Iskulause, jolla ihmisiä saadaan ylittämään silta mennen, tullen ja mieluiten palatessakin?

Anonyymi

Lisää asukkaita Juukaan, mutta turistitkin kelpaavat. Olisi myös suotavaa, että jokunen turisti asettuisi asumaan Juukaan.

Voitaisiinko vitsailla sisäänpäin lämpiävyydellä, pitkään tuijottamisella ja takapajuisuudella entistä enemmän? Vai miten? Täytyyhän huolehtia, että paikkakunnalle ensimmäistä kertaa tulevatkin ymmärtäisivät, että mikä on totta, mutta ei silti toivottavaa ja maasta ne juukalaisetkin vain ponnistavat.

Juuka on ollut liikaa tiettyjen sukujen temmellyskenttänä, mutta sama ongelma on muuallakin Suomen pienillä paikkakunnilla, henkisesti ovat tuppukyliä. Jotain on tälle tehtävä.

9

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Elä ihmeessä tule Juukaan. Voisi ajatella että väki vähenee niin pidot paranee!

    • Anonyymi

      "Elä ihmeessä tule Juukaan!" perään olisi tosiaan syytä lisätä "Väki vähenee pidot paranee!", niin kiellon päälle tietäisivät tulla.

    • Anonyymi

      Turisteille ja ulkopuolisilla on omia ideologioita ja vääristyneitä omia mielipiteitä, joita ei Juukalaiset ei kaipaa. Elä ihmeessä tule Juukaan.

    • Anonyymi

      Voi voi kun on rankkaa asua Juuassa, jos on sattunut näkemään maailmaa. Opiskellut vuoden Saksassa ja tutustunut Eurooppaan ympäriinsä, se kun on kovin helppoa, edullisempaa ja nopeaa esim. juuri Saksasta käsin. Sitten kiertänyt kerran maapallon ympäri pysähtyen noin 40 maassa. Palannut tekemään töitä Suomessa ja ihan Juuassakin. Nyt täytyy olla vähän hissukseen. Varokaa, juukalainen naapurikin voi olla maailman kansalainen.

      • Anonyymi

        Taidat olla joku pulla mössö siideri hihhuli joita Juuassa ei kaivata.


    • Anonyymi

      Iskulauseeksi sopii yksinkertaisesti:"polliisi tulloo!"

    • Anonyymi

      Ensimmäinen kysymys on Mittee sie tällä teet!mää mökkiis Täällä ei ole töitä eikä myö muutenkaan kenttään tänne kaivata.

    • Anonyymi

      Olen maailman kansalainen ja viihdyn hyvin Juuassa. Täällä on niin rauhallista ja ihmiset ystävällisiä ja isänmaallisia. Jotkut jopa hymyilevät ja ABC:n pöydässäkin on ihan asiallista väkeä. Yhdistystoiminta tosin on vähän sisäänpäin lämpiävää lajia, jäseniä ei aktivoida tai informoida, ydinporukat jylläävät hautaan saakka. Paljon parjatut työttömätkin vaikuttavat lupsakoilta, vaikka irvijät sietäisivät saada leukoihinsa. Jos ei ole varaa pick uppiin on luuseri, tai vaimolla ei ole katumaasturia.
      Nuoriso on fiksua, tosin pärinäpoikia. No, eivätpä ole liimaa haistelemassa tai pussikaljalla. Kaiken kaikkiaan Juuka on hyvä kylä!

    • Anonyymi

      Moni turisti, ulkopuolinen ja mustan nahkan omaava sapianssi on Juuan kirkkosillalle astuessaan siirtynyt tuonpuoleiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1593
    5. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      123
      938
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe