Metsänomistajat ovat ääliöitä

Anonyymi

Otsikko kertoo kaiken. Suurin osa meistä metsänomistajista on tosiaan sitä sakkia, joka ei käy ihan täysillä. Väitän näin, koska puun hinta mataa edelleen. Neukkupuu on pannassa ja mo-hölmöt myy puuta entiseen hintaan. Kelatkaa pahvit! Minkä helvetin takia myytte puita? Selluporukalla oli varaa maksaa putinin kuitupuusta noin 50 kuutiota RAJALLA . Muista puutuotteista korvaus ei ollut kovin paljon parempi kuin Suomessa.... Kuitenkin.

Jokainen Isänmaallinen mo. Nyt lopullinen stoppi puunmyyntiin putinyhtiöille. Jos ei tule kuidusta samaa 50 euron kuutiohintaa kuin muualla Itäaltaan alueella niin olkaamme myymämättä, Köyhät on asia erikseen. te myytte, kun ette muutakaan voi.

9

397

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kelaa pahvi nyt se että yhtiöt ostaneet 2-3 vuoden korjuu ajalla leimikoita. Varannosita riittää halpaa puuta odottamassa 1,5 vuoden edestä tehtaille.
   Siinä olen samaa mieltä että idiootteja ovat kun moiseen ovat suostuneet.

   • Anonyymi

    Varannoista.


  • Anonyymi

   Niinhän se on, että kuitupuun hinta on auttamattomasti alhainen. Toivottavasti tämä Ukrainan sota vähän nostaa kuitupuun hintaa.

   • Anonyymi

    Niinpä.-- Toivottavasti tulee jeesus ja nostaa sinun hepin uuteen uskoon. Edustat komeasti kaikkia muita samanlaisia. prkl


  • Anonyymi

   Uutena metsänomistajana olen miettinyt että pitäisi ehkä joskus harventaa tai jotain. Ehkä jätän metsän hoitamatta vielä pari vuotta niin joku tulee ovelle ja tekee sen puolestani. Tai sitten siel onkin EU lentävän oravapapanoiden kanssa. Taidanpa lähteä siivoamaan papanat metsästä pois.

  • Anonyymi

   Kyllä kohta taas alkaa joku metsäkorporaatin mafiapomo kertomaan, kuinka tärkeää työtä mo;t suomessa tekee. Vain edullinen puu yhtiöille, takaa hyvinvoinnin kansalaisille.
   Vaikka tiedetty nyky puunkasvatuksdn avohakkuineen, aiheuttavan valtavat ongelmat luonnolle, niin sama junttaus jatkuu edelleen. Uusia sellutehtaita vaan suunnitellaan. Meno kuin itä naapurimaan johdossa.
   Nyt tässä myllerryksessa voisi mo;t tosissaan miettiä puunmyyntiä ja porukalla nostaa hinnat minne se kuuluukin.

   • Anonyymi

    Ei voi koska silloin on kartelli ja mo maksaa. Lisäksi metsät omistaa lähinnä rahastot ja sääiöt jotka eivät maksa veroja suomeen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei voi koska silloin on kartelli ja mo maksaa. Lisäksi metsät omistaa lähinnä rahastot ja sääiöt jotka eivät maksa veroja suomeen.

    Havupuusellun hinta on noussut Euroopassa yli 1 370 dollariin eli noin 1 300 euroon tonnilta. Arkistokuva on Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren tehtaalta Raumalta.
    Siis nyt myyntilakkoon, puun minihinnat kyllästyttävät.


  • Anonyymi

   Hyvä ja tärkeä avaus. Mutta pahaa pelkään, että kuitupuun hintaan ei ole tarjolla euroakaan lisää. Metsäyhtiöt ovat jo aloittaneet oman julistuksensa, missä alhaisia hintoja perustellaan kohonneilla korjuukustannuksilla. Eli metsänomistajien on nyt syytä uhrauta, jälleen kerran, että suomi pelastuu. Ja hankintahakkuissa hinta määrittyy aina pystykauppojen hintatason mukaan, eli ei se omakaan hakkuutyö tule kannattamaan ensi talvenakaan.

   Kannattaa myös muistaa, että metsänomistajat on sellainen kansanryhmä, jolla ei ole puolustajia missään. Metsänomistajat istuvat hiljaa kotona ja enimmillään avautuvat netin keskustelupalstoilla. Vai onko joku nähnyt joskus Mannerheimintiellä makaamassa metsänomistajia, jotka huutavat että olisi jo aika korjata puun polkuhintoja?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1147
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1107
  3. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1052
  4. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   232
   1036
  5. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   970
  6. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   852
  7. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   368
   826
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   106
   796
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   770
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   717
  Aihe