Vävypoika: "Missäs se Aino assuu?"

Anonyymi

Vävypoika:
”Missäs se Aino assuu?

Väino eli lapsuutensa ja nuoruutensa normaalissa perheessä Itä-Suomessa. Isä ja äiti eivät eronneet, perhe kävi kerran vuodessa kirkossa. Väinö vietti lapsuutensa naapurien lasten kanssa. Parhaita kavereita olivat Esa ja Pentti. Pojat pelasivat yleensä seinäpenniä Juhanin isän autotallin seinästä, kun tyttöjä oli mukana, leikittiin kymmenen tikkua laudalla.
Väino kävi ravintolassa ensimmäinen kerran 17-vuotiaana, tansseissa käytiin lavoilla kuten Törmällä, Uurossa, ravintoloissa Pielishovissa, Kareliassa, jossa Väino tapasi puolisonsa. Parikymppisenä Väino alkoi seurustella, hän meni naimisiin Kertun kanssa. He saivat kaksi lasta. Avioliitto oli onnellinen. Perintönä oli toisen vanhemman omakotitalo ja mökki.
Ammattikoulusta päästyään käsistään taitava Väino alkoi yrittäjäksi ja perusti Plank nimisen yrityksen, joka teki kannellisia sisustuslaatikoita tai kannetta. Töitä oli hyvin. Pintakiilto leimasi ajankuvaa. Väino kulki talvella merkkitoppiksissa, kesällä Lacosten pikeepaidoissa, Leviksen farkuissa sekä sini-valkoisissa purjehduskengissä.
Yllättäen 1990 – luvun lama iski ja Väinon yritys meni nurin ja päälle tuli avioero ja miehen juopottelu käynnistyi. Pankkien kannattavuus vajosi, kotitaloudet velkaantuivat ja työttömyys nousi ennätyslukemiin. Kaiken sekasotkun keskellä Väino piti viikon loman Runnin kylpylässä ja samalla reissulla hän kävi kokeilemassa onneaan Vieremän raveissa. Jokaiseen lähtöön Väino pelasi 50 euron kaksarin, voittoja ei tullut. Väino luopui Lexus LS 400 autostaan ja päivät pitkät hän alkoi viettää yhä enemmän torin kulmilla ja puistoissa paikallisten kemistien kanssa. Myös EU:n ruokapaketit tulivat tutuksi.
Väino otti niskastaan kiinni ja meni uskonnollisiin tilaisuuksiin ja tapasi Aino-lesken. Aluksi kaikki näytti menevän hyvin kuin oikein vanhassa avioliitossa ilman seksielämää. Kuitenkin mies alkoi ryypiskelemään. Kerran mies sekopäänä iltapäivällä meni tapaamaan Ainoa. Hän kyseli parilta talon pihalla olevilta, ” missäs se Aino assuu”, koska hän ei muistanut porrasta, jossa leski asui. Mies soitteli rappukäytävien ovisummereita, kun Aino löytyi, ei hän päästänyt sössöttäjää sisään.
Toisen kerran keskellä yötä mies tuli soittelemaan ison kerrostalon ovikelloja ja etsimään Ainoa. Lopulta mies nukahti G-portaan ulkorappusille melkein tyhjä 12pack-mäyräkoira kainalossaan. Soitettiin poliisit ja Väino joutui säilöön aamuyöksi, sillä reissulla Väino sai lisänimen talon vävypoika.
Viimeinen tippa oli, kun joku kerran päästi miehen porraskäytävään, eikä Aino laskenut silloinkaan miestä sisään ja miehen epäiltiin tehneen jopa tarpeitaan portaiden alle porraskäytävässä.
Kun suhde Ainoon ei ottanut oikein tuulta, Väino muutti toiselle paikkakunnalle. Missä Väino nykyään eläkepäiviään viettää? Ravimiesten epävirallisesta tietotoimistosta on ainakin yksi arvellut, että Väino elää onnellisena jossain lähikunnan 24/7-palvelutalossa.

0

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Haluaisitko nähdä

        Hänet alastomana?
        Ikävä
        67
        3099
      2. Hilirimpsistä

        Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
        Ikävä
        200
        2781
      3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

        Elämä ei oo peli 😔😟
        Ikävä
        22
        2578
      4. Älä elättele

        Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
        Ikävä
        49
        2568
      5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

        Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
        Ikävä
        20
        2436
      6. Kuule rakas...

        Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
        Ikävä
        41
        2285
      7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

        On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
        Kotimaiset julkkisjuorut
        210
        1703
      8. Törmättiin tänään

        enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
        Ikävä
        24
        1667
      9. Vieläkö sä

        Rakastat mua?❤️😔
        Ikävä
        36
        1515
      10. Dear mies,

        Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
        Ikävä
        18
        1386
      Aihe