kun Teemu vetäytyi pois mun sisältä ennen kuin alkoi tuntua liian hyvältä ja puristi vähän aikaa munastaan, just siitä terskan alapuolelta. Sillai se sai lisää kestävyyttä, eikä tullut enää niin nopeasti.”
”Okei, hyvä vinkki! Täytyy meidänkin kokeilla.”

Saara nousi makuuasennosta istumaan ja katseli ympärilleen ikään kuin varmistaakseen, ettei ketään ollut lähettyvillä.

”Mä voisin kyllä hetken olla yläosattomissa, ei jäisi niin pahasti biksurajoja”, Saara sanoi, irrotti bikinien hakasen ja otti yläosan pois, paljastaen suuret, pehmeät rinnat.
”Mä taidan tehdä saman, ei täällä kukaan näe kuitenkaan”, Heidi sanoi ja otti pois oman yläosansa.

2

2033

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heidi katseli ystäväänsä, joka makoili siinä kurvikas vartalo auringossa kylpien ja rinnat paljaina, nännit kohti taivasta. He olivat olleet tutustuneet opiskeluaikoina ja vähän aikaa olleet samassa työpaikassakin. Saara oli nuoruuden vuosinaan ollut varsin estoton seksuaalisesti ja harrastanut lukuisia yhden yön juttuja, kunnes oli löytänyt Teemunsa, perustanut perheen ja muuttanut kauemmaksi. Heidi oli puolestaan aina kaivannut vakaampaa parisuhdetta, vaikka ei millään tasolla paheksunut ystävänsä yhden yön suhteita. Parin epäonnisemman parisuhteen jälkeen Heidi oli löytänyt Tomin ja muuttanut tämän kanssa yhteen joitakin vuosia sitten. Muutaman vuoden ajan Heidi ja Saara olivat nähneet toisiaan harvemmin, mutta kun Saara oli muuttanut lähettyville, olivat naiset alkaneet tavata useammin ja heidän ystävyytensä oli syventynyt entisestään.

      He olivat kumpikin tyytyväisissä parisuhteissa miestensä kanssa – Saara lisäksi kahden lapsen äiti – mutta heidän välillään oli ystävyyden lisäksi vielä jotain muuta – jotain, mitä ei koskaan sanottu ääneen. Jotain, minkä ansiosta Heidistä ei tuntunut ollenkaan kiusalliselta maata siinä rinnat paljaana ystävänsä vieressä omalla takapihalla, vaan pikemminkin vapauttavalta. Aina kun he tapasivat, Heidi saavutti Saaran kanssa rentoutuneen, lämpimän tunteen, jota hän ei muiden kavereidensa kanssa saavuttanut.

      ”Moi, oon kotona”, kuului miehen ääni sisältä.

      Saara hieman hätkähti ja laittoi silmänräpäyksessä käsivartensa rintojen suojaksi. Myös Heidi teki vaistomaisesti saman, vaikka ei toisaalta ymmärtänyt miksi peittelisi rintojaan miehensä edessä.

      ”Ai, te oottekin täällä”, sanoi Tomi, joka ilmestyi takapihan ovelle ja meni selkeästi hieman hämilleen nähdessään pihalla vaimonsa ja tämän parhaan ystävän yläosattomina.
      ”Joo, me otetaan tääl aurinkoo. Sä tulitkin jo kotiin”, Heidi sanoi.

      Tomin katse viipyili ensin vaimonsa vartalolla, sitten harhaili Saaran tisseihin, joita vain tämän ruskettunut käsivarsi peitti.

      ”Joo, tota… työpäivä loppui vähän aiemmin ja kävin puntilla tossa äsken… öö… no mä meen nyt tästä suihkuun”, sanoi Tomi ja kääntyi nopeasti häipyen kylpyhuoneen suuntaan.

      Saaraa hymyilytti Tomin selkeä kiusaantuminen. Hän katsoi Heidiin ja he alkoivat kummatkin hihittämään miesparan hämmennykselle. Ei Tomi mitenkään erityisen ujo ollut, mutta vaimon parhaan kaverin näkeminen rinnat paljaana oli hänelle uusi tilanne.

      ”Tomi on nykyään ihan jatkuvasti puntilla”, Heidi kertoi.
      ”Ja se kyl näkyy!”, Saara vastasi.
      ”Se hengaa aina kotona pelkät urheilushortsit jalassa ilman mitään muuta vaatetta, ei edes kalsareita.”
      ”Ai niinkö!”, Saara vastasi innostuneen kuuloisena.
      ”Mä oon joskus sanonu sille, että laittais enemmän vaatetta päälle, jos vaikka tulee yllästysvieraita, mutta ei se halua pukea muuta kuin ne shortsit, kuulemma munat tuulettuvat kivasti niiden alla. Mut en mä valita, kyllähän sen kroppaa kelpaa katsella.”

      Naiset jatkoivat auringosta nauttimista ja sangrian siemailua. He olivat hetken aikaa hiljaa. Heidi katseli edelleen ystäväänsä ja tajusi, että katseen lepuuttaminen Saaran vartalossa tuntui yllättävän mukavalta – vähintään yhtä mukavalta kuin Tomin bodatun vartalon katselu. Saara huomasi ystävänsä katseen ja hymyili tälle. Sisältä kuului ääniä, joista päätellen Tomi tuli suihkusta ja asettui katselemaan telkkaria. Kolmenkymmenen asteen helle ja iltapäivän aurinko alkoivat kuitenkin ennen pitkää riittää paatuneimmillekin auringonpalvojille.

      ”Pitäisiköhän mennä välillä sisään?”, Saara ehdotti, tiedostaen hyvin, että Tomi istui sisällä olohuoneessa.

      Heidi katsoi Saaraan. Jos Heidi oli vuosikymmenen aikana oppinut tulkitsemaan ystäväänsä oikein, niin tämä yritti katseellaan sanoa jotakin paljon enemmän, kuin mitä oikeasti sanoi ääneen. Heidi uskoi, että Saaran päässä oli käynyt sama villi ajatus kuin hänelläkin.

      ”Joo, mennään vaan sisälle”, Heidi vastasi ja hymyili.

      Naiset nousivat ylös, edelleen yläosattomissa, ainoastaan kädellä peittäen rintansa. Muodokkaat takamukset keinuen he kävelivät pihan poikki ja sisälle olohuoneeseen, jossa Tomi istui sohvalla katsomassa televisiota – jalassaan vain urheilushortsit, kuten aina. Tomin lihakset pullistelivat erityisen ison näköisinä punttisalitreenin jäljiltä. Naiset asettuivat Tomin ympärille sohvalle, Heidi vasemmalle ja Saara oikealle puolelle. Tomin hämmennys syventyi entisestään, kun kaksi muodokasta naisvartaloa ilmestyi yhtäkkiä hänen ympärilleen, aivan lähelle.

      ”Mitäs sä katot?”, Heidi kysyi.
      ”Öö… ihan vaan Mestarien liigan matsia”, sanoi hämmentynyt Tomi ja vilkuili villisti kummallekin puolelleen.
      ”Me tultiin sisälle kun tuolla ulkona on vaan niin kuuma”, Heidi sanoi ja silitti Tomin poskea ja kaulaa.
      ”Siis aivan liian kuuma”, Saara sanoi hitaasti, otti toisen kätensä pois rintojen edestä ja laittoi sen Tomin lihaksikkaalle rinnalle.

    • Anonyymi

      Tomi tunsi, kuinka Saaran tissit painautuivat hänen hartiaansa vasten. Urheilushortsien alla alkoi selvästi pullistelemaan, mikä ei naisilta jäänyt huomaamatta. Heidi suuteli Tomia ja sen jälkeen Saara teki saman. Heidi vei kätensä Tomin munan päälle ja Saara laittoi päälle oman kätensä.

      ”Olisko tuolla makuuhuoneessa vähän viileämpi?”, Heidi sanoi.

      Tomi ei saanut sanaa suustaan, kun naiset ottivat häntä kummastakin kädestä kiinni ja vetivät ylös sohvalta. Naiset taluttivat Tomin makuuhuoneeseen, jossa Heidi kaatoi hänet sängylle ja Saara laittoi oven perässään kiinni.

      ”Mä kerroin tossa just Saaralle, kuinka ihanaa seksiä meillä aina on”, Heidi sanoi ja veti samalla Tomin shortseja pois jalasta. ”Mä haluisin, että Saarakin sais nauttia siitä.”

      Tomi ei voinut uskoa mitä oli tapahtumassa: hän oli makuuhuoneessa alasti vaimonsa ja tämän parhaan ystävän kanssa. Saara riisui juuri bikinien alaosaa ja Heidikin riisui omansa. Naiset asettuivat Tomin viereen sängylle polvilleen vastakkain ja tulivat ihan lähelle toisiaan. He laittoivat kätensä toistensa vyötäröille ja heidän rintansa painautuivat toisiaan vasten. Heidi kallisti päätään ja he suutelivat. Tomi katseli, kuinka kaksi kurvikasta kaunotarta suutelivat alasti, rinnat toisiinsa painautuen, hänen omalla sängyllään! Näky oli aivan uskomattoman kiihottava ja vaistomaisesti Tomi vei kätensä munalleen ja alkoi runkata.

      Saara meni sängylle makaamaan ja Heidi tuli hänen päälleen. Muodokkaat, ruskettuneet vartalot painautuivat toisiinsa ja naiset suutelivat kiihkeästi. Heidi suukotteli Saaran kaulaa ja eteni siitä alaspäin rinnoille. Hän hyväili Saaran isoja, pulleita rintoja kielellään, otti nännin välillä suuhunsa ja näykkäsi hellästi. Heidin rinnat painautuivat Saaran vatsaa vasten. Heidi eteni vielä alemmas ja vei kielensä Saaran pillulle, nuolaisi päällimmäiset limat pois ja alkoi nuolemaan Saaran klitorista.

      ”Aaaahh…. tuntuu niin ihanalta”, Saara huokaili kiimaisena Heidin käsittelyssä.

      Tomi katseli vierestä ja runkkasi, kyrpä kovempana kuin ikinä. Heidi jatkoi Saaran nuolemista, pyöritteli kieltään klitoriksen päällä. Saara voihki ja kiemurteli. Lukuisista seksikokemuksistaan huolimatta Saara ei ollut koskaan ollut naisen kanssa, eikä kukaan ollut osannut nuolla häntä yhteä hyvin kuin hänen paras ystävänsä juuri nyt. Ei kestänyt kauaa, kun Saara laukesi räjähtävään orgasmiin.

      ”Mitäs me tälle Tomille tehdään?”, Heidi sanoi katsoen Tomia kiusoittelevasti ja nuolaisi viimeiset Saaran pillulimat huuliltaan.

      Heidi kyllä tiesi tarkalleen mitä tehdä. Hän otti Tomin munan suuhunsa, huulet tiukasti ympärille ja alkoi lutkuttamaan. Samaan aikaan Saara oli jo toipunut hiukan orgasmistaan, tuli ihan Tomin viereen ja toi isot rintansa aivan Tomin kasvojen lähelle. Tomi tiesi sillä hetkellä, että jos taivas on olemassa, niin siellä on todennäköisesti tällaista: vaimo ottaa suihin samalla kun vaimon paras ystävä työntää tissejä naamalle. Kokeneena suihin ottajana Heidi tiesi, että Tomilta olisi kohta lasti tulossa, joten hän lopetti munan lutkuttamisen.

      ”Eipäs nyt niin nopeasti”, Heidi sanoi ja puristi Tomin munaa tiukasti terskan alapuolelta. Tomi tunsi, että paine hiukan hellitti.

      ”Mä haluan, että nyt sä nussit mua takaapäin”, Saara komensi Tomia.

      Tomia ei tarvinnut kahdesti komentaa. Hän nousi ylös sängyltä ja Saara meni polvilleen sängyn reunalle, nostaen muodokkaan perseensä ylös. Tomi otti Saaraa lanteilta kiinni, survaisi munansa tämän sisään ja alkoi rytmikkäästi työntelemään. Saara kiljahteli ja hänen isot tissinsä heiluivat rytmikkäästi Tomin työntelyn tahdissa.

      Heidi meni hajareisin sängylle Saaran eteen makaamaan ja toi kostean pillunsa ihan Saaran eteen. Saara vei kielensä Heidin pillulle ja ryhtyi nuolemaan, samalla kun Tomi työnteli häntä takaapäin. Tomi laittoi kaiken tahdonvoimansa peliin, että pystyisi pitkittämään laukeamista. Hän oli venyttänyt kestävyytensä äärirajoille ja tunsi, että lasti lähtee matkaan ihan millä hetkellä tahansa. Näky edessä oli kiihottavinta mitä hän pystyi kuvittelemaan: hän pani Saaraa takaapäin ja katseli tämän muodokasta persettä, samalla kun hänen vaimonsa makasi sängyllä voihkien, ja Saara nuoli tämän pillua.

      Tomi laukesi karjahtaen valtavalla voimalla Saaran sisään. Kivekset huusivat hoosiannaa, kun viimeisetkin spermaroiskeet lensivät Saaran pilluun. Tomista tuntui hetken, että taju lähtee ja silmissä sumenee, ja hän piteli Saaran perseestä kiinni, ettei pyörtyisi. Kun Saara oli siemennetty, hän vetäytyi ulos ja rojahti sängylle makaamaan. Saara jatkoi vielä Heidin nuolemista, eikä mennyt kauaa, kun Heidi jo kiljui ja kiemurteli orgasmissa hänen edessään.

      Lopun iltapäivää kaikki kolme makoilivat sängyllä raukeina, Tomi keskellä ja kurvikas kaunotar kummassakin kainalossa, suukotellen kumpaakin naista vuorotellen. Spermaa valui edelleen Saaran pillusta reisille ja lakanoille. Yhdestä asiasta Tomi oli aivan varma: hänen vaimonsa paras ystävä olisi milloin tahansa tervetullut heille kylään uudestaan.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      417
      4667
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      249
      2324
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1740
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      162
      1477
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      325
      1450
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1157
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1151
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      80
      1120
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1095
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1005
    Aihe