Vävypoika: "Missäs se Aino assuu?"

Anonyymi

Vävypoika:
”Missäs se Aino assuu?

Väino eli lapsuutensa ja nuoruutensa normaalissa perheessä Itä-Suomessa. Isä ja äiti eivät eronneet, perhe kävi kerran vuodessa kirkossa. Väinö vietti lapsuutensa naapurien lasten kanssa. Parhaita kavereita olivat Esa ja Pentti. Pojat pelasivat yleensä seinäpenniä Juhanin isän autotallin seinästä, kun tyttöjä oli mukana, leikittiin kymmenen tikkua laudalla.
Väino kävi ravintolassa ensimmäinen kerran 17-vuotiaana, tansseissa käytiin lavoilla kuten Törmällä, Uurossa, ravintoloissa Pielishovissa, Kareliassa, jossa Väino tapasi puolisonsa. Parikymppisenä Väino alkoi seurustella, hän meni naimisiin Kertun kanssa. He saivat kaksi lasta. Avioliitto oli onnellinen. Perintönä oli toisen vanhemman omakotitalo ja mökki.
Ammattikoulusta päästyään käsistään taitava Väino alkoi yrittäjäksi ja perusti Plank nimisen yrityksen, joka teki kannellisia sisustuslaatikoita tai kannetta. Töitä oli hyvin. Pintakiilto leimasi ajankuvaa. Väino kulki talvella merkkitoppiksissa, kesällä Lacosten pikeepaidoissa, Leviksen farkuissa sekä sini-valkoisissa purjehduskengissä.
Yllättäen 1990 – luvun lama iski ja Väinon yritys meni nurin ja päälle tuli avioero ja miehen juopottelu käynnistyi. Pankkien kannattavuus vajosi, kotitaloudet velkaantuivat ja työttömyys nousi ennätyslukemiin. Kaiken sekasotkun keskellä Väino piti viikon loman Runnin kylpylässä ja samalla reissulla hän kävi kokeilemassa onneaan Vieremän raveissa. Jokaiseen lähtöön Väino pelasi 50 euron kaksarin, voittoja ei tullut. Väino luopui Lexus LS 400 autostaan ja päivät pitkät hän alkoi viettää yhä enemmän torin kulmilla ja puistoissa paikallisten kemistien kanssa. Myös EU:n ruokapaketit tulivat tutuksi.
Väino otti niskastaan kiinni ja meni uskonnollisiin tilaisuuksiin ja tapasi Aino-lesken. Aluksi kaikki näytti menevän hyvin kuin oikein vanhassa avioliitossa ilman seksielämää. Kuitenkin mies alkoi ryypiskelemään. Kerran mies sekopäänä iltapäivällä meni tapaamaan Ainoa. Hän kyseli parilta talon pihalla olevilta, ” missäs se Aino assuu”, koska hän ei muistanut porrasta, jossa leski asui. Mies soitteli rappukäytävien ovisummereita, kun Aino löytyi, ei hän päästänyt sössöttäjää sisään.
Toisen kerran keskellä yötä mies tuli soittelemaan ison kerrostalon ovikelloja ja etsimään Ainoa. Lopulta mies nukahti G-portaan ulkorappusille melkein tyhjä 12pack-mäyräkoira kainalossaan. Soitettiin poliisit ja Väino joutui säilöön aamuyöksi, sillä reissulla Väino sai lisänimen talon vävypoika.
Viimeinen tippa oli, kun joku kerran päästi miehen porraskäytävään, eikä Aino laskenut silloinkaan miestä sisään ja miehen epäiltiin tehneen jopa tarpeitaan portaiden alle porraskäytävässä.
Kun suhde Ainoon ei ottanut oikein tuulta, Väino muutti toiselle paikkakunnalle. Missä Väino nykyään eläkepäiviään viettää? Ravimiesten epävirallisesta tietotoimistosta on ainakin yksi arvellut, että Väino elää onnellisena jossain lähikunnan 24/7-palvelutalossa.

0

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Täytyy tunnustaa

        että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
        Ikävä
        127
        1704
      2. jos saat yhden

        Toiveen esittää niin mikä olisi
        Ikävä
        101
        1229
      3. Huomenta päivää

        Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
        Ikävä
        201
        1078
      4. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

        Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
        Suomalaiset julkkikset
        7
        1025
      5. Vanhempi mies

        Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
        Ikävä
        54
        911
      6. Anna anteeksi

        Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
        Ikävä
        78
        843
      7. Aika haavat parantaa

        Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
        Ikävä
        171
        804
      8. Tänään kun näin sinut

        olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
        Ikävä
        52
        802
      9. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

        HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
        Hallitus
        50
        793
      10. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

        Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
        Ikävä
        96
        793
      Aihe