voe korona

Anonyymi

mitenkä on mahollista jotta on koronaan kuolleisuus kaikista isoimmillaan juur nytten, kun väestö rokotettu miltei kokonaan ja useasti... paljon kuullut immeisiltä jotta ei oo piikitkään tauvilta suojanna ja pahan laatusena on tauti osassa ollunna.. taittaa olla toimimattommia piikit...

13

1199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tätä kannattaa tosiaan seurata mutta vielä ehkä turhan aikaista siitä johtopäätöksiä vetää.. mutta seurata kannattaa varmasti miksi näin on jos on.

    • Anonyymi

      Iltapaskassa ihmetteli joku toimittelijan tekele samaa, syyksi keksi vaikka mitä ihme ettei ilmastonmuutosta, MUTTA, muualla maailmassa jo alettu ääneen puhua kuinka paljon kokeellisten piikkien haittavaikutuksiin kuolee ihmisiä mutta niistä yritetään loppuun asti vaieta julkisuudessa eikä lääkärit kirjaa niitä piikin haittavaikutuksis vaikka tyyppi kuolla kupsahtai piikki vielä käsivarressa kii.

    • Anonyymi

      Ihmettelen että haikaillaan vieläkin 2 vuoden koronakärvistelyn jälkeen ruotsin mallin perään. Ruotsi - Ei tehdä mitään ja kuollaan koronaan 10x todennäköisemmin.

      Vieläkin jaksetaan jauhaa rokotteista negatiivista paskaa.

      Ei kukaan kaipaa poliota ja isorokkoakaan takaisin.

      Kaikki kulkutaudit lopulta löytää perille, flunssat, rokot, kuumeet. Parempi kohdata pelastusliivit kaulassa kuin hukkua sepalus auki.

      • Anonyymi

        Sairaaloissa on tällä hetkelläkin enemmän rokotettuja hoidettavana kuin rokottamattomia koronan vuoksi. Pistää miettimään asiaa uudemman kerran..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sairaaloissa on tällä hetkelläkin enemmän rokotettuja hoidettavana kuin rokottamattomia koronan vuoksi. Pistää miettimään asiaa uudemman kerran..

        Olisiko sen takia että niitä rokotettuja nyt vaan huomattavasti enemmän kuin rokottamattomia ylipäätään? Ota aasinhattu pois päästä ja ajattele ihan tilastollisen todennäköisyyden kautta. Mikäli rokotekattavuus on 80 % niin aika todennäköistä on, että rokotetut saa enemmän tartuntoja koska heitä on enemmän! Rokote ei suojaa taudilta, mutta antaa turvaa sen vakavemmilta muodoilta. Mikäli ei olisi näin hyvin rokotettu niin tilanne olisi todella paljon huonompi.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kato samalla, tilastot, paljonko sairaalassa on rokotettuja ja rokottamattomia osasto hoidossa. Toivottavasti lamppu syttyy?


    • Anonyymi

      Kelaa sitä ja miten neljästi rokotetut on taas koronassa .

    • Anonyymi

      Myös outoja vaivoja ja kipu tiloja siellä tiällä monesti rokotetuissa, melekosta on meno kotsuomessahin kun ei haluta myönttee ainuttakkaan virhettä, sodasta lähttiin ollaan vuan hyssytelty jokasta huonova valinttoo taikka piätöstä mitä tämän muan johtajat ja virka miehet ovat tehnneet ja viime vuos kymmenet koventunna meno hiljakselttaan ja kohta jok ikisen taskut ja terveys onni jo tuhottu täyssin. Kukkarot imetty tyhjiksi ennen kun ehittään etes huomata. Viime vuosinna on niin moni menettännyt firmojjaan ja ommaisuuttaan, myös ihmis ja perhesuhtteet on kärsinnä pahhoin. Ittejjä kaduttaa se jotta tul kuunneltuva " viranomassia" koronan suhtteen. Pelekkee paskkoo tyrkyttäät kansalle joka tasolla. Kansalle valehtelluu joka on jatkunna jo tovin. Hyvinvointivaltio Suomi alako kuolemmaan jo jossahin 80-90 luvun tiennoilla ja tänä päävänä taittaapi olla jo täysin kuoletettu. Pahin on vielä tätä menova ejessä.Rukoilkkaamme paremman tulevan puolesta ja pidettään yhtä, sitä tämän muan esi isät ja menneet sukupolovet on aina halunna.

    • Anonyymi

      Jos jätetään se omaan napaan tuijottelu vähemmälle, niin suomella menee maailmanlaajuisesti suhteutettuna hyvin nyt ja jatkossa. Kun keskitytään omaan tekemiseen, eikä naapurin tekemiseen.

      Onneksi jälkiviisaus ja itkuvirren vääntö on uusiutuva luonnonvara. Valitettavasti tätä hukkaenergiaa ei saada valjastettua hyötykäyttöön.

      Katselin noita thl:n kuolema lukuja, ja sitä miten rokotus vaikuttaa. Viesti on selkeä, jos haluaa kuolla koronaan yli 60 vuotiaana, älä ota rokotetta. Jos otat täyden rokotesuojan, jatkat itkuvirren vääntöä myös huomennakin, taudin joudut toki joskus sairastamaan.

    • Anonyymi

      Maailmanterveysjärjestö WHO puuttui myös samaan asiaan. Uskon että parempi suoja kuin loputtomat piikitykset oisi peruskunnosta huolehtiminen: laihdutus jos on läski, tarpeeksi D-vitamiinia, ruokaan enemmän kasviksia , pois sokerisen mussutus, ulkoilua ja muuta liikuntaa.

    • Anonyymi

      Politiikkaa korona vain oli

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3530
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2942
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2830
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2718
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2624
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2425
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      2034
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1857
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1763
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      161
      1694
    Aihe