JuliaK:n yötouhuja

Lutka runkkaa

Kun lutkan käyttösessio oli saatu herran ja toisen lutkan toimesta loppuun, niin lutka tunsi itsensä silti halukkaaksi, vaikka oli kertaalleen tyydyttänyt itsensä sessioraporttia lukien.
Niinpä lutka siirtyi makuuhuoneeseen, kaivaen loputkin lelunsa esiin; nyt olisi aika leikkiä. Ensimmäisenä vuoron sai satisfyer, jonka olemassaolosta oli unohtanut aiemmin mainita. Lutka otti mukavan asennon sängystä, selällään jalat koukussa levällään.
Kun satisfyer osui ensimmäisen kerran lutka klitorikselle huulilta pääsi vain hiljainen vinkaisu. Ei mennyt kuin hetki, niin kuin satisfyerilla usein käy, kun ensimmäinen orkku vyöryi voimalla yli. ”oohhhhhh” pääsi äänekkäästi lutkan suusta.
Hetken hengitystä tasailtuaan ja seuraavaa leluvalintaansa mietittyään lutka päätyä isohkoon imukuppidildoon.
Dildon lutka kiinnitti puiseen jakkaraan, tuohon samaan jota oli käyttänyt niin monesti aiemminkin. Jakkara sängyn viereen ja itse asemiin jakkaran päälle.

Hitaasti laskeuttuen dildon päälle, sen pään levittäessä lutkan pillua auki.
Sen jälkeen painoa alaspäin ja dildo liukui lutkan märkään pilluun litisten ”oiiiiihh”.

Dildo levitti pillua ihanasti upoten syvään. Aloin ratsastaa dildolla hitaasti, antaen sen painu hiljaa syvemmälle, kunnes se oli kokonaan lutkan märässä pillussa. ”oooohh” pääsi huokaus lutkan huulilta kun loputkin dildosta katosi lutkan pilluun.

Sitten alkoi ratsastus jalkojen ottaessa tukea lattiasta ja dildon soutaessa pitkin liikkein lutkan litimärässä pillussa ”huuuuuuhh” . Samalla vein sormet klitalleni alkaen hieroa sitä. Tunsin seuraavan orkun lähestyvän ja jatkoin ratsastusta villisti. Mieletön orkku vyöryi väkisin päälleni ja inisin,voihkin ja tärisen sen voimasta samalla lysähtäen dildon päälle, sen painuessa kokonaan sisääni. Tärisin orkun kourissa vielä hetken, kunnes nousin dildolta lysähdin sängylle.

Hetken toivuttuani käännyin vatsalleni, nostin lutkaperseeni ylös ja pujotin käden alakautta klitalleni. Nautiskelin tässä oikein pitemnän kaavan kautta, kunnes mieletön orkku vei mukanaan ja sen jälkimaininkeihin nukahdin.

20

3506

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sen verran kommentoin tässä vaiheessa että JuliaK on kirjoittaja, minä vain julkaisija / kustantaja. 😊😎 Toivon Julian pian kirjoittavan lisää👍

      • Anonyymi

        Sä oletkin surkea kirjoittaja


    • Loistava tarina, todella aidontuntuinen.
      Näitä kun saisi lisää.

    • Tykkään, lisää

      • Anonyymi

        😂🤭🤭🤭🤭 omaan aloitukseen sitten vastasit?


    • Tätä oli ilo kirjoittaa

    • Anonyymi

      Lutkassa ainesta 👍

    • Anonyymi

      Julia on kiva!

      • Anonyymi

        Julia on ok


    • Lopultakin kustantaja sai Julialta uutta tekstiä👍👍

      JuliaK:n Syväkurkkutreeni osa1

      Seuraavaksi lutkan treenaamisessa oli vuorossa syväkurkkutreeni. Lutka ei ole tässä asiassa kovinkaan hyvä, mutta treenillä se hoituu tämäkin ongelma. Käsketysti lutka kävi hakemassa kaupasta paketin ohutta makkaraa, tässä tapauksessa bratwurstia. Ohjeistuksen mukaan muu treeneissä tarvittava varustus oli vati ja paljon hyvää asennetta. Tiesin jo etukäteen, että tulen inhoamaan tätä treeniä, siinä kun suurella todennäköisyydellä lentää oksennus, mutta minkä lutka kohtalolleen mahtaa.
      Treenipäivän iltana asetuin sovitusti tietokoneen ääreen seuranani linjan toisessa päässä kanssalutkani (syväkurkku personaltrainer) sekä toinen herroistani. Ohjeistuksena vaatetuksen suhteen oli paljas ylävartalo, mutta päätin, että parempi riisua kokonaan, sillä sotkua tulisi varmasti.
      Ennen kuin varsinainen harjoittelu aloitettiin, niin sipaisin makkaraan käsketysti ruokaöljyä. Ensimmäinen harjoite oli ihan vaan makkaran, jonka pituus parinkymmenen sentin luokkaa, työntäminen suuhun pää kallistettuna taakse. Ensimmäisen kerran, kun makkara työntyi kurkkuani kohti, kakomisrefleksi sai vallan nopeasti ja vedet tuli silmiin saman tien. Ja ne äänet jotka siitä kakomisesta seurasi, melkein kastuu pelkästä ajatuksesta.
      Seuraavalla kerralla tarkoitus oli saada makkara niin, että toinen pää on huulien tasalla ja toinen on, no siellä kurkussa. Tavoitteena oli myös pitää makkaraa paikallaan, kunnes lasketaan kolmeen. Laitoin makkaran pään suuhuni valmiiksi odottamaan lähtölaskentaa. Yksi…kaksi…kolme….painoin makkaran kurkkuuni…se tuntui aivan kamalalta ja luulin, että kaikki tulee saman tien ylös. Yksi, alkoi laskenta jonka ajan makkaraa tulisi pitää. Jokainen hetki tuntui piinaavalta ja olin varma, että tukehdun. Kaksi. En pysty tähän, halusin yökätä makkaran pihalle kurkustani, mutta minähän en luovuta. Kolme, mikä ihana ja kamala luku samaan aikaan. Vedin makkaran pois ja samalla huuto-oksensin vatiin ja totuuden nimessä myös päälleni. Silmistä valui vesi, rinnat olivat kuolassa ja oksennuksessa. Ei musta tule koskaan Brooklyn Grayn tai kanssalutkani tapaista syväkurkkua ajattelin.
      Hengähdin hetken ja olin valmis seuraavaan harjoitukseen. Edellisen harjoituksen oli laskenut kanssalutkani sekä lähdön että pidon osalta. Nyt pidon laskisi herrani ja se kestäisi viiteen. Tässä kohtaa tiesin, että olisin entistä isommissa ongelmissa. Kolme kuului lähtölaskennan viimeinen numero ja painoin makkaran kurkkuuni, kuten tottelevainen lutka tekee. Ykkönen tuli herraltani suht nopeasti, mutta kakkosen kohdalla hiukan kesti. Samaan aikaan lutkan kurkku ei enää kestänyt ja makkara tuli ulos massiivisen kakomisen säestämänä.
      ”heti takaisin sisään ja laskenta alkaa alusta” kuului ohjeistus, joten painoin makkaran takaisin suuhuni. Kakoin ja ynisin makkara kurkussa, mutta olin päättänyt, että tämä kestetään. Tunsin oksennuksen tulevan väkisin, mutta minä en luovuta. Kyllä se oksennus sieltä silti tuli, makkarasta huolimatta. Lutka oli varmaan irvokas näky, kun oksentaa makkara syvällä kurkussa, oksennuksen valuessa sen ohi. Viisi, tuo vapauttava numero tuli piinallisten pitkien hetkien jälkeen. Mitä muuta sitä herralta voisi odottaakaan. Vatsa krampaten ja kuolat sekä oksennukset lutkan utareilla huohotin, vaikka tiesin ettei olla lähelläkään loppua…
      JuliaK syväkurkku jatkuu……..

      • Toivottavasti jatkoa tulee mahdollisimman pian.


      • Anonyymi

        Kiva, odotan innolla 2 osaa, aika realistinen kuvaus ...kokemusta on


      • Anonyymi

        Ihana.. ja rankka... jatka treenaamista 👍👍


      • Anonyymi

        Ihana treeni!


      • Pus herrat 0311


      • JuliaK 2505 on laiskana??? Lisää


      • 0311 kirjoitti:

        JuliaK 2505 on laiskana??? Lisää

        Julialla taitaa olla pian uudet treenit.


    • Anonyymi

      Jes

    • Anonyymi

      JuliaK kadonnut??

    • Siistiä tekstiä...

    Ketjusta on poistettu 60 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe