Savuton työpaikka

Anonyymi

Pielaveden kunta on savuton työpaikka, tai ainakin näin mainostetaan, jostain syystä näyttää roskakatoksesta savua tulevan alvariinsa. Ei taida koskea päällikköä savuttomuus.

20

2662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jos työnantaja sallii ylimääräiset tupakkatauot, pitäisi ylimääräiset tauot myös tupakoimattomille, joten ylimääräisten röökitaukojen pitäminen voi (ainakin periaatteessa) aiheuttaa närää työpaikoilla.

      • Anonyymi

        Juurikin näin, aina kun tupakoitsijat tai pomo lähtee tupakalle niin perseet penkkiin ja työt seis, voi sen ajan surffata vaikka netissä.


    • Anonyymi

      Henkilökunnan tupakointi työaikana ei ole sallittua. Esimiehen tulee valvoa, että ohjeita noudatetaan ja puuttua asiaan, jos toimitaan ohjeiden vastaisesti. Miksi esimies ei puutu asiaan?

    • Anonyymi

      Nyt kun kävi se Staart oy suunnittelemassa sitä brändiä. Olisi käynyt kuvaamassa siellä roskakatoksessa, kun sikariporras vetää sätkää.

    • Anonyymi

      Tänään kun valmisteluvaliokunnassa kunnanjohto aloittaa hyvän käytöksen toimintamallin valmistelun luottamushenkilöille työnantajakuvan vahvistamiseksi. Olisiko tarpeellista puuttua virkamiesten käytökseen mm. tupakointi työaikana työnantajakuvan vahvistamiseksi?

      • Anonyymi

        Nykypäivänä hyvä käytös on enää hyvin harvojen hallussa.
        Esim. kiitos ja anteeksi-sanat on unohtuneet ja myös toisten huomioon ottaminen.


    • Anonyymi

      Ei näytä kyläpäälliköllä olevan kanttia puuttua työpaikalta alaisensa poistumiseen sauhuttelemaan.

      • Anonyymi

        Ne jotka eivät sauhuttele voisivat myös pitää tauon silloin kun muut lähtee sauhuttelemaan. Työt jatkuu aina silloin kun sauhuttelevat palaavat työnsä ääreen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne jotka eivät sauhuttele voisivat myös pitää tauon silloin kun muut lähtee sauhuttelemaan. Työt jatkuu aina silloin kun sauhuttelevat palaavat työnsä ääreen.

        Siinä voi käydä ”väyryset ”kunnanjohto esittää erottamista kunnanhallitukselle, muka puutteellisesti hoidetusta tehtävistä ja taas vapautuu jollekin Kepulaiselle sopivasti työpaikka.


    • Anonyymi

      On, tainnut jäädä röökääjä lomalla, kun ei ole tänään savunnut roskakatos. Tuskin kyläpäällikkö on puuttunut työpaikalta poistumiseen ylimääräisille tauoille. Hänen tulisi valvoa, että ohjeita noudatetaan ja puuttua asiaan, kun toimitaan ohjeiden vastaisesti.

    • Anonyymi

      Vuonna 2021 suurin osa suomalaisista asuu savuttomuusprosessiin sitoutuneessa kunnassa. Myös Pielavesi kuului näihin. Aiemmin työpaikan hakuilmoituksessa ilmoitettiin tästä. Nyt näyttää siltä, että savuttomuudesta on luovuttu, kun ei uskalleta puuttua tähän työpaikaltaan roskakatokseen poistuvasta tupakoijasta. Saako muissakin työpisteistä poistua työaikana tupakoimaan?

    • Anonyymi

      Kyllä on sama vaikka koko ns kerma kävis savuttelemassa siellä köpperössä. Elinkeinoasiamieskään ei saa mitään aikaan. Sama seisoa vaikka tupakoimassa roskakatoksessa.

    • Anonyymi

      Mitäpä jos valittajat menisi ihan omalla nimellään ja kasvoillaan huomauttamaan savuttelusta. Tuntuu olevan tarkkaa tietoa henkilöstön työajoista ja tauoista.Hankkikaa elämä.

      • Anonyymi

        Vanha suomalainen sananlasku sanoo, että se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa. Sanonta viittaa uskomukseen, jonka mukaan äänekkäimmin syytöksestä valittava on syyllinen. Onkohan sananlaskussa vinhaperä? Pielaveden kunta on tehnyt savuton työpaikka päätöksen, johon sisältyy mm. tupakointi on kielletty työaikana. Päätös koskee kaikkia. Pitääkö siitä olla vähän väliä huomauttamassa, kun näkee tämän poistuvan työpaikaltaan laittomasti savuttelemaan.


    • Anonyymi

      Noo, kukin reagoi tavallaan keskusteluun, ja itse kukin voi vetää tulkintansa moiseen reagoimiseen. Harmi vain, jos kommentit sitten nähdään vain valittamisena ja pitäisihankkia elämä, ollaan kyttääjiä sun muuta. Löytyisiköhän se elämä sitten itse leimaamalla muut kommentoijat turhasta valittajiksi? Työnantajallakin taitaa olla jotain oikeuksia ihmetellä, kun ei olla työpaikalla. Tupakoinnistahan ei ole kyse, vaan luvaton poistuminen työpaikalta.

    • Anonyymi

      Miten, ne niin kun omasta mielestä onnistui työsuojeluasioiden hoitaminen?

    • Anonyymi

      Puhu kenen ihmisen nimissä haluat mikäli olet saanut siihen luvan ja kannatat hänen ajatuksiaan. Mutta puhua korkeimman nimissä, onko se oikein vai pitäisikö pidättäytyä puhumasta.

      Moni niin tekee mutta tekevätkö he oikein? Kuka voi puhua korkeimman nimissä, korkeimman tahtoja esitetään niin monia ja siksi kysymys kuka voi ja pitääkö puhua korkeimman herransa nimissä, kuka tietää mikä on korkeimman oikea tahto, mistä tuntee tahattoman tai tahallisen eksytyksen...vaikeaa niitä on erottaa. Pitääkö suositella tai jopa pakottaa muut siihen mikä sopii itselle....pitääkö sanoa, että mää määrään tonne, mä meen laittaa tonne...? Näyttää siltä, että ei pidä.

      Minäkin puhun konditionaalissa koska mitään varmaan en voi näistä asioista sanoa. pitänee sanoa, että korkeimman nimeä ei pidä koskaan mainita. Sanotaan, että älä turhaan lausu herran sinun Jumalasi nimeä. Miksi ihminen jatkuvasti rukoilee ja pyytää ties mitä...vielä kun hän voisi tarvitsemansa hankkia vain järkeä käyttämällä ja ahkeroimalla.

      Sitäkö on herran nimen turhaan lausuminen, että pyytelee häneltä näitä asioita vaikka kuinka tuntisi ne välttämättömiksi, pitäisikö ne kuitenkin oppia hankkimaan itse ilman korkeimman apua.

      Onko mitään syytä mainita korkeuksia koskaan???

      Entä ateistit, onko ihmisiä jotka onvat tarkoitettuja elämään ateisteina, ehkä onkin.

      Ehkä on parasta, että tätä ateismia ei mennä purkamaan pois heidän mielestään, jos heidät kuitenkin on tarkoitettu elämään ateisteina syystä tai toisesta?

    • Anonyymi

      Mikähän se tänään ajoi alvariinsa kessuttelemaan?

    • Anonyymi

      Nooh, elekeehän nyt voohottoo. Sätkä sillon tällön ee muata kuaja.

    • Anonyymi

      Voi hitto, että on pienet ongelmat. Antakaa nyt ihmisten polttaa tupakkaa jossain. Usein nämä ihmiset ovat ihan kärkipäässä muun ajan. Ehkäpä se pieni tauko saa ihmisen ajattelemaan luovemmin. Ei ainakaan ärtynyt tupakoitseva ihminen ole hyväksi kenellekään. Minä en voi kuin ihmetellä tätä suvaitsemattomuutta Suomessa ja se vielä usein kohdistuu suomalaisiin. Minua ei ole koskaan häirinnyt kenenkään tupakointi ja useimmin menen heidän seurassaan jopa tupakkatauolle, koska siellä on järkevimmät ajatukset. Juominenkaan ei ole kovin järkevää, joten kiellettäköön sekin kerrostaloissa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe