Miksi taloyhtiöstä vapautuu useampi asunto samaan aikaan

Anonyymi

Moi! Olen etsimässä uutta asuntoa, muutan meluongelmien takia kun nykyisen taloyhtiön isännöinti sekä hallitus paapovat häiriköitsijää. Löytyikin mukavan oloisia asuntoja, pohdin vain että miksi samasta taloyhtiöstä ja samasta rapusta vapautuu saman kuukauden sisällä useampi asunto? Onkohan sattumaa vai muuttaako esim myös häiriön takia. Eli muuttaisin itse häiriötöoyhtiöstä uuteen samanlaiseen, ainoana erona että uudessa olisi korkeampi vuokra

27

2138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ryyppyremmi on saanut häädöt samaan aikaan.

      • Anonyymi

        Ai "ryyppyremmi" asuisi kalliimmassa vuokrakämpässä tuolla nyt mielummin?


      • Anonyymi

        Tai sitten sitä yhtä ryyppykämpän asukasta ei saatukaan häädettyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai sitten sitä yhtä ryyppykämpän asukasta ei saatukaan häädettyä.

        Hyvin mahdollista. Monesti nämä häiriköitsijät ovat jollain tavalla isännöitsijän henkilökohtaisia tuttuja ja silloin häiriköitsijästä on todella hankala päästä eroon.


    • Anonyymi

      Meneppä kyselemään. Muuten ei selviä. Minä kerroin totuuden mahd. Uudelle asukkaalle. Säästin helvetiltä.

      • Anonyymi

        Voisi kysellä mutta keneltä? Ei ole nykyisten asukkaiden yhteystietoja eikä sitä viitsi mennä ovelle pimputtelemaan että " miksi muutatte". Vuokrafirman välittäjälle tuskin kerrotaan, onko edellisen asukkaan muuton syynä muuten vaan asunnon vaihto vai häiriön takia muuttaminen


      • Anonyymi

        Jos ois on makuja niin paljon että kukaan ei saa nukuttua äkaikea vartetaan äsitten on luteet ja torakat ja rotat

        Köyppä kysymässä ihan käyt soittamassa ovikello tai kysy ihmisiltä

        Jos on paljon makuja rapussa niin varmaan on jotenkin erilaista elämää kun suomessa yleensä totuttu.

        Kitee kyllä yleisiin mamu rapiassa


        Kokoomus kanataa äänestää aina köyhän


        rapiassa


    • Anonyymi

      Mistä ihmeestä me voisimme tietää syyn tuohon?
      Itse veikkaan avaruusolentojen hyökkäystä jota pakenevat, saattaa olla jotain muutakin.

    • Anonyymi

      Asuntoja ei vapaudu asuntopulan vuoksi samaan aikaan useita samasta paikasta, joku ongelma on syynä asiaan. Se voi olla isännöitsijä, naapuriklikki, talon kunto, yleinen rauhattomuus, ympäristön muutokset tai vastaavaa.

    • Anonyymi

      Onko toukkia tai syöpäläisiä. Tivaa vuokranantajalta? Mua kusetettiin siinä.

      • Anonyymi

        Tai
        Nyt laskee vuokrat Hgin seudulla. Jos vuokralaiset muuttavat kalliimmasta halvempaan, siihen reuhataloon josta sinä muutat pois.


    • Anonyymi

      Ehkä viereen rakennetaan jotain mitä heikentää asumisen laatua.

      • Anonyymi

        Kaveri kitti Myyrmäen kuohukujan vvvo vuokratalosisa muiden kanssa koska
        Vuokra nousi moninkertaiseksi vapaisiin asuntoihin.
        Makuja joka rapussa
        Luteita joka rapussa.
        Rauhattomuutta kaiket yöt
        Kaikki sekaisin aina
        Autot rikotaan.äpyöeät rikotaan ja varastetaan.
        Roskikset aivan sekaisin

        Rapussa haisee paska


    • Anonyymi

      Minä muutin vuodenvaihteessa meluongelman takia samanlaiseen kämppään samalla kadulla toiseen taloon siis. Yllättäen täälläkin on meluongelma jopa pahempana. Isännöitsijä on aivan sama, joka ei välitä mitään näistä meluongelmista. Nyt täällä on vielä sellainen taloyhtiön hallitus, joka ei myöskään välitä ko. asiasta. Vakuuttelevat, että tämä olisi todella rauhallinen talo. Täällä on useampikin metelöitsijä ja yksi heistä on sanonut minulle myös, että tämä on rauhallinen talo.

    • Anonyymi

      Yksi syy on se,että ensin hiillostetaan häirikkö talosta pois ja sitten itse muutetaan pois. Nuorena tuli hölmöiltyä ja biletettyä yöt. Lensin asunnosta ulos. Ei mennyt pitkään ,kun minut ulos hiillostaneen asunto oli tyhjä.

    • Anonyymi

      Tosiaan häiriköitsijää paapotaan täälläkin. Häntä pidetään sankarina. Joka yö on ollut nyt kovaa meteliä. Pahin vaihe alkoi samaan aikaan, kuin Ukrainan sotatilanne Venäjän hyökätessä. Tässä joutuu valvomaan yöt. Asia on vakava mielestäni, ei minusta tuollaisessa miehessä mitään ihannoitavaa ole, parta ajamatta ja resuisissa vaatteissa kävelee.

    • Anonyymi

      Ei ole kokemusta häiriköistä, onneksi.
      Jos kyseessä on vapaarahoitteinen vuokra-kerrostalo, ei mikään kaupungin juoppojen ja narkkareiden sijoituspesä, niin muuttojen syyt ovat moninaiset.

      Ehkä kyseessä on taloyhtiöön tulevat remontit, asuntojen kylmyys talvella, tai kuumuus kesällä, vuokran kalleus, autopaikkojen vähyys, sijainti, tms. Ehkä vuokralaiset ovat opiskelijoita, he valmistuvat, lähtevät muualle töihin.

      Voisithan sinä rimpauttaa jonkun asunnon ovikelloa, siis sellaisen josta olet kiinnostunut vuokraamaan, ja kysyä suoraan lähtijöiltä millainen kyseinen taloyhtiö on.

      Itse asun 1950-1960-lukujen taitteessa valmistuneessa taloyhtiössä jossa on lähes samaan aikaan pykätty pystyyn kahdeksan kerrostaloa. Lähes kaikissa asunnoissa asuu niitä alkuperäisiä tyyppejä tai heidän lapsiaan. Vaihtuvuutta ei ole ollut nimeksikään, heikompikuntoisempia muuttaa palvelutaloihin tai kuolla kupsahtaa pois. Silti täällä asunnot menevät harvemmin myyntiin.
      Vapautuviin asuntoihin muuttaa nyt "alkuperäisasukkaiden" lastenlapsia. Kun sijainti on hyvä, yhtiövastike edullinen, rempat tehty eikä uusia remontteja ole tulossa, niin ne kelpaa nuoremmillekin.

      • Anonyymi

        Tämä asunto jossa vielä asun ja onneksi pääsen lähiaikoina muuttamaan pois, on tosiaan kaupungin juoppojen ja narkkareiden sijoituspaikaksi osoittautunut. Minä valitsin tämän talon halvan yhtiövastikkeen takia. On siis ASO-asunto, jossa itse ASO-maksukin on kohtuullinen. Talo on rakennettu halvalla, ei ole kunnon äänieristyksiä. Mutta meteli on tosiaan yölläkin hyvin kovaa. Nyt muutan vähän kalliimpaan asuntoon, toivottavasti se on rauhallisempi, kävin yhtä eilen katsomassakin ja minulla on siis hyvä mahdollisuus saada se asunto.


    • Anonyymi

      Asunnon valitseminen on aikas lailla lottoamista rauhallisuuden, norminapuruston suhteen.

      Muuttaessa asuntoon kaikki saattaa olla ok pitkäänkin, mutta sitten naapuri vaihtuu ja tilalle tulee se huono lottonumero.

      Vuokra-asunnosta sentään pääsee halutessaan helposti pois onneaan toisaalle kokeilemaan (monissa maissa sopparit ovat todellisia riippakiviä / kuin puolivankiloita).

      Mutta ajatelkaapa kaikkia niitä, jotka ovat tehneet aivan hurjasti duunia, ehkä vuodenkin päivät, löytääkseen itselleen mieluisan omistusasunnon. Sitten tekevät mahdollisesti kaikki kaipaamansa suht' kalliitkin muutokset ja remontit asuntton ja muuttavat viimein niin kaipaamaansa asuntoon ... joka sitten osoittautuukin napurihelskutti-paikaksi.

      • Anonyymi

        Juuri näin. Itselleni osui lottovoitto; ketjupolttajia naapureina. Saatanallinen tupakanhaju joka helvetin ilta aljaen klo: 20:20 lähes tuntitolkulla jatkuen. Sitä käryttämistä ei ole estämässä kukaan, ei isännöitsijä, taloyhtiö eikä kukaan muukaan. Äijänketkut sen kun jatkavat käryttämistään. Ju..uta mitä helvetillistä kärsimystä päivästä toiseen.


    • Anonyymi

      Minä muutin tähän kerrostaloasuntoon jokin aika sitten. Ja tosiaan tässäkin samassa rapussa ja samassa kerroksessa oli vapaana 2 asuntoa samaan aikaan. Kävin ensin toista asuntoa katsomassa, mutta en valinnut sitä, vaan tämän seuraavan. Mutta tässähän on juuri ollutkin sitä meluhaittaa aika lailla. En ole vielä tutustunut juurikaan talon asukkaisiin, koska asumisaika on minulla vielä hyvin alhainen täällä. Mutta vakavan oloisia ihmisiä tuntuu tässä rapussa asuvan; ikään kuin monet välttelisivät minun kanssa puhumista, jottei tarvitsisi siitä meluhaitasta keskustella uuden asukkaan kanssa; ovat ilmeisesti kyllästymiseen asti asiaa jo keskenään vatvoneetkin. Itse häirikkö on kyllä ilmeisesti laiha nuorehko mies; tällaisia on hississä ja rapussa liikkunut muutamia, enkä vielä varmuudella tiedä, kuka se varsinainen MELUPETTERI sitten näistä on..

      • Anonyymi

        Nykyään jokaisessa asunnossa on joko pahoja sisäilmaongelmia, jokin ongelmatapaus naapurissa tai molemmat. Jokaisessa hintaa tuplasti laatuun nähden ja älyvapailla irtisamisajoilla ja sopimussakoilla on varmistettu, että näistä eroon pääseminenkin maksaa maltaita. Banaanivaltiohan tämä alkaa jo olla.


    • Anonyymi

      Usein talohtiyön hallitus on laiska eikä vaivaudu tekemään mitään.
      Ensin varoitus ja jollei tehoa niin haltuunotto.
      Ei ole edes vaikeaa......

    • Anonyymi

      Jokaisessa tarjolla olevassa asunnossa on todennäköisesti jokin ongelma. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, koska suomalaisessa pähkähullussa järjestelmässä ainoa keino hoitaa mitään asumisongelmaa on muualle muuttaminen, jonka johdosta tarjolla oleviksi asunnoiksi valikoituu pääosin ongelma-asuntoja. Jos samasta taloyhtiöstä on useampia asuntoja vapaana hälytyskellojen pitäisi jo soida.

    • Anonyymi

      Minä otin riskin ja muutin siis tähän taloon. Muutaman viikon olen täällä asunut. Toisessa ketjussa kuvailin tilannetta ja ei se kommentoimalla taida parantua. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää siitä metelöitsijästä, minkä takia hän metelöi. Mutta siinä selvittämisessä on myös se riski olemassa, että tilanne sitä kautta pahentuu. Pitää kysellä joltakin vanhemmalta asukkaalta, joita tässä rapussa myös näyttää olevan.

      • Anonyymi

        Tai kyllä sen asian tietää kyselemättäkin. Siellä yläkerrassa käytetään huumausaineita. Ne vanhemmat ihmiset asuvat myös yläkerrassa, he lienevät eivät käytä ainakaan kahvia kummempia huumaavia aineita. Hörhön meiningiltä se yläkerroksen touhu kuulostaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tai kyllä sen asian tietää kyselemättäkin. Siellä yläkerrassa käytetään huumausaineita. Ne vanhemmat ihmiset asuvat myös yläkerrassa, he lienevät eivät käytä ainakaan kahvia kummempia huumaavia aineita. Hörhön meiningiltä se yläkerroksen touhu kuulostaa.

        Hmm..voi käydä niinkin, että toinen niistä herttaisista vanhuksista sairastuu dementiaan ja metelöitsee , huutaa kaiket yöt. Sairauteen kuuluu erityyppiset aistiharhat. Näkee ja kuulee olemattomia, tulee ahdistuskohtauksia, pelkotiloja, lapsuuden ikävät kokemukset nousevat pintaan jne.
        Tai ramppaa edestakaisin, vuorokaudenajat sekaisin, pesee nyrkkipyykkiä wc- pyryllä öisin, valmistaa ruokaa pannulla ja pannu kärähtää, vesi loppuu kattiladta jne.loputtomiin eri variaatioita.
        Kuvittelee edelleen asuvansa omakotitalossa ja lähtee ulos pihalle yöpaidassaan, huutelee kerroksissa ja hississä, pimputtaa ovikelloja jne. Tai tupakoi huolimattomasti, syttyy huoneistopaloja..
        Toivottavasti en itse koskaan sairastu dementiaan. Tai skitsofreniaan, kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön, masennukseen, MS- tautiin, ALS: iin jne.
        Asuntoja voi tulla samastarapusta muntiin monesta eri syystä, kuten tuolla edellä onkin hyvin kerrottu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe