Mitä lahjaksi 70 vuotiaalle

Anonyymi

Äiti täyttää 70 vuotta. En keksi mitä ostaisin lahjaksi. Lahjaan on rahaa käytettävissä enintään 150 euroa. Lisäksi on ongelmaa juhlaohjelman kanssa. Juhlapaikalla ei ole soitinta. Itseltä löytyy kotoa kosketinsoitin,mutta sen kuljettaminen juhlapaikalle on hankalaa kun ei ole millä kuljettaa. Autoilevat sukulaiset on laiskoja. Ei kyytiä anneta millään ja taksilla meno on kallista.

7

262

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   eihän autoilevat sukulaisesi välttämättä laiskoja ole. Paremminkin niin etteivät he juurikaan arvosta sinua eivätkä kosketinsoitintasi. Siihen on varmaan jokin syy.

   • Anonyymi

    Olen keskustelun aloittaja. Kaikki ihmiset eivät ole toisia kohtaan julmia. Noin 14 vuotta sitten oli Syyskussa kesän päätösjuhlat työpaikkani kesämökillä. Työpaikan omistuksessa oli tuohon aikaan kesämökki. Työkaveri kuljetti autollaan minut ja kosketinsoittimen mökille.


  • Anonyymi

   Täytän 70vuotta äitinä/ mummona 2023. Minulla on kaikki jo lähes 70 vuotiaana. Mitään lahjoja juhlia en tarvitse.Ilo suuri jos tuo 70 v.päivän näkisin Veikon ja Poikani perhe kahvitelisi kansani olisi läsnä hetken matkan takaa.En ole uhlinut 40-50-60-65-vuotispäivänäkään tai lahjoja toivonut.Elämää on takana paljon ja sitä tavaraa,materialia olen eläkepäivinä raijannut jalan vida 5km.Minkä jaksanut. Eli sitä kuolin sivousta tehnyt ja mitä enää lialla mateialla,astioilla tekee yksin asuva lähes 70v.?Jokaiselle ihmiselle ikän katsomatta tärkeintä on rakaiden läsnä olo ja niin että on oikea mutkatonta keskutelua!Kukin tyylillä hyvä päsiäisviikkon loppua Pääsiäis Akka-itä Helsingistä.Vain kissa puuttuu,kuin kahvipannu.Sillä harjan varsi on.

   • Anonyymi

    Samaa ystävänikin puhui. Hän neuvoi tavaran sijaan antamaan lahjakortin johonkin palveluun, esimerkiksi kauneushoitoon.


  • Anonyymi

   Jos läheisesi ei yleensä käytä hoitolapalveluja ja on liikkuvainen ihminen niin itse ostaisin jalkahoitolaan lahjakortin.

  • Anonyymi

   Olen keskustelun aloittaja. Juhlat meni hyvin. Soitin saatiin kuljetettua paikalle. Äiti sai minulta lahjakortin jalkahoitoon. Siskoltaan hän sai uuden pölynimurin.

  • Anonyymi

   70v.täytävä äiti usein miten on myös mummo.Ei tarvitse ei halua juhlia jos ei puolisoa ymm. Haluaa vain läsnä oloa edes 70 vuotispäivän.Ilman että siinä älypuhelin aikuisilla lapsilla ja lapsen lapsilla ja kohtamisessa se numero 1.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   375
   5922
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   4083
  3. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   95
   1696
  4. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   14
   1542
  5. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   376
   1533
  6. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1510
  7. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1470
  8. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   63
   1428
  9. Aiotko saattaa sen loppuun

   ..mikä on meillä pahasti kesken..ja milloin...en jaksa odottaa enää..
   Ikävä
   54
   957
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   955
  Aihe