Mirja ja Jere amiksessa

Sekä Mirja että Jere olivat entisiä luokkatovereita ja seurustelivat. Saivat peruskoulusta laatutodistuksen, mutta eivät halunneet hukata elämäänsä akateemisissa humpuukipippaloissa ja -kilpailussa. Hakeutuivat kuitenkin amikseen, jotta saisivat ammattitutkinnon, automekaanikoksi ja suurkeittiön emännäksi.

Väärin arvattu. Toisi päin. Mirja tykkäsi autoista enemmän kuin punaisesta polkupyörästä ja Jere oli ruoan ystävä, ihan tavallisen ruoan, eikä minkään gourmetmössön.

Mirja Jerelle: "Kun siellä koulun kellarissa näytin vittuani sinulle, se oli juuri sitä, mistä olin aina haaveillut, juuri sinulle. Olin jo umpikiimoissani, saanhan näyttää, saanhan näyttää. Totuuden nimissä, mutta harvemmin, olen haaveillut, että näytän muillekin pojille. Ei siitä mihinkään pääse, että myös naiset ovat rakenteeltaan moniavioisia, niin kuin miehetkin."

Jere: "Ihan sama mulla. Kyllä minä edelleen haaveilen myös muista tytöistä, mutta en minä jaksaisi etsiä aina uutta. Eikä aikakaan riittäisi monen kanssa. Varmaan yksi elämänikäinen pari olisi ok, mutta ei sen enempää. Se olisi lisäksi täysin tasa-arvoista."

Mirja: "Meillä näyttää olevan jetsulleen samat ajatukset, mutta hyvin epätodennäköistä se on. Katsotaan löytyykö pari, mutta ei luulla liikoja. Meillä on ihan hyvä näinkin."

Kursseilla oli kuitenkin enemmistö perinteisen sukupuolen edustajia. Mirja tutustui Aunoon ja Jere Oiliin, jotka myös seurustelivat. Jutellessa keskusteltiin myös seksiasioista, ja havaittiin, että heillä oli tismalleen samat käsitykset. Eivät Auno ja Oilikaan diganneet mitään erikoisuuksia. Olisi kiva tutustua myös parin molempiin puoliin. Oli ryhdyttävä vierailuun.

Tytöt tutustuivat toisiinsa puhelimitse. Pian olivat bestiksiä. Juttua riitti parikin kertaa päivässä. Mirja ja Oili sopivat tapaamisen ajankohdastakin. Olivat jo sopineet, että jätetään turhat kursailut, ja jo ensimmäisellä tapaamisella tytöt ovat vittu paljaana. Mutta koska on jo viileätä yläosana lämmin pusero ja jaloissa lämpimät sukat.

Tytöt sanoivat heti jo visiitin alussa, että tää on epistä, jos miehet eivät ole kyrpä paljaana. Paljastui, että molemmilla oli edessä kuin yksisarvisella. Tytöt olivat enemmän kuin imarreltuja. Kukertelivat, kun toisen pariskunnan miehet ylistivät heidän vittuaan.

Kysyivät miehet vielä ujosti, että kun tekee niin kovin mieli, niin saako vieraan vittua myös suudella. Tytöt: "Tietysti, sitähän ollaan odoteltukin. Eikä me ujostella kertoa, että me ollaan pyynnöstä vähintäänkin otettuja.

Lounastettiin herkkukarjalanpaistia ja herkkuhedelmiä. Juotiin herkkukahvia.

Tytöt asettuivat tuoleille ja avasivat estottomasti vittuaan, niin että molempien umpikaunis emätinkin näkyi. Miehet sanoivat, etteivät kestä: "Nyt tyttöjen täytyy kyllä runkata meitä."

Tytöt: "Jätetään runkkaus toiseen kertaan. Pankaa kyrpä sisään vain. Irstaillaan ja suloisehditaan." Yhdyntä vieraan kanssa oli sanoinkuvaamattoman ihana. Valtava orgasmi, kuin sähköisku. Parit tunsivat kuuluvansa YHTEEN.

Käytännöksi tuli, että neljästään tavattaessa bylsittiin vieraan kanssa, kotioloissa tietysti oman kanssa.

Kaikkein epätodennäköisin oli kuitenkin toteutunut, hyvin keskenään yhteensopivat parit olivat löytäneet toisensa. 🌹👀

10

2458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mirja ja Jere amiksessa 2

      Ystävyys Oilin ja Aunon kanssa vain syveni ja tavattiin tiheästi, bylsittiin, ihanehdittiin ja herttailtiin.

      Kun amis loppui, Mirja sai heti työtä autonasentajana ja Auno suurkeittiön esimiehenä. Pian taitava Mirja kohosi koko korjaamon esimieheksi entisen jäädessä eläkkeelle. Rahaa kertyi pikkuhiljaa sen verran, että saivat ostettua pikkuauton, jota Mirja suurella hellyydellä röpläsi ja laittoi. Auno teki kotonakin ruoan useammin.

      Kun autokin oli, päätettiin lähteä kiertomatkalle, teltta mukana ja patjat sun peitot, koska varat eivät vielä sallineet yöpyä hotelleissa. Kuljettiin siis vartioiduilla leirintäalueilla, joissa voi myös peseytyä.

      Joillakin oli myös pariskunnille yhteisvuoro, niin ettei tarvinnut vuokrata koko kallista saunaa, vaan pääsi kahdella yhden hengen maksulla. Ilmeni, että missä ei yhteisvuoroa ollut, usein sattui leirialueella olemaan pari tai kaksi, joiden kanssa kimpassa vuokrattiin koko saunavuoro .

      Katseltiin nähtävyyksiäkin, mutta sittenkin reissu tuppasi kääntymään seksiherttailun puolelle. Kun Mirja ja Jere pääsivät telttaan olivat kuin pupujussit. Jere usein suuteli Mirjan klitorista, häpyhuulia ja peräaukkoa. Mirja suli ihanoituksesta. Laukesi uudestaan ja uudestaan Jeren hellässä käsittelyssä.

      Oli rundi jo loppupuolella, kun Oili soitti, että Aunon isä oli kutsunut koko poppoon kesämökille, sillä puheella, etteivät häiritse nuorten menoa, mutta ruokaakin on riittävästi ja sitä tekee äiti-Auno, niin että ei tarvitse kuin ihanehtia ja herttailla.,

      Mirja ja Jere suuntasivat heti sinne. Jo tullessansa huomasivat, miten koko Aunon perhe ja kahta vuotta nuorempi pikkusisko Sanni, sekä Oili nakuna otti aurinkoa. Mirja ja Jere ymmärsivät heti isäntäväen esimerkin mukaan riisuuntua.

      Auno hyväili heti hiukan Mirjan sukupuolielimiä ja Jere Oilin. Sanni - jo reilusti täysi-ikäinen - katsoi hiukan surullisena ja anovasti Jereä. Jere katsoi kysymysmerkkinä suoraan Sannin silmiin. Sanni nyökkäsi ujosti. Jere ymmärsi, ja hyväili Sannille orgasmin kaikkien katsoessa. Työnsi sormensakin Sannin emättimeen.

      Sanni sanoi: "Kiitos! Itse asiassa on ollut aika rankkaa, kun nuo ovat vain bylsineet ja bylsineet, ja sit on vain saanu kattoo päältä. Kyl määkin tuun pian perässä, kummää oon löytäny omani. Mut kiitos sulle Jere! Suurkiitos!"

      Mirja herttasoitui Sannin kertomasta ja tyylistä niin, että kuiskasi Jerelle hyväksyvänsä kaiken, mitä Jere loman aikana tekisi Sannin kanssa.

      Ja sitten järveen kaikki. Järvessä Jere hyväili vuorotellen sekä Oilin että Sannin vittua. Molemmat saivat orgasmin, Sannikin vaikka oli saanut äsken. Sanni antoi suukon suoraan Jeren suulle, ja runkkasi hänet puolihuomaamatta veden alla. 🌹👀

      • Anonyymi

        Hei tehtailija. Juttusi ovat auttamatta liian pitkiä ja tylsiä. Niissä on liikaa henkilöitä, nimiä liikaa. Ei jaksa kiinnostaa.
        Pitää osata lopettaa ajoissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hei tehtailija. Juttusi ovat auttamatta liian pitkiä ja tylsiä. Niissä on liikaa henkilöitä, nimiä liikaa. Ei jaksa kiinnostaa.
        Pitää osata lopettaa ajoissa.

        Jätä väliin. Nämä novellit ovat tarkoitetut niille, jotka ovat kiinnostuneet tästä tyylistä. Kuten näet, lukijakuntaa on, on edelleen. 🌹👀


      • Anonyymi
        kynä.mi kirjoitti:

        Jätä väliin. Nämä novellit ovat tarkoitetut niille, jotka ovat kiinnostuneet tästä tyylistä. Kuten näet, lukijakuntaa on, on edelleen. 🌹👀

        Mutta se ei tarkoita sitä että jos on 100 lukijaa että heistä 100 diggas. Luku kasvaa myös silloin kun joku klikkaa otsikon auki ja huomatessaan että tää on taas tätä samaa jossa 20 eri nimistä herttailee keskenään, lopettaa lukemisen siihen paikkaan.

        Kehity, lopeta ylipitkät herttailut joissa ihan liikaa henkilöitä jotka täysin nobodyja muuten. 1-3 henkilöä per tarina on asian ydintä ilman haahuilua.


    • Anonyymi

      Pitää odottaa että piri haihtuu päästä, ja on lypsänyt itsensä ennen kuin aloittaa kirjalliset työt. Ehkä mielikuvitus ei laukkaa sitten liikaa.
      Ehkä silti puffaan tässä hämäykseksi, koska tarkoitus on aivan toinen.?????????

    • Anonyymi

      Totuus sattuu. Mirjalla oli suuret keuhkot, ja hän nautti täysin siemauksin niiden saamasta huomiosta.
      Saman luokan oppilas, johon Mirjan tiedettiin rakastuneen, oli luvannut syödä hänet elävältä, ja nyt avautui loistavat näkymät tulevaisuuteen.
      He olivat kellarissa kahden, Mirja antoi viimein. Hän oli kyltymätön.

    • Mirja ja Jere amiksessa 3

      Mirja on varmaan maailman suloisempi sisko. Ei ollut unohtanut, minkälaisen seksipaineen ja -nälän vallassa on tyttö, joka ei ole vielä löytänyt seurustelukumppania.

      Mökkeily sujui niin, että Sanni sai olla kaikessa mukana. Mirjan suuren ymmärryksen takia Sanni sai myös kokea, kuinka ihanalta tuntui, kun Jere työnsi kivikovan kyrpänsä hänen vittuunsa ja laukesi sinne. Sanni oli jo aikoja aloittanut pillerit, jotta ei tarvitsisi tuntea kortsua välissä, vaan aidon paljaan kyrvän. Niin ihanaa, niin ihanaa, että se vie kielen.

      Sanni ymmärsi, että tulevaisuus ei ollut se, että saisi vain Jeren kyrpää, mutta kertoi Jerelle varmana, että AINA, kun Jeren tekee mieli, koko loppuelämän, hän on valmis antamaan vittua, vaikka olisi toisen kanssa.

      Isä-Auno oli lähdössä kaupunkiin ostamaan herkkusapuskaa ja pyysi kaikki kolme tyttöä mukaan, että tulisi oikeanlaista. Pukivat päällensä ja istuivat autoon, mutta auto ei lähtenyt käyntiin. Mirja ei ollut muistavinaan, että heilläkin on auto, ja rupesi heti röpläämään isä-Aunon autoa.

      20 minuutissa tuli valmista, ja niin lähdettiin. Tehtiin KALLIITA sapuskaostoksia, mutta niinhän oli tietysti tarkoituskin, kun tytöt saivat valita. Ja taas takaisin mökille. Heti riisuttiin, taas Jere ensin sormetti Sannille orgasmin, ja sitten uimaan. Sanni jo tunsi olevansa todella arvostettu.

      Oli oltu niin vapautuneesti, että eivät fossiilit olleet ujostuttaneet nuoria eikä nuoret fossiileita, mutta sauna oli niin snadi, etteivät kaikki sinne mahtuneet yhtaikaa. Niinpä fossiilit saunoivat yhdessä ja nuoret sitten.

      Kaikki kolme tyttöä näyttivät upeita sukupuolielimiään, ja miehet ihailivat silmät tapilla ja kyrpä pystyssä. Miehet onanoivat tytöille ja ruiskuttivat spermansa heidän päälleen. Tytöt sormettivat miehille, jotka olivat kauneudesta läkähtyä.

      Sanni kertoi saunan jälkeen Jerelle: "Tämänkin fantasiani, kuinka onanoin miehen ihaillessa, sain nyt toteuttaa. Se on sinun ansiotasi. En muita miehiä edes huomannut, kun katsoin vain sinua."

      Täytyy sanoa, että mökkeily sujui ihanasti.

      Pian Sannilla alkoi uusi syyslukukausi. Sanni soitti Jerelle: "Usko tai älä, nyt minullakin on ikioma poikaystävä, Arhippa, mutta sanotaan Arhiksi. Hyvin on alkanut, ja olemme jo bylsineetkin useamman kerran. Olen niin onnellinen, etten ole nahoissani pysynyt."

      - "Kerroin Arhillekin sinusta, ja hän sanoi, että ilman muuta voin antaa edelleen sinulle vittua ja hän mielellään antaisi kyrpää myös porukan muille tytöille. Ja vielä, suurkiitos superihanasta kesälomasta! Oli niin suloista, että vieläkin värisen, kun ajattelen sitä."

      Vierailuihin tuli myös kolmaskin pari. Koska yhden parin mies ja toisen parin naispuoli olivat sisaruksia, kysyttiin haluavatko hekin bylsiä keskenään. - "Tietysti, sitähän me olemme aina halunnet mutta emme ennen uskaltaneet edes ehdottaa. Jo pari kertaa olemme kokeilleetkin viime kesän jälkeen. Se tuntuu enemmän kuin ihanalta." ■ 🌹👀

    • Anonyymi

      No nyt on porukkaa panemassa kuin vilkkilässä kissoja. Joko loppuu?

      • Anonyymi

        Ei oo tarinoissa päätä eikä häntää , nimiä nimien perään ja vitut levällään vaan herttaillaan mikä on jo terminä sellainen joka saa poistamaan sokan käsikranusta.
        😪😪😪😪😫


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei oo tarinoissa päätä eikä häntää , nimiä nimien perään ja vitut levällään vaan herttaillaan mikä on jo terminä sellainen joka saa poistamaan sokan käsikranusta.
        😪😪😪😪😫

        Luen uudestaan jos saan autossa.


    Ketjusta on poistettu 24 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe