The Harlins

Anonyymi

Tänään 1.5.2022 esitettiin 1. osa kyseisestä sarjasta.
Mikä tarve on ollut sarja tuottaa?
Renny Harlinin rahoittamista?
Vuosikymmeniä nuorempi vaimo mässytti purukumia, dieetistä puhuttiin.
Kahdenkeskiseksi elämäksi tylsä, sisällöltään köyhä jakso.
Eipä ole tarvista tuhlata aikaa tämän sarjan katseluun jatkossa.
Jotenkin tuli mieleen Sukarien julkisuuteen tuoma elämän esittely.
Naiset hyrisevät miestensä kukkaron pönkittäminä.

3

390

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin olisiko taas niin, että joku yksi hutkii, ennen kuin tutkii!
   Olen katsonut kaikki osiot ja on minusta he ovat todella oikeesti rakastunut ja rehellinen pari ! . Renny on kärsinyt paljon kohtuuttomasti ja Jiohanna on apu Jumalalta hänen elämäänsä uskon niin !
   Hän on herkkä ja rehellinen persoona ja samoin Johanna aivan ihanan raikas persoona jiosta me kaikki voisimme ottaa oppia .
   Osa Suomalaisista on ikävä luonne, kateellinen ja usein pahansuopa , silloin panettelee kaikkea, vaikka oma elämä yleensä on panettelijalla ihan vinksallaan, silloin ei pysty iloitsemaan muiden onnesta .
   ILOITSEN heidän onnestaan, toivon sen jatkuvan , ja toivon sydämestäni, että tulevat myös uskoon ja ymmärtävät , että Jumala rakastaa heitä ja samoin heidän arvostelijoitaan joiden soisin myös löytävän elämän lahjan joka on yksin Jeesuksessa! Silloin etsii kaikkien parasta ja jos on arvosteltavaa ei tee sitä julkihäpäisemällä jos ei ole kyse mistään moraalittomuudesta .
   Terve ukso JUmalaan ja Jeesukseassa koettuun pelastukseen, laittaa koko palettiin uuden sävelen ja ihmisestä pääsee ulos se hyvä, mitä Jumala tahtoo meille vielä antaa ja lahjoittaa.
   Niin, että näemme ja katsomme roskaksi kaiken muun, Herran Jeesuksen rinnalla , joka yksin voi antaa ikuisen elämän LAHJAKSI Heille ja Sinullekin joka heitä väärämielisesti kateellisena arvostelet.
   Renny tekee taidolla elokuvia , tosin elokuvia joista en itse pidä, sillä en pidä okkultismista, en tappamisesta en mistään mikä vääryyttä ja pahuutta toista ihmistä kohtaan, missään muotoa .
   Kuitenkin nuo elokuvat kiinnostaa niitäkin, jotka häntä moittii, kun ei taas minua, joka muuten pidän J&R.stä kovasti ja toivon ja rukoiklen Jumalalta , että he löytävät todellisen elämän tarkoituksen, joka Jeesus Kristus , jonka tulisi niidenkin löytää, jotka muita arvostelevat oman näkemyksensä mukaan.
   "Ihaninta ihmisessä on laupeus ja uskollisuus, " sanoo raamattu. Saakoon se meidänkin savistioihin, niin emme ole aina roimimassa ihmisiä, jotka eivät hypi meidän pillien mukaan , onko silloin oma nuttukaan ihan valon kestävä ?
   Kun Jumala saa koskettaa sydämiämme näemme paraemmin ja puhtaammin ja sen sijaan , että puhumme pahaa, alamme rukoilla ja toivomme että rikkainkin ymmärtää, että "mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka voittaisi omakseen koko maailman mutta saisi vahingon sielulleen" . Se koskee köyhääkin ihmistä, mitä hyödyttää olla kateellinen , sillä sekin jättää ihmisen vieläkin köyhemmäksi .
   Iloitaan toisten menestyksestä, varsinkin tästä miten he iloitsevat onnestaan .
   Silloin voi itsekin olla onnellinen !

  • Anonyymi

   super puper super 🤣🤮 Mut joo..katotaan vuoden päästä miten ihanaa on 🤑

  • Anonyymi

   Olen katsonut kaikki jaksot, vaikuttavat onnellisilta!

   Tosin, näissä viimeisissä jaksoissa alkanut korviin sattumaan kun Harlinin vaimo kiljuu ihan täyttä kurkkua kokoajan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   3578
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   290
   1806
  3. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   515
   1562
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   75
   1472
  5. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   420
   1438
  6. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1299
  7. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   204
   1243
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   141
   1159
  9. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   85
   1154
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1087
  Aihe