Putinin tyhmyys

Anonyymi

30

773

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Putin on yksin se jonka takia sanktiot ja yhteydet poikki! Putin ei ole Venäjän kansa!
      Putin itse on sotkenut maansa asiat ja aiheuttanut kaaoksen ja turhan sodan!
      Nato ei uhkaa Venäjää, kyllä se tiedetään.. Putin itse haluaa laajentua, hyökkäillä kuten nyt tekee! Ilmeisesti siksi Nato on ongelma hänelle koska vaikeuttaisi Putinin sotahulluutta, niinpäin!

    • Anonyymi

      Asiantuntijat sanoo, että vie jopa kymmeniä vuosia, ennenkuin mitään muutosta tulee, eikä ainakaan Putinin aikana. Ukraina haluaa ja taitaa ottaakin ympäri maailmaa olevat oligarkkien, pankkien ja yritysten varat, joita tarvitaan Ukrainan jälleen rakentamiseen. Slava Ukraina.

    • Anonyymi

      Miksi Putinin lähiipiiri sallii tämän hulluuden! Maailma näkee totuudet. Eikö ole häpeällistä Venäjälle että he sallivat tuollaisen johtajan joka on sotkenut kaikki asiat perusteellisesti, myös Venäjällä ja kaikki suhteet joka taholle!
      Miksi Putinia ei pysäytetä!?

    • Anonyymi

      Kuka voi sanoa Putinia "ystävälliseksi"... he kaikki jotka näkee totuuden.
      Kuka mukava hyvä kunnon mies sallii teurastuksen, määrää sellaista.Elokuva Hannibal on kevyttä viihdettä Ukrainan raadollisuuksien rinnalla.
      On hirvittävää katsoa mitä tuhoa kylissä ja kaupungeissa...
      puutarhoista nousee kevätkukkia, hedelmäpuissa kukat... linnut eivät laula eivätkä tee pesiä, on pelkkiä raunioita! Viattomat hyvät ihmiset ovat asuneet kodeissaan rauhassa ja eläneet kunnollista hyvää elämää! Miten joku voi tahallaan aiheuttaa tuollaista hirveyttä muille! Kukaan normaali ihminen ei tuhoa edes yhtä taloa tai tapa ainoaa ihmistä! Putin ei ole tyhmä vaan paha.

    • Anonyymi

      Pitää Suomen sekin kestää että Venäjällä ydinaseita ollut jo aiemmin Kuolan niemimaalla ja Kaliningradissa ja Venäjällä taktisia ydinkärkiä eniten maailmassa.
      Ja uhkailee ja painostaa..
      Sensijaan naapurimailla ei saisi olla puolustusta ollenkaan. Ukrainakin moukaroidaan maan tasalla, ryöstetään mitä irti saadaan, tuhotaan kaikki, mahdollisimman avuttomaksi, kielletään aseet...
      Venäjä sallii itselleen mitä tahansa ja Putin sallii ja ottaa kaikki etuoikeudet mutta
      muilla ei saisi olla mitään...
      " Tee muille mitä haluat itsellesi tehtävän"... kertauskurssia Kristinuskosta kun Putin esiintyy niin hengen miehenä..
      " hedelmistään puu tunnetaan".. hänetkin.

      • Anonyymi

        Putin on tehnyt ortodoksikristillisyydestä Kirilin kanssa keppihevosen vedättäessään aivopestyä orjakansaansa oikein kunnolla.


    • Anonyymi

      Putin elää menneissä ajoissa eikä kykene uudisttumaan. Koettaa väkisin takaisin Neuvostoliittoa ja sen rajoja. Ei ymmärrä että mikään väkivallalla pakotettu ei ole aitoa eikä oikeaa. Ja ei ymmärrä että nuoret sukupolvet ja tulevaisuus ei halua mennyttä ja sen virheitä vaan uudistumista, kosmopoliittisuutta ja yhteistä maailmaa
      jossa yhteistyöllä parannetaan maailmaa ja planeettaa. Putin ei ymmärrä että kaikki haluavat rauhaa. Nuoret miehet ei halua sotia eikä vammautua ja kuolla sodassa eivätkä halua saada sotamitalleja!
      Putin elää vanhan maailman harhoissa ja vetää oman maansa vuosikymmeniä taapäin taantumukseen ja kurjuuteen.

      • Anonyymi

        Putin on tällä hetkellä Venäjällä se suurin johtotähti, jota sen kaikki kansalaiset seuraavat ja kunnioittavat. Сделай росси великим.


    • Anonyymi

      Putin ihailee Stalinia. Otteet alkavat mennä yhtä pahoiksi. " Puhdistus", Ukrainan tuhoaminen, suunnitelmat naapurimaiden alistamisesta ja valtaamisesta " etupiireiksi"
      Murhaamista, ryöstämistä, ei ole rajaa raakuudella..
      Putin on tutkinut historiaa, häntä kiihottaa väkivalta ja sodat.
      Hän ei haluakaan rauhaa.

    • Anonyymi

      Sota-aseisiin rahat, kilpailu resursseista ja luonnonvaroista vain tuhoaseisiin...
      vallanhimo, alistaminen, terrori.. ihmiset ja alueet kuin virtuaalisen pelin nappuloita,
      pelin siirtoja, taktiikkaa, kuolemat abstraktioa..
      Nämä hallitsijat ovat psyykkisesti sairaita.

    • Anonyymi

      Putin itse provosoi sotaa ja vihollisuuksia! Zelensky jopa oli valmis luopumaan Natosta mutta terrori ja barbarismi jatkuu Ukrainaa kohtaan.
      Nato ei uhkaa Venäjää koska on puolustusliitto. Ilmeisesti Venäjällä siis on päämääriä
      vallata ja alistaa naapurimaitaan jos Nato sitä vaivaa. Muutoin Nato ei tunkeudu Venäjän sisälle eikä ole edes sanallisesti uhannut Venäjän olemassaoloa, sensijaan Venäjä uhkailee koko ajan tuhoaseillaan!

    • Anonyymi

      Venäjällä leviää paiserutto, jo 47 000 kuollutta.

    • Anonyymi

      Putinista jälleen isä. Lapsen äiti laulaja Tatjana Porosenko ilmoitti Pravdassa lauantaina.

    • Anonyymi

      Jos Putin on niin sairas kuten jotkut lähteet niin väittää niin tottahan Putinin sairaus on läntisen maailman syytä.
      ..eikö lie Putin myrkyttänyt oman kehonsa ainaisella vihallaan.

    • Anonyymi

      Sosiopaatin kylmä äly..
      tunteita ei ole.
      Kaikki alistetaan välikappaleeksi vallanhimolle ja omille itsekkäille kostonhaluille
      ja pinnallisille ahneille päämäärille. Ihmishenki ei merkitse. Ei tuhoaminen. Putin muistetaan vain sotaisana, sotaa puolustavana, aggressiivisena johtajana, tappajana. Olisi ollut mahdollisuus olla maailmanrauhaa luova hyvä ihminen. Rauhan mies ja rauhan rakentaja maailman historiassa. Voisi laittaa rahat luonnonsuojeluun, arktisen alueen suojeluun, hyvään, voisi ajatella tulevaisuutta itsensä jälkeen, lasten ja nuorten tulevaisuutta ja planeettamme tulevaisuutta mutta Putin ja itsekäs hallintonsa on tuhoamassa ne kaikki!

    • Anonyymi

      On myös jatkuvaa ydinaseilla ja ydinsodalla uhkailua. Venäjä käyttäytyy vihamielisemmin kuin mikään valtio maailmassa. Terroristivaltioksi muuttunut.
      Ydinsodan ja ydiohjusten jälkeen saasteet leviää kaikkialle, koko planeetta on tuhottu, upea ekosysteemi ihmisten lisäksi. Kukaan ei voita.

    • Anonyymi

      Planeetta on yksi verkosto ja kokonaisuus, kaikkik vaikuttaa kaikkeen myös ekosysteemissä. Ydinohjukset rikkoo lopullisesti kaiken.
      Halutaanko Venäjällä elää ydinbunkkereissa ja ilma ei ole kirkasta enää ja eläinlajit hävinneet... meret myrkyttynee, ruoka likaista. Ei mitään vastuuntuntoa Venäjän kannanotoilla ja puheilla jatkuvasti ydiniskuista! Täysin epäeettistä.
      Annetaan uhkauksia ihmiskunnan tuhoamisesta ja koko planeetan tuhosta.

    • Anonyymi

      Navalnyi on ainoa rehellinen ja totuudellinen ihminen joka kommunikoi suoraan ja oikeudenmukaisesti Venäjällä julkisuudessa. Hänelle kasataan loputtomasti lisää vuosia vankilassa tekaistuilla tuomioilla. Oikeuslaitos eikä mikään oikeus elä Venäjällä enää.

    • Anonyymi

      Harmaantuneet KGB-ukot on ryöstäneet vallan ja haluavat pakottaa naapurimaansakin pakkomielteisiinsä. Ei kykyä mennä eteenpäin, uudistua.
      Ei kuunnella oikeasti kansaa, nuorisoa. Lähetetään nuoret miehet valheilla
      sotimaan ja kuolemaan, pilataan heidän elämänsä. Pilataan nuorten tulevaisuus omassa maassa ja muualla!
      Äärimmäistä itsekästä egoismia ja vääryyttä.
      Ei välitetä planeetan hyvinvoinnista vaan päinvastoin tuhotaan sitä.
      Tuhotaan Ukrainan kansan parempaan päin mennyt elämä.
      Pelkkää ilkeyttä, pahuutta, pimeyttä motiiveina! Terrorismia. Vääryyttä.

    • Anonyymi

      miksi Putin ei jättänyt perinnökseen rauhaa ja hyvää!
      Hyvää tulevaisuutta , iloa, parempaa, vaan hävityksen ja kärsimyksen, massamurhaamista!
      Hänen täytyy itsekin tietää että hän toimii rikollisesti, rikkoo lait, sopimukset, hengelliset periatteet, kaiken oikean. On ilmeisesti niin paatunut ja turmeltunut, että ei välitä enää vaikka koko maailma näkee totuuden nyt hänestä naamioiden pudottua. Jumalaan hän ei usko, vaikka esittää sitä, koska ei voisi toimia noin Jumalan katseen alla.

    • Anonyymi

      ei mikään oikeuta tähän hävitykseen Ukrainassa...
      nuorten ja monien sukupolvien tulevaisuuden ja elämän tuhoamiseen!
      Ei voi mennä naapuriin ja alkaa terrorisoida vaikka se ärsyttäisi. On vakava rikos!

    • Anonyymi

      Mielipuolisia lausuntoja miten Putin haluaa jatkaa Pietari Suuren linjaa...
      ottaa takaisin mikä sille kuuluu! Tarkoittaa Ukrainaa, Itämeren maita!
      Vaikka Venäjä itse valtasi aikoinaan Ruotsin alueet ja Itämeren alueet, poltetun maamn taktiikalla raakalaismaisesti.. eivät ne kuuluneet Venäjälle, vielä vähemmän nyt! Venäjän sisäiset asiat hoitamatta, kansa kärsii ja vain koetetaan väkisin laajentua riistämällä naapurimaita...Nykyaikana ei kukaan arvosta tuollaista. Putin on vailla todellisuudentaju, päänsä on pimennyt. Harhainen.
      Sama jos pitkin Eurooppaa ja maailmaa kaikki maat alkaisi vaatia eli sotimalla ottaa alueita jotka joskus ovat olleet osa niitä.. kaikkialla olisi sota!
      Putin siis suoraan uhkailee ja pelottelee.... ei liene syytä ihmetellä miksi halutaan suojaan Natoon ja miksi Nato vaivaa Putinia...
      ei koska Nato haluaa hyökätä Venäjälle vaan koska Nato vaikeuttaa Putinin visioita naapurimaiden valtaamisesta, eli ottamisesta takaisin, sanojensa mukaan!!!

    • Anonyymi

      KGB: n aivopesemät robotit vallassa. Eivät kykene uudistumaan!
      Vaikka ei ole mitään ihailtavaa Neuvostoliitossa ja sen kurjuudessa ja maassa joka
      kuin kidutusvankila!
      Kun oman maan asiat hoitamatta ja kansalle valehdellaan, koetetaan vain laajentua alistamaan ja kiusaamaan naapurimaitakin ja tuhoamaan siellä hyvinvointia ja kehitystä!!
      Elämä on muutosta ja virtaamista. Tätä ei Putin tajua eikä hyväksy.
      Vanha ukko, kuten kabinettinsa. Sairaan yhteiskunnat sairaat johtajat.

    • Anonyymi

      Putinin tyhmyys on pohjatonta pahuutta kun ei muuhun pysty. Nyt olisi jo korkea aika kieltää ja poistaa moinen hallinto maailmasta, demilitarisoida ja pilkkoa venäjä. Keinot ja tekijät kyllä löytyy. Pitäisi vain vähän joustaa länsimaisessa, keinotekoisessa moraalissa.

      • Anonyymi

        Se on kyllä oikein ja välttämätäntäkin, todellakin. Annetaampa tehtävä Sanna Marinille, kyllä homma hoituu. Bileiden merkeissä mennään ja lainarahalla, se karkoittaa miljardöörit venäjältä ja köyhäkansa nääntyy nälkään, Putin on sanonut, että kyllä venäläinen kestää nälkää aikansa.
        Ei mene kolmea ja puoltakaan sataa vuotta, pietari pienen juhlii.


    • Anonyymi

      ANTAAPA POJAN RYNNIÄ, KESKENKASVUINEN POIKA.

    • Anonyymi

      Putin on sekopää josta pitää päästä eroon.

    • Anonyymi

      Putinin aloittaman Ukrainan sodan alun jälkeen 150 000 venäläistä, pääosin ict osaajaa, on muuttanut länteen, joten järki lähtee ja tyhmyys jää. Tämä lienee putinin tarkoituskin sillä samaa teki stalin. Yksinkertaisia hölmöjä on helppo komentaa joten koulutettu väestönosa joko eliminoidaan tai ajetaan ulkomaille. Yksinkertaisen venäjän tulevaisuus on karmea katastrofi, kiitos putinin.

    • Anonyymi

      Nuoriso ja koulutetut lähteneet Venäjältä ja haluavat lähteä.
      Kukaan ei halua elää taantumuksellisessa diktatuurissa! Putin pakottaa maansa eristykseen, tuhoaa sen imagon, tuhoaa nuorten tulevaisuuden. Uudet sukupolvet tahtovat avointa demokraattista yhteiskuntaa ja kosmopoliittisuutta. Kaikkialla. Myös Kiinassa. Ikääntyneet ahdasmieliset egoistiset johtajat koettavat estää väkivalloin kaiken kehityksen ja positiivisen muutoksen!!

    • Anonyymi

      Putin on lahtari, hirteen joutas kiikkumaan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3431
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      177
      1487
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1247
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1132
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      805
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      782
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      769
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      42
      750
    Aihe