Lumituiskuinen vappu Pattayan Savossa.

Rakas etsii gaarderoobista valkoisen kellastuneen lippalakkinsa ja lähtee perheensä kanssa parhaimpiinsa pukeutuneena näyttämään kansanjoukolle päähinettänsä ostaen lapsilleen kivat pallot, syövät perinteiset hattarat ja metrilakua.

Sitten rakas palaa takaisin näpit jäässä kotiin kun unohti mummun kutomat vanttuut kotiin innoissaan kun kiireellä veti jalkaan Pattayalta ostamansa grogotiilin nahkaiset buutsit.

Rakas sitten opiskelee erinäisiä tankoja joissa nivelet mahdollistaa eri suuntia ja liikkeitäkin.

Lisätehtäväksi annetaan pohdinta miksi ja minkä tekniikan vuoksi ratamoottoripyöräilijät eivät koske kytkinkahvaan vaihtaessaan vaihdetta esimerkiksi suuremmalle vaihteelle kiihdytysvaiheessa.

Väite:
Songkran-juhlan yksi pääteemoista on puhdistautuminen menneen vuoden mahdollisesti vääristä teoista ja se on päätarkoitus vedellä juhlassa.

Ai että miten vappua vietetään täällä Chiang Maissa.
No ei mitenkään erikoisemmin, kunhan normaaliin tapaan syödään hieman paremmin, tuli ostettua lihakimpale jonka kokeilen savustamalla kypsentää ajan kanssa.

2

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jatketaan satua:

   Olipa kerran pieni poika, jonka nimi oli Petteri. Petteri asui huoneessa, jossa oli neljä nurkkaa, ja eräänä aamuna jokaisessa nurkassa oli kirahvi.

   kirahvi-kaverit

   – Hyvää huomenta, sanoi Petteri.

   – Hyvää huomenta, sanoivat kirahvit, sillä ne osasivat käyttäytyä.

   – Mitä te teette nurkassa? kysyi Petteri.

   – Odotamme, että annat meille luvan mennä lämmittämään jalkojamme lämpöpatterin rakoihin, sillä meillä on kylmä.

   – Kaikin mokomin, sanoi Petteri. Minä menen syömään.

   Ja kolme kirahvia meini ja työnsi jalkansa lämpöpatterin loviin, mutta neljäs kirahvi, se joka kirjoitti nimensä isolla ässällä ja oli Sirahvi, tuli Petterin mukana syömään.

   Heti ovesta astuttuaan Sirahvi muuttui pieneksi sirahviksi (se kirjoitti silloin nimensä pienellä ässällä) ja mahtui oikein hyvin Petterin taskuun ja sitten seisomaan ruokapöydällä Petterin lautasen viereen, mikä oli hirveän käytännöllistä, sillä sirahvi piti kovasti aamupuurosta.

   kirahvi-puuro

   Aamupuuron jälkeen Petteri meni huoneeseensa ja sanoi kirahveille, jotka olivat jalkojaan lämmittelemässä:

   – Kaikin mokomin, sanoi Petteri. Mutta minä menen ulos aamupäiväretkelle.

   Ja kaksi kirahvia jäi lämpöpatterin luokse ja pikku sirahvi oli jäänyt puurolautasen luokse, mutta yksi kirahveista, se joka kirjoitti nimensä äffällä ja oli Kiraffi, lähti Petterin kanssa ulos.

   Heti ulko-ovesta astuttuaan Kiraffi muuttui näkymättömäksi, mutta sillä lailla että Petteri näki sen. Ja Kiraffi otti Petterin selkäänsä ja lähti laukkaamaan kylälle päin.

   Ja sellaista vauhtia Kiraffi laukkasi, että kioskin penkillä istuvan maitokuskin hattu lensi maahan. Ja maitokuski nauroi ja sanoi, että kylläpäs nyt tuulee.

   Ja Kiraffi ja Petteri nauroivat ja tekivät vähän lisää tuulta ja kiersivät kolmesti kioskin, ja joka kerran maitokuskin hattu putosi ja joka kerran maitokuski nauroi ja sanoi:

   – Kyllä, kyllä tuulee.

   Sitten Kiraffi ja Petteri joivat jaffaa, ja Kiraffi valutti sitä pitkästä kurkusta alas ja sanoi:

   – On se, on se faffaa.

   Sillä Kiraffi oli hieno ja piti ef-kirjaimesta kovasti.

   S

   • Anonyymi

    Pattayan

    Pennuille jaffaa


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1140
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1104
  3. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1042
  4. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   232
   1026
  5. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   56
   958
  6. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   848
  7. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   368
   820
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   106
   793
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   767
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   713
  Aihe