Padel-halli

Anonyymi

Majakka lehdessä oli aika selventävä kirjoitus tuosta padel -hallista ja mitä sen yrittäjä vaatii kaupungilta.
Haapavedellä ei ole raotettu tiedonarkkua laisinkaan, vaan on vain annettu ymmärtää, että yrittäjä tulee ja tekee hallin ja kaupunki vuokraa 400e vuodessa taikka ( lahjoittaa ) tontin.

Nyt paljastui, että Oulaistenkin sivistystoimi on sitoutuu ostamaan ( onko yrittäjän vaatimus ) hallin käyttöä 500e 2 vuoden ajan koulujen aukioloaikoina.

Varmasti samanlainen toiminta käynnistyy myös Haapavedellä !

Kysymys kuuluukin, että mitenkä on mahdollista, että kaupunki ostaa suoraan tietyltä yrittäjältä yrityksen palveluja (tuotteita ), eikä niitä tarvitsekkaan KILPAILUTTAA minkään muun kanssa ?, vaik sitä padel- hallia ei muuta olekkaan, mutta tämähän on suorastaan lain vastaista.

Miksi Kaupunki ei samalla tavalla osta SUORAAN paikkakunnan muilta yrittäjiltä mitään,. vaan kaikki täytyy kilpailuttaa ANKARASTI ja tietysti sen kilpailutuksen aina joku muu voittaa, eikä oman paikkakunnan yritys ? Miksi ?

Miksi aikaisemmin Haapaveden Kaupunki ei ole ostanut paikkakunnan yrittäjiltä palveluja ?
Miksi vasta nyt, kun tulee ulkopuolinen yrityksenpitäjä ?

Oulaisissa on otettu tarkasti hallin paikka / sijainti , kaupungin asukkaat ym, seikat, jotka vaikuttavat rakennukseen, vaan Haapavedellä väkisellä kaikki jyrätään yli, ei kuunnella ketään eikä mitään .

Kuinkas paljon Haapaveden Kaupunki joutuu pistämään rahaa lisää kyseisen hallin rakentamiseen ? vai tapahtuuko sekin salassa ?
Miksei kaikkia paikkakunnan yrittäjiä kohdella tasapuolisesti ?

40

1142

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onko tehty taas lupauksia!! Voi mitä lehmänkauppaa taas

  • Anonyymi

   500 e kuussa vai vuodessako kaupunki maksaa vuokraa?

  • Anonyymi

   Tontin vuokrahinta vuodessa on 400e vuosi.
   Majakka lehdessä on tarkkoja tietoja asiasta, Oulainen kirjannut julki.

  • Anonyymi

   Oulaisissa on ihan erilainen ilmspiiri ja toimintakulttuuri kuin Haapavedellä. Siellä keput tekee yhteistyötä, tiedotetaan avoimesti, ei salailla ja kaupunkilaisia ja eri puolueita osallistetaan aidosti yhteiseen päätöksentekoon.
   Haapavedellä keput jyrää yksin omissa piireissään ja ei välitä muista kuin itsestään. Onko Oulaisissa enemmän osaamista kepuilla, että ei tarvitse jyrätä ja krampin omaisesti keskittyä keskittämään valtaa omille piireilleen? Oulaisissa osataan yhteishenki ja erilaiset toimijat pidetään hyvässä yhteistyössä ja luottamuksellisissa väleissä tiedottamalla ja yhteisellä pohdinnalla. Siksikö Oulaisissa päästään hoitamaan asioita yhteisessä myötätuulessa. Haapaveden keput ei osaa muuta kuin jyrätä, meni syteen tai saveen kunhan se onheidän päätös. Täällä annetaan ihmisille liian vähän tietoa ja luottamus on mennyt. Hyvä Oulainen ja Oulaisten keput!

  • Anonyymi

   Paikkakuntamme keput pani tuonkin asian pilalle SALAAMALLA, kuinka sitä hallia pyöritetään.
   Siksi kait se salataan, sillä se ei kestä päivänvaloa, että heti suoraan Kaupunki sitoutuu ostamaan 500e edestä kuukaudessa 2 vuoden ajan hallin palveluja ?
   Keneltä muulta paikkakunnan yrittäjältä Kaupunki ostaa tuotteita ja palveluja 500e edestä kuukaudessa ? taitaa jäädä yhteen yrittäjään.

   • Anonyymi

    kaupunki kun tarjoaa tontin ilmaiseksi niin silti kv- tekniikkaan ja parkkipaikkoihin saa toki varata jonkun sata tuhatta..


  • Anonyymi

   Siinä taas Geelitukka Lestat maksattaa TurboBemariaan syntisillä.Kunnon kusetusta.Pallonhakkaajat voisivat itse maksaa hallinsa.Siihen ei kuntalaisten selkänahasta revittyjä rahoja tartte laittaa.

   • Anonyymi

    olipa osuvasti sanottu


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    olipa osuvasti sanottu

    umpimielinen salaseurakulttuuri on tän takapajulan tyyli
    ja rahan lypsäjäiset aina menossa


  • Anonyymi

   Pistäkää nyt ihmeessä hanttiin.
   Oulaisista kuuluu kummia ja kuulemma samalla periaatteella se on tulossa joka pitäjään.

   Kunnallistekniikka tontille ja siitä nimellinen vuokra vuosikymmeniksi. Se on helppoa, kun sen puijaamisen osaa.

   SIIS katsokaa päättäjät, että ei tipu !

  • Anonyymi

   Millä tavalla tuostakin hanttiin laittaa kun kaikki saatanat jyrää yli tämä on tosi vittumainen päättäjien pitäjä taitaa klasiloillakin olla jonkinlainen lehmä ojassa tuossa asiassa

   • Anonyymi

    Samalla tapaa, kuin SeutuMajakassa, tehkää asia tiettäväksi. Ketkä ja mitkä ovat päätöstä ajamassa. Kyllä kuntalaisilla on oikeus tietää.


  • Anonyymi

   Padel on tennistä liian pienellä kentällä.
   Kaiken maailman hölynpölyä ja kuntalaiset maksaa.

  • Anonyymi

   Ja vielä, että kunta velvoitetaan ostamaan 500eurolla joka kuukausi siitä palveluja

   • Anonyymi

    ja laittamaan kunnallistekniikan hallille. Ei muuten ole halpaa.
    Valtuustossa torpattiin PERSUJEN toimesta uuden koulun maalämpöön liittyvät asiat. Tämän tontin sähkö, viemäri ja vesiliittymät maksavat, mutta sehän ei tieten haittaa?
    Ne muuten maksavat ja paljon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ja laittamaan kunnallistekniikan hallille. Ei muuten ole halpaa.
    Valtuustossa torpattiin PERSUJEN toimesta uuden koulun maalämpöön liittyvät asiat. Tämän tontin sähkö, viemäri ja vesiliittymät maksavat, mutta sehän ei tieten haittaa?
    Ne muuten maksavat ja paljon.

    no ei haittaa kun tämä ei ole koulurakennus tai koululautakunta käsittele Padel-hallin asioita...


  • Anonyymi

   Enempi boccian ystävä, milloin sille olisi tulossa oma halli? Kuka L+ lähtisi ajamaan asiaa, muut kun ei sitä tieten tee...

  • Anonyymi

   Onko Kaupunki tehnyt päätöstä, että se sitoutuu kaikilta muiltakin paikkakunnan yrittäjiltä ostamaan tuotteita/ palveluja 500e edestä joka kuukausi ?

   Kaupungin kuuluu pitää kaikki paikkakunnan YRITTÄJÄT SAMAN ARVOISINA !

   • Anonyymi

    Kun se ei vaan mene niin? Jos et omista Kepun jäsenkirjaa tai kuulu tiettyyn uskonlahkoon, et voi kuvitella olevasi saman arvoinen. Aatteleppa ite...


  • Anonyymi

   Toivottavasti Jumala kostaa

   • Anonyymi

    Lessut sopinu keskenään....ei kestä päivänvaloa!!!


  • Anonyymi

   Oishan täällä muitakin harrastuspaikkoja, joita kunta voisi auttaa huoltokustannuksissa. Sellaisiakin, jotka voisivat palvella sodan aikana huoltovarmuudessa ja mistä rauhan aikana on paljon iloa kuntalaisille. Täällä on hyvin vähän koko perheen tapahtumia, joihin ei ole sotkettu politiikkaa.
   Yksi jännittävä ja nöyttävä tapahtuma on ollut Kytökylän lentokentällä lentonäytöksineen .
   Olen miettinyt miksi tuota kenttää ei hyödynnetä enemmän ja voisiko siitä olla hyötyä yritystoiminnan houkuttelemiseksi tänne, kun yhteydet pelaisi.
   Nyt vain Kytökylän lentokenttää kunnostamaan ja sinne hyvät hallit ja tilat. Lakkaisi Oulaistelaiset pällistelemästä rautatiellään, meillä kun pienkoneet tekisi kuljetuksia eri suuntiin . Sinne mahtuisi harrastajalentäjät jatkamaan omaa toimintaansakin.
   Kuka kentän omistaa ? Onko kunnalla osuutta kenttään?
   T. Tavallinen kuntalainen, en lentäjä enkä poliitikko.
   Ps. Mukava on kesäisin seurata pienkoneiden lentoa ja joskus on lentänyt kuumailmapallojakin talomme yli. Me nautitaan näiden katsomisesta.

  • Anonyymi

   Kuulin, että Nivalassa hallin rakentaminen on jo aloitettu.

  • Anonyymi

   Niin on. Tulee jäähallin, keilahallin, uimahallin ja vuonna 2023 valmistuvan liikunta-/kulttuurisalin välittömään läheisyyteen. Eikä tasan tarkkaan ole tarvinnut riidellä.

  • Anonyymi

   Saahan tänne rulla Padel halli, kunhan eivät maksata kaupungilla. Eikä mitään lehmönkauppoja kuten kiinteä rahallinen tuki kuukausittain kaupungilta naamioituna " tilavuoka" maksuiksi. Ostaako kaupunki muiltakin yrittäjiltä sitten 500 eurolla/ kk tasapuolisuuden vuoksi? Onko muille yrittäjille vedetty kaupungin toimesta vedet ja sähköt tai avitettu kenties parkkipaikkojen kustannuksissa?
   Kaupunkilaisena vaadin, että tällaisiin ei verovaroja käytetä. Huvituksiin on Haapavedellä syydetty rahaa järkyttävän paljon. Sirkushuvit riittää. Satsatkaa kunnostamiseen ja peruspalveluihin. Sekä työpaikkoja tuoviin yrittäjiin.

  • Anonyymi

   Lestabisnekset kukoistaa.

  • Anonyymi

   Seuraataanpas, alkaako Kaupunki ostaan tuotteita ja palveluja kaikilta muiltakin paikkakunnan yrittäjiltä 500e kuukaudessa ?
   Olisihan se todella mahtava ja hieno kunnianosoitus Kaupungilta paikkakunnan yrittäjiä kohtaan, kun tähän mennessä niitä kauppoja kaupungille / kunnalle ei ole saanut toimittaa !

  • Anonyymi

   Katsokaa, ketkä päättävät sen koko hallin tänne tulemisesta. Sidonnaisuudet "aatemaailmaa" myöten tulee myös selvittää.
   EI TÄNNE tarvita mitään PADEL halleja, meillä on liikuntaa tarvittavia paikkoja sata varmasti ihan tarpeeksi !!

  • Anonyymi

   Taasko ne lessut on kähmimässä kaupungilta rahoja?

  • Anonyymi

   Kempeleläinen sarjayrittäjä kyseessä. L+ vahvasti mukana tiimellyksessä. Katsotaampa paljonko kaupunki hassaa tähän hullutukseen rahojaan.

  • Anonyymi

   Vai oikein sarjayrittäjä, mitähän hällä lie mielessä ?

  • Anonyymi

   meinnaakohan saaha sarijayrittäjä kaupungin ostaan 500 eurolla joka kuukausi palaveluja ?

   • Anonyymi

    Jos kepulaiset saa päättää niin kyllä saa koska uskonveli.


  • Anonyymi

   Alettasko kaikki uskonveljiksi, sitten jaettas aina kaupungin rahat, että sulle, mulle, sulle, mulle koska se nyt menee noin !
   Mutta sitä vain kysyn, että miksi mikään taho ei puutu tuollaisiin laittomuuksiin, että sulle, mulle ?
   Onhan täällä päättämässä muitakin, kuin L- positiivisia ?

   • Anonyymi

    Sitäpä sitä saa ihmetellä. Ja siksi myös tämä kepuviha kasvaa..


   • Anonyymi

    no mukaan laskematta ilman ilmaiseksi luovutettavaa tonttia välittömät oheiskulungit kaupungille on yli 300.000.00 nykyrahaa..

    Ylen kallista palloilua...


  • Anonyymi

   Jokos Kaupunki on alkanut ostaan paikallisilta yrityksiltä palveluja 500e kuukaudessa ?

  • Anonyymi

   Eihän ne Haapaveellä mitään kerro. Sen ainoan joka tiedottaa kuntalaisia päätöksistä, senki irtisanoivat ja koittivat saattaa vaikeuksiin ja karkottaa Haapaveeltä.

  • Anonyymi

   Joo ohan ne karkotuslistat liikkuneet jo kymmeniä vuosia sitten !

  • Anonyymi

   en ole koskaan pitänyt sivistystoimea rehellisenä instanssina.katsokaa nyt vaikka tämänhetkistä lautakunnan nimilistaa jotka voivat asioihin vaikuttaa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   5150
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   42
   4430
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   142
   2365
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   387
   2314
  5. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1868
  6. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   335
   1696
  7. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   114
   1521
  8. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1319
  9. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   50
   1177
  10. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   107
   1053
  Aihe