Disney+ surkeat tekstitykset

Anonyymi

Usein edelleen kuulee haukuttavan, kuinka ala-arvoisia Netflixin suomenkieliset tekstiytykset ovat. Tosiasiassa Netflix hoitaa tekstitykset aika hyvin.

Käytettyäni Disney palvelua tässä jonkin aikaa mm. supersuositun The Resident sarjan 4 kauden suomiteksityksissä on ihan amatöörimäisiä virheitä, jotka tajuaa huonommallakin englannilla ja osia dialogeista ei ole käännetty lainkaan.

2-3 kausien suomitekstitykset olivat vielä kohtuu hyviä. Kyseessä on kuitenkin yksi suosituimmista Disneyn omistman Foxin sarjoista. Luulisi panostuksen olevan toistaluokkaa.

Lisäksi kun huomioi vielä tämän
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17355460/lasten-netflix-vs-disney -lapsille

Disney ei ole vielä lähelläkään varteenotettavaa haastajaa Netflixille Suomessa. Disney on lähinnä palvelu Marvel faneille ja sen ajaksi käytettäväksi kun oma suosikki sarja/sarjat on katsottu. Ilmeisesti Disney ei pidä suomea vielä merkittävänä markkinaalueena toisin kuin Netflix.

Myöskin heille, jotka haluavat löytää hieman eroottisempia sarjoja ja leffoja Disney on huono valinta.

12

1632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Anonyymi

        Tarkoitus olisi jossain vaiheessa.


    • Anonyymi

      Taitaa olla näistä paras kuitenkin

      • Anonyymi

        Mielestäni ei ole paras. Disney plussasta en itse löytänyt älyttömän paljoa katseltavaa. Toki yhdessä sarjassa minkä takia otin sen käyttöön oli rutkasti jaksoja ja pari leffaa ja yks ihan hauska tuoreempi Akuankka muskettisoturit mikä nyt olikaan, mut kesken jäi ku tilaus loppu ja sen yhden sarjan siihena asti kaikki jaksot nähty. Nostalgian nälkäänkään ei kaikkia Disney piirrettyjä voi nauttia, koska ne aikanaan lapsena suomeksi katsotut ei oo dupattuna kaikki.

        Disney plussassa kohtuu vähän tarjontaa vs Netflix. Netflixistä löytää aina jotain, jos viitsii nähdä vaivan selata tarjontaa ja kokeilla oisko tää tai tää. Netflixin tarjonta aikuisille on myös monipuolisempaa, sillä eroottisemmat ja väkivaltaisimmat loistavat poissaolollaan, koska kuuluvar Hulun sisältöihin. Netflixissä on myös yllättävän hyvä ja laadukas animaatio tarjonta, vaikkakin nimikkeet ovat monilta osin vielä tuntemattomia toisin kuin Disneyn tunnetuilla hahmoilla tehdyt sarjat.

        Disney palvelusta olisi haasrajaksi Netflixille mikäli siihen lisättäisiin Hulu, jota ei edes ole Suomessa. Silloin se olisi verrattavissa Netflixiin.


    • Anonyymi

      Netflix on menettänyt asiakkaita tosi paljon ja myös täällä. Hintojen nousu ja sisältö voi olla syynä. Muut suoratoistopalvelut saa asiakkaita tarjouksilla.

      • Anonyymi

        Ei ainakaan mulla ole Netflix hinta noussu. Se HD on edelleen 11.99 ja perus 7,99 ollu monta vuotta noi hinnat ja ja oliko 2021 sai pitkään sen 4k tilaukse 11,99 hinnalla. Korkeintaan toi 4k ultrahd tilaus on saattabu 2020 luvulla kallistua.

        Enemmänkin muut joutuu myymään halvemmalla yrittäessään pärjätä Netflixille.

        En maksais muista suoratoistopalveluista mitä Suomessa on 11,99 hintaa. C-more sarja & viihde maksaa 14,95. Eli Netflix on halpa siihen nähden, koska sisältöäkin on hitosti enemmän.

        Full Hd tilaus riittää hyvin, koska harvoissa ohjelmissa 4k:sta on iloa. Lähinnä luontodokkareissa ja vastaavissa.

        Ehkä tuolla Netflixin hieman kalliimmalla hinnalla varmistetaan hieman laadukkaammat tekstitykset ja vähintään kaiken lapsille ja osan kokoperheen sarjoista ja elokuvista tulevan dupatuksi Suomeksi ja osa myös super laadukkaasti ääninäytelty.


    • Anonyymi

      Joo mutta parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla on kallis. Ja tuo halvin noista on surkea. Netflixissä ei ole edes semmosta sisältöä mitä katsoisin.

      • Anonyymi

        Minä taas löydän sieltä eniten katsottavaa. Disney sisällöistä suurin osa on nähty aikoinaan jo televisiosta tai leffat teatterissa.


      • Anonyymi

        Kuten edellä sanottiin.
        Harvemmin sitä 4k:ta kaipaa mihinkään. Sellasta sisältöä kuitenkin verraten vähän Netflixissä missä 4k:sta oikeasti pääsis nauttimaan. Perus leffat ja sarjat riittää tarkka HD laatu oikein hyvin. 4k ei tuo juuri mitään lisää tuohon full hd tilauksen hintaeroon nähden. Ei rahalle vastinetta. Uskoisin jokupäivä Netflix pudottaa 4k tilauksen osaksi HD tilausta ja sit jää se halvin kökkö kuvalaatu vaihtoehto. Jollain Netflixinkin pitää saada tilauksia lisää.


    • Anonyymi

      Ilmaiseksi näkee nuo kaikki sisällöt kuka vielä maksaa niistä. Ja varmaan laatu yhtä hyvä ellei parempi.

    • Anonyymi

      Todellakin. Toivoisin että suomennoksiin kiinnitettäisiin enemmän huomiota. Yritin etsiä mahdollisuutta laittaa palautetta "suomentajille", mutta en sellaista löytänyt. Kukahan niistä mahtaa vastata Disney Plussalla. Aivan järkyttävän huonoja suomennoksia, kun selvästi kääntäjä ei osaa eikä ymmärrä asiaa.
      First officer = perämies, ei ensimmäinen upseeri. Toast käännetty paahtoleiväksi kun asiayhteys ei viitannut sinne päinkään vaan juhlaan. Poor käännetty köyhäksi vaikka asiayhteys viittasi selvästi enemmän harmitteluun.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      203
      4872
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      281
      2997
    3. 134
      1777
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      225
      1592
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1431
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1206
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1139
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1107
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      77
      1092
    Aihe