Masennus ja koulunkäynti

Anonyymi

Joojoo ihmiset ny varmaa osaa lukee otsikon ja näi.
Ongelma on se et tos 2021 syksyllä mulle todettiin masennus tai ainaki sain lääkityksen siihen eikä oo mikää lievä tapaus. Ollu hankala käydä koulua jonka takii on tullu poissaoloja ihan helvetisti ja kun siel koulus on paineita joka rasittaa entistä enemmän.

Oon erityisherkkä jonka takia tunnen hemmetin helposti tuntemukset. Kevään aikana taas mun masennus on pahentunu ja lääke ei tehoa. Joka päivä ahistaa ja tulee fyysisesti paha olo sen takia terkkari, kuraattori, opo, luokanvalvoja, erityisopettaja, nupo yrittää auttaa mut silti ei näytä mitään tapahtuvan. Kokoajan mä vaan rasitun jonka takia mun uniongelmat on pahentunu ja nukun päivät ja saan vasta myöhään unta se on kyllä ollut aina mulla että olen hemmetinmoinen yövirkku. Harrastan myös joukkuelajia mutta motivaatio on mennyt siitäkin enkä saa sitä iloa vaan ahdistusta koska en pärjää.

Mun äiti on aika ymmärtäväinen mutta silti aina puskee takaa kuinka jään muita jälkeen ja kuinka oon toivoton. Alkaa taas tuntumaan että saatanki tehdä itelleni jotai vakavempaa kun en enää jaksa. Äitiniki sanoo että itsemurha on maailman itsekkäin teko jonka takia ahdistaa että jos yritän ja en kuole niin yhteyden pito loppuu. Mulla on ollu syömishäiriö menettksistä sun muuta ja käyn nuoriso psykiatrilla mutta se ei auta koska aikaa ei ole.

Liikuntatunnit ovat yksi pahimmista ahdistuksen lähteistä kun en osaa olla uusien ihmisten kanssa etenkään nyt pahemman masennuksen aikana en myöskään halua että muut luokkalaiset saisivat tietää mun ahdistuneisuushäiriöstä ja masennuksesta mutta jos saan paniikki/ahdistus kohtauksia kesken päivän se on aika mahdotonta
Osastollekki oon yrittänyt päästä mutta peruin viimehädässä koska ahdistaa miten perhe suhtautuis.

Onks kellää mitää vinkkei miten saisin tätä paremmaks tai vaikka hyviä itsemurhakeinoja

Btw en jaksa yhtää "älä tee sitä sulla on viel hyvä elämä edessä" paskaa oon nii täynnä sitä ette coi käsittääkkää tätä mun tunnetta jos ette oo sairastanu vakavaa masennusta

4

818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja siis mun unet on myös ollu viime aikoina tosi outoja samalla normaaleja mutta kokoajan ahdistava tunnelma ilman syytä

    • Anonyymi

      Voisitko käydä osastolla koulua tai sieltä käsin opiskella? Sinun elämästä on kysymys ja perheesi tietää tilanteesi joten ei kai sinun tarvitse vielä sitä murehtia lisäksi että mitä perheesi olisi mieltä osastohoidosta?
      Yritä olla stressaamatta jos luokkakaverisi saisivat tietää ongelmistasi. Ymmärrän ettet juorun ja kiusaamisen kohde halua olla mutta et kauaa enää sen porukan kanssa ole joten eikö ole aika tavalla yhdentekevää. Kehittymättömiä ovat jos iskisivät sinua sairautesi vuoksi. Täysin asiatonta on kenenkään sairauksista ivata tai kiusata.
      Sairausloma toinen vaihtoehto jos et pysty opiskelemaan ongelmien takia. Tutkittiinhan sinut hyvin että muut sairaudet ovat suljettu pois ennen kun masennusdiagnoosin sait?
      Kerran käyttämäsi lääke ei toimi, voisiko sen vaihtaa toiseen?`Mitä sitä turhaan käyttämään kerran ei ole hyötyä sinulle siitä? Aina on haittojakin lääkkeitten käyttämisessä joten turhaan ei kannata jatkaa toimimattoman aineen käyttöä.
      Sinulle tekisi hyvää saada tuulettaa ajatuksesi kokonaan. Nyt olet jumittunut synkkään vaiheeseen ja epätoivoista tekoakin ajattelet. Ei kannata synkkyyttä ruokkia edes ajatuksen tasolla vaan parempaa tavoitella.
      Nyt sinusta tuntuu kurjalta ja asiat ovat jämähtäneet ikävästi huonolle mallille mutta ei ole kirjoihin kirjoitettu että loppuelämäsi olisi samanlaista kärsimystä ja epätyydyttävää olemista. Ihmeitä tapahtuu. Aika kuluu ja asiat muuttuu.
      Netissä on Sekasin-chat. Käy katsomassa jos siitä ois sinulle hyötyä ja apua.

    • Anonyymi

      ei ole mun vika jos kuuntelit yhden billie eyelash biisin ja muutuit masentuneeksi ja vegaaniksi :DDD

    • Anonyymi

      No ehkä ajattelet hyviä asioita esim. Mistä tykkäät mitä sulla on jne

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe