Sähköpotkulaudat tulloo

Anonyymi

Onkohan Kokkolalaiset valmiit tällaisen helvetinkoneen käyttöön"epäilen"Viikonloppuna ainakin yksi ensihoitoyksikkö on sidottu kuljettamaan påivystykseen potilaita.Soite joutuu palkkaamaan yhden uuden lääkärin ja tälle varamiehen.Taitaa tulla aika kallis turhake kunnalle ja kokkolaiselle veronmaksajalle.

22

406

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kännissä tulee kokeiltua sellaistakin, mikä ei selvinpäin tulisi mieleenkään.

   • Anonyymi

    Ei ainuttakaan potkuleikkikalua Kokkolaan tuoda. Niiden sijaan on kaivettava tekojärvi - Kokkojärvi Kaustarin rämeikköön. Siinä olisi sähköpotkulautaa kerrakseen, ja Kokkojoki virtaisi kirkasvetisenä ja puhtaana seuraavat 400 vuotta, hah hah haaa!!!...


  • Anonyymi

   Nyt vain Ressu ja muut vanhukset harjoittelemaan sähköpotkulaudalla ajamista. Tekojärvi on jo kaivettu Kirkkolehtoon.

  • Anonyymi

   Varmasti ajavat niillä jalkakäytävillä, jossa sellaisella ei saa ajaa, koska aiheuttaa vaaratilanteita jalankulkijoille, jotka joutuvat niitä väistelemään.
   Lisäksi aiheuttavat murtumia ja kolhua, kun tuollaisella ajelee, niin tökkää tiellä olevaan sepelin palaseen, niin kuski lentää sarvien yli.

  • Anonyymi

   On se ihmeellinen juttu, että yrittäjä saa tuoda sellaisia laitteita vuokrataavaksi joiden käytöstä tiedetään tulleen ja tulevan miljoonien vahingot?

   Miksi yrittäjä ei vakuuta laitteita ja niiden käyttäjiä, vakuutusmaksu kerättäisiin laitteiston vuokrassa? Onhan mopoissakin vakuutus pakollinen. Ei kai yrittäjä voi jättää yritysvastuutaan yhteiskunnan maksettavaksi?

   • Anonyymi

    Ei ole mopo


  • Anonyymi

   Ensiavussa on ruuhkaa,kun juovuksissa kolaroivat .Nämä olisi pitänyt kieltää.Ja teinit heittää ne sunttiin .

   • Anonyymi

    Tuleepa minua vastaan pyörätiellä, tai jalkakäytävällä, niin en tietenkään väistä senttiäkään. Levitän vai vahvat käsivarteni, ja niihin saa "ajaa". Jos kakara kaatuu, ja saa pipin päähän tai polveen, niin oppiihan ajamaan vastaisuudessa sääntöjen mukaisesti, jos hengissä selviää, hah hah haaa!!!...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuleepa minua vastaan pyörätiellä, tai jalkakäytävällä, niin en tietenkään väistä senttiäkään. Levitän vai vahvat käsivarteni, ja niihin saa "ajaa". Jos kakara kaatuu, ja saa pipin päähän tai polveen, niin oppiihan ajamaan vastaisuudessa sääntöjen mukaisesti, jos hengissä selviää, hah hah haaa!!!...

    Kun tuon kokoinen levittää "vahvat" käsivartensa, niin noilla mitoilla käsi käy potkulaudan ohjaustankoon. Kummallehan se pipi tulee heh heh!!


  • Anonyymi

   Uusi jokakeväinen siunailun aihe on sitten saatu lanseeratuksi. Koiran ja kissojen ulosteiden sekä aurausten ja postinkannon sekä hiekoituksen lisäksi olemme nyt saaneet uuden ikivalituksen aiheen, joka ihan repaakin harmittaa. Ei murhetta ilman repaa.

  • Anonyymi

   Muuta Reijo Perhoon niin ei tarvitse pelätä potkulautoja.

  • Anonyymi

   Jos vuokraat käyttäjille hengenvaarallisia laitteita, niin vähimmäisvaatimus pitäisi olla se, että mahdollisista vahingoista vastaisi vakuutusyhtiö, eikä veronmaksajat.

  • Anonyymi

   Tehdään kansalaisaloite, että vuokraajilla pitää olla vastuuvakuutus käyttäjien aiheuttamista vahingoista itselleen tai sivullisille. Kuka osaa laittaa sellaisen alulle?

   • Anonyymi

    Kyllä joku vastuu täytyy olla.Näillähän kuka vain voi kurvaklla.Muissa kaupungeissa laudat aiheuttavat vakavia vammoja .Kuka korvaa ja maksaa vahingot?


  • Anonyymi

   Voisivatko ne ensihoitajat ajaa kännissä potkulautoja? Olisi uutta ainakin kulkupeli.

  • Anonyymi

   On ongelmia ja onnettomuuksia tulossa .

  • Anonyymi

   Tuollaiset tappovehkeet pitäs lailla kieltää, telovat itsensä tuollaisilla vehkeillä.
   Kun sattuu sopiva sepeli tai kivenpalanen eteen, niin potkulaudan pieni eturengas siihen tökkää ja kuski lentää asfaltille ja naama viistää asfalttia, niin tietää kyllä, että pahaa jälkeä syntyy takuulla.
   Eturattaan pitäisi olla huomattavasti isompi, että olisi turvallisempi ja kypärää ehdottomasti olisi käytettävä.
   Pyöräilykypärissä pitäisi olla myös leukasuoja, koska ei kypärä suojaa leukaa millään tavoin, jos pyörällä kaatuu niin, että leuka osuu katuun.

  • Anonyymi

   Saako tuollaisella ajaa pikku "pieruissa", kun eihän sitä pyörälläkään saisi tehdä ja onko siihen joku tietty promilleraja? Toiseksi saisinko ajaa tuollaisella tai mopolla, kun sairauden vuoksi olen menettänyt ajoluvan autolla?

  • Anonyymi

   Täysiä turhakkeita.Onnettomuudet lisääntyy .

  • Anonyymi

   Minä allekirjoitan myös jos laitetaan kansalaisaloite joka kieltää sähköpotkulaudat, jos niistä tehdään rekisteröitävät ja vakuutetut laitteet niin sitten vasta hyväksyn.

   • Anonyymi

    Kypärä pakko .


  • Anonyymi

   Nyt ollaan oikealla asialla:

   Kotimaa IS:
   Sähkö­potkulaudat pannaan nyt kuriin – ”Armoa ei anneta”

   Poliisi ottaa käyttöönsä vanhan työkalun: poliisiauton kaiuttimesta alkaa kuulua komentoja.
   Kun aiemmin sähköpotkulautailija on selvinnyt pelkällä huomautuksella rikkoessaan liikennesääntöjä, nyt hänelle napsahtaa entistä helpommin 40 euron liikennevirhemaksu.

   Helsingin poliisin ylikomisario Dennis Pasterstein liikenneturvallisuuskeskuksesta sanoo, että tänä vuonna sähköpotkulautailuun kiinnitetään entistä enemmän huomiota.

   Asioita on hänen mukaansa opeteltu niin monta vuotta, että enää pelkällä huomautuksella ei selviä törttöilystä.

   – Liikennevirhemaksumenettelyllä mennään, lähtökohtaisesti armoa ei anneta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   473
   2488
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   138
   1391
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   317
   1343
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1122
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1063
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   982
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   47
   881
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   868
  Aihe