kaaharit nivala

Anonyymi

kenenhän älyvapaan kasvatuksen helmi ajaa valkosella vanhalla primeralla pitkin nivalan katuja,kumi palaa ja meni illalla punasia päin tokmanin valoista,varmaan löytyy jonku sähköpylvään ympäriltä jos kukaan ei puutu kaahailuun

47

3288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nivalassa näitä idiootteja riittää, niin myös sähköpylväitä, mutta se mikä tuossa touhussa vituttaa on se, että viattomat sivulliset saattavat jäädä alle, siis muutkin kuin vain nivalalaiset.

    • Anonyymi

      onku jonku kermaperseen lapsi kun niin hiljasta?

    • Anonyymi

      no kunhan kerran osuu tai jotain tapahtuu niin turpiin pistellään ja kunnolla.

    • Anonyymi

      ja tuollaisen uhittelevan ajelun yleisellä p arkkipaikalla voidaan tulkita jo muutenkin tarkoituksenmukaiseksi, soittakaa poliisille paikan päällä ja kilvet talteen, siihen se päättyy.

    • Anonyymi

      Se asenne liikenteessä, minkä nuorena mopon sarvissa on oppinut, tuppaa jatkumaan myös auton ratissa, ja tämä asenne näkyy Nivalan liikenteessä varsin selvästi, varsinkin viikonloppuiltaisin, jolloin monella nuorella on tapana heittää aivot kokonaan narikkaan ja kaahata niin paljon kuin ikinä vain kykenee yömyöhään, joskus aamuun saakka. Se on lienee joku Nivalalainen kasvatustapa, joka jatkuu sukupolvesta toiseen.

    • Anonyymi

      Jos Nivalassa sotkettaisiin graffiteilla toistuvasti paikkoja ympäri kylää, siihen puututtaisiin melko nopeasti, nyt kun Nivalassa vedetään käytännössä joka päivä mustaa rantua asfalttiin, ei se tunnu ketään haittaavan, vaikka kyseessä on periaatteessa sama asia.

      • Anonyymi

        Ei tavallaan ole. Mustan rannun piirtäminen saastuttaa enemmän ja kovasti suditettu asfaltti on myös himputin liukasta. Eli se vaarantaa myös liikennettä. Graffiti ainoastaan joko kaunistaa, tai rumentaa miljöötä riippuen, kuinka taidokkaasti se on tehty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tavallaan ole. Mustan rannun piirtäminen saastuttaa enemmän ja kovasti suditettu asfaltti on myös himputin liukasta. Eli se vaarantaa myös liikennettä. Graffiti ainoastaan joko kaunistaa, tai rumentaa miljöötä riippuen, kuinka taidokkaasti se on tehty.

        Se riippuu ennen kaikkea siitä, minne se graffiti on tehty. Kaunistaminenkin on katsojasta kiinni, jotkut tykkää toiset eivät, sama pätee myös kaahaamiseen ja paskaringin kiertämiseen.


    • Anonyymi

      Ennen vanhaan 90 luvulla lähti kilvet aina moposta, jos oli viritetty rajan yli.
      Silloin ei poliisit päätä silitelleet.
      Nyt ne vaan sanoo soosoo ja mopo jatkaa kulkemistaan.
      Kaikkihan nää k ulklee 60-100km/h.
      Harmitti se minua maksella 80 kuutioisesta suzuki pv:stä verot ja sakot, kun nyt katselee näiden muiden ajelua.
      Ei antanut isäkään lupaa edes piristää mopoa, niin mieliharrastus siirtyi aikuisikään sitten myöhemmäksi.

      • Anonyymi

        kyllä niitä poliiseja kiinnostaa muttakun mopoissa on jo enemmän tehoa kun poliisien portterissa niin ei niistä oo mihinkään


    • Anonyymi

      Tubessahan löytyy yks hauska video kun mopojätkä kaahaa mp-poliisia karkuun ja kaatuu lopussa.
      Kuuleman mukaan tämä kaahari oli käynyt poliisiín tuolloin käsiksi.
      Pitääkö huhu paikkansa?

    • Anonyymi

      olisko sama primera oksavalla ojanpenkalla. etupuskuri maassa ja kilvet otettu pois.

    • Anonyymi

      Vantaan Sanomat: Poliisi kannattaa henkilöautoihin pakollisia nopeudenrajoittimia
      Poliisi ja Liikenneturva puoltavat pakollista nopeudenrajoitinta myös henkilöautoihin. Perusteena on liikennekuolemien ehkäisy.

      Arttu Toivonen
      [email protected]
      Eilen klo 13:54

      Loppuu se kaahaaminen, ja minäkin alan pärjätä liikennevirran mukana omistamallani (pankin omistamalla) 1,1 litraisella EcoBoost- kunkkumoottorilla varustetulla Ford Fiestalla? Ei ollut vara 1,3 litraiseen Toyota Yarikseen... Eukkokin vaan v*******e ko naapurin Reiskalla on sentään 1,6 litrainen Escort, mies eikä Mikki Hiiri.

      • Anonyymi

        Olisi viimeyönä saanut olla useammassa autossa nopeudenrajoitin, oli meinaan sen verran taas kaaharia liikkeellä aina tuonne 04:00 saakka. Se on tämä Nivala yksi rallirata muutamalle idiootille, pöljimmiltä on äänenvaimentajakin jäänyt matkanvarrelle, mikä tosin vain lisää typeryksen vauhtia. Nilkka suorana menevät, eikä siinä 40km/h rajoitukset merkitse mitään. Pitää jalankulkojoiden olla tarkkana eittei jää alle, viime viikonloppuna lyhimmät jalankulkijat näkyi olevan n. 120 senttisiä lapsia, miten lienee ulos unohtuneetkaan, huono yhdistelmä, varsinkin lapset ja kaaharit liikenteessä keskellä yötä, liekkö sitten samaa porukkaa.


    • Anonyymi

      Käydään tarkistuskierroksella ja lätkitään niitä kakaroita turpaan oikein isän kädestä, jos eivät pysähdy nii nseurataan kotiovelle!

    • Anonyymi

      Nivalassa tosi moni ajelee punasia päin. Miksi? Ihme junttimeininkiä ku ei jakseta oottaa liikennevalojen vaihtumista. Himputti, ku itekki meinasin saada auton kylykeen ku lähin viheriöillä ajellee. Kamerat noihin pittäis saaha. vaarallista touhua ku ei noudateta liikennevaloja.

    • Anonyymi

      toinen ilmiö suomen teillä ovat nämä surmanohittajat kun ei malteta odottaa pitkää näkyvää suoraa, jossa ohitus olisi turvallista. nämä minua ärsyttävät.
      nokkakolareiden yleisin syy.

    • Anonyymi

      Kolmas ilmiö on perässä roikkuminen. Vaikka edessä olisi pitkästi tilaa ja edellä ajava ajaa jo hieman ylinopeutta, silti pitää ajaa edellä ajavan takapuskuriin kiinni, ohi ei tosin sitten mennä vaikka tilaa olisi kuinka paljon tahansa.

      • Anonyymi

        Viimekesänä oli käydä mopopojalle huonosti. Jarruttomalla mopolla hiillosti 60:n alueella edelläajavan puskurissa ja törmäsi lensi maihin kun auto joutui jarruttamaan. Miten noin vastuuttomille voi olla mopokortti ja eikö ole yhtään itsesuojeluvaistoa tai järkeä???


    • Anonyymi

      Ei taida ainakaan vanhemmilla olla.
      EIkös se virittäminen pitänyt olla kiellettyä?
      Salaako ne sitä tekee?

      • Anonyymi

        Tänään oli taas rämäpää mopopoikia liikkeellä ja oikein provosoivat liikenteessä. Kyllä se vahinko vielä tuota menoa sattuu.


      • Anonyymi

        Yhessä viritetään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhessä viritetään

        loppuu virittely kun tulee väärä ukko kohdalle ja sattuukin onnettomuus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        loppuu virittely kun tulee väärä ukko kohdalle ja sattuukin onnettomuus

        laki on kuitenkin laki ja jos ei siihen poliisi puutu niin sitten jotkut muut


    • Anonyymi

      Varjelkoon! Eikös kukaan sano että tämä ei käy näin? Nivalassako synnit sovitetaan vanhoillistapana joka on ollut tapana pitäjässä??? Onko se oikeudenmukaista kaikkia asianmukaisia miettien??? Kuulut lahkoon ja olet syytön siihen tapaan niinkö se menee??? En usko että Jumala niin miettii asiat!!!

    • Anonyymi

      Nivalan "pommikoneet" on taas vauhdissa porukalla, on se ihme miten noin pienistä romuista lähtee noin valtava meteli.

    • Anonyymi

      eihän niiden kuljettajat ole kun pikkupoikia ja jokainen tietää keinot miten saada toi kaahaus loppumaan jos ei omatunto kolkuta hehheh

    • Anonyymi

      kannattaa poliisien seurata joka viikonloppuyö s marketin parkkia, siellä ne ajaa edestakas jopa 80km/h, et pitää vähä näyttää miten mersu ja audi kulkee.
      ihan kaikkien turvallisuuden puolesta kannattaa nyt satsata tuohon asiaan, kun ei mukuloilla tunnu oppi menevän perille.
      eikö riitä resurssit partioimaan vai mikä siinä mättää.

    • Anonyymi

      Toivottavasti ajaisivat jonku normon päälle OIS KKONTENT ÄÄÄ

    • Anonyymi

      Olipa siinä fiksu viesti.
      EIhän kukaan teille kaahaajille pahaa tarkoita, vaan porukka alkaa olla
      huolissaan, että sinä tai joku muu ajaa jonkun päälle.
      Olet itsekin joskus aikuinen ja sinulla on lapsia.
      Sitten kun joku kaahaa sinun päällesi, niin mietitkö nyt yhtään miltä se tuntuu?
      Se on ihan oikein sanottu, ettei kannattaisi ajella tuohon tyyliin, ymmärrän minä se että se on kivaa ja tehoa riittää, mutta katso nyt perkele vähän missä ja miten.

    • Anonyymi

      Hienon näköisiä menopelejä teillä siellä on.
      Se on ihan hyvä juttu harrastella mopojen parissa ja kokeilla miten kulkee.
      Mutta, se että ajaa väkijoukossa keula pystyssä vaarantaen muut niin menee yli hilseen.
      katsokaa nyt ainakin missä ajatte ja silloin kun on ihmisiä ympärillä, niin silloin ei pitäisi huudattaa keula pystyssä sitä mopoa.
      EI se nivalan keskusta ole mikään kokoontumisajo tapahtuma, ne on asia erikseen.
      Johan tässä oli jonkin aikaa sitten tapahtunutkin onnettomuus siellä suunnilla ja on varmaan muutama lisääkin.

    • Anonyymi

      Mitä se kenellekkään kuuluu kuka. Ota rekkari ylös ja ilmoita poliisille.

      • Anonyymi

        Yleinen liikenneturvallisuus kuuluu kaikille, siksi näiden kaahareiden typerään touhuun tulee puuttua.


    • Anonyymi

      Voi nyt jumalauta mitä miehiä täältä löytyy. Jos nuo nyt on teiän isoimpia murheita nii täytyy mennä jo hyvin. Vaikuttaa siltä että te ootte ite vaan eläny nuoruuen jossaki tyttösen tohvelin alla eikä pvn sarvissa kylillä. Ja nyt sitä mesotaan täällä kui mopon pärinä ärsyttää ku ei ole ite päristelly.

      • Anonyymi

        On kyllä päristelty ja päristellään edelleen, ei tosin mopolla, paitsi joskus. Ero on siinä, ettei ole häiriköity iltamyöhällä tai keskellä yötä, saati aamuun saakka, kyse on kahdesta täysin eri asiasta, eli koitappas opetella se ero jotta tajuat joku päivä mistä on edes valitettu.


      • Anonyymi

        no voivoi nyt sentään. itse ajelet laittomalla mopolla tai sitten vedät autolla ympyrää, paskat siitä jos se kimpoaa johonkin ihmiseen tai parkissa olevaan autoon, eihän sillä varmaan mitään väliä ole, eihän?
        ei tässä ole kyse mistään vitun nuoruuden elämisestä saati ainakaan sellaisesta missö vaarannetaan muiden turvallisuus tai omaisuus, ei nyt missään julkisella alueella jossa ihmisiä liikkuu saa ajella noin vastuuttomasti, ikäänkuin olisit rallikilpailussa.
        voihan sitä ostaa vaikka kuppasen viritetyn mopon ja jatkaa ajelua aivankuten ennenkin nuorempana, mikä sitä estäisi, tuskin ne nyt niin kalliita aikuiselle on, vai luulitko että ihan kateellisia ollaan.


    • Anonyymi

      Jaha, se on sitten Nivalassakin jussi alkanut kun mopojen moottorin huutavat punaisena ympäri kylää.

      • Anonyymi

        IS:n otiskko "Suomi hiljentyi juhannuksen viettoon", ei todellaakaan päde Nivalassa.


      • Anonyymi

        Bensan hinta viiteen euroon niin ainakin joidenkin moottorit kylmenevät tai huutavat harvemmin !


    • Anonyymi

      Joko napsahti kun nivalaan meni pari lanssia

    • Anonyymi

      no joka päivähän siellä lansseja ajelee sinne sun tänne, ei se sitä tarkoita.
      tosin olisi ihan oikea opetus kun mammanpoika kaahaisi valotolppaan ja oppisi jotain elämästä.

    • Anonyymi

      Kello oli varmasti yli 22:00. Tiedoksi, että sen jälkeen ei ole nopeusrajoitukset ja liikennevalot voimassa.

    • Anonyymi

      toivottavasti seuraavaksi lanssin jälkeen saapuisi hautaus-auto.
      1 pelle vähemmän rip.

    • Anonyymi

      on aika tyhmä ylläpitäjä täällä kun sallii moisen viestin olemassaolon.
      sinut pitäisi lynkata

      • Anonyymi

        Tyhmyys on Nivalassa normaalia, ja se näkyy sekä kuuluu kun kaaharit riehuvat sekopäisenä ympäri kylää.


    • Anonyymi

      ai vieläkö ne riehuu.
      eikö teistä tosiaan ole mitään asialle tekemään joten pitääkö se itse käydä vetelemässä kuonoon niin katotaan kuinka kovia jätkiä ovat.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe